Kezdőlap Hírek Őrületes nyeremények a PlayIT-en

Őrületes nyeremények a PlayIT-en

52
0
MEGOSZTÁS

Az április 13-án, azaz most szombaton a Millenáris B csarnokban megrendezésre kerülő tavaszi PlayIT-en egy nem mindennapos nyereményjátékra fog sor kerülni:

Nyerd meg a legdurvább Diablo 3, StarCraft 2 vagy WoW-os ajándékot!

Mindig is szerettél volna egy hatalmas molinót a kedvenc játékoddal? Az április 13-ai PlayIT rendezvényen lehetőséged nyílik arra, hogy olyan dekorációt szerezz, amelyre igazán büszke lehetsz. Nincs más dolgod, mint szombaton kilátogatni a Millenáris Parkba, összegyűjteni a pontokat a játékállomásokon, és az este 7-kor kihelyezésre kerülő speciális tombolás dobozba belerakni a szelvényedet. Ha csak ezért jössz ki a rendezvényre, még akkor is lesz esélyed, ha csupán délután ötkor érkezel, hiszen pár óra alatt össze tudod kaparni a molinóra való betevő pontokat. A rendezvényről bővebb információt a www.playit.hu oldalon találsz, és kövesd a facebook oldalt a www.facebook.com/PlayIT.hu címen, hogy értesülj már nyereményjátékokról és akciókról is.

A kisorsolásra kerülő dekorációkat már láthattátok korábbi launch partikon, PlayIT-eken, éppen ezért mindegyik dekorációról alább egy-egy képet is találtok.

diablo-3-molino

starcraft-2-hots-molino

wow-pandaria-molino