Kerekasztal #9

Hamu . Fun 1064

Elnézést a csúszásért, de mindnyájunknak hosszú volt ez a másfél hét. Két hete megszavaztátok, a miért is Act 3 a legjobb farmútvonal. Bár késtünk, de lehet hogy pont ez kellett ahhoz, hogy jól lássuk a helyzetet, és az 1.0.7 fényében is hozzátegyünk valamit.

Professor J

A Diablo 3-ban a legnépszerűbb farm útvonalak alapvetően Act 3-ra korlátozódnak, talán azért mert több viszonylag egyenes terep (pl. Arreat Crater-ek vagy Rakkis Crossing) is található benne. Ezeknek a szűkebb területeknek hála, farmolás közben nem kell jobbra-balra szétnézni, hanem majdnem egyenesen haladunk miközben öljük halomra a monstereket. Több ismert útvonal is létezik, én ha néhanapján farmolok épp Act 3-ban, akkor a következő sorrendben szoktam haladni: Core of Arreat-Arreat Crater 1,2- Towerek, Rakkis Crossing-Fields of Slaughter-Battlefield, gyakorlatilag  visszafelé megyek.  Számomra nem létszükség a farmolás optimalizálása, így éppen ott „farmolok”, hentelek, ahol kedvem tartja, kedvenc helyeim közé tartozik Act 2 Dahlgur Oasis és Desolate Sands-s quest sorozat, ott is több, folyosós dungeon is található pl. Khan Dahab, stb. valamint Act 1 vége Leoric Manortól Butcherig. Abban viszont sokan egyetértünk, hogy Act 4 túlzott rövidsége miatt nem a legalkalmasabb farmolásra.

Rocador

A válasz egyszerű; act 3-ban vannak a legsűrűbben elhelyezve a mobok. A legnagyobb játékosok is act 3-ban farmolnak hisz onnan jön a legtöbb xp a legrövidebb idő alatt. Sokan az Alkaizer féle útvonalat választják ( Core/Dam1/Ac2/K2/fields) ami valóban nagyon effektív farmolást tekintve, de xp szempontjából szerintem a következő a legtutibb: fields/rakkis/keep2/crater2 + stonefort wp de ne felfele indulj el hanem visszafelé. Jelenleg 74-es paragon vagyok de még mindig látványosan jön az xp. Napi három óra játékkal 4-5 legendary/set jön átlagosan, mind e mellett 100-120 millió xp attól függ mennyire fáradok el a végére és lassulok le. Egyébként teljesen hétköznapi játékos vagyok, 1.0.5 elején még plvl 15 voltam, de akkor rámmosolygott a szerencse és egymás után jöttek a jobbnál jobb itemek. Archon wiz vagyok de minden kasztnak megvan a specce amivel képes erre, lásd TR Monk, WW Barbi, Strafe DH, SWalk+Acid Cloud WD.

Hamu

Jelenleg Act 3-ban a legjobb a szörny/négyzetméter arány bizonyos helyeken, és a Diabloban minél többet öl az ember minél kevesebb idő alatt annál nagyobb a profit. Ez egy ilyen játék, de az optimális fejlődés nem jelent egyet az élvezetes játékkal. Tény és való, hogy Act 3 a legjobb erre, ezt már számtalan leírásban, videóban meg is mutatták nekünk, csak egy példa erre az Alkaizer féle kör. Ezektől függetlenül, azért a maradék Act-okban is lehet olyan helyeket találni amik hosszukban talán nem, de sűrűségükben hasonlít Act 3 egy-egy részéhez. Személy szerint Act 1-ben és 2-ben is jól tudok farmolni, mikor mihez van kedvem. Act 2-ben a tuti a Vault of Assasin, ha Act2-őben farmolok, akkor mindig ott kezdek, ennek az a titka, hogy ott kell kilépni, és oda fog berakni legközelebb is. Garantált a 6-7 elit Black Canyonban is néhány elitre számíthatunk. Act 1-ben pedig Festering Wood’s, Leoric Manor, és onnan le Butcherig, a temető és a kripták például.
Fentebb írtam, hogy talán jó, hogy késünk, mert ha időben került volna ki a hír, akkor lemaradtunk volna arról az ígéretről, hogy egy későbbi patchben, megnövelik Infernon Act 1 és 2 mob sűrűségét, hogy jobb legyen. De ettől függetlenül, mindig lesz egy olyan, hogy optimális, ez persze nem baj. Már csak egy dolog zavar Act 4, ami totális szívás, rövid, kevés az elit, amik meg vannak, inkább ne lennének, pedig a kinézet és a felépítés egyáltalán nem rossz, de arra nem látok sok esélyt, hogy a muszájnál többet töltsek én Act 4-en, mert semmilyen szempontból nem éri meg.

Dyingsoul

Nos én már korábban nagy vonalakban vázoltam az én farm útvonalamat az AH-s videómban, de megteszem ezt újra: Nálam csak Act 3 jöhet szóba farmolás terén. Valószínűleg azért, mert ez a legnépszerűbb act. Ennek egyik oka a régi lootrendszer, a másik szerintem a mobok/négyzetméter arány ha lehet így fogalmazni. :) Ezt persze nem mérték le mérnökök, de nekem volt pár xp/óra mérésem és számomra ez érte meg legjobban. Viszonylag sűrűn vannak a mobok, sok is van belőlük. Act 3-ban a Second heart küldit kreálom és a következő útvonalat járom be: Keep lvl 3 -> Tower of the Damned végig le a pókcsajig, annak halála után TP. Innentől kezdve a sorrend mindegy, de ezeket a területeket járom be: Arreat Crater lvl1, Keep lvl 1-2 és Bridge of Korsikk, ott a jégverembe is lemegyek. Ez után ha van kedvem és időm, akkor Stonefort a kulcsos miatt is esetleg Rakkis Crossing. Azmodant a farmkör végén mindig megölöm, tehát Core of Arreat marad utoljára. Sokan megkérdezik, hogy miért pont Keep lvl 3-al kezdek? Azért szoktam azzal, mert az a map mindig nagyon kicsi és minimum 2 de általában 3-4 elit is van ott, még egyszer hangsúlyozom: rettentő kicsi helyen. Így akár xp, akár loot a cél, jó ha minél előbb megvan az 5 valor. A jégveremben az a rossz, hogy kevés a “trash” mob, és nagy a terület. Az előnye az, hogy a 2. szinten sárga láda és minimum 1 de inkább 2-3 elit is szokott ott lenni, persze eliteket már a lvl1-en is lehet jócskán találni. Ez igazából babona miatt is benne maradt az útvonalamban: egy török sráccal akivel rengeteget farmoltam ott találtunk kétszer is száz milliókat érő cuccot. Szerintem amúgy a helynek semmi köze a jó droppnak, inkább tényleg a babona miatt szoktam mégis kipucolni azt is.

A következő hétre, péntek éjfélig lehet leadni a szavazatokat, és remélem, hogy tudjuk tartani a határidőt.

Kerekasztal #9

 • Ki a kedvenc szereplő(i)d és miért? (6%, 4 szavazat)
 • Melyik a kedvenc helyszíned? (6%, 4 szavazat)
 • Milyen Diablo 3 feature-öket látnánk szívesen? (25%, 17 szavazat)
 • A 2013-as Blizzconhoz fűzött reményeink. Érhet minket meglepetés? (16%, 11 szavazat)
 • Ha kasztot szerkeszthetnénk, milyen kasztot dobnánk be a jelenlegiek közé? (47%, 33 szavazat)

 • Összes szavazó: 69

  Loading ... Loading ...

  Comments (52)

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@Matthew (#41):[/reply]Most ezt kaptam, mit tegyek?

   Hello and thank you for your ticket!

   Your account has been permanently suspended for exploitation and fraud. We were unable to verify any unauthorized access to your account.

   Following a review of your case, I can confirm that the evidence presented was correct, and that the subsequent action taken was appropriate. Our decision in this matter stands, and will not be overturned.

   Please note, it is our policy never to reveal details regarding account investigations, beyond the information given in the original notice mail, for privacy and security reasons.

   We now consider this matter closed, and would not look to enter into further communication on the matter.

   If you wish to review our current Rules and Policies, they can be found at:

   Reply

  • avatar

   chabo

   |

   [reply]@joeyiron (#48):[/reply]Megmondom őszintén én is becsokiztam kicsit a hétvégén…..próbáltam belépni battlenet-re,azonnal elutasított és és új jelszót kellett megadnom……én személy szerint belehülyülnék ha hasonlóba keverednék…..

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@pacal (#45):[/reply]Nem, nem public-oztam… Egyedül tolom, lehet, hogy a Generalba írt WTS, majd link volt a vesztem???

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@Mephizto (#45):[/reply]Köszönöm, a biztatást. Tényleg nem csináltam semmi rosszat, egyszerűen nem tudtam be jelentkezni, csak kaptam egy e-mailt, miszerint változott az e-mail címem erre: d***163.com. Kértem a recovery-t, ez idő alatt fel voltam függesztve, amikor be akartam jelentkezni, ez továbbra sem változott. Este már meguntam és meg változtattam az e-mailem és jelszavam. Erre a következő üzenet érkezett:

   BattleTag: DiaBloGame01#2835

   A user of the above account has recently been involved in actions deemed inappropriate for Diablo III. The account action detailed below was made after a thorough investigation of the situation as a whole. Though we are unable to discuss the outcome of our investigation due to privacy concerns, rest assured that this incident has been looked into very thoroughly and appropriate action taken on all accounts involved.

   Account Action: Account Closure
   Offence: Abuse of Game Mechanics
   The distinction between exploiting bugs and abusing game mechanics is a fine one. While bug exploitation involves the abuse of what is essentially a programming mistake, the abuse of game mechanics is the act of taking advantage of the limitations of the Diablo III game systems. Since the line between the sanctioned use and the abuse of game mechanics is sometimes unclear, we prefer to educate players before taking any action against the account being used. This category includes using/distributing game mechanics in a manner unintended by their design that:
   * Damages another hero, their gameplay, the service itself and/or its economy

   This Diablo III account has been closed based on a review of the account and all related policy violations, in accordance with the Terms of Use (http://eu.blizzard.com/en-gb/company/legal/d3_tou.html) and our In-Game Policies (http://eu.battle.net/support/article/diablo-iii-policies).

   Any open bids or auctions at the time of the account’s closure have been cancelled. Your open bids will be refunded to your original method of payment. Please allow 5-10 days for processing depending on the availability of your financial institution. Any bids or auctions completed prior to the account’s closure will not be refunded or reversed.

   Moving forward, this Diablo III account and any heroes or items associated with the account are no longer accessible. The only way to continue playing Diablo III is to purchase a new licence or attempt to recover access by appealing account closure. While closure overturns are very unlikely, we advise that customers pursuing an appeal wait to purchase a new Diablo III licence until the appeal process has completed. If you add a new Diablo III licence, the new account will overwrite your old account and any prior heroes or items will be permanently erased.

   Any disputes or questions concerning this account action can only be addressed by submitting a ticket through the Battle.net support site. To submit a ticket, please visit http://eu.battle.net/support/ticket/submit. Our support team will not be able to investigate account actions over the phone.

   We understand that these policies may seem harsh, but they are in place to ensure that every player is able to fully enjoy their time spent on Battle.net. Thank you for respecting our position.

   Regards,

   Blizzard Entertainment
   Diablo III Customer Support
   http://eu.battle.net/support

   Majd felfüggesztették a játékot, azóta kérem őket, hogy állítsák vissza, de hiába…ÉJFÉL FELE EZT KÜLDTÉK:

   hanks for contacting us, I am very happy to be able to assist you today.

   I am going to review this case in full for you again, I will contact you with in a couple of days and let you know the out come.

   I appreciate your patience and understanding in this matter.

   Have a great rest of the day =)

   MAJD EZT:

   After a thorough final review of the action taken against this account, we have arrived at the same conclusion.

   The action will not be reversed or changed under any circumstances.

   We understand that you may still have concerns regarding the action, but we must reiterate that it was taken to address a violation of the Terms of Use (http://eu.blizzard.com/en-gb/company/legal/), which all players accept before logging into the game.

   As this issue has been reviewed by multiple representatives, it is now considered closed.

   I sincerely apologise for any inconvenience caused.
   De sosem tértek ki arra, hogy mi volt a hibám…

   Reply

  • avatar

   pacal

   |

   public-game-ben voltál mostanában? Engem rögtön azután szentségtelenítettek meg :) Azóta be nem lépek… Mondjuk van már au-m de akkor sem :)

   Reply

  • avatar

   Mephizto

   |

   [reply]@joeyiron (#44):[/reply]Hát ez azért fura, mert ha tényleg nem rosszalkodtál semmit, akkor elvileg nem bannolhatnak ok nélkül. Lehetnek olyan tényezők amik arra utalhatnak, de ha tényleg alaposan felülvizsgálták (márpedig állítólag igen), akkor kell hogy legyen valami oka.

   Én is osztottam már ki tévesen ban-t (nem, nem a Blizzardnál :)), csak az nem hibázik, aki nem dolgozik :) De azt mindig levettük, ha bebizonyosodott az ellenkezője. Ez igazából sosem volt több 1-2 napnál. ÉS amennyiben nincs a kezükben olyan bizonyíték, ami egyértelművé teszi a helyzetet, addig neked van igazad. Amennyiben most is negatív választ kapsz, követeld ki, hogy tolják az orrod alá azt, amiről ők úgy gondolják, bizonyító erejű veled szemben. Kötelességük megmondani, legalább a szabálytalanság mivoltát (nem a konkrét körülményeket).

   Ha a “téves ban” (amúgy nagyon ritka) esetébe futottál bele, akkor idővel le lesz az szedve, csak kitartónak kell lenni.

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@Mephizto (#43):[/reply]Szia, kedves tőled, hogy szárnyaid alá vettél:)

   Nem, nem üzleteltem kínaiakkal, még az összes request-jüket-is vissza utasítottam. Abszolút becsületesen játszottam, max.1-2 alkalommal tradeltem Unidentified itemet, de ez szerintem abszolút nem bűn, mert akkor nem lenne trade ablak…
   Ezt már viszont tényleg nem tudom megfogalmazni… 100%-ig együtt müködök:D Leírtam, hogy írják le, hogy milyen hibát, bűnt követtem el. Remélem lesz válasz…
   Tényleg nem csináltam semmi illegálisat, állítólag 2.-jára is felül vizsgálták a bann-t és nem akarják vissza állítani, remélem erről az e-mail-ről kapok tőlük valami normális választ…

   Ha nem… Akkor beköszönt az FPS korszak:D

   Reply

  • avatar

   Mephizto

   |

   [reply]@joeyiron (#42):[/reply]Ha gondolod tudok segíteni, évekig dolgoztam angol nyelvterületen, hivatalos környezetben, stb.. De látom már elküldted a választ :)
   Ami nagyon gyanús, az a 163.com-os mailcím. Egyértelmű kínai támadás, nem üzleteltél velük véletlenül? Mondjuk nem vettél-e gold-ot, stb… Mert ha igen, akkor – amennyiben nem vagy authenticatorral védve -, kb. 5 percig tart belőni egy Sentry-t hogy álljon rá az accodra, brute force pikk-pakk megvan, főleg ha nem volt túl bonyolult a password.

   Én azt a verziót is elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg felnyomták az accodat, de mondjuk a blizzard rájött, hogy valami nem-túl-legális bizniszbe keveredtél (már ha tényleg), és ezért zárták be az egészet. Szakmámba vág a dolog (online fraud) és tuti hogy nem hülyék, látniuk kell hogy ha feltörték. Nekem nagyon gyanús, hogy ezért nem foglalkoznak tovább az üggyel. Még az is járható út talán, ha megkéred őket, írják le, mi a konkrét oka, 1000%-ban együttműködsz velük, stb.

   Hajrá :)

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@Matthew (#41):[/reply]Válaszoltam nekik. Lehet nem vagyok profi angolból de tételesen leírtam az egész story-t, valamint azt, hogy minden információt a rendelkezésükre tudok bocsátani (cd key, személyi stb…)
   Nem linkelem be, hogy mit írtam, mert a sok levéllel tele lenne ez a szuper kis honlap.:)
   Majd csak lesz valahogy…
   Ha így is elutasítanak, akkor megkérnék valakit, hogy segítsen fogalmazni.:)

   Köszönöm a segítségeteket és biztatásaitokat, örülök, hogy ilyen összefogó közösségek léteznek!
   Örülök, hogy ennek tagja is lehetek:)
   Üdv,
   Józsi

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@joeyiron (#40):[/reply]Nocsak, egy e-mail cím! Ez ám egy hatalmas kincs. Nah, szépen akkor fogd (másod)magad és tedd azt amit írtam az előző kommentben. Mivel nagyon fontos ilyenkor a pontos fogalmazás, ezért kérj segítséget a levél megírása előtt. Biztos vagyok benne, hogy akár itt a fórumon is van aki segítene.

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@Matthew (#37):[/reply]Annyira nem vagyok penge angolból, főleg nem vágom ezt a jogi angolt, viszont a saját szavaimmal meg tudom fogalmazni, hogy mi történt. Többször is leírtam, aztán kapom ezeket a gépi szövegeket… Számomra hihetetlen… Ne adják vissza a gear-emet, bele törődtem…
   De még a játékot is elveszik? Most kaptam egy választ:

   Greetings,

   We consider this matter now closed. If you have any further concerns over the action on your account please contact this email. Any complaints can be directed at CSFeedbackEu@blizzard.com.

   Game Master Lonrregon

   Vajon vissza kaphatom a játékomat??

   Reply

  • avatar

   pacal

   |

   Fel is lehet őket hívni telefonon amúgy.. az sokkal jobb mert segítőkészebbek! Legalábbis az én ügyemben azok voltak! Mondjuk angolul azért tudj hozzá valamennyit

   Reply

  • avatar

   pacal

   |

   Mit írtál nekik másold be ide! Angolul ha lehet:)

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@joeyiron (#36):[/reply]Kérj meg egy angolul jól beszélő ismerőst (nem tudom Te milyen szinten vagy, ha nagyon penge akkor ez sem kell). Írd le nekik az elejétől a végéig az egész történetet (az sem baj ha 1-2 rész már említésre került). Ajánld fel, hogy megerősítésképp mind a CD key, mind a személyi igazolványod hajlandó vagy elküldeni, és mindemellett amire szükség lehet. Emeld ki, hogy te semmilyen jogsértést nem követtél el, ugyanakkor visszaélés történt az accountoddal.

   Fontos, hogy mindezt 1 levélben lássák és tényleg minden tényszerű legyen, lépésről lépésre… és mondom, az ne érdekeljen, hogy 1-2 részét már lezongoráztátok… *cseszegesd* őket amíg csak bírod szusszal (már bocsánat erős kifejezésért).

   Amúgy tudom milyen rohadt idegesítő mostanság a support meg ez a ticketezés.. vicc az egész. A falnak megy tőle az ember.

   Na de ha minderre adnak egy lekezelő – mellébeszélő választ, akkor szerintem érdemes meglebegtetni a panasz lehetőségét. De nem hiszem el (vagy legalábbis szeretném azt hinni), hogy minden feltétel biztosítása esetén jogtalanul csakígy megfosszanak a játékhoz való vásárolt jogodtól.

   Szurkolok.

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@pacal (#35):[/reply]Nekem ezt nem ajánlották fel, csak kötik az ebet a karóhoz…

   : This is the latest response from Customer Support:
   Greetings,

   This penalty has already been upheld.

   Felajánlottam a cd kulcsomat, adataimat és ez jött vissza, most mi a fenét kezdjek, nyugodjak bele? Vettem egy játékot elsőként (május 15.-én) 14999 Ft-ért, játszottam 450 órát, és a Blizzard ennyire képes? Meg sem próbál egy 2. recovery-t, ami még jogosan járna (ugye tegnap volt az első, de be sem tudtam jelentkezni, mert felfüggesztett voltam…erre újra megváltoztattam az e-mailemet, password-öt és bannoltak…)?
   Hát milyen eljárás ez? Milyen hatóság segíthet rajtam? Kik védik ebben az esetben a fogyasztót??? Senki…A Blizzard, a többi játékost egy ilyen irtózatosan veszedelmes bűnözőtől, mint én…
   Köszönöm az authenticator-os tippet, de úgy tűnik nem lesz re szükség…Ha ez így marad, soha többet nem veszek blizzardos terméket se magamnak, se barátoknak ajándékba, max tépek valahonnan illegális diablo 2-őt, Warcraftot meg ilyesmit…

   Üdv,
   Józsi

   Reply

  • avatar

   pacal

   |

   Ha van cd kulcsod és elfaxolod a személyid akkor visszaállítják! Nekem is ezt kellett tennem…

   Reply

  • avatar

   Warador

   |

   [reply]@joeyiron (#33):[/reply]Én addig zaklatnám őket, míg nem oldják fel az accot. Új ticketet nyiss, add meg benne minden adatodat (cd key, személyi…). Cuccot nem valószínű, hogy visszakapsz, mert sok volt a visszaélés, ezzel a módszerrel duplikálták a cuccokat.
   Ha jól tudom, Távol-Keleten visszaállítják egyszer, de a visszaállított cucc accound boundos, nem eladható. Sajnos ez itt még nincs bevezetve, legalább farmolni tudnál.

   Hiába mondom már, de más talán tanul az esetedből, nem árt ha van authenticatora az embernek, főleg több száz misis karinál.

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@pacal (#32):[/reply]Az írják végképp felfüggesztettek…

   Dear Tóth József,

   The status of your Customer Support ticket #31557152 has changed to “Answered.”

   You can view your ticket details or check its status by clicking the link below:

   If you can’t click the link above, copy and paste the entire URL into your browser.

   This is the latest response from Customer Support:
   Thanks for contacting us, I am very happy to be able to assist you today.

   After a thorough final review of the action taken against this account, we have arrived at the same conclusion.

   The action will not be reversed or changed under any circumstances.

   We understand that you may still have concerns regarding the action, but we must reiterate that it was taken to address a violation of the Terms of Use (http://eu.blizzard.com/en-gb/company/legal/), which all players accept before logging into the game.

   As this issue has been reviewed by multiple representatives, it is now considered closed.

   I sincerely apologise for any inconvenience caused.

   EZ HOGY LEHET???
   Nálam a cd kulcs, az eredeti cd, meglopott valaki és még a Blizzard is felfüggeszt, hát mi ez??? Mit tegyek??? Kihez forduljak??? Mért nem ajánlanak 2. recovery-t? Nem a játékos érdekeit kellene nézni ilyenkor???

   Kérlek titeket, segítsetek abban, hogy mit tegyek.

   Üdv,
   Józsi!

   Reply

  • avatar

   pacal

   |

   Sajna nem kapod vissza a cuccod:( 1× én is jártam így…

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   [reply]@joeyiron (#28):[/reply]Ilyenkor a saját érdekedben blokkolják az accot, amíg nem biztos, hogy az igazi tulajodnos ül mögötte, addig inkább ne lépjen be rá senki. Szerintem mindenképpen érdemes venni egy authenticatort, ha másért nem, már csak azért is, hogy ne rázhassanak le a “miért nem volt…” dumával. Meg amúgy is nagyon hasznos cucc.

   Reply

  • avatar

   Ateszka

   |

   [reply]@joeyiron (#29):[/reply]Hát erre biztos megvannak a programok, nem tudom hogy, nyáron vmikor az egész Blizz szervert feltörték.Remélem kitalálnak vmi okosat,és megoldódik a dolog!

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@AcidPapa (#27):[/reply]Köszi a bíztatást:D

   Van okos telóm, de ha vissza adják az accountomat, akkor inkább veszek egy ilyen fizikai authenticatort. Amúgy ezt hol lehet kapni?
   Neked vissza adták a geart? Vagy mit csináltál? Ha nekem nem adnak vissza semmit (se goldot se geart), akkor inkább hagyom az egészet a fenébe… Szerzek valami más játékot, hogy ne ezt a céget gazdagítsam a gold forgalmammal…
   Egyébként hogy törhették fel az accot, mert eddig, ha kb. egyszer elrontottam a password-ot, akkor rögtön zárolták az egészet…Nem hiszem, hogy valaki elsőre kitalálta…

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@Ateszka (#26):[/reply]Nem, sajnos nem volt authenticator-om… Azt írtam a supportnak, hogy meg tudom adni a CD-kucsomat, hogy bizonyítsam az igazam. Az írták felül vizsgálják a dolgot és pár napon belül értesítenek…
   Jó, elment a gearem, legyen… de hogy még a játékot is elkobozzák, az már felháborító. Nem tudják megnézni, hogy mennyi időm van a game-ben? Becsületesen játszottam, valaki meg lenyúlt egy valag pénzzel, ezt tetőzve a Blizzard még a játékot is elvesz… Hát ez gáz… Lehet, hogy ez egy Isteni jel, hogy irány az edzőterem:D

   Reply

  • avatar

   AcidPapa

   |

   [reply]@joeyiron (#25):[/reply]Ha van okostelefonod, akkor egy authentikátort mindenképp tölts le, ha nincs, akkor belehet szerezni 2-3k HUf-ért, ami szerintem simán rááldozható.. Végül is “bulletproof” lesz az accountod tőle ;)

   Nekem WoW-ban volt olyan egyszer, hogy authenticator nélkül játszottam, és egyik nap arra léptem be az accomba, hogy a karakterem egy másik realmon csücsül full pucéran :D

   Reply

  • avatar

   Ateszka

   |

   [reply]@joeyiron (#23):[/reply]Nincs mit.Sajnálom ha tényleg így van,de én is csak azt tudom javasolni h nyaggasd a supportot,hátha tudnak vmi megoldást,de hogy a cuccaid visszakerülnek-e ha visszakapod az accod az már nagyon kétséges ha az nyomoronc már neaggyisten túladott rajtuk. :( Már kérdeztem,de volt authenticator? Az még valahogy köthető pluszban a valódi tulajhoz, az is segítene szvsz a bizonyításban.

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@Zsiráfnyál (#24):[/reply]Köszönöm, a biztatást.:) Egyenlőre nem úgy állnak a dologhoz, mint akik vissza akarják adni az account-omat… Kötik az ebet a karóhoz, amit mondtak megmondtak alapon…
   Rossz látni a profilomat egy pucér barbárral, a több 100 millás gear helyett… Mind ezt azért mert valaki, (foggalmam sincs róla hogyan) valami d***@163.com címmel lenyúlta 450 órámat…

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   [reply]@joeyiron (#23):[/reply]Írj a supportnak, nyaggasd őket amíg vissza nem kapod amit elloptak. Ha látják rajtad, hogy nem csalni próbálsz, és tényleg komoly problémád van, segíteni fognak. Írj 25 levelet ha annyit kell. Alapvetően jó fejek a supportosok, mindenkin segítenek, aki a megfelelő módon és indokkal fordul hozzájuk.

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   [reply]@Ateszka (#22):[/reply]Ez most komoly???
   De hogyan törhették fel, főleg ilyen kínai d***163.com-os címmel??? Azóta próbáltam jelszót változtatni, majd az utolsó próbálkozásomnál kaptam egy e-mailt, miszerint Bannoltak. Ez komoly??? Basszus 430 óra után ennyi??? Semmi próbálkozás, hogy folytatnák a recoveryt??? Komoly egy cég…
   Azért kössz a választ Atesz:)

   Reply

  • avatar

   Ateszka

   |

   [reply]@joeyiron (#20):[/reply]Nagy valószínűséggel tényleg feltörték az accod,ahogy a levélből kiveszem az volt h aki feltörte megváltoztatta az e-mail címet ami az acchoz tartozik,és a levélben azt kérik h meg kell erősíteni az e-mail cím megváltoztatását a levéllel amit az új címre küldtek. Ami valószínűleg már meg is történt és a cuccaid már AH-ban pihennek. Authenticatort használsz? Az valamennyire megnehezíti a feltörést.

   Reply

  • avatar

   TeeGeey

   |

   Lehet bennem van a hiba, de én tudok örömet találni a “végtelenített, botszerű XP farmolásban.”
   Nem érzem magam profinak, sem botnak, de elégedettséggel tölt el a haladás.
   A haladási sebességem olyan 1-1,2 millió XP/perc monkal. Tudom, ez nem világbajnoki szint, de nekem bőven elég.
   Aki szerint pedig a cuccfarm nem egyeztethető össze az XP farmal, azt a világért nem szeretném megbántani, de szvsz.: bitang nagyot téved!

   Reply

  • avatar

   joeyiron

   |

   Sziasztok!

   Biztos, hogy nem jó helyen próbálkozom, de valami gáz van az accountommal.
   A minap, kaptam egy ilyen levelet és nem tudtam bejelentkezni:

   Hello Tóth,

   Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username joeyiron@freemail.hu. The e-mail address d***@163.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.

   Once the new address has been verified, the e-mail address joeyiron@freemail.hu can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.

   If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.

   Ezután, utána olvastam a Forumoknak, azok azt írták, hogy feltörték az accomat. Erre csináltam egy recovery-t. Most ott tart a dolog, hogy battle.neten be tudok jelentkezni, de a játékba már nem… Az azt írja, hogy fel vagyok függesztve, de meddig???
   Ha belépek battle.net-re akkor a TOP gear cuccaim nincsenek a Barimon. Mi a fene lehet, tud valaki segíteni???

   Előre is köszönöm a válaszokat, még egyszer ne hari, hogy ez alá a cím alá írtam, de nem találtam mást.

   Amúgy szuper az oldal, mindennap nézegetem, de csak most írtam először, mivel úgy érzem nagy a cink…

   Üdv,
   Józsi

   Reply

  • avatar

   dante0216

   |

   hát nekem elég lassan megy a paragonozás, bár nem arra hajtok, hogy minnél hamarabb elérjem a paragon lvl 100-at (persze nem zavarna, ha már meg lenne :D), így a legmagasabb paralvl-es karakterem még csak 10-es és eléggé lassan mennek azok a szintek… :/ bár én sok helyet végigjárok és nem is úgy megyek, hogy szinte a térkép nagy részét kihagyom, de majd kipróbálom amiket írtatok, mert kicsit jó lenne bár belehúzni.. :D
   szóval köszi a tippeket :DDD

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   [reply]@szalontai (#16):[/reply]Én ezt az archon cuccokra értettem, az über az más tészta, az nyilván megéri mindenkinek.

   Reply

  • avatar

   gorash

   |

   [reply]@Zsiráfnyál (#15):[/reply]Szvsz két dologban különbözik az xp és a cucc farm:

   1. Xp farm esetén nem vesz fel az ember sok cuccot (ie. a legtöbben csak set/leg-et), item farmnál már a sárgák is értelmet nyernek
   2. A farm útvonal nem ugyanaz, item farmnál az elitek sűrűsége sokkal fontosabb, mint a trash mob sűrűség, ezért megérheti pl. arreat crater helyett frozen cavernbe / egyéb helyekre lemászni (neadjisten act 2-ben farmolni)

   Reply

  • avatar

   szalontai

   |

   [reply]@Zsiráfnyál (#15):[/reply]craft:
   account bound, ergo a bot nem ér el vele semmit…

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   [reply]@Matthew (#8):[/reply]De hogyan választod külön a kettőt ? Mármint ugyanúgy lehet cuccot farmolni mint xp-t, tök ugyanaz a kettő, nem ? Nem éri meg magasabb MP-n menni a jó cuccokért, ugyanúgy akkor jársz jól, ha gyorsan és sokat farmolsz egy alacsonyabb fokozaton. Nincs xp farm és cucc farm, egy és ugyanaz a kettő.

   A paragon lvl viszont annyira azért nem felesleges, szintenként ad asszem 2 vitet és 3 main statot, ami lvl 70-nél pl 210 main stat + 140 vit. Azért ezt a hátrányt viszonylag jó cuccokon már nem olcsó behozni (nekem pl egy átlag cuccon 10-20 intet vagy vit-et emelni kb 30 millióba kerül). Plusz minél magasabb paragon szintű vagy, annál hatékonyabban tudsz cuccokra vadászni.

   Szóval lehet hogy én látom rosszul, de én mindig oda lyukadok ki, hogy akármit is akarsz csinálni, ahhoz paragon lvl-t, vagyis xp-t kell farmolni.

   A craft rendszer meg szerintem mindig csak pénznyelő lesz, mert ha érne valamit, ráálna párszáz bot, és máris felrúgná a játék gazdaságát. Nem adhatnak neki értelmet, mert azonnal durván kihasználnák 0-24 órában a csalók. Talán ha bevezetnék, hogy naponta max x cuccot lehet gyártani, vagy helyette ugyanazt az egyet csiszolgatni, aztán két hét múlva értékes lesz, de ez se az igazi. Ilyen botozás mellett nem lehet ezt jóra megcsinálni.

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@Dyingsoul (#13):[/reply]Azért mondjuk az enigma és a klasszikus teleport nagyon megdobta az egészet. Tehát, másodpercek alatt eljutottál a legalsóbb szintekre is. Pláne azok, akik a egész térképet látták…

   A rúnák tényleg megdobták az egészet :)

   Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   [reply]@Matthew (#12):[/reply]Azért legalább D2-ben az állandó runa keresés és kombinlás nagyon megdobta a hangulatot, szóval nem csak Baal runok voltak ott. :) Forgotten towert te jó ég mennyit farmoltam. De igaz, hogy a játékidő nagy részét a Baal runok tették ki. xD

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@oki86 (#11):[/reply]Addig, amíg a Shakoo-t tudtuk hordani, mennyi volt az, 65? :D Aztán jött a végtelenített Baalrun. Azért ott mondjuk nem igen volt az farmolás. Szóval ha szintezni akartunk, akkor Baalrun. Ha meg tárgyakat, akkor farmoltunk.

   Reply

  • avatar

   oki86

   |

   [reply]@Matthew (#8):[/reply]Emlékszek d2-ben is 42es amazon már ölte a 90 feletti karikat a burizájával !
   Szal ott is a gear volt a lényeg nem a szint :D
   És d2-ben is a lvl up volt a lényeg bizonyos szintig, aztán csk pvp :DDD

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@Verion (#9):[/reply]Szerintem jól csinálod, csak tudod egy idő után egyszerűen elérnek az emberek egy határt (igazából olyan 200 óra után már meg is van ez), amikor azért már kialakulnak a főbb ösvények-útvonalak. Ezeket lehet variálni, de egy profi kalkulál, és képes ezrelékek miatt teljesen más sorrendbe menni bizonyos helyekre mint például én. Ami az én lelkemnek pl sok :D Na de ettől profi a profi…

   Pl komolyan, nekem ez is eleinte furcsa volt, hogy valaki kiszámolja, hogy van az Act 3, X valószínűséggel kidobott elitekkel, amik igazából csak villogó nephalem valorként számítanak… És a cél az NV5 minél hamarabbi begyűjtése, aztán mehet a farm, gyorsan, minél több pickuppal, csak 63-as szintű tárgyakkal, azokból sem akármelyikkel, csak ami eladható. Mindezt napi szinten akár 10-15 órán át. Közben mehet valami program ami méri az XP-t, hol a legtakarékosabb akár, hol éri meg 5000x is végig menni (és itt az ezres nagyságrend nem túlzás) …

   Az ilyen embereket nem fogja meg az Act1 festő köd lepte patakocskája, az ilyen ember nem is igazán meg kulcsozni, mert az Act2-re – hasamra ütök – kidobta a rendszer, hogy 0.5%-kal kevesebb XP-t ad a rendszer, ami nagy mennyiségbe már sok. Az ilyen ember az mpl szintből és a dps-ből arányt számol, és a legoptimálisabban zúzza az ellent.

   Az ilyen ember jobb mint bot, sokkal. De végén ő is olyan lesz mégis, mint egy bot. Csakúgy.. emberileg.

   Kicsit elkalandoztam tudom :)

   Reply

  • avatar

   Verion

   |

   Sziasztok!

   Én mostanában azt csinálom,hogy összekötöm a farmot ill. xp-t valamilyen más céllal így nem válik olyan egyhangúvá a játék,PL: Most még hiányzik a Haunted Ach. így elkezdek farmolni a Festering Woodsban hátha megtalálom A Fecklars Ghost-ot…Itt alapból két elit adott plusz kint is akad legalább három ugyhogy megvan a NV5 ha végigmegyek rajta.Ha már amugyis megvan a NV5 akkor irány a Fields és levadászom a Wardent…Persze mindez MP5-ön hogy ne csak szeletelés legyen hanem kihivás is legyen benne (habár én itt is hamar megrakom a Monstereket kivéve persze az eliteket)…A sárgákat én is mindet összegyűjtöm hogy legalább a javítás költségét fedezzék és persze hátha akad közte valami jóféle is…Én nem vagyok híve a végigrohanásnak,szerintem az nagyon unalmas…Én így is elég jól lépek szintet és még élvezem is a dolgot :)…Ezért is hagytam abba a Publicot mert számomra ott nagy a rohanás,jobban élvezem így a Game-t (Mondjuk ha lesz MP level a Publicban akkor az már más dimenzióba helyezi majd az egészet)…Ugyhogy mostanában mindig kitalálok valami másodlagos célt is a farmhoz ami egyben XP is…Persze ez csak egy egyéni vélemény de gondoltam megosztom veletek :D…Azt nem vitatom,hogy Act3-ban nagyon gyorsan lehet fejlődni de egy idő után azért unalmas…

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   Aki hosszútávon képes az Alkaizer meg egyéb Act 3-as runokat nyomni, annak azért elég unalmas egy élete lehet. Ez a részben játék erről szól, ez tiszta sor, de fő célja a D2-nek sem igazán az volt, hogy szintet lépjen az ember, hanem hogy essen valami olyan, ami használható. Pl. rúna.

   A craft-rendszer megreformálásával jó lenne ha ez visszatérne. Mert főleg amíg a paragon 4-5 szintesek is lealázzák a paragon 90-es karikat is (mert a gear mindent visz), addig szerintem nincs sok élvezet az Act3 500. farmolásának, csakhogy több XP-je legyen az embernek… mert bár egy paragon 100-as portré tekintélyt parancsoló, de ha elver egy paragon 10, egyből inkább csak ciki. Pedig manapság ez simán megtörténhet.

   Ha meg valaki csak az XP miatt darál, onnantól ez nem játék csak munka. Ha dolgozom, akkor meg nem a D3-ban teszem.

   Reply

  • avatar

   gorash

   |

   Én dh-val act 3-at, monkkal act 2-t szoktam farmolni, időnként átkalandozok mindkettővel act 1-be, hangulat-ügyileg azt szeretem leginkább. Xp-re egyértelműen act 3 a legjobb, de az optimális útvonal karakter/build/egyéni vérmérséklet függő.

   Általában core-skycrown-stonefort-crater2-damned1-crater1-rakkis-fields-keep2-3 útvonalon megyek (stonefort csak kulcs miatt), és minden sárgát felszedek (tudom ez sokat lassít, de lusta vagyok válogatni), így jön kb 40m/h a dh-val.

   Monkkal vault-desolate-barlangok-oasis-canyons-alcarnus-kulle-belial runon 20-25 m/h körül van az átlag (szintén begyűjtve a rare-eket), szóval ez xp ügyileg igencsak hagy kivánnivalót maga után. Act1-et nem mértem, de érzésre vhol a kettő között lehet.

   Jaigen, ezek 25-ös rubyval és hellfire ringgel mp1-en. Amúgy én is amondó vagyok, hogy felesleges túloptimalizálni a dolgokat, mert az csak a játékélmény rovására megy. Sokkal többet számít, hogy amikor leülünk, akkor élvezzük a játékot, minthogy 2 hónappal előbb vagy később lesz-e meg a p100.

   Reply

  • avatar

   monkymonk

   |

   [reply]@Zsiráfnyál (#3):[/reply]ezt még a mp bevezetésénél csináltam.
   – piros kavicsot nem használok
   – nem volt célom a xp/h kimaxolása
   – csak a potenciálisan eladható sárgákat veszem
   – 1000 alatti goldkupacokért nem fordulok vissza
   – akkor még sokkal rosszabb volt a gear-em

   http://i.imgur.com/NplGbOK.jpg

   Reply

  • avatar

   pacal

   |

   Nekem majd meg lesz a 100 annyira nem érdekel inkább cuccot farmolok. Cucc farmolás közben jön az xp is ,xp farmolás közben meg alig jön cucc:) Legalábbis nekem…. Legendaryra gondoltam most..

   Reply

  • avatar

   Dada

   |

   [reply]@tradash (#1):[/reply]Én az alábbi útvonalon mentem xp farmra mp1:
   Várfal( Skycrown), itt 98%-ban megvolt 5nv, stonefort waypointról keep2, keep3 waypoint felé indultam, onnan rakkis visszafelé, bridge of korsikk waypointról crater 1, tower 1, crater2, innen teleport a faluba. Még esetleg kedv alapján elmentem a kulcsosig.
   HF és signet ring, max-os rubin, így kb 50m xp/h tudtam szerezni (wizard).
   Gyűrű, amu, set és leg cuccokat szedtem fel, meg ami arany útba esett.
   Elég unalmas tud lenni, így 3-4 kör után elmentem inkább kulcsozni act2 magas mp-n.
   Annyit jegyeznék még meg, hogy nekem az xp farm (plvl 85-100) teljesen elvette a kedvem a játéktól,
   így utólag jobb lett volna lassabban elérni a 100-at normális játékkal magasabb mp-n.

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   A standard act3-as kör (ami még ki is volt hírezve) egyértelműen ver mindent, de egyáltalán nem mindegy, hogy ki hogyan használja. Aki leáll minden szemetet felszedni, meg minden pack után kergeti a földön lévő aranyat a 0 pickup radiusával, aztán a map végén visszamegy a túlsó sarokba egy másfél négyzetméteres kimaradt szobáért, annak nem lesz hatékony.

   Én csak akkor ülök le farmolni, ha elég éber vagyok, és tudok rohanni. Most kb 15 – max 20 perc egy kör, egy órába bőven bele szokott férni három, és egy kör végén max félig van az invertorym.

   Egyébként tök jó lenne ha sokan lemérnék egy átlag körük idejét és xp-jét, és ezt kirakosgatnák a fórumra. Akinek kimagaslóan sok, az oszthatná ez észt, mert mindig van mit tanulni. :D

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   Act 1-et szeretem a legjobb, talán a hangulata miatt, illetve Act 2 bizonyos részei is gyönyörűek :) Viszont az XP néha mindent felülír… :)

   Reply

  • avatar

   tradash

   |

   Én már régóta act 2-t farmolom és jobban bejött mint act 3!

   Reply

  Leave a comment

  You must be logged in to post a comment.