Nem lesz cross-platform a Diablo 3, PC vs Konzol téma

Dyingsoul . Hírek 807

Sokan tanakodtak azon, hogy vajon a Diablo konzolra való megjelenése után a PC játékosoknak lesz-e lehetőségük a konzolosokkal játszaniuk. Úgy tűnik, hogy megkaptuk rá a nemleges választ, szóval aki PC-n diablozik majd, az nem fog tudni konzolosokkal egy játékba kerülni, ugyanis két külön hálózaton fog futni a játék. Mindemellett nem terveznek a PC verzióhoz gamepad támogatást, mint ahogy a konzol verzióhoz sem készül egér+billentyűzet használatát engedélyező környezet.

While we think cross-platform play would be awesome, there are currently no plans to allow connectivity between PlayStation Network and Battle.net (this is pretty standard for most games that have PC and console support). As a result, the characters on your Battle.net account and PlayStation account will also remain separate.

 

In terms of allowing an analog controller hookup for the PC, we don’t have any plans for that kind of support right now. Similarly, since Diablo III for console was designed with a controller in mind, the PlayStation version of Diablo III will not support USB mice or keyboards.

Ezek után Lylirra reagált a kommentelők azon felére, akik szerint a Diablo 3 a kezdetektől konzolra lett tervezve: néhányan nem értenek egyet a játék dizájnjával érveik érvényesítéséhez pedig a konzolok egzisztenciájának megkérdőjelezésén kívül nem tudnak sokkal többet felhozni, egyszerűen olyan kijelentések mögé bújnak, miszerint “a Diablo 3 azért van ennyire lebutítva, hogy a konzolosok is játszhassanak vele”.  Kedvelt CM-ünk azt nyilatkozta, hogy ez egyáltalán nem így van, a játékot aszerint fejlesztették, hogy megfelelő kikapcsolódást és kihívást nyújtson a játékosoknak egy hack and slash játék képében. A fejlesztés során minden döntésükkel arra összpontosítottak, hogy egy nagyszerű online szolgáltatást nyújtsanak a játékosoknak nem pedig arra, hogy “lebutítsák” a játékot a konzolosok számára. Hogy ez mennyire lett sikeres, persze a fórumozó közönségre van bízva, de a véleményüktől függetlenül az állítása, miszerint ők csak jobbá szeretnék tenni a játékot valós és helytálló. A tisztán látás végett még egyszer megjegyezte, hogy a PS verzióhoz az 1.0.7-es patch-el bezárólag a jelenlegi tartalom megtalálható majd konzolon is, így inkább elmondható a játékról az, hogy a PC verzió rányomja a bélyegét a konzolos játékra (nem pedig fordítva).

The argument is that the console versions has already had an effect on the design of the game some time during development. The decision to make versions for consoles meant that several aspects of the game had to be redesigned so that it can accommodate console gamers and as such, it resulted in the game being “dumbed down”.

This particular argument is certainly making its rounds. And, in most cases, it’s being used to validate the viewpoints of people who disagree with how Diablo III was designed. While having those disagreements is fine, blaming console for why they even exist is a pretty poor scapegoat.

No, the PC version of Diablo III was not designed for console from the beginning. It was developed for the PC with one major goal in mind: provide players with an awesome hack-and-slash computer game that’s both fun and engaging. Whether or not we achieved that goal is certainly up for debate within this community, but it doesn’t make it any less real or valid. All the decisions we made when developing Diablo III — including combat, skills, character controls, user interface, and itemization — were ones we believed would deliver a great online experience, and the same can be said for the improvements we’ve made since launch. These decisions were not hindered (i.e. “dumbed down”) by the development of a PlayStation version or altered to accommodate it.

For clarity, the PS3 version of Diablo III is based on the PC version and will include many of the same features as the PC game, including content all the way up to patch 1.0.7. From there, it’s being tailored specifically for the PlayStation platform and will feature changes like a redesigned control scheme, camera perspective, and UI.

So, while there may be some players who don’t like how Diablo III was designed for PC, the PlayStation version of the game was ultimately predicated by the PC experience (not vice-versa). If you don’t like the skill system, the inclusion of the auction house, or how itemization works, that’s fine and we certainly respect those opinions, but please try to attribute those disagreements to the right place. :)

forrás: battle.net, incgamers

Comments (74)

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@kezdoke (#48):[/reply]4 az az 1 :) (sc 1ben 2ben 6 az alap)

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@kezdoke (#48):[/reply]Biztosra mentem ;)

  Reply

 • avatar

  kezdoke

  |

  [author]Matthew (#47):[/author][quote]Idézet: @DriNk (#46):
  de lovesem sincs a single palyerrol..
  Hónapokig 2 SCV-vel gyűjtöttem a kristályokat, amíg haver nem szólt, hogy ezt nem így kellene Na nem offolok…
  0[/quote]
  Eeeez sirály, egyet alapból kapsz…minek kellett még egy:-)
  Viccnek szántam…

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [author]DriNk (#46):[/author][quote]de lovesem sincs a single palyerrol..[/quote]
  Pedig a kampány azért egész jó :D Mi LAN-ba nyomtuk párszor (amikor sikerül az összekötése a gépeknek). Meg mivel sokáig netem se volt, ezért én mondjuk single-t nyomtam azért :D Hónapokig 2 SCV-vel gyűjtöttem a kristályokat, amíg haver nem szólt, hogy ezt nem így kellene :D Na nem offolok…

  Reply

 • avatar

  DriNk

  |

  [reply]@Matthew (#43):[/reply]persze a kiadok is tuloznak de azert az sem normalis h vannak jatekok ahol minden 2. ember letoltott, hackelt verzioval jatszik…
  nyilvan nekik evek munkaja van benne es szeretnek ezt a legnyeresegesebbe tenni, probalkoznak ezzel-azzal folyamatosan, most eppen ez van teriteken
  mondjuk en mashogy latom a dolgot, minden jatekot amivel sokat toltam egyreszt meg is vettem (mint te) masreszt szinte csak online toltam, emlitenem pl a starcraft 1-et amivel kb 8 evet jatszottam de lovesem sincs a single palyerrol..

  Reply

 • avatar

  DriNk

  |

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#38):[/reply]nehez elfelejteni ezeket az embereket na :D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Xeper (#40):[/reply]
  [quote]Ahogy látom, pont az szúrja sokak szemét, hogy ebből nincs ‘ingyen’ verzió, és meg kellett venni, amivel az eddig játékra kiadott pénzmennyiségük megtízszereződött.[/quote]

  Nem, engem az állandó net zavar, ami rengeteg negatívumot von maga után. Nem mellesleg 1994 óta megjelent összes Blizzard játék (leszámítva a WoW, mert az nem érdekel) ott figyel eredetiben a polcomon, és előrendelésem van az SC2 HoTS-ra is. Szóval talán megfogalmazhatom néha a nem tetszésem… de tényleg csak néha.. és halkan.. mert ez nem menő…

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#39):[/reply]Butaságokat beszélsz.

  Autólopás esetén a tulajdonosnak nem lesz autója.
  A játékot lemásolják. Azért nagy különbség ez, mert a kiadók szeretik a letöltéseket úgy számolni, hogy XY aki letölti a játékot, biztos megvette volna. Nem, ez egyáltalán nincs így. Azért töltötte le, mert ingyen volt és így adott neki egy esélyt.

  Bár sokkal mélyebb témakör ez, de a pofátlanság egyre nagyobb kiadói részről. Gondolok itt arra, hogy minap Jesse Schell volt az a drága jóember aki azt találta mondani, hogy “a fejlesztőknek nem éri meg kiadni játszható demót, mivel abból a vásárlók levonhatják azt a következtetést, hogy nekik még sem kell ez a játék és nem vásárolják azt meg.”

  De ez a téma amúgy messzire visz, egyszerűen csak nem szeretem ezt a szűklátókörűséget. Egyébként megvettem a játékot, ha lett volna torrent, akkor is… sőt, az SC-t is, pedig ott torrent is van. De ha valami minőség, akkor nem sajnálom rá a pénzt.

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  Engem nem zavar, hogy állandó net kapcsolatra van szükség!
  Azt pedig már megszoktam, hogy belépek és lag van! (kb 10 másodpercig) Azt megvárom és már játszhatok is.
  Türelmes vagyok. Ráérek!

  Reply

 • avatar

  Predator

  |

  Felőlem osztán kiadhatják Sega Mega konzolra is akkor is PC-n játszok vele xD

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [author]Kr3Nos)Bright (#39):[/author][quote]
  Amíg warez van (márpedig szerintem az mindig is lesz) addig mindig lesznek próbálkozások a védelemre is (lásd drm, vagy épp az online játék…)
  [/quote]
  Ahogy látom, pont az szúrja sokak szemét, hogy ebből nincs ‘ingyen’ verzió, és meg kellett venni, amivel az eddig játékra kiadott pénzmennyiségük megtízszereződött.

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  Más, online kapcsolat=nem tudsz warezolni, szerintem ez érthető. Tegyük fel te autókat gyártasz, nem hiszem hogy örülnél ha valaki este bemenne és elhozna párat. Netes világban nem büntetik olyan keményen persze, de belegondolsz egy kenyeret ellopsz mennyit kapsz, itt pedig árban 50szeresét nyúlná le az aki letölti.

  Amíg warez van (márpedig szerintem az mindig is lesz) addig mindig lesznek próbálkozások a védelemre is (lásd drm, vagy épp az online játék…)

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@DriNk (#28):[/reply]Dede, naggyongonosz winter eagle stb volt a klánunk :)

  Reply

 • avatar

  kezdoke

  |

  [author]DriNk (#36):[/author][quote]@Matthew (#33): ezek szerint tegnap a hiba nalam volt, sry blizz ^^
  btw azt lehet tudni h meddig nem lesz europe server?
  0[/quote]
  Eddig… Már van.

  Reply

 • avatar

  DriNk

  |

  [reply]@Matthew (#33):[/reply]ezek szerint tegnap a hiba nalam volt, sry blizz ^^
  btw azt lehet tudni h meddig nem lesz europe server?

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Xeper (#30):[/reply]Persze, hogy nem erre. Ez tény és való. Én csak azt mondom, hogyha nem lenne ennyire pénzhajhász a Blizzard játékok KIADÓJA, akkor lehetne esetleg Single Player is. Megvettem anno én a Diablo 2-t is, mert kellett a multihoz, és olyan multit csináltak, hogy meg is érte.

  Jelenleg amúgy sokszor védenem kell a Blizzardot, mert a döntéseik fele szerintem egy erőteljes felsőbb vezetői nyomás által születnek meg. Ilyennek érzem ezt a konzolportot is pl. Nem hittem, hogy a Vivendi után ennyire megzuhan a szint (önmagához képest mondom ezt most).

  De mindegy, messzire mentünk, szóval mondom, harmadszorra is.. nem a RMAH a probléma, hanem az állandó net. Ami miért van? Kell a pénz az Activisionnek. Ok.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Linkin (#29):[/reply]Nem, ne haragudj, engem nem a RMAH érdekel, és a vita sem onnan indult. Engem ez a folyamatos online jelenlét miatt zavar, ami nem valósul meg. Tehát ma is 8+ órás szerverleállás (tervezett), meg nem egyszer össze is omlott. Mindez azért, mert van egy AH és RMAH, ami ezt igényli. De felvetettem azt is, hogy lehetne ez a multiplayeresek lehetősége, hogy piacozzanak.

  Csak hát akkor nem lehetett volna ennyi Diablot értékesíteni. Erre meg azt mondom OK.
  Mert felesleges ebbe már jobban belemenni.

  Ami a Welcome szart illeti, elég sok ismerősömnél jelentkezik ez a probléma, mondhatni általános, és szinte csak a Diablonál, szóval pl Battlefield 3 sem csinál ilyet. Nem lehet, hogy akkor a Blizzardnak kellene ez ügyben lépni valamit? Csak mert az 1.05 előtt nem esett szét a játék ennyire, mint mostanság. (Nem tudom, nem értek hozzá, csak kérdezem.)

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@DriNk (#31):[/reply]Tegnap konkréten 15 perccel előtte visszaszámolt a szerver, de az tervezett leállás volt. Ezzel szemben 2 napja este európai szerver crasshhhh. Nem a RMAH a gáz, hanem a folyamatos net jelenlét. A RMAH nem érdekel, jobb, mint amikor a botok telisfosták a képernyőt D2-ben.

  Reply

 • avatar

  saliture

  |

  amuugy een meeg mindiig nem tudom kit eerinthet ez a hiir azonkiivul, h neemi magyaraazkodaas lehet nekunk, h mivel foglalkozhatott a fejlesztoobrigaad az utoobbi idooszakban.

  esetleg meeg az eerdekel-a-diabloo3-de-csakazeert-se-sincs-nemvan-peeceem-ees-akkoris-konzolon-fogok-diabloozni-ha-esetleg-valaha-kiadjaak tiipusuu emberek mormolhattak el egy halk: Naugye megmondtam… mantraat.

  Reply

 • avatar

  DriNk

  |

  [reply]@Xeper (#30):[/reply]hat en az utobbi 2 ejjel is belefutottam ebbe es egyszer se irtak semmit
  mondjuk ha szokasuk akkor elnezest, de en meg nem tapasztaltam ilyet

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [author]Matthew (#18):[/author][quote]
  2. Mi van ha egyeseknek teszem azt gyengébb minőségű a mobil internete? Mondjuk hétköznap otthon normális, hétvégén meg elutazik akárhová, de viszi a mobilnetet, de esélytelen, hogy úgy játsszon.[/quote]
  Mobil net nem játékra van. Ilyen erővel siránkozhatna mindenki, aki bármilyen FPS-sel játszana.

  @DriNk: 2 napra előre ki van írva a belépő oldalra a karbantartás. Ezen kívül én csak egy rendkívüli szerver leállásba futottam bele, arról 15 perccel előtte üzenetet küldtek a játékban, és utána percenként jeleztek.

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  [reply]@Matthew (#10):[/reply]Welcome SSD wincseszter,ekkor nem fog lagolni játék kezdetén sem…wincsid miatt “lagol”
  A másik oké,h sírsz rmah miatt,de vannak olyan játékosok akik ezért játszanak,mert jön belőle pénz! Köztük engem is csak ez érdekel,Blizzardnak meg ez az érdeke,h rmahban vásároljanak,mostani patch konkrétan a gold vásárlásra ment rá,crafttok miatt ugye,ebből több haszna van Blizzardnak mint az 1-1 eurokból mégis csak 15% folyton :)

  Reply

 • avatar

  DriNk

  |

  [reply]@Dyingsoul (#12):[/reply]tegnap ejjel is alltak jodarabig a serverek es kb 2-3 oraja ma is all a jurop…
  es leginkabb nem azzal van a gond h karbantartas van (hiszen ez kb mindenki erdeke) hanem h sehol nem jelzik h ‘he figyu 5perc mulva leallunk’ jelentosen kevesebb siras lenne ami mindenkinek jo

  [reply]@Matthew (#24):[/reply]senki nem kotelez arra h az RMAH-n keresztul bizniszelj, arulhatod te a dolgaidat/vasarolhatsz ahol akarsz, de ez a ‘legkenyelmesebb’ modja, es mint olyan nincs ingyen…

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#15):[/reply]hej te nem sc-ztel ezzel a nevvel veletlenul? (kacsa)

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Dyingsoul (#25):[/reply]Ezen az elven elindulva egy rossz szót sem lehet akkor szólni a játék ellen? Attól mert köztudott tény, még negatívum. Egyébként meg nyilván szeretem ezt a játékot, csak a negatívumai rontanak az összképen. Ez van, elfogadom, kell a pénz az Activisionnek, ok.

  Cserébe akkor lehet kritizálni őket, ha már meg vettem a játékot és most pl a szerver karbantartása miatt nem tudok a vásárolt jogommal élni… és játszani.

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  [reply]@Dodo (#23):[/reply]Gemek , Tomes, reciknél ,gold eladásakor viszont 15% ott si nem ? én ugytom ,de hozzáteszem sohasem használtam semmirese !

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Matthew (#24):[/reply]És ezzel mi a gond? Erről mindenki tudott a játék megjelenése előtt már majd egy évvel. Bőven volt ideje mindenkinek eldöntenie, hogy akkora negatívum-e ez saját magára nézve, hogy megvegye-e a játékot vagy másfelé nézelődjön.

  De mégis valami más: ha te termékeket készítenél és azt látnád, hogy a sok ingyenélő nem akar fizetni a termékedért, akkor lehet, hogy egy idő után drasztikus változtatásokat eszközölsz az újabb termékeid piacra dobásakor azért, hogy ezzel saját magadat védd. Ennek ellenére te persze megpróbálsz mindent megtenni, hogy a terméked így is a lehető legvonzóbb legyen a vásárlóid számára.

  Egyébként már unalmas, hogy még mindig vannak emberek akik ezen csámcsognak lassan már mondhatjuk hogy több mint egy éve…

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Dodo (#23):[/reply]Mivel kis összegekről beszélünk, így az 1 euró akkor még több is mint gondoltam. Valóban nem vágom a RMAH-t, de a gondolatmenetet remélem így is értetted. Pénz kell nekik az üzletelésből, ennyi…

  Reply

 • avatar

  Dodo

  |

  [reply]@Matthew (#18):[/reply]”Lényeg:
  Mindenki épeszű ember tudja, hogy csak és kizárólag a bevétel fokozás miatt van csak online mód a játékban. 1) hogy használd a RMAH-t, és lecsippentsék a 15%-ot”

  Látszik, h “tudod” miről beszélsz… RMAH-n nem 15% a levonás, hanem tranzakciónként 1€. Az mindegy, hogy 1,1€-ért vagy 250€-ért adsz el valamit, mindig 1€ a levonás.

  A témához:
  Teljesen érthető, hogy nincs átjárhatóság a PC és a konzolok között, akinek egy csöpp esze van sosem gondolhatta komolyan, hogy összeeresztik. alma-körte

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Dyingsoul (#20):[/reply]Ez minden játékra igaz. Kell a pénz, értem én.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [author]Dyingsoul (#12):[/author][quote]HC-val egyet tudok érteni, hogy ez egy velős indok de ennek ellenére is rengetegen boldogulnak HC-ben.[/quote]
  Mindenkinek addig nagy a szája (már bocsánat) amíg egy ilyen lag ki nem nyírja a karakterét. Volt azért pár ilyen eset, utána lehet olvasni különböző fórumokon. Mondom, elég 1 ilyen akadás, szerverleállás, és annyi, elmegy a kedved az egésztől.

  Mindez amúgy érthető is lenne, de teljesen felesleges ez az online kapcsolat, és ahogy előbb is leírtam, főként öncélú profit maximalizálásról szól az egész. Hozzáteszem ez meg érthető, a Blizzard is ebből és, de akkor ne dugjuk a homokba a fejünket mint egy strucc, hogy jó munkát végeznek.. mert nem, nagyon messze van a minőségi szolgáltatástól a Blizzard nem egy szerveroldali művelete.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Matthew (#14):[/reply]SC2 már kiadás után 2 órával fent volt a torrent oldalakon. Ezért.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Envo (#16):[/reply]Jogos amit mondasz, bocsánat, de “tudjátok mire gondoltam” :))

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#15):[/reply]

  1. HC karakternél elég ha egyszer hal le a szerver, amikor már paragon 30-as vagy mondjuk. Az életben többet nem indítasz a Diablo 3-ba HC karaktert azt tuti

  2. Mi van ha egyeseknek teszem azt gyengébb minőségű a mobil internete? Mondjuk hétköznap otthon normális, hétvégén meg elutazik akárhová, de viszi a mobilnetet, de esélytelen, hogy úgy játsszon.

  3. Most is megy a siránkozás cuccokkal kapcsolatban, szóval nem mindegy akkor meg?

  Lényeg:
  Mindenki épeszű ember tudja, hogy csak és kizárólag a bevétel fokozás miatt van csak online mód a játékban. 1) hogy használd a RMAH-t, és lecsippentsék a 15%-ot 2) hogy ne töltsék le a játékot illegálisan (ez érthető is)

  Reply

 • avatar

  Bradzil

  |

  [reply]@Dyingsoul (#12):[/reply]Én sem azért nem tolom a HC-t, mert nem szeretném, csak tudom, hogy a netszolgáltatóm maitt gyakoriak a 2-3 másodperces laggok (nem percenként, de napi szinten előfordul) és emiatt esélytelen, hogy valaha is HC-n sikereket érjek el… A Diablo 3 ugyebár egy üsd-vágd játék 3 sec alat világot lehet megváltani vagy akár gyorsan el is lehet halálozni. Tuti fognám a fejem, ha paragonozás közben azért kimerevedne a kép, majd a következőben egy gyors elhalálozási folyamat menne végbe… :)

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [author]Matthew (#14):[/author][quote] ‘lag’ (nem szaggatás)
  0[/quote]

  Bocs hogy kiábrándítalak, de a lag azt jelenti szaggatás, csak ugye van fps lag, meg net lag (egyik a gép lassúsága miatt, másik a szerver/letöltés miatt)

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  2013-ban aki azért sír mert net kapcsolat kell az kisautózzon a homokozóban. Laggot én nagyon ritkán látok, az sem zavaró (hc-ben persze elhiszem de a siránkozók 99%a nem hczik).
  Ha offline mód lenne, akkor meg az lenne a baj hogy nem jut végig infernon mert nem esik jó cucc, Türelme meg nincs, 10h game után fullos felszerelést akarna. Tipikus iq0, játékos mentalitás…
  Csak azt nem értem hogy miért játszák mégis, ha “élvezhetetlen”???!!!

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Dyingsoul (#12):[/reply]Stabil? Mihez képest? Biztos van rosszabb. Az meg, hogy maga a gyakori ‘lag’ (nem szaggatás) létezhet, akármilyen okok miatt, az akárhogy is, de a játék hibája, mert nem én vagyok az egyetlen aki ezt tapasztalja. Majd visszakeresem azt a cikket. Teljesen felesleges amúgy a játékosok 80%-ának a folyamatos internetkapcsolat.

  Csinálhattak volna egy Single Playert, AH nélkül. Aki akar játsszon ott. Frissítésekhez, multiplayerhez meg természetesen használja mindenki a bnet szervereit. Miért nem lehetett úgy megoldani ahogy a StarCraft 2 -nél? Érdekes.

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  ps változat tuti unalmasabb lesz mint a PC, hisz ha nem online tolja az ember megunja pikk pakk !
  Netre meg ha felmész madj , lesz kb 100 ember online :p

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Matthew (#10):[/reply]Amiket írtál az még viccnek is rossz, nemhogy indoknak. Szerverösszeomlás? Szerintem igen is stabil a szerver, a welcome lagg pedig szintén független a netkapcsolattól, erről még nyáron írtam egy cikket ha érdekel a téma keresd vissza mert nem lehet két szóban elintézni.

  #11 | szalontai: a HC-val egyet tudok érteni, hogy ez egy velős indok de ennek ellenére is rengetegen boldogulnak HC-ben.

  A laggok bármelyik játékmódban idegesítőek, de nem mindig a szerver hibája. Gyakori az eset, mikor szitkozódnak a játékosok a laggok miatt, holott a saját belső hálózatukkal van a gond (csak ők ezt nem tudják). szerintem Matt esetében is ez volt tegnap este, szerver összeomlást én nem tapasztaltam tegnap és az üzenőfal is tele lenne vele de egy komment sem érkezett a témában.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Dyingsoul (#7):[/reply]Túl sok a szerver összeomlás. Például tegnap este is.. nyomjuk erre kidobott, aztán ahányszor próbálkoztam, annyi hibaüzenetet kaptam. Mindemellett nem egyszer a szerverek lassúsága miatt lesz 1-1 rész élvezhetetlen. Egy elég erős gépen elég jó internetkapcsolata mellett meg külön vicc, hogy szaggatással indul a játék. Welcome lag.

  Reply

 • avatar

  Igor

  |

  Szóval akkor nem lesz cross AH sem :(
  Pedig ráfért volna a vérfrissítés…

  Reply

 • avatar

  PyRo666

  |

  Annyira nem fontos, csak ha már ennyien nyekeregnek érte, akk sztem nem a legjobb kifogás ha lehet így nevezni, a csalók…. engem jobban zavar személy szerint, hogy eléggé halott most az AH legalábbis sztem :S, jobban tetszett amikor ritkábban estek legendaryk, mostanában van úgy, hogy egy run alatt esik 4-5…. :S de mind kuka :S, bár crafthoz jó a szemét is :). Bár nem panaszkodom sztem most jó így a játék ahogy van, csak sajnos hiába van meg megjelenés óta nem sok időm volt vele gamelni így megszedni sem tudtam magam, most volt időm az elmúlt hetekben de 10M goldnál többet még nem szedtem össze a büdös életben és eladni meg nem nagyon tudok semmit pedig elég normális áron rakom be őket rákeresés után stb….. nah mind1 idővel majd összejön a több gold és akk tudom a monkomat fejlesztgetni :) kicsit off lett sry :D

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Miért olyan fontos az offline játékmód a D3 esetében?

  Reply

 • avatar

  PyRo666

  |

  Bemásoltam a cikket aki esetleg nem jár sokat GS-n. Érdekes ez is, hogy a csalókat hozzák fel példának….. kb sztem annyi lenne pc-n is az offline, hogy csak online módban tudd pl az AH-t használni aztán kész…..

  “A Blizzard egyik illetékese egy interjú során fecsegte ki, hogy a Diablo III PlayStation 3-ra és 4-re megjelenő kiadásához nem kell majd internetkapcsolat.

  A PlayStation Meeting 2013 egyik emlékezetes pillanata volt, amikor Chris Metzen lépett színpadra a Blizzard képviseletében. Egy rövid időre azt hittük, valami teljesen új játékot mutatnak be (Project Titan MMO?), de hamar lehullott a lepel: az – igen rövid – prezentáció célja a Diablo III PS3-as és PS4-es verziójának bejelentése volt.

  John Hight, a Sony Santa Monica egykori igazgatója és a Blizzard jelenlegi termelési igazgatója a Eurogamernek adott interjújában röviden beszélt arról, hogy a Diablo III a Sony konzoljain offline módban is játszható lesz, sőt, egyszerre akár négy játékos is barangolhat ugyanazt a képernyőt figyelve. A játék PC-s és Mac-es verziója igényli az állandó internetkapcsolatot a valódi pénzes aukciós házzal való visszaélés elkerülése, illetve a hackerek és csalók gyors kiszűrése miatt (holott ez utóbbi nem mindig sikerül). Kíváncsiak vagyunk a végleges megoldásra, bár azzal az állítással nem lőhetünk mellé, hogy az aukciós házak mindenképp használhatatlanok lesznek internet nélkül.”

  Reply

 • avatar

  MCfosat

  |

  [reply]@Matthew (#4):[/reply]Igen,egy picit túlmagyarázzák a dolgok… Ez nekem is feltűnt. Annyira fölösleges szerintem ez a port… Kíváncsi leszek majd a megjelenés után egy online player statisztikára… Hányan játszhatják majd :)

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Megy a ködösítés.

  Reply

 • avatar

  Heretic

  |

  Egyre lejjebb süllyednek, PS3-on még annyian se fognak játszani mint PC-n.

  Reply

 • avatar

  MCfosat

  |

  Még mindig furcsállom ezt a portolós dolgot,de tényleg a pénzről szól az egész. Attól félek,hogy annyira el lesznek most foglalva a konzolos műveletekkel,hogy még lassabban jönnek majd az újítások,patchek a játékhoz… :(

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  Konzolokon állandó net kapcsolatra sem lesz szükség!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.