Kékek

Hamu . Hírek, Patch 1083

A napokban kaptunk még néhány kéket is a fejlesztőktől.

Rob Pardo (Creative Officer at Blizzard Entertainment) bejelntette, hogy lesz béta a Diablo III és a következő WoW kiegészítőkhöz is. Dátumot természetesen nem mondott.

Néhány új textúrát kapott a PTR patch.

Nek the Brawler:

Marquise gemek:

Egy játékos kérdezte, hogy miért tolják ennyire a legendary festékek bevezetését a játékba? A válasz az volt, hogy nem tolni próbálják, hanem ez egy nagy munka, és dolgoznak vele, ahogyan tudnak.  Bár egy kis esély még mindig van, hogy nem készülnek el vele az 1.0.7-ig, ekkor viszont egy későbbi patch-re fog átcsúszni.
Illetve, egy játékos azt kérdezte, hogy miért van erre szükség? A válasz az volt, hogy vannak olyan játékosok, akik fontosnak tartják, hogy a karakterüket tudják valamilyen mértékben egyedibbé tenni.

Trying Hard to Squeeze in Dyes for Legendary
I cannot say for certain that it will be in the next PTR build, or even the one after that… although we work hard to get it ready for patch 1.0.7, there is still a small chance that it might not be ready in time, in which case it will be pushed for a later patch.

I just don’t get this….
Changing the skin color of your armor won’t make this game any better you know…
/sigh
Whether dyes for legendaries makes this game any better or not is clearly in the eye of the beholder… I totally know that this is not a big deal for everyone, but it means a lot for those people who put emphasis into customising their characters :-)

Felvetődött a végtelen Paragon szint, ötlete, a fejlesztők aggályaikat veti kellene, hogy egy ilyen rendszer gondokat okozna a co-op játékban, de szerintük, is egy érdekes ötlet, lenne egy olyan rendszer bevezetése a későbbiekben, ami a Paragon 100 után lépne életbe, és mint egy passzív pontszámlálóként, presztízs növelőként működne.

Endless Paragon Levels?
Indeed. An Endless Paragon as the one suggested above would at some point render monsters and bosses completely irrelevant, and it would also become impossible for others to “catch up”, which in turn would cause issues in co-op games and such.

But I think the thought is interesting, though. Imagine there was a new endless levelling “prestige” system that kicked in as soon as you reached Paragon lvl100 – a system that didn’t give anything to make your character stronger or better, only some sort of score or some type of vanity rewards, would you enjoy or even care about such a system?

Végül pedig, előkerül egy bug, ami a min, max affixokkal kapcsolatos, ez a bug tavaly júliusa óta ismert, mégpedig, hogy nem pontosan számítódik bele a min, max affix a dps-be. A fejlesztők úgy vélik, hogy ennek a bugnak a javítása hatalmas nerf-et eredményezne számos tárgyon, így nem várható ennek a javítása. A fejlesztők elmondták még, hogy a később bevezetendő tárgyak már nem lesznek ezzel a hibával ellátva, de a régieket nem fogják visszamenőlegesen nerfelni. Az új tárgyak tulajdonságai úgy lesznek megalkotva, hogy kompenzálják a régiek hibás min-max affixal ellátott értékeit.

We do our best to ensure that we alert the community in advance of game changes (just like we did for the Legendary Item Improvements), and in this particular case, I wanted to jump in to reassure everyone that “black weapons” (i.e. weapons with the MinMaxDamage Affix) are not going to be nerfed in patch 1.0.7, and we have no plans going forward to nerf them.

Known Issues are just that, bugs that we know about. They are NOT necessarily bugs that are going to be fixed. The MinMaxDamage bug has been a bug known to us since July of last year, however, we did not want to fix a bug that would effectively nerf a large number of existing weapons. That’s why we did not fix the bug in any previous patch that we’ve released since the bug was found, nor are we fixing it in patch 1.0.7. Currently, the plan is that at such a time that we address the bug, the bug fix will only apply to newly created items, so as to not adversely affect existing items.

I’m still curious though, in the hypothetical scenario that this bug is fixed, will it be a buff or a nerf?
I think the theorycrafting folk would really appreciate clarification on what the expected proper behavior of the minmaxdam affix is.
If and when we consider making adjustments to the MinMaxDamage affix (whether it be a bug fix or some other change), we’ll be sure to let you know in advance or otherwise provide as much warning as possible. We haven’t decided on anything yet, though, or really even discussed much in the way of possible changes. So, while I definitely admire theorycrafting and appreciate why you’re posting the hypothetical, there’s not a lot more clarity to provide other than what I’ve already given. It’d just be speculation at that point, and that’s not a very good role for me or any Community Manager to really serve.

Forrás: diablofans

Comments (57)

 • avatar

  Ateszka

  |

  [reply]@venqwer (#39):[/reply]Minimapon is meg normalon is ha jól tudom.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Istenem.Annyi bolygó van még,miért ide? :D

  Reply

 • avatar

  FRODO18

  |

  Kosszonom mindekinek a velemnyet a lenyeg akkor az az egeszben hogy nem kapom vissza a cucaimat nem ? Ennek csak orulni tudok es most korubelul egy 50 szavas szitkozodast kapot toolem a Blizzard remelem nagy hutojuk van :)]

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@FRODO18 (#43):[/reply]A Blizzard nem engedheti, hogy megsemmisítsd a tárgyakat a Végzet Hegyének tüzében(-még akkor sem, ha ez neked eszedbe sem jutott- akkor nincs mit eladni RMAH-ban), ezért még idő előtt eltünteti őket, most bizonyára az algoritmus hatékonyságát is tesztelik ptr-en, hogy adott idő alatt mennyi aranyat lehet ellopni és beváltani euro-ra.:D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@FRODO18 (#43):[/reply]Ne haragudj, de ezen most nevetnem kell :D

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  [reply]@FRODO18 (#43):[/reply]Ne foss ! ez csak ptr ! Ám 100 millás cucc a ptren kb 2 milla a rendes szerveren :D
  Nem másoltál véletlen karaktert? :p mert akkor elvesznek a ptren szerzett cuccok !

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@FRODO18 (#43):[/reply]a ptr az ilyen, ezért teszt szerver :D

  Reply

 • avatar

  FRODO18

  |

  Hello. valaki meg tudja mondani hogy mert tunt el minden amit tegnap meg tegnap ellot jatsszotam a public realm testen mert en most fel robanok egy ojan 100 mill erteku cucok meg a radiant star gemek egy par meg plusssz 50 mill semim sincs csak aval maradtam amivel ra csatlakoztam a regi targyaimal semi mas valaki akarki irjon konyorgok kosszonom hello :)

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  [reply]@MephistoiX (#41):[/reply]Köszönöm az okító szöveget :D De én szeretek rábidelni 1 tárgyra ami érdekel, hogy figyelni tudjam az aukcióját !
  A minap volt hogy elvittem 1 tárgyat 100 goldé , a tárgy alapértéke 2900 volt vendornál, csak nyertem rajta :D

  Ám igazad van neked is, de nem szeretek az ahá felett csucsulni mert már azt is meguntam !

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@oki86 (#40):[/reply]Kizárólag az utolsó perc utolsó harmadában szabad bidelni és lehetőleg úgy,hogy egy ajánlat fölé, mert mindig akkor szoktak. Semmi értelme korábban, mert csak értesül mindenki aki addig bidelt, hogy más(ok) is figyeli(k) az adott tárgyat. Volt, hogy 80+ millát érő cuccot vittem el így 28-ért. Ha csak egy valaki bidelt egy tárgyra, annál több esélyünk van, ha nem hívjuk fel mindig a figyelmét arra, hogy mi is figyeljük. Ha meg többen, még úgy is eredményesebb, sokan hiszik azt,hogy majd megnyerik, miközben meg se nézik az utolsó percben.

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  Megnézném ki bidelne 1 cuccra ha azt látja, hogy még 6nap 12 óra van hátra :D
  Többnyire az utolsó 5 órába szoktak bidleni :p
  Ám tényleg szomorú, hogy szerver leállás miatt akár több milliót bukhatsz vagy nyerhetsz 1 cuccon !

  Reply

 • avatar

  venqwer

  |

  Azt tudja esetleg valaki, hogy az új patch-ben a legendary item-eket csak a minimap-en fogjuk látni, vagy a normal map esetén is?

  Üdv.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Sniffi (#37):[/reply]Nekem az volt (nem tegnap), hogy egy tárgyat tettem fel, ami akkor járt le, amikor épp karbantartás volt. A bosszantó, hogy így az utolsó tét jelentősen alacsonyabb volt. És hiába hosszabbodik meg, a szerver leállás sosem fix időtartam, és ha este indul, (én például) nem várok egy licit miatt hajnal 4-ig és próbálgatom az AH-t minden másodpercben. És gondolom ezzel vagyunk még egy páran…

  Ilyen esetekben ha tudják, hogy server down… akkor lehetne rövidebb a licitálási idő. Sőt, mit ne mondjak, igazából jó lenne, ha mi határozhatnánk meg a licit időt. Elvégre a miénk a tárgy, és van tárgy amit 1 hétig is bent tartanék, mert elég jó, de tudom, hogy nem feltétlen talál rá akárki, mert egyediek a statok.

  Reply

 • avatar

  Sniffi

  |

  Köszönöm a választ. Megjött nekem is a gold, ma reggelre, az aukciót persze buktam :/.

  Reply

 • avatar

  kiralytigris

  |

  Ugyanígy jártam én is tegnap. Kár, hogy nem tudtam megnyerni emiatt az aukciót pedig jó cucc lett volna. Nekem egy fél nap alatt visszaküldték a pénzt.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Nemsokára megjön a gold…
  Ne izgulj:)

  Reply

 • avatar

  Sniffi

  |

  Sziasztok!
  Tudna valaki segíteni? Nemrég bideltem egy cuccra, de felugrott egy ablak valami ilyesmivel, már nem emlékszem szó szerint a szövegére, de az volt a lényege hogy magas igénybevétel miatt nem teljesíthető az aukció, és hogy nézzem meg a completed fület. Semmi. A cucc mellett ennyi szerepel: outbid és 0 gold. 14 millió gold volt, nem a világ vége, de elég szomorú :(. Ezek szerit butkam a goldot? Fordult már elő valakivel ilyesmi?

  Ezt csevegőbe kellett volna, de ha válaszol rá valaki, kitörlöm a hozzászólásomat, nem témába vágó…

  Reply

 • avatar

  satz

  |

  Bocs az offért, de olyan vicces, hogy gondoltam megosztom veletek. Kaptam egy levelet a blizzardtól, hogy remélik epic volt a free 1 hónap wowozás, és részletesen leírták, hogy mostmár igazán folytathatnám a játékot és hogy hogy fizethetek elő. Rendkívül előzékenyek. Amúgy felment egy dk 73-ig ezalatt, meg egy csomó instát is kiütöttem, szóval rajtam nem kerestek sokat.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Néha kell egy kis pihenés.. Este legyél aztán kifarmolunk egy világbajnok legendaryt:D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@pacal (#29):[/reply]Hát én most ott tartok, hogy az 1.06-ba nincs kedvem farmolni. Majd ha kijött az 1.07 megint ráállok, de olyan kidobott időnek érzem az egészet.

  Jó majd azért mehetünk 1-2 kört :)

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#28):[/reply]Igen, de azért egy kis finomhangolás ráférne. Mondjuk most pont azt csinálják ugye. Mindenesetre tegnap 3x úgy haltam meg, hogy revivera nyomtam… és pont arra rohangált a varázsló, és a smoke-ot nem volt időm benyomni se. Agyfasz.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Mondtam én:) Nem olyan könnyű ezt összehozni:) Ha meg változtatnak a skilleken mikor belépsz pvp-be akkor meg már nem is olyan izgi..
  Ha meg úgy változtatnak, hogy kihat a farmra is akkor itten óriási sírások lesznek :D :D
  (már várom)

  Ultra brutál nehéz ezt összehozni akárki akármit mond:D

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Matthew (#27):[/reply]Szerintem azért (is) kaptuk most ezt a “light” pvp-t, hogy az ilyenek kiderüljenek, és mire a rendes pvp megérkezik (2017-ben, teljes árú kiegészítőként), addigra már ne legyenek benne. Szerintem az egész duel gyakorlatilag egy nyílt alfa, összedobtak valamit hogy derítsük ki mit kell balance-olniuk. Én még nem próbáltam ki, de amit eddig láttam, az alapján nekem így is szórakoztatónak tűnik.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Uhh… Wizard és a Storm Armor. Egészen higgadt voltam pedig eddig, de ilyen egy szart :) Persze mások meg a DH smoke – jára mondják ugyanezt. De abban legalább abban meg a sentryben van taktikázgatás. A Storm meg csak annyi, hogy benyomja a wiz és rohangál.. az meg csapkod le mindenkit. Ehhez pedig semmi tudás nem kell. És nem csak egy kis bónusz sebzés ez… akkorát üt, mint egy manticoreból kilőtt cluster…

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Matthew (#25):[/reply]Nagyon drága a craft és a gem kioperálás sem lesz leányálom, asszem 5 milla

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@gehenas (#24):[/reply]Hol vonják ki?

  Reply

 • avatar

  gehenas

  |

  [reply]@Dyingsoul (#12):[/reply]A játék dizájnja meg a Diablo Univerzumba, ez egy ilyen kalandos világ, pónikkal és hello kitty-s csillámgemekkel. :)
  Annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen nagy összegekben vonják ki a goldot a játékból!

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#22):[/reply]Az jogos.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@Matthew (#20):[/reply]Azt én is bírom mikor az ember mp 1-10-esekkel van egy partyban és az ember ott “királykodik” köztük azzal nincs is gond én a mp40, 50-es emberkékre fektettem a hangsúlyt azért ők már összedobhatnának egy normális gear-t ennyi időbefektetéssel, hogy tényleg ne essen keljen hisz azért 4-es partyba egy mp0 az még úgyis light.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Apropó, valszeg bug volt ez a healthglobe dolog, reggel láttam ugyanis, de azóta egyet sem.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#18):[/reply]Az jobb, ha nincs egyáltalán mpl publicba? El kell fogadni, hogy így nehezebb lesz néha, ez van, ezért public a public, nem kezd mindenki 50+60 paragonnal és 100+ millás cuccokkal.

  Nem mondom, hogy az én gearem + paragon szintem (lvl 61) egetrengető, de én szívesen játszom gyengébbekkel is. 1) mer szívesen segítek bárkinek, ha normális (és tudom ez kölcsönös) 2) mert akkor végre azt érezhetem, én vagyok a kirááááály… :D Többnyire amúgy is másodhegedűs vagyok a partiban :D

  Reply

 • avatar

  vampiree

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#18):[/reply]Támogatom, jó ötlet.
  Esetleg az a megoldás is lehetne, hogy mindenki intézhessen szavazást, ha netán ki kellene rúgni valakit…

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Én meg tudjátok mit vezetnék vissza? (Lehet valaki már írta, de nem nagyon olvasgattam mostanában erre felé) Azt, hogy halálozáskor kemény XP veszteség legyen, mint a 2-ben..aztán akkor nem lenne az a nevetséges dolog, hogy sima publicba 40-es 50-es karakterek esnek kelnek egy-egy játékban. Legalább beszereznének egy normális cuccot, hogy ne csak szívják más játékosok vérét. A másik meg pont ez, hogy publicba bekerül a MP lvl akkor mindenki egyből nagyobb levelen akar majd tolni azt lesz egy jó kari meg 3 leecher egy partyban ennek se látom sok értelmét amúgy.

  Reply

 • avatar

  sunglasses89

  |

  Én javasolnék egy olyat, h. paragon 100 jutalmaként megkapnánk az angyal szárnyakat,azért az elég sok kűzdéssel jár, beleférne….nekem nagyon bejön:) sajnos a díszdobozos diablóról lecsúsztam ezért nincs…de jó lenne..:)) szépálmokat:)
  de az 1.07.-el is beérem csak már jöjjön..:D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Xardas (#10):[/reply]By Murdock

  _____________________________________

  1. battleneten lépje be az accountodba
  2. válaszd ki a játékaid közül a D3-at (nyilván:))
  3. bal alul nyomj rá a creat ptr valamire ( már nem tudom mi van ott )
  4. ezután már le tudod tölteni és telepíteni a public test clienst.
  5. elindítod a ptr verziót ha letöltötted, králsz egy lvl1 karit majd jobb felül kiválasztod ah eu szerver és copy -ra nyomsz
  6. játszol publicba sok játék van. leginkább a duelt tesztelik

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Nek the Brawlerről a Far Cry 3 insanity-s arca ugrott be…

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  “Az új tárgyak tulajdonságai úgy lesznek megalkotva, hogy kompenzálják a régiek hibás min-max affixal ellátott értékeit”
  fire-lighting-posion stbstb dmg-t talán növelik?

  Reply

 • avatar

  Apophissz

  |

  Gyakorlatilag ezeknél a ge

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Csatlakozom azokhoz akiket a hányinger kerülget az új gemek láttán… Hogy stílusos legyek még csak annyit tennék hozzá, hogy “ezek nem illenek bele a játék dizájnjába…”

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@Xardas (#10):[/reply]akkor biztos nagyon összeveszhettél guglival ha nem találod :P

  Flash: addig jó amíg nem tudod…

  de ennek örülök is, mert szép nerf lett volna. mondjuk pvpbe meg pont jó lenne,h esne az ember dps-e

  Reply

 • avatar

  Xardas

  |

  [reply]@Matthew (#5):[/reply]hali, tudsz nekem segíteni? szerettem volna a PTR-t kipróbálni, le is töltöttem, feltelepítettem, error 12, és kiírta hogy nincs ptr accom, amit a battla.net faq-ja is említ hogy létre kell egy ptr accot hozni, viszont hiába nyálaztam át vagíy 100x a battle.net-et nincs ilyen opcióm ahol diablo3 ptr accot hozhatnék létre. A hivatalos D3 fórumon is rengetegen küzdenek ezzel a problémával, de megoldást még sehol sem láttam.

  Reply

 • avatar

  flash-

  |

  lehet én csak én vagyok az egyedüli aki nem érti ezeket?
  pontosan miről van szó?mi volt-mi ez a bug?

  “égül pedig, előkerül egy bug, ami a min, max affixokkal kapcsolatos, ez a bug tavaly júliusa óta ismert, mégpedig, hogy nem pontosan számítódik bele a min, max affix a dps-be. A fejlesztők úgy vélik, hogy ennek a bugnak a javítása hatalmas nerf-et eredményezne számos tárgyon, így nem várható ennek a javítása. A fejlesztők elmondták még, hogy a később bevezetendő tárgyak már nem lesznek ezzel a hibával ellátva, de a régieket nem fogják visszamenőlegesen nerfelni. Az új tárgyak tulajdonságai úgy lesznek megalkotva, hogy kompenzálják a régiek hibás min-max affixal ellátott értékeit.”

  Reply

 • avatar

  LGx

  |

  [author]Zsiráfnyál (#2):[/author][quote] Ma már nem biztos, hogy elég az, ami a Diablo2-ben volt, most sokkal nagyobb divat a durva farmolás, mint 10 éve, sokkal többen érik el a max szintet. [/quote]

  Nem divat, de mást már nem tudsz csinálni ebben a játékban :)
  Sajna itt már bossrun sincs, mert minden ugyanazt dob(hat)ja.

  A “Diablo 3 – You will die” koncepcióból lett egy “Diablo 3 – Levelmaxed character’s society”
  Nincs kontent, semmi sincs benne. Nem tudsz fejlődni, nem tudsz célirányosan craftolni, nem tudsz egyedi karaktert csinálni.

  Blizz akárhogy is pedálozik a patcheken, majdani DLC-n, komoly szemléletváltás kellene (ami nem lesz, részben Activision miatt is) ahhoz, hogy igazán jó legyen a játék.
  Hol vannak a minigamek? Hol vannak a sidequestek? Hol egy tournament? Hol vannak az 5+, 10+ szintes dungeonok? 2013-as ONLINE játéknál max 4db coop játékos, na neee… Rengeteg dolog amin lehetett volna / kellene csiszolni. PTR? Na ne röhögtessenek már… tesztelgessem le amire nem volt idejük az x év alatt?

  Az a baj, hogy még mindig egy bétával játszunk, ami ráadásul nem is ingyenes.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Hamu (#6):[/reply]Érthető, de jó lett volna akkor ha azok amik az AH-ban vannak, az AH completed részébe kerülnek. Mert ez most így kínos.. hogy most vásárolgassak ebből a baromi drága PTR-ből. Amúgy elég sok az újdonság. Nek the Brawler portréja még mindig nincs a játékban, bezzeg a csúnya gemet egyből beletették :D

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Matthew (#5):[/reply]Bizonyos időközönként menti a szerver a karaktereket, gy előfordulhat, hogy amit pl 5-10 órája szereztél nem fog látszódni a copy után, mert az még nem azon a szerveren van letárolva, ahonnan a ptr-re másolja a karaktereket.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  A végtelen paragon meg nagy ötlet, viszont amit addig is cserélhetnék, azt a számozást, ami a paragon szintet jelöli. Valahogy olyan… amatőr, összecsapott jellege van, nem az a klasszikus diablo betűtípus, vagy külön dizájn… Na mindegy is, ezek apróságok, maga a gondolkodásmód és az irányvonal jó.

  Viszont a PTR nem értem miért nem az aktuális karakterem copyzta át.. miért azt, ahol a cuccaim fele az AH-ban pihizik pont. Vicces…

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Matthew (#3):[/reply]Szerintem is.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#2):[/reply]Nem akarok egy negatív kommenttel nyitni ebben a bejegyzésben is, de a drágakövek kapcsán kb dettó ugyanez a véleményem. Volt egy korábbi koncepció ami sokkal jobban tetszett. Abban benne volt a jelenlegi radiant star is, látható volt, hogy ez azután jön. Ehhez képest ez a gem túl sok…

  Ez volt az:
  http://diablo.incgamers.com/wp-content/uploads/2013/01/gems.png

  Hát mit ne mondjak, enyhén szólva is dizájnosabb.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Egy végtelenített paragon rendszernek tudnék örülni, jó lenne ha ezt a kiegészítőre kidolgoznák. Elég sok lehetőség van benne. Ma már nem biztos, hogy elég az, ami a Diablo2-ben volt, most sokkal nagyobb divat a durva farmolás, mint 10 éve, sokkal többen érik el a max szintet. Továbbá egy ettől független pvp szintnek is tudnék örülni, nem is kell, hogy bónuszokat adjon, elég valami egyszerű vizuális jutalomfalat, mint mondjuk most a karakter körüli keret, csak persze jobb lenne, ha mindkettő inkább magán a karakteren látszódna (pl aura).

  Ezek a kavicsok meg egyszerűen undorítóak. :D Kb mintha Jenőke beszabadult volna a photoshopba, és rányomott volna három standard előre beállított mintát a páncéljára. Szerencsére az anyagi helyzetemből adódóan engem nem fenyeget a veszély, hogy ezekkel a karakterlapomon találkozzak. :D

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  Örömteli, hogy nem nerfelik. Pont a napokban olvastam róla részletes cikket. Hát azért ciki lett volna 1400-as skornból 1200-at csinálni, meg sok egykezes pl 1000 dps-ből 880. :P

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.