Kezdőlap Hírek Emlékeztető: az évfordulós buff és zene

Emlékeztető: az évfordulós buff és zene

31
0
MEGOSZTÁS

Lylirra reagált egy poénosabb megjegyzésre az évfordulós buffal kapcsolatban: Egyik rajongó nem látta értelmét a buffon feltüntetett következő mondatnak: “A buff csak a játéktérbe lépve fejti ki hatását”, ezért indítványozta, hogy ezt inkább törölhetnék, hiszen tisztában van vele, hogy ha feláll a gép mellől, kimegy az udvarra és eltapos egy-két hangyát, akkor azért nem jár bónusz magic find vagy tapasztalati pont. Lylirra vette is a lapot és visszakérdezett, hogy az illető vajon honnan tudja, hogy mennyivel változott a való életben az mf/exp bónusza? Persze adott egy normális magyarázatot is a fent említett sorra: a játékosokat így próbálták rávezetni arra, hogy a buff működésben van, csupán akkor működik (ha úgy tetszik “látszik”), ha már egy játék session-be be vagyunk lépve (például ha AH-zunk akkor éppen azt sem tudhatnánk hogy van-e buff vagy nincs).

Can you delete the sentence where it says “The buff is only available while logged in to the game”. Thanks! I know when i walk outside and kill an ant or 2 that i wont get more magic find and experience! I just know!!!
How do you know your MF and EXP has been increased IRL? 😉

The line just means the buff isn’t permanent, attached to an on-use item, or accessed through other means (i.e. it’s only available when logged into the game; conversely, the only requirement is that you log in and play). While that may seem pretty obvious to you and other players, those kind of details are best clarified whenever possible rather than left open-ended. (forrás)

A másik nagy kérdés az volt a buffal kapcsolatban, hogy mikor is jár le. Nos a pontos időpont: Majus 22. reggel 9:00 óra PDT szerint.

When does the anniversary buff end?
It end at May 22 @ 9:00 a.m. PDT (we’ll be posting another reminder tomorrow evening). (forrás)

Ha már tollat ragadtam, akkor emlékeztetni szeretnék mindenkit arra, hogy a hivatalos oldalon az évforduló alkalmából újra megvásárolható a 15 éves évfordulóra összeállított Matt Uelmen által komponált album. Az oldalon bele is hallgathatunk a zenékbe, azonban biztos mindenki kívülről ismeri ezeket a dallamokat. 🙂 Akik költséghatékonyabb megoldást keresnek, azoknak ajánlom a nem ugyanolyan minőségű, de hallgatható állapotban lévő youtube lejátszási listát.

UPDATE: Kedves olvasónk, Xeper hívta fel rá a figyelmemet, hogy változott a buff lejáratának időpontja: jelen állás szerint nálunk május 23-án reggel 9 órakor fog lejárni a buff.

Just as a reminder for all players, the Diablo III anniversary buff will expire in the Americas on Thursday, May 23, at 9:00 a.m. Pacific (12:00 p.m. Eastern).

For those of you with characters in our other gameplay regions, the buff will be disable on Wednesday, May 22, at 5:00 p.m. Pacific in Asia and on Thursday, May 23, at 12:00 a.m. Pacific in Europe.

Note: We elected to extend the buff by 1 day, so this time frame is bit later than we first communicated. Apologies for any confusion, but yay for another day of demon-slaying buffs! (forrás)