Blizzcon 2013

Professor J . Hírek 649

A Blizzard bejelentette az idei Blizzcon 2013 időpontját, mely nov. 8-9-ére esik. A helyszín továbbra is a kalifoniai Anaheim Convention Center, ahol a Blizzard várhatóan a már megjelent és készülőben lévő játékairól tart egy kiadós dzsembörit. Remélhetőleg a Diablo 3 kiegészítőjéről ill. a titokzatos “Titan” projektről is fellebbentik a fátylat.

 


Blizzcon Logo 

BLIZZARD ENTERTAINMENT’S BLIZZCON® 2013 STORMS ANAHEIM NOVEMBER 8 AND 9

IRVINE, Calif. – February 19, 2013 – Gather your guildmates, muster your minions, and summon your swarm! Blizzard Entertainment today announced plans for its seventh BlizzCon® gaming convention, taking place Friday, November 8 and Saturday, November 9 at the Anaheim Convention Center in Anaheim, California. For two epic days, members of Blizzard’s gaming community from around the globe will descend on Anaheim to meet, play, and celebrate their shared passion for all things Warcraft®, StarCraft®, and Diablo®.

“BlizzCon gives us a chance to connect with our players and share our latest projects in a very personal way,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “Members from all of our gaming communities have helped make this event bigger and better every time, and we look forward to meeting up and celebrating with them in November.”

In addition to serving as a gathering place for Blizzard Entertainment gaming communities, BlizzCon will offer attendees a chance to enjoy:

Hands-on play time with the latest versions of Blizzard Entertainment games
Global finals for Blizzard eSports, featuring top pro gamers from around the world
In-depth discussion panels with Blizzard game developers and artists
Competitive and casual tournaments for players to showcase their talents
Community contests with great prizes
Commemorative merchandise based on Blizzard Entertainment’s game universes
More activities and attractions to be announced
The previous BlizzCon was held in Anaheim in October 2011. Tickets to the event sold out in seconds, and highlights included the unveiling of the fourth World of Warcraft expansion, Mists of Pandaria®, and an epic closing concert featuring rock legends Foo Fighters.

Further details about BlizzCon 2013, including ticket availability and pricing, will be announced on the official BlizzCon website (www.blizzcon.com) as the event draws closer. Those interested in attending the show in person can make advance hotel reservations now and receive special BlizzCon rates by booking through the BlizzCon hotel website.

Blizzard Entertainment is currently hiring for numerous open positions. More information on available career opportunities can be found at www.blizzard.com/jobs.

About Blizzard Entertainment
Best known for blockbuster hits including World of Warcraft® and the Warcraft®, StarCraft®, and Diablo® franchises, Blizzard Entertainment, Inc. (www.blizzard.com), a division of Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), is a premier developer and publisher of entertainment software renowned for creating some of the industry’s most critically acclaimed games. Blizzard Entertainment’s track record includes fifteen #1-selling games and multiple Game of the Year awards. The company’s online-gaming service, Battle.net, is one of the largest in the world, with millions of active players.

Forrás:

Comments (68)

 • avatar

  MCfosat

  |

  [reply]@Adam (#47):[/reply]De miért kell felhozni állandóan a POE-t Örül mindenki hogy tetszik,meg el vagy vele… Mi lenne ha itt mondanád el a véleményed a diablo-ról?

  http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307696391

  Biztos ott is örülni fognak.

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  [reply]@Adam (#47):[/reply]Hali!

  Figyelembe veszem a másik oldalt is, persze a Diablo az Diablo. Én is vártam, mivel az első két részt rommá játszottam.
  Ott sem volt sokkal randomabb a pálya mint itt, persze mindennek vannak hibái.
  DE ez akkor sem az a fórum ahol fikázni kell, miközben egy másik játékot ajnároztok, ami ha jól olvastam BÉTA, és persze, hogy ingyen van emiatt.

  Kérdés, van PS, Xbox esetleg otthon? Megvetted-e pl az utolsó Assasin’s Creed-et, NFS Most Wanted-ot, Hot Pursuit-ot, hogy csak 3-at említsek a nevek miatt? Mindegyik SZAR, MŰANYAG, pedig az előző verziók nagyon jók voltak. Ráadásul ott egy game nem 13k Ft, hanem 15-16 amikor megjelenik. És tudsz tenni valamit? Javítanak rajta? Fejlesztik-e “ingyen”? NEM. Megvetted, kipróbáltad, 5-10 óra játék után kuka. Itt mennyit játszolttál? 5-10×80-100 órát, akkor miért is kell fikázni?
  Tudod anno én modellautóval versenyeztem, 10 évig, EB-VB szinten. A pálya ott sem változott, mégis imádtam/imádtuk. Pedig mentem 3-szor 24 órás versenyen is több mint 15 ezer kört, ami végig egyforma volt órákon át, távolságban Bp-Miskolc oda vissza. Nem attól lesz egy játék jó vagy rossz mert a pálya változik, vagy nem. Ad-e játékélményt, vagy nem?
  Ha nem ad, akkor ne írj, ne húzd le, tedd el a fiókba és játsz mással, senki sem kényszerít, de a többieket miért kell kétségek közé taszítani????

  Reply

 • avatar

  anto89

  |

  Diablo vagy WoW kieg. lesz bejelentve ha logikusan végig gondoljuk a dolgot.Warcraft 4 kizárt (sajnos) ugyan is WoWnak Titanig bírnia kell szal még 1-2 kieg(3-5év). SC2 1.kieg ugye március és még minimum van 1 (de szerintem 2 az még 2-4év).Diabloét viszont bejelentik novemberbe és kiadják jövő télen kb. vagy rá következő nyáron kb. a tempót nézve.(kérdés ,hogy SC2 kieg után ez lesz a következő vagy még 1 WoW kieg belefér addig). Warcraft 4 meg azért kizárt mert ígyis irdatlan módon elvannak maradva minden beígért játékkal és a Titanról még semmit nem is lehet tudni … (szerintem)

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@Boss971 (#45):[/reply]Üdv,

  az abaj, hogy nem akarod emgérteni a másik oldalt…
  Sok emebr számított valamire…amit ígértek nekik, legegyszerűbb példa a random mapek..sok embernek az a baj, hogy nem azt kapta, amit beígértek nekik és ezért csalódottak..szerintem ha ezt a játékot nem Diablo 3-nak hívnák..hanem bármi másnak, akkro sokan odáig lennének meg vissza..de így..a név kötelez, s megvezetve érzik magukat..megjegyzem joggal…
  A patch-ek…ez megint nem jó példa, mert többnyire olyan dolgokat tesznek bele vagy netán javítanak ki, amiknek ennyi fejlesztési idő, ekkroa cég, és ilyen játék ár mellett, már alapból benne kellett volna lennie…
  Hogy az idegeiddel is játszak kicsit..:))) felhozom a PoE-t hetente jönnek ki új patchek..új act !!!!! került bele, folyamatosan dolgoznak a balance-on..jóval átgondotlabb az alapkoncepció..
  és a végére..hgoy mirét sírnak az emberek annyit? Egyszerű, mert baromira nem ezt várták…sem az elődök…sem a beígért információk, sem pedig a konkurencia fejlődése láttán…
  Jó lenne, ha mindenki tovább tudna látni az orránál..
  És még 1 dolog…a Diablo 3-at megvettem 13 000 ft-ért…a PoE-ért nem fizettem semmit…ez is az elvárások egyik jogos olvasata:)
  Jó hgoy mindenki a saj át véleményét látja a helyénvalónak…de ne felejtsünk el gondolkodni…és akárki akármit mond…ezt a játékot a neve tette azzá, ami
  Ha nem úgy tekintek rá, hgoy Diablo folyatatás az ég világon semmi bajom nem lenne vele, mondjuk, akkor meg sem veszem ennyiért:)

  Reply

 • avatar

  MCfosat

  |

  [reply]@Boss971 (#45):[/reply]Bárcsak mindenki belátná azt,amit te itt most ennyire jól összefoglaltál. Bárcsak….

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  Kezdünk alakulni! :-)

  Nekem tetszik mind a játék, mind ez az oldal.
  Én csak kaptam mindkét helyről, és jót.

  Emlékezzünk csak vissza, a D1-nél még nem volt mindenkinek internet, azaz megvette a játékot, játszott vele, hibákkal együtt éveken keresztül. De most “elvárás”, hogy jajajajaj itt egy pici bug, miért nem lett azonnal tegnapelőttre kijavítva, amikor én ezért fizettem stb, stb. A hős/őskorban mindenki minden játékot másolt, nem vette meg, fogadom, most is sokan másolnák, csak ezt már éppen nem lehet.
  Ennyi pénzért ennyit kapunk, ami azért nem kevés! A majdnem egy év alatt mennyi patch jött ki? És nem csak javítás! Hanem hozzá is tettek a játékhoz, amiért nem kértek pénzt! Pl. Paragon, MP szintek, duel stb. Ezt sokan csak pénzért csinálják meg.

  Korábban azt mondtam, hogy én meg az RMAH? SOHA. Aztán valaki értelmesen leírta amire én addig nem gondoltam. Kell egy jó gear, amihez farmolni kell 100-200-500 millió goldot, az pedig x száz óra. Én egy óra alatt keresek y ezer forintot, akkor vagy dolgozom, vagy élvezettel játszom, nem szenvedve. Döntöttem, 1 napi béremet feltettem az RMAH-ra, vettem goldot belőle, és most tudok mp7-8-on kényelmesen farmolni, épp az archivmenteket csinálom, mert abban is van kihívás nem kevés. Közben persze fejlődök, van drop stb.

  Nagyon köszönöm a korábban nekem segítőket, hogy a 90k unbuffed dps után most 170k dps-el tudok haladni, mivel az itt kapott tippekkel tudtam a barbáromat felfejleszteni. Persze még nem 100-as, sehogy sem, de egyszer az is eljön! :-)

  Kedves Hatalmasságok, Játékbírálók!
  Miről is szól a játék? Már maga a szó! Arról, hogy szabadidődben jól érezd magad, JÁTSZ, mint gyerekként. Kikapcsold az agyad, szórakozz. Ezt az élményt adja a játék? IGEN, akkor meg miről is papolnak sokan? Ha nem adja, akkor vegyél másikat, menj vissza egy régihez. Te döntesz. Gyerekkorodban kaptál egy matchboxot, és meguntad, félretetted, kértél újat, aztán elővetted. De közben a szüleidet szapultad, hogy de szar autót vettetek nekem, csak 10 hónapot tudtam vele játszani, most meguntam, és különben sincs hozzá új kerék? Nem. Akkor most miért is lázadsz???????????
  Értékelni kellene ami van, amit kapsz. Ha kevés? Keresd meg magadban a hibát, a telhetetlenséget fojtsd el. Másnak arra nincs pénze, hogy kaját vegyen, Te pedig itt fikázol egy élvezeti cikket. Rendben van ez?

  Az biztos, ha jön a jó idő én sem a gép előtt fogok ülni, hanem megyek a tópartra, bajszosokat kergetni a két gyerkőcömmel! :-) Majd ha esik játszom a D3-al is, mert nekem tetszik!

  Reply

 • avatar

  sityu1981

  |

  Üdv!

  Szvsz itt sokak problémája egyetlen egy mondaton alapul:

  “Nem lehet egyszerre mindenkinek jót tenni”

  Míg én azt mondtam az 1.0.7. előtt,hogy felesleges xp-t emelni addig más azt mondta hogy szükségszerű,mert ő úgy jobban élvezi a játékot ha többet halad kevesebb idő alatt,míg más azt mondta nerfelni kell infernot, én azt mondtam nem kell,legyen benne kihívás,és igenis kelljen többszáz játékóra ahhoz hogy az orrodat úgy be tudd dugni act3 infernora hogy nem verik be,volt akinek kellett az AH,vagy kellet az RMAH,én mind2 nélkül tökéletesen meglennék,úgyanúgy ahogy meglettem volna a 900%-os monk skill erősítések nélkül is(erre a részre nem kérek kommentet,monkok erre most harapnak.. :D ),de a monkok azt mondják kellett…
  Emberek vagyunk,mások az igényeink és ez itt is kimutatkozik,és ezért nem a játékot,és nem a Blizzardot kell hibáztatni,tudni kell belenyugodni dolgokba,elfogadni hogy ebben a játékban ez így van ,és kész.. vagy marad a “B terv” ahogy annak idején Gy.Ferenc úr is megmondta ” akinek nem tetszik el lehet menni”
  Nem hiszem hogy ez túl bonyolult lenne :)
  Viszont,1 dolog van amit nem értek ha ez a POE annyira “überalles” akkor miért egy Diablo-s közösségi oldalra kell feljárni a játékosainak? Örülök hogy van akinek bejött,kb 8-10 évvel ezelőtt nekem is tetszett volna,ma már nem véleményezném mert a sok fan a fejemet szedné itt érte ,de ennek ellenére örülök hogy van akinek tetszik,de az isten szerelmére,akkor menj és játssz vele,keresd fel a közösségi oldalát és ott kezdeményezz beszélgetést arról hogy milyen jó kis game is az,ott biztosan találsz majd partnert is aki csalódott a Diabloban,és vele karöltve harcolhattok POE útvesztőiben.. de ne itt fikázzatok!

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  Ez igen :D mintha A Magyar Blizzard General Chat-et olvasnám. A Bnet fórumokon is ezek mennek nonstop szóval már ezen sem lepődők meg, hogy itt is ez megy, nem is az a bajom hogy ez megy, csak nem éppen a kulturális keretek közt. Na mindegy :D

  Ami a Diablot illeti nos igen ne felejtsük el, hogy emberek készítették, és az emberek nem tökéletesek így hibázhatnak és a hibáiknál fogva a munkájukban is véthetnek hibát. A lényeg az ebben, hogy vagy tanulnak belőle vagy nem és a hibákat javítják e vagy nem. Nem uraim ezzel nem védeni kívánom a Blizzardot, de gondolom ti is elkövetettek már pár hibát az életetekben, amin el gondolkoztatok és kijavítottátok.

  Idővel biztosan helyre fogják hozni a játék problémáit, de a jelenlegi káoszban érthető, hogy ez elég igen nagy távlatba ültetődik át. Meg értem mindenki Negatív véleményét a játék kapcsán, engem is értek csalódások a játék kapcsán, (de ezt most nem hangoztatnám.) Arra szeretnélek kérni titeket, hogy legyetek egy kis türelemmel tényleg. A Blizznek is van egy megszokott üteme a current játékok fejlesztésére, javítására. Sajnos ez nem úgy megy hogy most azonnal mindent adjanak át. Oh igen egyik hiba a másik után, nos erre már kitéretem miért van, senki sem robot. Igen Jogosak az igények és egyet is értek velük, De mint mondtam mindennek van egy idő intervalluma amit a munka beosztásban meg kaptak.

  Igen azt is tudom, hogy olyan dolgokat sem javítottak ami pl megjelenés óta benne lehet még mindig a játékban. Nos azt nyilván tudjátok, hogy a Blizzard nem alkalmaz tesztereket. Ez meg önmagáért beszél :D. Na jó mindegy drágáim ne marjátok egymást és legyetek bizakodóak, nem nem azt mondom hogy dédelgessetek szép álmokat, csak ne bántsátok egymást és a játékot sem, ne felejtsétek el az csak egy játék amit emberek csináltak, akik ennél fogva hibázhatnak is és vele együtt a munkájukban is hibázhatnak, és ez vonatkozik mindenre ami az életben kapcsolatos. Elvégre bármikor hibázhatunk mi is :D

  Oké Joggal várhatjátok el a Blizzardtol, hogy ne hibázzanak, de hát ők nem koreai munkások akik napi huszonnégy órából 72 órát dolgoznak :D

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [author]Adam (#41):[/author][quote]rengeteg fanatikus rajongós ismerősöm,barátom volt…és a számuk mára már igencsak decimálódott…az Ő hibájuk lenne? felnőttek? vagy más oka van?[/quote]

  Az én fanatikus ismerősi köröm a D2 megjelenése óta 100%-ban megnősült/férjhez ment, mindenkinek van gyereke legalább 1, felelős munkát végeznek nem himi-humi állásokban.
  Össze szoktam többel is futni a játszótéren/játszóházban, és jól kitárgyaljuk, hogy milyen jó lenne játszani, de inkább a család.

  Ez egy igen erős érv, mint ahogy te is felhoztad. Nekem még nem volt időm megunni, még végig se játszottam, könyvjelzőzöm a patchek által bekerült újdonságokat, mert mire eljutok odáig elfelejtem. De tegnap is inkább mentem birkózni, mint Diablózni.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  Üdv Mindenkinek:)

  nagyon nagyon rég nem szóltam itt már semmihez,csak olvasgatok, sóhajtozom és mosolygok…
  Vicces, hgoy alapvetően 2 tábor van..az egyikc salódott és a játékot fikázza..a másik meg még mindig vakon hisz, vagy éppen megtalálta az örömét a játékban, és fikázza azokat, akik fikázzák a játékot…egyik sem flenőtt magatartás..
  De egy dolgot nem árt figyelembe venni..
  Milyen jogon szól be bárki is az oldal készítőinek? Milyen jogon mondják meg, mit tegyenek?
  HIsz ezek az emberek önzetlenül, idejüket, energiájukat nem kímélve foglalkoznak az oldallal..szóval talán előbb mindenkinek amgába kellene néznie..
  Node kicsit a témához kapcsolódva..
  A megjelenés előtt már évekkel vártam ajátékot, hisza D2-höz is minden létező modot kipróbáltam, hogy nehezebb legyen, új kihívás…Továbbá eddig ez volt a legdrágább játék, amit megvettem…Így azért úgy érzem vannak és lehetnek elvárásaim a játékkal szemben…
  Nos a játék számomra már régebben befejeződött,férletettem..kicsit úgy éreztem magam, mitn akinek megfeküdte a gyomrát, az alapvetően rossz koncepció miatt..de én azrét mgé nem írnám le..idővel tán, fogja hozni azt a szintet, mit szerettem volna..bár a hibák,amik elhangzottak itt is és szinte mindenhol..nekem is szemt szúrnak…Mostanság hetente belépek, s játszom pár órát…utána elég…mert csak addig köt le…nem érzem azt, hogy nah még1 szint, még 1 pálya, még 1 run…hanem azt, hogy fuh..ennyi elég volt…lehetne részletezni miért vagy épp miért nem…de felesleges..változtatni nem tudunk rajta…
  Kicsit a témához is kapcsolódva én sem hiszem, hgoy a D3 kiegről lesz komolyabban szó, max megszellztetik, hogy igen..dolgozunk az ügyön..A warcfart4 nekem is tetszene:)) De sajnos már előre félek…mert ez a Blizzard már nem az, aki, ami volt anno…rengeteg fanatikus rajongós ismerősöm,barátom volt…és a számuk mára már igencsak decimálódott…az Ő hibájuk lenne? felnőttek? vagy más oka van? Lehet összeesküvés elméleteket gyártani..de felesleges…de talán zárszóként annyit szeretnék mondani…fogadjuk el egymás véleményét…hisz mindannyian szeretjük a Diablo univerzumot,mégha most nincs is a csúcson jelenleg…de bizakodjunk hátha…aki meg megcsömörlött..tegye picit félre..és próbálkozzon mással:)

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@starlike (#39):[/reply]korrekt meglátás. hitegetéssel tartják játékban a népet.

  btw kiírja hanyan játszanak: amikor beléptem ptr-re akkor ott a kezdőképernyőn a kari alatt ott volt, hogy 100000, fixen. gondolom kikerült, hogy ne etessék a trollokat…

  Reply

 • avatar

  starlike

  |

  Egy mondatban: A Diablot imádom, de a Blizzardból elegem van.

  És sokan ezt keverik össze a fórumon. Nem a diablot szidják az emberek, Hanem a céget. Akik itt vannak elégedettek a játékkal. Csak az üzletpolitikával nem.

  Túl sok olyan hír kerül ki, amit elolvasva az ember inkább azt mondaná, hogy jobb ha nem is láttam volna. S nem az oldal üzemeltetőivel van bajom, ők csak a napra kész infókat szolgáltatják aminek nagyon örülök, és nagyon jól is csinálják. Egyszerűen a cég nyomja a hülye hypot, ingyen reklám…

  Üdv, starlike

  Reply

 • avatar

  MCfosat

  |

  [reply]@DarkestHour (#36):[/reply]Örülök hogy egyetértünk… Valaki aki ért hozzá és elvállalja csinálhatna egy normális oldalt,ahonnan tényleg kipöcköljük a síros babákat,mert állati unalmas hogy képtelenek befejezni az örökös rinyálást… De nem kéne új oldal,ha a szerkesztőség szelektálná a társaságot… Nem értem ez miért jó,hogy sokan itt élveznek el,1-1 lehuzó komment után. Szánalmas sajnos ahová jutott ez az oldal. Értelmes információhoz már nem jutsz,maximum 1-1 lelombozó hozzászóláshoz. Szerintem ez szomorú.

  Reply

 • avatar

  Dodo

  |

  Sziasztok!

  Először is elnézést, mert nem olvastam végig az előző hozzászólásokat, csak az első párat, de már a korábbi hírekhez is sok negatív, helyen primitív hozzászólás érkezett a játék mivoltáról, státuszáról, AH-ról, D3 temetéséről, stb. Ezért muszáj leírnom 1-2 gondolatot.

  Igen. A D3 kevés tartalommal jelent meg, félkészen, de ez nem a Blizzard, hanem a kiadó hibája… A Blizz kihozta a helyzetből a maximumot, és tudatosan az AH-ra építve csepegtette az apró patch-eket, hogy fent tartsa az játékosbázisát. És ezt teszi most is. Szerintetek véletlen, hogy az elején havonta jöttek ki a patch-ek? A Blizznek az AH-ból van pénze, nem kevés.

  “Nem játszom, mert szar” típusú emberkéknek üzenem, hogy, akkor ne játssz, de nem kell idejönni károgni, meg hülyeségeket beszélni, ha maga a játék nem érdekel, minek jársz ide? Keress olyan játékot, ami tetszik, keresd meg annak a rajongói oldalát és oda írogass…

  AH:
  Az aukciós háznak több pozitív oldala van, mint negatív.
  Negatív: botok, crash-ek, nincs normális szűrő rendszer, túlárazott cuccok.
  Pozitív: VAN. biztonságosan tudsz kereskedni, ha ügyes vagy többszörösen visszaszerzed a játék árát, megkeresed a pénzt a kiegészítőre. Aki nem használ RMAH-t az is minimális ésszel megsokszorozhatja a goldját. De ha nem is erre használod, akkor is ott van.
  Aki nem használja szerintem nem normális, vagy nagyon HC arc. Az AH is a játék része, ha tetszik, ha nem.
  Egyébként meg ha nem high-end gear-t akar valaki, 50-200 millió goldból simán össze lehet hozni olyan geart, amivel mp10-en nevetve játszol. Ezt a pénzt, ha szerencséd van 1-2 jobb dropból össze tudtad szedni korábban, ma már nehezebb mert telítődött az AH, de azért a jobb legendary cuccok tartják az árukat.
  Aki meg milliárdokat akar költeni +1-2k dps-ért meg minimálisan jobb statokért, annak is megvan a lehetősége, mindig lesz jobb cucc az AH-ban.

  “D2 sokkal jobb volt” és hasonlók értelmes megnyilvánulások.
  Ha eddig nem tűnt volna fel a sok nerf meg minden miatt, a D3 arra lett kitalálva, hogy Pista bácsi dabasról is végig tudja tolni infernót…
  Az egész stat meg skill rendszer annyira egyszerű, hogy az szinte fáj. A D3 nem rétegjátéknak készült, ezt a terméket a Blizzard az első két rész nevével adta el, és nem kevés pénzt keres vele nap mint nap. Aukciónként 1€, 1$ vagy 1£ nem kevés, ez minden egyes RM aukció után megy a Blizzardnak…

  Összességében mára a D3 egy jó játék lett, nagyon sokat javult a megjelenés óta, több randomitás kellene, meg új tartalom, és szerintem a kiegészítőben ezeket meg is fogjuk kapni. Minél tovább huzza a Blizz a kiegészítő kiadását annál több pénzt söpör be, ezért csepegteti a javításokat 1-2 havonta. Nem lepődnék meg, ha a kiegészítőből is kettőt kapnánk majd, vagyis igazából csak egyet készít majd a Blizzard, csak 50-50%-ban fogjuk megkapni :) Erről szól ma a világ. Pénz pénz pénz.

  Arra nekem tökéletes a Diablo 3, hogy 1-2 naponta pár órát játszam vele. Megértem ha valaki több ezer óra játékidő után megunja, nekem eddig 5-600 órám van benne, ami szerintem átlagos, ha azt nézzük, hogy a megjelenés óta játszom.
  Majd ha megunom a barbárt, még mindig ott van 4 másik kaszt, és majd a kiegészítőben is jön +egy vagy kettő.

  Reply

 • avatar

  DarkestHour

  |

  [author]Zsiráfnyál (#4):[/author][quote]Az 1.0.7-es patch note-ban olvastam, hogy mostantól megtekinthető, hányan játszanak éppen a játékkal. Megtalálta valaki ezt a számlálót ? Roppant kíváncsi lennék rá, az elmúlt 1-2 hétben személy szerint úgy érzem nagyon megfogytak a játékosok. Részemről pár napja én is kiszálltam, szerencsére bőven vissza tudom szerezni a játék árát a cuccaimból, aztán irány a POE, de úgy érzem hogy ezzel közel sem vagyok egyedül.
  Nem kockázatos kicsit ez a kiegészítő ? Ha azt mondom, minden ötödik D3 játékos fogja megvenni, akkor talán már sokat is mondtam. Veszteséges biztos nem lesz, de én kötve hiszem, hogy ebből egy ilyen karrier után siker lenne. A megjelenés óta elég durván zuhan a játék népszerűsége, és még csak félúton vagyunk a kiegészítőig. Hányan fognak maradni, hogy megvegyék ?
  Ezzel a fél évvel elég nyilvánvalóan jelezték, hogy eszük ágában sincs változtatni a hozzáállásukon, továbbra is változatlanul hülyének nézik és semmibe veszik az összes vásárlójukat. Tényleg arra számítanak, hogy ennyi arconköpdösés után is sorba fognak állni az emberek a második adagért ?
  +7[/quote]

  Semmibe veszik a vásárlóikat? O.o Gondolkodj el egy kicsit miért lett nerfelve inferno, miért lett item drop increase vagy éppen miért lettek az ÜberBossok nerfelve kb a patch után 1-2 héttel. A Blizzard igen is ad a vásárlók véleményére csak a probléma ott kezdődik, hogy a vásárlók 80% 14-15 éves kis pöcs, apuci tömött zsebével és mindent azonnal akar. Nah a Blizzard nekik kedvez ami olyan szinten érthető, hogy ők a potenciális vevők. Szóval az én véleményem szerint ennek nem a Blizzard az oka, a célközönség változott :/ Ha ezek a nerfek nincsenek pl. szerintem elég sokan még act2-vel szívnának infernon és az se lenne, hogy még gőzölög a kari a lvl60-tól olyan friss de már full set / legendaryba van öltöztetve.

  Kicsit más szemszögből is meg kell nézni a dolgokat néha, értem én itt az ok-okozati tényeket.
  Mindennek oka van és az, hogy itt tart a játék annak nem az az oka amit itt többen leírtak, hogy egy csapat hülye, tudatlan, hozzá nemértő fejleszti ezt a játékot…Ne felejtsük el nem véletlenül Blizzard.

  [author]MCfosat (#29):[/author][quote]Elegem lett ebből a társaságból… Nagyon ritkán szóltam hozzá itt bármihez is. Inkább csak olvasok,de már attól is elment a kedvem. Nem akarok itt reklámozni fórumokat,vagy lehúzni, de azért “hagytam ott” a diablo 3 sg fórumát mert dettó ugyan ez ment ott is! Azt hittem,hogy itt az emberek nagy része kulturált és a játékkal kapcsolatos témákban szól hozzá,de könyörgöm. Lassan egy éve jött ki a D3 és itt még néhányan mindig el vannak azzal foglalva hogy “el van b*szva” Rengetegen tanácsolták már hogy akkor menjetek mással játszani. Miért nem húztok el a fenébe? Soha többet nem fogok egyetlen hírt sem elolvasni itt,mert elveszitek az ember maradék életkedvét is. A Path of Exile sem ideillő téma,páran még is azt hiszik hogy ez egy Diablo3/Poe oldal?! Sajnálom ha bárkit is megbántottam,persze nem mindenki van itt eltévedve de mindenki nézzen magába. Akinek nem inge ne vegye magára… Üdv.
  (Valaki mesterkedhetne egy olyan rajongói oldalban,ahol a maradék magyar Diablo3 játékosokat gyűjtük össze,aki meg van elégedve a mostani játékkal,verzióval,és túl tud lépni az állandó síráson,anyázáson! )
  +3[/quote]

  Üdv a Klubban! A szerkesztőknek: Nem gondolkodtatok azon, hogy átnevezitek az oldalt “diablo3off.hu”-ra? Ha az én oldalam lenne az 100%, hogy aki egy másik vagy esetleg konkurens játékot reklámoz vagy mint jelen esetben majdnem, hogy maszturbálnak rá itt, az úgy kapná a permabant az oldalról mint a huzat!

  Reply

 • avatar

  meless

  |

  2. x)

  Reply

 • avatar

  pimpa25

  |

  Csupa öröm ennyi,a témához szorosan kapcsolódó kommentet olvasni:)
  Részemről tűkön ülve várom,h mivel készül a Blizz novemberre.Dio kiegről nem hiszem,h addig komolyabban fognak hírezni,uh az 1nek jó.Titan nem mozgatja meg túlságosan a fantáziámat,akármi is lesz,sikeres lesz,ez tuti,de nem hiszem,h le tudnának tenni még 1 wowot az asztalra.Amitől viszont instant autofellációba fognék,az 1 warcraft4 bejelentés,vagy legalább annak a híre,h ez 1 nem döglött,létező projekt.
  Dehogyakkormá’ én is trendi legyek,icurkapicurka offtopic következik:
  Valahogy mindkét oldalnak igazat tudok adni.
  Aki még mindig bele van gyógyulva a játékba,nos azoknak nyilván bántja a szemét a folyamatos elégedetlenkedés,ami itt a fórumon zajlik,ez teljességgel érthető is,mivel azért jönnek fel a fórumra,h a híreket,és az ahhoz kapcsolódó érdemi eszmefuttatást átböngésszék.Engem is zavar,h a gyakran többoldalnyi kommentből kell kinyálaznom,h mit gondolnak mások az adott újdonságról.
  A másik oldal pedig szeretne hangot adni abbeli csalódottságának,amiért x éven át várta a d3-at,de messze nem azt kapta,amire számított(utóbbi kategóriába tartozom én is,de ezt általában szeretem magamnak megtartani)Ezzel nincs is baj,mivel nem random emberek néznek be,és köpködnek a játékra napestig,hanem olyan emberek írják le a véleményüket,akik akár sokszáz órát belevertek,így van valós képük a helyzetről.Ezzel a csoporttal viszont annyi a gond,h nem lenne szükséges minden hírhez beböfögni,h jajdefújj,főleg,ha vmi érdemi fejlesztésről,vagy olyasmiről van szó,ami ad a játékélményhez,”mé’ kellett eddig várni erre” címszó alatt.Háde nem berakták basszus,akkor mi a baj?
  Ez egy jó játék,nincs ezen mit ragozni,és remélem azt mindenki belátja,h az arpg-k egyik legjobbika.De egyelőre(!) még a nagybötűűűs “Egyik”-en van a hangsúly,ez sajnos tény.Világmegváltást vártunk,sajnos nem feltétlen kaptuk meg.Nem akarok flamewart indítani,komolyan,de én is megnéztem a PoE-t(egyelőre hibádzik a balansz,uh még várni kő kicsit,dehát ezért van még béta státuszban),és csak annyit tudok mondani,h a Blizzard azért kicsit elszégyellhetné magát,vagy legalább magába szállhatna,mivel egy indie cég már most jó úton halad afelé(köszönhetően annak,h ténylegesen kommunikálnak a játékosokkal),ami nekik nem sikerült maradéktalanul:méltó örököst adni a d2-nek.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@lajharka (#32):[/reply]Kifelejtetted:
  5. Soha nem játszottam vele, de egy rakás ***-nak tartom, úgyhogy nincs az a pénz hogy ….

  Részemről a kettesre szavazok! ^^

  Reply

 • avatar

  lajharka

  |

  Talán jó ötlet lenne egy szavazást indítani erről a témáról :)

  Mi a véleményed a játékról?
  (1.) nekem okés, várjuk a kiegészítőt is.
  2. Vannak zavaró tényezők, de még tűrhető.
  3. Nem tetszik, de játszom vele mert legalább tudok nyavalyogni a fórumon.
  4. Játékot váltottam, csak nem egészen tudom hogy mit keresek itt.

  Valahogy nagyon érdekelne a végeredmény :D

  Reply

 • avatar

  Csucsu

  |

  Én heti 6-8 órát játszom. Szerintem nem rosz a játék…persze van min javítani de melyik játékban nincs?Ez egy hivatalos fan oldal…ha valaki csak szídni tudja meg sírni hogy ez szar meg az szar az mért nem megy el inkább a vérbe?Valaki pisztolyt tart a fejéhez hogy márpedig akkor is játszanod kell?Ha nem tetszik tipli és akkor nekünk se kell azt nézni hogy belekötnek a helyesírási hibákba,egymást oltogatják,a kis önjelőlt brókerek egymásra licitálnak(persze nem akarják verni a nyálukat de azért kiírja mennyit keres vele) ebben az amúgy k****a szar játékban és hogy mekkorában van…stb!!!

  Reply

 • avatar

  ghoster

  |

  Ahogy én észrevettem a hozzászólásokat a legnagyobb baj az, hogy az emberek 80%-a irigy.

  – Miért baj az, hogy ott van az RMAH? Ha valakinek van rá pénze, vegye meg a tárgyat, ő majd örül neki, aki eladta az is, mert legalább keresett egy kis pénzt.

  – Nincs pénzed RMAH-ra? Akkor nem használod, ott van a sima AH. Ja, hogy nincsen 2b aranyad perfect tárgyra? Akkor nézzél kisebb összegért, és ne irigykedj, hogy másnak olyan van.

  – Ha játszol előbb utóbb fog esni jó tárgy amit el tudsz adni. Van akinek hetente/havonta esik, van akinek sose, szomorú, de nem tudsz ellene tenni. Az ötös lottót se nyeri meg mindenki ugye..

  – Ha mindenkinek 2-300m-es tárgy esne, akkor az a 300m-es tárgy, 1 héten belül 3m-et fog érni, és megint jön a sírás, hogy nincs gold, szar a játék.

  Mióta megjelent a játék, naponta 2 max 3 órát játszok. Ezzel (nem, nem dicsekvés, ezek a tények, más is meg tudja ezt csinálni) elértem egy 270k unbuffed dps-es wd-t, paragon 100al. Van 3-4 300m+os tárgyam, 300m a tatyóban, arra várva, hogy tudjak venni egy jó offhandet. Egészen múlt hétig tudjátok mekkora volt a legnagyobb eladásom? Max 60m. Az átlag 1-10m között. RMAH-t is használtam, kerestem kb. 50 eurót. Ha valaki ennél egy kicsit is kockább sokkal többet el tud érni.

  Ezeken kivül a játéknak sok hibája van, majdnem 5 évig wowoztam, a Blizzardtól nem ezt a szintet vártam, nagyot csalódtam. De 600+ óra gameplayel azt hiszem még mindig ez az egyik legjobb játék a piacon, ebben a kategóriában meg főleg. Csak már elég zavaró olvasni a hozzászólásokat, amiknek a 80%-a az irigységre vezethető vissza. Cáfoljatok meg légyszives ha tévednék…

  Reply

 • avatar

  MCfosat

  |

  Elegem lett ebből a társaságból… Nagyon ritkán szóltam hozzá itt bármihez is. Inkább csak olvasok,de már attól is elment a kedvem. Nem akarok itt reklámozni fórumokat,vagy lehúzni, de azért “hagytam ott” a diablo 3 sg fórumát mert dettó ugyan ez ment ott is! Azt hittem,hogy itt az emberek nagy része kulturált és a játékkal kapcsolatos témákban szól hozzá,de könyörgöm. Lassan egy éve jött ki a D3 és itt még néhányan mindig el vannak azzal foglalva hogy “el van b*szva” Rengetegen tanácsolták már hogy akkor menjetek mással játszani. Miért nem húztok el a fenébe? Soha többet nem fogok egyetlen hírt sem elolvasni itt,mert elveszitek az ember maradék életkedvét is. A Path of Exile sem ideillő téma,páran még is azt hiszik hogy ez egy Diablo3/Poe oldal?! Sajnálom ha bárkit is megbántottam,persze nem mindenki van itt eltévedve de mindenki nézzen magába. Akinek nem inge ne vegye magára… Üdv.

  (Valaki mesterkedhetne egy olyan rajongói oldalban,ahol a maradék magyar Diablo3 játékosokat gyűjtük össze,aki meg van elégedve a mostani játékkal,verzióval,és túl tud lépni az állandó síráson,anyázáson! )

  Reply

 • avatar

  Ned

  |

  [reply]@marton576 (#18):[/reply]Ohayou!
  Fogok csinálni egy képet, játék közben, hogy elhidd…..
  Ott fog virítani rajta a LvL60 alatti vagy 50 alatti cucc, és ide feltöltöm neked, hátha végre elhiszed akkor….

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]marton576 (#23):[/author][quote]Az összes többi olyan felhasználónak aki még szereti a játékot ( az oldalon elég kevés ilyen van szerintem) de sok szerencsét kívánok.[/quote]

  De hát látod, pont ez az. Értem én, hogy egy rajongói oldalnak nem az állandó negatív kritikáról kéne szólnia, és sokan nem szeretik az ilyesmit olvasni, de ahogy te is írtad, elég kevesen szeretik már a játékot. Ha csak egy-két troll lenne aki ide jár ok nélkül köpködni, az az ő hibájuk lenne, és tényleg nem lenne idevaló. De ha az emberek többsége elégedetlen, vagy csalódott, akkor már nem őket kell ezért hibáztatni.

  Mindenki játsszon amivel akar, kinek a POE, kinek a D3, tök mindegy. Ez egy Diablo rajongói oldal, ahol Diablo rajongók írják meg a véleményüket, még akkor is ha az néha, vagy éppen többségében rossz. Nincs ezzel semmi baj. Az tényleg szomorú, hogy ilyen lett a játék, de erről nem a rajongók tehetnek.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  Ha már mindenképp a Blizzardot vagy a Diablot fikázzuk, egy jogos kritikám azért lenne:
  Baromira idegesít, hogy minden egyes patchnél, amit kiadnak, valami kikúrt nagy bugokat kevernek hozzá a játékhoz, s ennek eredményeképp a fél játékosbázis mindig megszívja pár napra… Vagy az Ah-n nem lehet vásárolni, vagy az RMAH-nem küld értesítőket, random kifagy a játék, unsupported video card üzenet, csak hogy a legújabbakat említsem. Nem tudom felfogni hogy ezt hogy hozzák össze minden egyes alkalommal. POE-ban ilyen sosincs?

  Gondolom a 12 órás karbantartás, ami jelenleg zajlik, az se véletlen.

  Szerk: Ahogy elnézem, persze most is csak az európaiak szívnak…

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Miért érzem úgy, hogy reggelre a kommentek 2/3-a ki lesz törölve :D?

  Hagyjátok már a fikázást meg a POE-t, esküszöm már hányingerem van tőle, pedig (a másodszori próbám óta…ott is gyors uninstall lett a vége) nem is játszok vele :D. “A játék nincs kész.” De, szerintem kész van, meg még sok más ember szerint is, akik szeretnek vele játszani. Minek kell negatív irányba téríteni állandóan? Én se értem már, hogy miért olvasom a kommenteket. BÁRMIT tesznek ki ide az oldal szerkesztői, legyen az “jön a kieg” vagy “Jay Wilson tüsszentett egyet a blizzard mosdójában”, máris jön a “hát igen, ezt a szar játékot több ponton is elbaszták”. KIT ÉRDEKEL MÁR EZ??? Mindig ugyanazok az emberek nyomják ugyanazt a szöveget…nem unjátok még :D? Ha nem tetszik, ne vegyétek meg a kieget, sok más ember majd megveszi, ennyi…csak arra leszek kíváncsi, hogy hány olyan embertől fogom olvasni a kieg kijövetele után, hogy “tapasztalataim szerint így szar úgy szar”, akik itt most atombiztosra állítják, hogy nem hajlandóak megvenni :D.

  Reply

 • avatar

  Dome

  |

  Az 1.0.4 óta nem játszom a játékkal, így sokaknak nem lesz releváns ami írok, de rendszeresen olvasom a portált és a hozzászólásokat.
  Sajnos az a véleményem, hogy a D3 már sosem lesz jó akármennyi patch és kieg. érkezik hozzá.
  Egyszerűen el lett rontva alapjaiban. A skillrendszer. AH, RMAH. Sokkal kevesebb a kommunikáció a játékon belül, mint D2-ben. Nincs rácsodálkozás egy elvetemül 99-es játékosra, kevesebb lett az életképes buildek száma (és a nem életképeseké is). Unalmasabbak is. A szörnyek tulajdonsága is egy merő unalom D2 szörny képességekhez képest. És sok sok kisebb élmény ami nem éppen a D2 javára szól, de én nekem az is tetszett, hogy milyen csúnyán átejtettek 1x-2x-3x tradeben. Vagy hogy rohangáltam a übertáp kari után aki dobálta a “free-t”, vagy hogy örültem amikor a bot hammer pala elől valahogy előbb vettem fel a ZEKA-t vagy a JAH rúnát:D, vagy hogy Hellen act1 en épp countess-hez mentem és ki írta, hogy “Diablo walk on Earth” és pont countessnél volt, és nem tudtam egyedül leölni, kiléptem de para volt hogy megszünik a szoba, gyorsan chatbe, hogy valaki segítsen, és jött is a segítség és lett egy annilihusom :)), vagy ez N hoto40 O 2 ber 6 ist! és a többi és a többi….

  Bocs ha teljesen off voltam, és talán érthetetlen is, de amíg én a D3-mal játszottam semmilyen pozitív maradandó élményben nem volt részem. (Talán egy hatalamas lagg HC inferno act2-őn, amit túléltem:))

  Reply

 • avatar

  marton576

  |

  Jó volt az oldalt 8 és fél hónapig követni de értelmetlen tovább (természetesen nem a szerkesztők valamiféle hibája miatt) hanem azért mert mint már sok másik oldalt egyszerűen tönkretesznek a felhasználók.

  Nincs olyan fő topic amit kiraknak a Főoldalra ahol nem az folyna amit pár kommentel lejjebb leírtam.
  Szerintem ez csak egyre rosszabb lesz, úgyhogy még időben befejezem a nézését mert csak felídegesítene az emberi hülyeség és szerintem erre senkinek nincs szüksége a szabadidejében.

  Az összes többi olyan felhasználónak aki még szereti a játékot ( az oldalon elég kevés ilyen van szerintem) de sok szerencsét kívánok.

  Reply

 • avatar

  starlike

  |

  [reply]@Ateszka (#7):[/reply]A POE nem lesz sose fizetős. Megmondták a fejlesztők, hogy hányingerük van a pay to win játékoktól. Azért csinálják a játékot, mert maguk is hc gamerek és imádják a hack and slasht, valamint szeretnének egy olyan gammel játszani ami az ő igényeiknek megfelelő. Ő szerintük tudnak jobbat is csinálni, valamint saját maguknak csinálják, másrészt persze, ingyen senki se dolgozik csak úgy ezért lehetőséget adnak támogatni a céget. Számukra tényleg a játék a fontosabb.

  S miért hiszek nekik?

  Egy “garázsban” fejleszti kb. max 2 tucat ember (beleértve a marketinget, programozást, cégügyeket, logisztikát stb..), el tudom nekik hinni, hogy működhet ennyi ember számára az a megoldás, hogy lehetőséget adnak embereknek akiknek tetszik, hogy támogassák a játékot és ebből tartsák fenn magukat. Ha meg pedig nem lesz már elég pénz akkor leállnak ennyi. De semmiképpen se fogják szétrombolni a saját játékukat azért hogy rövidtávon szerezzenek neki egy kis pénzt. Egyszerűen esélyük se lenne labdába rúgni utána ilyen cégek mellett mint az Activision és a Blizzard.

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  [reply]@Ned (#17):[/reply]”idióta”

  Személyeskedni nagyon nem szép dolog!

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  [reply]@Ned (#16):[/reply]Az a baj, hogy Te teljesen elhatároztad magadban: “ez egy szar”
  Valami oknál fogva mégis ezzel játszol! Nem igazán értem, de szerintem Te sem!

  Csak azt nem értem, hogy miért tépitek itt a szátokat, miért nyavalyogtok itt folyamatosan! Tényleg minden hír alatt azt kell olvasni, hogy ez egy fos játék, meg poe az isten!
  Akkor miért nem mentek oda? Miért itt csapjátok el az időt!? Én se járok fel más fórumokra olyan játékokat fikázni, ami szerintem szar! (ellentétben veletek)
  Hajrá POE! Vicc…..

  Amúgy pacsi mindenkinek, remélem nem bántottam meg senkit! ;)

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  off: ez a poe elég betyáros, ránézésre mindenben üti a diót, blizz kötheti fel a gatyót erősen.

  Reply

 • avatar

  marton576

  |

  [reply]@Ned (#17):[/reply]Akkor biztos valami csoda történt. Te egy kivétel vagy nekem +20 embernek aki farmolja infernót naponta 10 vagy akár több run-al nem esik 1.0.6 óta. Én kérek elnézést…
  Fölösleges feszültség keltést csinálsz mikor mindenki tudja,hogy nem esnek ilyenek csak elég ritkán max 1 hónapban 1x te meg előadod,hogy naponta esik.

  Reply

 • avatar

  Ned

  |

  [reply]@marton576 (#17):[/reply]Csak tudom tán, hogy mi esik, mivel materialként szoktam eladni a kékeket, egyenként kell megnéznem, mert ami 60 alatti, eladom csak úgy…..szokott, sajnos, legalább 3-4 60 alatti, főleg övek, gyűrűk, de néha a sárgák is, de biztos kamuzok, idióta….

  Reply

 • avatar

  Ned

  |

  [reply]@eastady (#5):[/reply]Tévedésben vagy, jó ha fele megmarad, a kieg. érkezésekor, mert nem tanul a Blizz. a hibákból, sőt, még újabbakat general….
  Az a gond, hogy amit ígérnek elő patch notes-ban(a kövi patch-l kapcsolatban), azt sem tudják kifogástalanul betartani….(gondolok, itt leg. öltözékek festése, vagy végre javítanák, hogy ne dobáljon már inferno MP2-n LvL47-s, vagyis inkább Lvl60 alatti cuccokat, így is egy kalap sz*r a drop, de hát, sokat kér a paraszt)
  A WOW miért tudja megtartani a népszerűségét. mert tudnak újulni, foglalkoznak vele(jó nekem nem jön be a game)a készítők…
  Én azt vallom, nem kellett volna lapátra tenni a DII fejlesztő csapatát, és mást kaptunk volna, jobbat, de ez az én véleményem.

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  [reply]@Makk (#6):[/reply]Én tolom már closed béta óta PoE-t. Rengeteg dolog van benne, ami miatt sok játékos szemében jobb mint a D3, persze várjuk meg a véglegest PoE-ből is és akkor eresszük 1másnak a 2 játékot. Még annyi, hogy tudod amíg 1 ekkora cég mint a Blizz képtelen hamarabb patchelni amiket már rég kéne a D3-ban, addig a Grinding Gear Games csapata ontja szinte a patcheket és azok jók is, nem kapkodnak velük és rendes tempóban DOLGOZNAK, de ami a legfontosabb, hogy HALLGATNAK A KÖZÖSSÉGRE! Igen mikrotranzakciós, de ha kicsit utána néztél volna, tudnád, hogy csak kozmetikai cuccokat árulnak, semmi olyat amivel előnye lenne az erre pénzt költő ember(ek)nek a többiekkel szemben, és ez nem fog változni a későbbiekben sem, már az elején kikötötte ezt a csapat. Tehát nem Pay-2-Win, ennyi. Itt a név eladta a D3-at, de még mindig nincs kész, mert röhejes a brigád akik csinálják, felesleges is a kiegészítő addig. Tolom én is, de abszolút nem vok megelégedve annyira, ahogy a fejlesztő csapat áradozik a játékukról időről-időre. Iszonyú lassú léptekben haladnak és ez lehet a veszte, lazán benne van a pakliban.

  Reply

 • avatar

  marton576

  |

  Megint olvasom a kommenteket és itt is elkezdődött a d3 fikázása. “Úgy sajnos nehéz exp-et tervezni ha az alapjáték sincs kész…” meg,hogy “irány a POE.” Basszameg ezek csináltak egy játékot nem D2.version2 hanem D3!!! Ezt már mindenki felfoghatta volna.

  Már nagyon szúrja a szememet,hogy fórumon belül témától függetlenül is írnak ilyeneket az emberek. Én játszom vele és szeretem. Vannak benne olyan dolgok amik nem tetszenek az embereknek ahogy nekem is van egy-kettő de nem lehet minden játék tökéletes. Nemtudom ti mit vártatok a megjelenésig de az valami megfogalmazhatatlan dolog lehet.

  Ha már nagyon nem tetszik a játék akkor add el és ne rontsd tovább azoknak az embereknek a kedvét akik játszanak még vele.

  Reply

 • avatar

  Sadalsuud

  |

  OFF:
  A Blizzard blokkolta az accomat és nincs ingame secret question, amivel eddig feloldottam a blokkot. Csak és kizárólag böngészőn keresztül lehet(ne) feloldani, de ott nem működik a kódom.
  Mióta nincs “ingame” release lehetőség???

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@dante0216 (#11):[/reply]Nem 100 millióról van szó, én 250-ért sem tudtam semmit venni a múlt héten. :D Ami értelmes cucc, az 1 milliárd felett van, és vagy farmolj két hetet 0 kihívással mint egy koreai multiboxos vérfarmer, vagy vedd meg az RMAH-ban. Itt nem apró hibákról van szó, hanem az egész rendszer, és főleg a készítők célja alapvetően rossz.

  Javulásnak pedig nyoma sincs. Az elején jól indult a paragon rendszerrel, de azon kívül gyakorlatilag nincs érdemi változás. Három hónap ígérgetés után bejelentik, hogy majd még pár hónap múlva színezhetővé teszik a legendarykat. Ez a tempó… kinéznek egyet a száz huszadrangú apróság közül, és negyed év alatt elkezdik megoldani félig. Ami meg komoly probléma, azt meg sem próbálják, és nem is akarják megoldani.

  Rajongásból az ember kitart egy ideig amellett, hogy ez majd valamikor tényleg jó játék lesz, és csak megbotlottak a Blizzardosok, mindent ki fognak javítani. Hiába látja mindenki az iszonyatosan durva hibákat, 5-10 év várakozás után mégis ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig ez a Diablo 2 folytatása, és akkor is ezzel fog játszani, mert erre vár x éve, és legalább annyit akar vele játszani, mint a 2-vel. De ezt a hozzáállást látva az embernek előbb-utóbb elfogy a türelme, és világossá válik, hogy itt bizony hülyének van nézve, és simán lehúzták.

  Nincs azzal semmi baj, ha valakinek ez tetszik, nem arról van szó, hogy olyan borzasztóan rossz lenne a játék. Itt szerintem inkább arról van szó, kinek mennyire veszi be a gyomra, hogy 10 millió rajongót ennyire nyíltan köpnek pofán. Én nem is a játékban csalódtam igazán, hanem sokkal inkább a Blizzardban. És az, hogy ezt a Jay Wilsont ezek után simán kinevezték egy másik project vezetőjének, sajnos azt jelenti hogy valószínűleg ez lesz az irány a többi Blizzard játéknál is. Világos, hogy minden játékfejlesztő pénzből él, és a többi se szent, de ezzel akkor is túlmentek egy olyan határon, ami joggal váltja ki bárkiből azt, hogy legközelebb háromszor is meggondolja, vegyen-e Blizzard terméket.

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  Hát valahogy én is kezdek úgy érezni, hogy abbahagyom. Vagyis nem.. nem hagyom abba, szüneteltetem.. Most játszottam 10 percet és nem éreztem azt, hogy ezzel én játszani akarok. Meg eléggé rossz, hogy magasabb mp szinten tudj haladni akkor ahhoz sok-sok millió kell.. Az meg nagyon sok idő, amíg egy ütőképes geart összeszed az ember. Nem az én reszortom az AH szóval nagyjából a farmolásból származó goldom van, ritka az amikor berakok valamit az AH-ba Tome-n és Emeraldon kívűl.. ha berakok valamit még annak is nagyon kicsi az esélye, hogy eladom. Pedig nem is árazom túl és legalább (ha mondhatom így) “középkategóriás” itemeket rakok be MINIMUM. 250K fölé szinte soha nem megyek, mert (most viccen kívűl), amilyen szerencsém van biztos, hogy nem veszik meg.. Még van, hogy ebből az árból is le kell faragjak, ami engem eléggé dühít. Szóval pont ezért, nem AH-zok, mármint ha eladásról van szó. HA nagy nehezen összejön a gold a kiszemelt itemre akkor azt megveszem. Persze legendarykból is gyengébb stattosat tudok csak venni, mert ugye nem fogok csak farmolásból legalább 100 milliót összekaparni. Nincs az az Isten..
  Szóval engem ezért is taszít jelenleg egy kicsit a játék. Úgyhogy most egy jó ideig szünetetletem, majd később úgyis megjön a kedvem.
  Ezt azért írtam, mert lentebb írta már más is, hogy “abbahagyta”, meg nagyon sokan elhagyják a játékot. Hát.. szerintem nem így kéne hozzáállni, hogy “szar, fos, nyomorékok, geci blizzard” meg ilyenek. Ha egyszerűen meguntad a játékot, vagy úgy érzed nem megy, nincs hozzá idegzeted valamiért, de alapjába véve tetszik maga a játék, akkor nem eldobni kell, hanem szüneteltetni..

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@killahsting (#8):[/reply]Hagyjuk már ezt az “aukciós ház teszi tönkre a játékot” szöveget….

  Diablo2-ben hell szinten röhögtem a sok alulgearelt karakteren, akik rögtön egymás utánban haltak meg egy kisebb szörnycsapattól is. (mindez az aktuális ladder reset után több hónappal, rendszeresen előforduló jelenség volt)

  Diablo2-ben annyi különbség volt, hogy nem láttad az igazi high-end cuccokat, mivel fogalmad se volt a nagyobbik részéről, illetve hogy egyáltalán létezik olyan, itt pedig láthatod az aukciós házban az összeset egy helyen és valóban mindenki rohadtul szeretne 2 milliárdért venni 6 crites Mempot, vagy akármit, de az, hogy nem telik rá nem az aukciós ház hibája.

  Diablo2-ben szarrá kellett hogy farmoljam magam (nem mintha a 3-ban ne kellene) mire összeszedtem 1 hotot, enigmát, vagy akár csak 1 shakot is. Itt ha ügyes vagyok, szerencsés és sokat foglalkozom a játékkal, akkor sokkal rövidebb idő alatt tudok sokkal jobb cuccokhoz jutni, hiszen hála az aukciós háznak nekem is lehetőségem van kereskedni és nem pedig a Diablo2 féle röhej kereskedelmet kell követnem, ahol az emberek 50%-át kapásból átbaszták trade alatt, illetve ott volt az a “nagyszerű” JSP, ahol a maradék 50% is megkapta a magáét, leszámítva ha kőgazdag voltál.

  A Diablo3-ban mindenkinek ugyanannyi esélye van és nem azon múlik hogy milyen eredményt szerez, hogy mennyire befolyásos ismerősei vannak.

  Üdv.

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  [reply]@killahsting (#8):[/reply]Nekem több karakterem is van. Az egyik soha nem látott még aukciós házat és tökéletesen tudok haladni vele, csak egy kicsit több idő kell hozzá! ;)

  Reply

 • avatar

  killahsting

  |

  Akárki akármit mond a Diablo 3 azért lett szar mert Auction House nélkül nem lehet haladni normálisan! A diablo 2-be nem volt ilyen probléma. Ha arra a sémára csinálták volna meg a 3-at is akkor sokkal nagyobb sikere lett volna a játéknak. A diablo 2 a tárgyakról szolt és ehhez párosult a játék hangulata. Azért az valahogy más volt hogy magadtol találtál tárgyat drop által mint hogy vettem egy tárgyat az aukciós házba. Arrol nem is beszélve hogy a 2-be sokkal változatosabbak voltak a rare tárgyak mint itt. A valós pénz bizniszről meghát nem ejtek inkább szót.Szerintem ez a legfőbb oka a játéknak ami miatt nem lett akkora siker. Jó lett, jó lett de ezerszer lehetett volna jobb…

  Reply

 • avatar

  Ateszka

  |

  Szánalom az egész PoE úgy ahogy van és igen kb egy alap lesz amivel el tudsz játszadozni utána minden kis apróság fizetős,ez már most látszik, nagy beetetés. :D

  Reply

 • avatar

  Makk

  |

  Irány a POE ehh. Vicces, hogy még sehol sincs a játék, de ú istencsászárság lesz, a Diablo 3 meghal tőle. Én kipróbáltam, nem rossz, de azért hanyatt nem vágtam magam, a trade rendszer érdekes, de 1 idő után igen irritáló. Mikrotranzakciós lesz ráadásul, jó eséllyel lesz ami csak fizetős játékosnak lesz elérhető. Míg a Dia3-at elég 1x megvenni.

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  Biztos vagyok benne, hogy bármikor is lesz kiegészítő, annak nagy sikere lesz! Annyi játékos itt fog maradni, hogy sikeres legyen!

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Az 1.0.7-es patch note-ban olvastam, hogy mostantól megtekinthető, hányan játszanak éppen a játékkal. Megtalálta valaki ezt a számlálót ? Roppant kíváncsi lennék rá, az elmúlt 1-2 hétben személy szerint úgy érzem nagyon megfogytak a játékosok. Részemről pár napja én is kiszálltam, szerencsére bőven vissza tudom szerezni a játék árát a cuccaimból, aztán irány a POE, de úgy érzem hogy ezzel közel sem vagyok egyedül.

  Nem kockázatos kicsit ez a kiegészítő ? Ha azt mondom, minden ötödik D3 játékos fogja megvenni, akkor talán már sokat is mondtam. Veszteséges biztos nem lesz, de én kötve hiszem, hogy ebből egy ilyen karrier után siker lenne. A megjelenés óta elég durván zuhan a játék népszerűsége, és még csak félúton vagyunk a kiegészítőig. Hányan fognak maradni, hogy megvegyék ?

  Ezzel a fél évvel elég nyilvánvalóan jelezték, hogy eszük ágában sincs változtatni a hozzáállásukon, továbbra is változatlanul hülyének nézik és semmibe veszik az összes vásárlójukat. Tényleg arra számítanak, hogy ennyi arconköpdösés után is sorba fognak állni az emberek a második adagért ?

  Reply

 • avatar

  Ned

  |

  Ha nyárig nem lesz bejelentés, itt szerver üresedés lesz, de nem kicsit….
  Nem is kell nyárig várni….május végéig elég.
  Tavaszon is szoktak játékokat/kiegészítőket, bejelenteni úgy tudom….

  Reply

 • avatar

  Shael

  |

  [reply]@CalebForeva (#1):[/reply]Úgy sajnos nehéz exp-et tervezni ha az alapjáték sincs kész…

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Én megmondom őszintén elég szomorú lennék, ha csak novemberben jelentenék be, hogy “igen, ez meg az van a kiegben, soon lesz róla több infó”, mivel akkor idén már tuti, hogy nem jelenne meg…márpedig sajnos úgy néz ki, ez elég valószínű. Nem akarok megint több hónapnyi soon-ról olvasni, jöjjön ki idén, anno a D2-nél is elég volt egy év az expansion elkészüléséhez.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.