Szeptember 3-án érkezik a konzolos Diablo 3

Professor J . Hírek 563

A Blizzard nemrég adta hírül a nagyérdeműnek, hogy idén szeptember 3.-án kerül a boltok polcaira a konzolos Diablo 3. A játék Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra érkezik. ( Aki előrendelné, az vegye figyelembe, hogy korábban nem volt szó Xbox 360-ról, így olyat még nem biztos, hogy elő tud rendelni.)

 

Diablo 3 Console release date

On September 3, evil will be reborn on console systems throughout the world with the release of Diablo® III on the PlayStation™ 3 and Xbox 360® games and entertainment system from Microsoft. That’s right, Diablo III will be unleashing hell on both Xbox 360 and PS3™ before summer’s end, so lock in your preorders with your local retailer soon.
As an added bonus, all preorders of the Xbox 360 and PS3™ versions of Diablo III will include the exclusive Infernal Helm (in-game item only. . .though we have to admit it’d look pretty sharp IRL). Wearable at level 1, the Infernal Helm confers a +EXP bonus to help you whip your new PlayStation™ or Xbox characters into shape. Plus, it looks sweet as hell on all five mortal heroes of Sanctuary—be it the Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Demon Hunter, or Monk. Keep in mind that the redeemable key for the Infernal Helm, which you will find in your preordered console copy of Diablo III on launch day, requires an Internet connection to be redeemed and cannot be transferred across platforms.

Please note that as the Xbox 360 version of Diablo III was announced today, it may take retailers several days to set up their product pages for this new version of the game. Be sure to check back if you don’t see Diablo III for Xbox 360 listed on retailers’ websites.

 

Forrás:

Comments (19)

 • avatar

  RoCGhost

  |

  Darc1n :Den nagyobb kiraly vagyok :))…nekem pont majus 15. en van a szuletesnapom es ugye a diablo 3 egy eve ponnt aznap jelent meg :D ! Szoval nemkicsit orultem annyira mint majom a farkanak :D Kiraly ajandek volt :D csak kar hogy meguntam, picit nagyobb bravurra vartam, de igyis jo volt vegigporgetni, es van benne par szaz oram :D !

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  Mi a fene már Xbox-ra is??

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  Ki hitte volna, hogy egyszer nekem is pont a szülinapomon fog megjelenni egy Diablo játék :D, ez egy jel!

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Mindentől függetlenül megjegyezném, hogy a 2011-es blizzcon 1 órás kérdezz-felelek részében egy rajongó konkrétan megkérdezte, hogy lesz-e konzolos verzió, mert már ELŐTTE szó esett róla és ott azt válaszolta Jay Wilson, hogy még nincs hivatalos bejelentés, de már fel van bérelve a konzolos csapat nagy része, szóval szeretnék, ha összejönne.

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Csak halkan jegyezném meg, h csak én emlékszek még arra a kijelentésére a blizznek, h csak pc exclusive lesz a d3? Aztán azt mondták, h csak ps3-ra. Most meg boxra is. Persze engem hidegen hagy, h mire jön még ki csak akkor meg ne kamuzzanak, mert tuti, h már akkor is tervben volt, még ha nem is kezdték el fejleszteni. Nyilván a pénzéhség vezeti a céget, így várható volt, h betörnek a konzol piacra is.

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  [reply]@Fedayn (#13):[/reply]azt mondják akik ki próbálták a PAX-on hogy nagyon kényelmes és sokkal folyékonyabb az egész!!! ugye a left stickel mész amerre akarsz a right stickel meg gurulsz, sokkal dinamikusabb az irányítás:) Ráadásul végre lesz DLC bejelenté is:)

  Reply

 • avatar

  Fedayn

  |

  Tényleg lesz Xbox-os verzió is? Azt lehet érdemes lesz meglesni, már csak az AH mentesség miatt is. Eddig nem úgy volt, hogy csak PS verzió lesz?
  Én nem tudom elképzelni controllerrel az irányítást, de biztos nem lesz rossz és csak hozzá kell szokni :-)

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#10):[/reply]olvastam a kommentjeidet, és szeretnék veled megosztani pár dolgot, fele baráti szeretetből!

  Én PC-én játszottam a Diablo-3-mal! Nagyon élveztem, amikor megtudtam hogy lesz PS3-as változat nagyon örültem, és örülök is neki!

  Ahogy olvastam, arról írtál hogy a Pc-és verzió beta volt, a Konzolosok fognak mindent kapni, stb.

  Jó pár interjút megnéztem a játék konzolos változatával kapcsolatban, így szeretném elosztani a kételyeidet!

  Az első: Világosan kifejtették hogy a Konzolos verzión a munkálatok 1 éve kezdődtek el, szó sincs itt arról hogy beta verzió lenne. Mit vártál? hogy majd ugrálsz és gurulsz PC-én? nem hinném. Mindig ez volt. click click clik. Amitől a falra másztam egy idő után, de ez nem lényeg!

  Második! Ismét világosan kijelentették hogy a Konzolos verzió adaptál mindent amit eddig a PC_és verzió tartalmaz, a inferno machine eventől kezdve, a Monster Poweringon át, a Brawling-ig mindent. MIUTÁN! a játék kijött konzolra, folytatni fogják a Pacthek kiadását sőt, DLC bejelentésekre is számíthatunk már! Mindegyik verzió mindent megkap!

  Sokan mondják hogy a konzolos verzió jobb lesz mint a PC-és. Az indokok a AH kilőve konzolon, és az irányítás, amivel egyet értek! De ez nem azt jelenti hogy a PC-és közösség elmehet az édes anyukájába innentől kezdve!

  És kérlek ne kívánj olyan dolgokat hogy valaki vagy valami megbukjon. Egy éve dolgoznak a konzolos verzión, nem érdemlik meg, neked hogy esne hogy év kemény munkájára valaki azt kívánja neked hogy bukjon meg? legyen benned egy kis emberség, gondolom nem 13 éves vagy. nem akartalak megbántani mert lehet hogy egy nagyon jó fej srác vagy, nem ismerjük egymást, de ne akarj a haterek közé tartozni, nem éri meg. nagyon szép napot neked!

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#10):[/reply]Akkor is ugyanezt mondtam, most is ezt mondom. :) De ha már itt tartunk, hogy kommentek százait ismételgeted most, akkor hadd kérdezzem már meg, hogy ennek mi értelme? Erről már volt szó korábban is, hogy ne írjuk már le ugyanazt újra és újra és újra és újra…

  Reply

 • avatar

  Rokalesocipo

  |

  [reply]@Dyingsoul (#9):[/reply]Az utolsó sorra reagálva: nem saját gondolat, kommentek 100ainak elolvasása után szűrtem le. Ne kerülgessük a forró kását, azért a konzolos bejelentés után és a sok nesze semmi fogd meg jól peccs után azért elég nagy lincs hangulat volt itt, akkor egy szót sem szóltam csak olvastam. Hát most kitört belőlem! Azért ez az új “vetődés” fícsőr nekünk is jól jönne pc-n, sok ciki helyzetből rántana ki.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#6):[/reply]Szerintem a Blizz már megkapta ezt a pofont, csak nem kürtölték szét: szerintem nem hiába váltották le Jayt. Persze sehol nem volt szó arról, hogy magától vagy nem magától állt el a d3-tól, de ha teszemazt a D3 egy sikerjáték lenne, akkor a game direktort piedesztálra kellene emelnie a cégnek, nem pedig egy noname projektre átállítani. Azt sem mondták meg, hogy jelenleg min dolgozik… Szerintem a varázslámpás ott tört el, hogy a beígért PvP nem készült el már a sokadik határidőre sem és nem volt semmilyen mentőötlete… Ha belegondoltok volt már arena videó még a d3 megjelenése előtt is… Vajon miért nem lett belőle semmi sem? Szerintem az elszúrt itemizáció/stat rendszer miatt. De nem csak a pvp, hanem a folyamatos csalódások a vezettek oda, hogy kifogyott az ötletekből és leváltották. Ha megnézitek az ő ideje alatt kiadott legtöbb patchet, javarészt elhúzták a játékosok orra előtt a mézes madzagot, hogy befogják a szájukat: droprate növelés, paragon szintezés, nehézség csökkentés, überek. És ezek mind-mind olyan “újítások”, melyek játékosok ötletei alapján születtek meg. Túl sok dolga nem volt, csak azt finomítgatta amit a játékosok leírtak a fórumban, eredeti ötleteinek száma kb zéró volt.

  A konzol vs PC vitából én inkább kimaradnék… Nem kell ahhoz Diablo 3, hogy a két játékostábor kikaparja egymás szemét.

  #8 | Rokalesocipo: [quote]a konzolos legyen a nagy siker? Akkor majd jön a blizz hogy bocsi srácok de egy csomó kúl dolog csak konzolra lesz, ti csak jáccatok nyugodtan rmah-t.[/quote] Na ezt azért még te sem gondolhatod komolyan. :D Bármi, ami a játék sikerességét növeli, az exponenciálisan növeli az eladásokat és az RMAH bevételt. Most megint oda lyukadunk ki, hogy a Blizz direkt nem akar jó játékot, mert neki nem kell a nagyobb bevétel. :D

  Reply

 • avatar

  Rokalesocipo

  |

  [reply]@chasy (#7):[/reply]Nem én gondolom, ti sírtatok itt mind, hogy mi csak poszt-béta teszterek voltunk, meghogy azért lett csak 1-4 közé belőve action bar, mert a kontroller! Bizony bizony ezeket mind egy csomóan írták. Mostmeg azt akarjátok, hogy a konzolos legyen a nagy siker? Akkor majd jön a blizz hogy bocsi srácok de egy csomó kúl dolog csak konzolra lesz, ti csak jáccatok nyugodtan rmah-t.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#6):[/reply]És szerinted ha teljes bukás lesz a konzolos piacon,akkor mennyi embert vonnak ki a Diablo fejlesztése alól? Ha úgy van , ahogy gondolod,hogy csak a PC volt a “béta” és konzolra készült,akkor szépen bezárják a szervereket és csókolom. Azért kicsit gondolkodj már előre,mert biztos hatalmas érzés lenne neked,ha bebukná a Blizzard,de az se neki,se neked,se a Diablo-nak nem fog jót tenni.

  Reply

 • avatar

  Rokalesocipo

  |

  [reply]@Dyingsoul (#5):[/reply]A következő dolgokon kéne elgondolkodni:
  – Nem is olyan rég ment itt a sírás, hogy jajj azért nem jönnek a peccsek meg az új tartalmak mert biztos a konzolos verziót hegesztik.
  – Meg hogy jajj az a 10 milla ember csak poszt-béta teszter volt, jajj fujj blizz!
  – Meg hogy jajj nem lesz a konzolon AH, akkor nekik biztos sokkal jobb drop rate-jük lesz, jajj istenkém!
  Bizony bizony itt ment a nagy berzenkedés, és most meg engem hurrogtok. Én csak annyit montam, hogy bukjon el a “tévéjátékos” verzió, mert a blizznek jót tenne már 1 kijózanító pofon. A HotS is milyen igénytelen lett már!

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#2):[/reply]Az a hozzáállás sem semmi, amit egy-két olvasónk képvisel…

  Reply

 • avatar

  Bali007

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#2):[/reply]Most aztán jól megmondtad a tutit!

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#2):[/reply]Áruló? Most ez komoly?

  Reply

 • avatar

  Rokalesocipo

  |

  Aki megveszi ÁRULÓ!!! Minél kevesebben vegyék meg, had legyen bukás! A blizznek is elkéne már egy jó nagy pofon, azért a hozzáállásért amit mostanában képviselnek. EZ LEGYEN AZ ELSŐ!

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Úgy hallottam a szeptember 3 lesz a konzolosok május 15-e… :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.