További konzolos aprók

Professor J . Hírek 534

Újabb apróságok derültek ki a PS3-s Diablo 3-mal kapcsolatban, ezúttal a Destructoid kapta el Matthew Bergert, a Diablo 3 egyik konzolos fejlesztőjét egy interjúra.

 

 • Visszatér a “ninja” loot, ugyanis az egy adott konzolon játszóknak (mikor összeültök 3-4n valakinél) úgy lesz kialakítva a rendszer, hogy ellentétben a PC-s verzióval, minden játékos minden tárgyat fog látni, nem csupán a sajátját.
 • A boss harcokat kicsit átdolgozták, hogy a konzoltulajdonosok számára is élvezetesebb legyen.
 • A netes játék során nem a Battle.nethez, hanem a Playstation Networkhöz fog kapcsolódni a gép, így teljességgel ki van zárva, hogy PC/Mac játékosokkal is hentelheti a démonokat.
 • A játékos a karakterét tárolhatja az internetes felhő alapú szolgáltatásban vagy akár kimentheti a konzol tárhelyére is, amiről aztán egy USB-re másolva, már viheti is át a barátokhoz egy kiadós gyilokpartyra.

Ninja looting returns with multiplayer on the same machine, as all item drops are available to all players in the game, and without a split screen display you’re all right there in the same small area all the time. So the infamous couch gaming example may involve some sharp elbows, if sharing is not practiced. (Note that there are individual drops on the console if you’re playing online with strangers, just like the PC version.)
The game is virtually the same, as dev Matthew Berger explained, “It’s basically the same. Same XP gain, same enemies. The only tweak we made is since the screen is a little more zoomed in, we slightly changed enemy wave spawns. Boss battles were also changed, in a fun way to accommodate consoles. We did not need to compromise this version in any way”
Items on the ground show quality comparison info with up and down arrows, so you can judge if something’s an upgrade even before you pick it up. (Edit: Commenters note that items are still un’id’ed when they drop, so I’m not sure how this works with Rares/Legs.)
The console does not connect to Battle.net at all, and there’s no way to mix PC/Mac with console characters. All online play is done through the PlayStation Network, and character saves are handled on your end, via your cloud storage space or on your machine’s HD. You can write chars to a USB stick and take them to a friend’s house to play together.

 
Forrás:

Comments (3)

 • avatar

  AcidPapa

  |

  Csak ha összeültök, akkor fennáll az a veszély, hogy kapsz egy jobbos-t, ha a spanod legendary-ját nyúlod le.

  Reply

 • avatar

  Win-T

  |

  “…aztán egy USB-re másolva, már viheti is át a barátokhoz egy kiadós gyilokpartyra.”

  Vagy a PC-re, hogy egy editorral szépen olyan karit meg statokat gyártson amilyent nem szégyell. :)

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  Csak ha együtt toljátok valakinél egy konzolról, ha neten toljátok otthonról mindenki a sajátjáról,akkor nem áll fenn ez a helyzet.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.