Természetesen ahogy eddig is, lesz 1.0.8 PTR, de hogy mikortól, nem tudják

Professor J . Hírek 525

A hivatalos fórumokon sokan érdeklődtek, hogy lesz-e PTR az 1.0.8 patch esetében is, melyre hamarjában jött a válasz, hogy természetesen lesz, de hogy mikortól lehet tesztelni, azt még a fejlesztők sem tudják.
 

I’m really looking forward to the monster density changes in patch 1.0.8 as well, but we don’t have any updates for the patch schedule yet. We should have some information to share about it soon, though, and are currently planning to do a PTR.

The item changes mentioned in the Itemization blog are not going to be in patch 1.0.8, and we don’t have any additional information regarding when they’ll be implemented. We know people are eager to know more about when they can expect those changes, though, so we’ll be sure to keep you updated as soon as we have more details.

 

Forrás:

Comments (13)

 • avatar

  PyRo666

  |

  Mondjuk ez az idő dolog érdekes…. én személy szerint inkább elbíbelődnék megint azzal, hogy új kari, új skill pont elosztás stb… mintsem, hogy ezt a hülye paragon 100-at hajtsam :S most értem el para 60-at a monkommal…. minden esetre elértem a bűvös 500 órát majdnem 1 év alatt xD, szóval néha látok olyan profilokat, hogy van már egy para 100as karija abban van pl 1500 óra -.-‘ és akk már tolja a második karit ami már para 50-60….hát nem tudom, én kitűztem célnak 5 para 100-as karit :D de ha így haladok kell még vagy 2 év xD ezzel csak azt akarom mondani, hogy ebben a felgyorsult világban amire ők hivatkoznak… sztem aki 1500, meg majd 2000 órákat beleölt annak nem mind1, hogy inkább változatosabb karikat hoz létre, mint amilyen buildekből most érdemes válogatni…vagy Pl.: anno Assassin,Amazon,Druid,Paladin, a Barbár és a Necroval kapcs főleg a necroval nem nagyon játszottam mind1, az első 4 karival nagyon jól lehetett variálni még a barbárral is bár akk ink pala. kinek mi :).

  Reply

 • avatar

  tray

  |

  [reply]@PyRo666 (#8):[/reply]Erről már volt pár kék korábban…

  Szerintük a skillpontos elosztás, karakterfejlesztés idejét múlt, amiben van valami szerintem.
  Valami olyasmit írtak, hogy ameddig nem ennyire internet központú volt a dolog, addig volt értelme próbálgatni új buildeket, elosztásokat, de manapság úgyis megnézné mindenki, hogy mik a legjobb buildek, aztán arra pakolná.
  Azt is mondták, hogy még a korábbiakhoz képest is “felgyorsult” a világ, nem igazán lenne kedve a többségnek teljesen új karaktert indítani, csak azért, mert 1-2 skill helyett valami mást szeretne használni…

  Egyébként azt is mondták, hogy nem lesz 8-ra módosítva a maxplayer szám 4 helyett.
  Azt mondták úgy eléggé átláthatatlan lenne a játékmenet + ki, mit castol stb.
  Btw, ezzel is egyetértek…

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@PyRo666 (#8):[/reply]Nekem is sokkal jobb a hangulata a skillek is elég izgalmasnak néznek ki (már amit nem ismerek). Hát nem tudom hogy a kieg.-nek nagy UI. változáson menne majd keresztül. Szerintem túl nagy meló lenne vele ezek lusták annyit dolgozni így is 2 hónap mire kiadnak 50MB-os patch-et. :P De azért bizhatunk hát ha foltozgatnak rajta vmit :D

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@PyRo666 (#8):[/reply]Reménykedjünk benne, hogy a kiegészítő valahogy így fog kinézni… Amúgy nagyon hangulatos ez a kép, sokkal szebb az egész kialakítása, sokkal Diablósabb..

  Üdv.

  Reply

 • avatar

  PyRo666

  |

  Off: Tudom, hogy nem ide tartozik és tudom, hogy ez egy nagyon régi kép 2009-ből meg ilyenek, minden esetre akármennyire is követtem nyomon a D3-al kapcsolatos híreket ez elkerülte a figyelmemet…..

  http://www.gamestar.hu/apix_collect/0806/diablo-iii/diablo-iii_20090331120001_6145_original.jpg

  Kérdem én…..mi a franc nem volt jó ebben az UI-ban ???? SkillTree full hangulatos és klasszik…. skill pontok….. és erősödik a skill a következő pontra mint a rég múlt időkben :)…. akk az 5. billentyű parancsot miért vették ki? Na meg amint látom Tabbal lehetett a fegyverek között is váltogatni…..-.-‘ scrollok is voltak….. Elnézést ezért az offért…. én a mai napig játszom a játékkal és most, hogy ezt megláttam… hát tudtam, hogy nagy változások voltak….de most már én is azt mondom, hogy ehhez képest 0-ba van butítva a játék…. :'(…..legalább is ezen része…Most kezdem érteni azokat akiknek nem tetszik a D3-om….pedig eddig azzal nyugtattam magam, hogy méltó folytatás meg minden ahha most megláttam ezt a képet és egy világ dőlt össze bennem a játékkal kapcsolatban….:S Ja és mennyi jó skill lehet amikről le maradtunk így…..

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Nyilván mindenki álma egy halom több millás cuccot találni, amit nem tarthat meg.

  Reply

 • avatar

  anto89

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#4):[/reply]1.08ban szörny sűrűség lesz a nagy extra , 1.09re tervezik majd ezt az itemes dolgot.(elvileg…)

  Reply

 • avatar

  daneee

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#4):[/reply]Értem, tehát röviden tömören nem csak a barna sza…r fog hullani dögivel a nyakunkba :D :D… köszi

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [author]daneee (#3):[/author][quote]Nom olvastam mostanában a híreket, gondolom lemaradtam egy két dologról… mit takar az a bizonyos itemizáció dolog ?
  0[/quote]
  Önmagában az ég világon semmit. Az itemizáció egy gyűjtőnév, egy kategória, mindent jelent ami az item-ek RNG rolljaival és prekoncepciójukkal kapcsolatos.

  Az 1.08-ban minden Legendary nem csak statban, de item lvl-ben is igazodni fog a mob szintjéhez ami dobta (ugye Inferno-n minden mob 60 vagy 60+). Ez a gyakorlatban annyit tesz hogy eddig kis szintű Legendary-k is eshetnek bárhol nagy stattal ahogy eddig, de most már nem csak az affixek lesznek nagyon hanem pl. az alap sebzés / alap armor is.

  Illetve kevesebb rare fog esni, de jobb statokkal, állítólag. Persze amint megjelentek a “akkor nem is játszom 1.08-ig mert nincs értelme” topikok, gyorsan kinyögték hogy “ja de ezt persze több patchen át akarjuk bevezetni”. Hiszi a piszi :).

  Reply

 • avatar

  daneee

  |

  Nem olvastam mostanában a híreket, gondolom lemaradtam egy két dologról… mit takar az a bizonyos itemizáció dolog ? :)

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  Azt nem értem minek kellett ennyire hamar bejelenteni 1 Itemizációs patch jövetelét 2 héttel később rmah totál megállt és így elnézve még minimum 1 hónap de inkább több így máris 2 hónapig nincs bevétel :P

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  ebből a kékből hiányzik valami….s betűvel kezdőik, van benne egy rakat o és n-el végződik.
  mindenesetre örülök neki,hogyha abbahagyják ezt a minnnnyááá, má majdneeeem, éppp csak egy napraaa marhaságot.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.