Exkluzív előrendelői tárgyak a Ps 3 és Xbox előrendelőknek

Professor J . Hírek 1493

Exkluzív előrendelői tárgyak járnak a konzolos előrendelőknek, mellyel megkönnyítik a szintezést, ez tárgyanként változó, plusz xp, movement speed, defense etc. (mielőtt hőbörögni kezdetek előbb nézzétek meg a képeket, szerintem nem nagy durranás itemek, max a fejes, de socketeset azt is lehet találni aztán gyúrni rubyt) ,ill.  kis kozmetikai tuning tárgyakat kapnak (angyalszárnyak). Lesznek mindkét platformra érvényes bónuszok és lesznek csak PS3-ra érvényes tárgyak is.

 


Infernal HelmAngelic Wings

 

Crimson Angelic Wings

 

Hero Jouney

 

Leoric Gauntlets

 

Prepare your couch and consider fortifying your living room, because on September 3, Diablo® III will unleash hell on both the PlayStation® 3 and Xbox 360®! It pays to be prepared against the forces of the Burning Hells, so get your preorder lined up for the PS3™ or Xbox 360, as added bonuses are in store for those who take the fight for Sanctuary to their big screen TV.

Xbox 360® and PS3™ Preorder Items:

All preorders of the Xbox 360 and PS3™ versions of Diablo® III will include the following diabolically enticing items,  available to all five mortal heroes of Sanctuary—be it the Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Demon Hunter, or Monk (players who’ve been keeping on top of console-related news will notice that the bounty for preorders has expanded):

 • “Infernal Helm” – Wearable at level 1, the console-exclusive Infernal Helm in-game item confers a +EXP bonus to help you whip your new PlayStation® or Xbox characters into shape
 • “Angelic Wings” – Taunt the forces of the Burning Hells by sprouting a cosmetic pair of glowing angel wings
 • “Bottled Cloud Dye” – Dye your armor sets a cloudy white with this heavenly dye
 • “Bottled Smoke Dye” – Dye your armor sets an eerie smoky black with this sinister dye

Exclusive PS3™ In-Game Items:

Players who purchase Diablo® III on the PS3™ will also receive five additional PS3-exclusive in-game items:

 • “The Hero’s Journey” – A Legendary shoulder item that includes a “Journey” style scarf
 • “Drake’s Amulet” – A Legendary amulet that bears a striking resemblance to the ring that Drake wears around his neck in Uncharted
 • “Leoric’s Gauntlets” – These Legendary gloves summon a ghostly skeleton to fight for you
 • “Crimson Angelic Wings” – This cosmetic enhancement calls forth a set of red Angelic Wings
 • “Leah’s Ring” – A Legendary ring, originally given to Leah by Deckard Cain, that’s usable at level 60 and provides bonuses to Magic Find, Gold Find, movement speed, and defenses

Please note that console preorder bonuses and PS3-exclusive in-game items cannot be transferred across platforms, and players will need a connection (to Xbox LIVE® or PlayStation® Network, respectively) in order to receive these items.

The fate of Sanctuary rests in your hands, and the PlayStation® 3 and Xbox 360 versions of Diablo® III will be out before summer’s end, so make sure to place your preorders with your local retailer soon.

Ready your reflexes and prepare your thumbs for the demon onslaught ahead!

 

Forrás:

Comments (10)

 • avatar

  Hartrog

  |

  Sziasztok! Nem tudom egyeseknek mi a baja az ahval?! Szerintem jó húzás volt, minden szempontból. 7-800 óra játékkal, nem is tudom hány hónapja mpl 8-at farmolva is alig esett valami amit 40-50-80 milcsiért el lehetett adni, ilyen árak mellett, és ennyi goldnál amennyivel manapság a játékosok rendelkeznek. Tehát ha nem lenne, és csak remélhetem, h esik az item ami pont olyan statokat ad ami nekem kell, illetve könyöröghetek a játékos cimbiknek, h gondoljanak rám ha valamit találnak, akkor a karakter fejlődése közelítene a nullához. Ugyan azt csinálnák a játékosok amit most, csak éppenséggel mpl1-en 2őn. Hűha, a játék, nem nyújtana semmivel sem többet, csak a karaktered volna gyengébb, így alacsonyabb szinten, de azonos kihívással nézel szembe, mint tökiggearelve mpl8-9-10en. Szerintem nincsen különbség. Nem élveztem volna negyed ennyire sem, ha csak a szerencsére bízható a karakter gearelése, persze most sem élvezem, mert ez a játék szerintem is állhatna többől mint a mobok henteléséből.
  Egyébként pedig, az ahgyűlölőknek bizonyára rossz, hír az itemizáció érkezése. Hiszen lehet, h nekik is jobb cuccok fognak esni, de még jobbakat lehet majd ahból kivásárolni occóért.
  Ehhez a hírhez is hozzászólva, szerintem is kuka mind1ik cucc. Jobb lett volna, ha valami fan dolgot adnak a konzolosoknak, rohangáló petet vagy valamit. Egyébként pedig egyik korábbi hozzászólóval én is egyetértenék: konzolon ez szerintem sem lesz hosszú életű játék.

  Reply

 • avatar

  Taki81

  |

  csak annyit mondanék:
  0. a tárgyak tudtommal lvl1- től használhatók
  1, örülök, hogy nem űber itemeket kapnak a consolosok, mert mi PC-sek semmit nem kaptunk és így kevésbé nyavalygunk :)
  2, teljesen rendben van hogy kapnak… kell a csábítás ez manapság természetes

  3, senki sincs kötelezve az AH használatára aki akarja használja aki nem az nem. nem tudom, ezért miért kell nyavalyogni állandóan (jah hogy te nem vagy über akkor téged nem a játék hanem a pénzkereset vagy a virtuális “himbilimbi” nagysága mozgat?)

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@Zoro (#5):[/reply]Szerintem az 57 nem elírás:

  Miután lvl50 körül hell szinten az egyszeri konzolos játékos már körülbelül sza**á fogja unni a játékot, észreveszi, hogy “hóhó hát ott a lvl57 sisak amivel gyorsabban el tudom érni a 60-at” s ezzel érezni fog még legalább annyi késztetést, hogy 60-ig elvigye a karakterét, majd eldobja az egészet a francba. (jobb esetben farmoljon pár hetet a semmiért…)

  Üdv.

  Reply

 • avatar

  brianaspirin

  |

  én afféle heirloom típusú itemekre gondoltam, mint wow-ban ami a karakterekkel együtt szinteződik.
  pl. csizma
  +5% xp
  + xx main stat (szinttel növekszik)
  + xx vitality (szinttel növekszik)
  + 6-12% movement speed (6%on kezdődik és lvl 60ra éri el a 12%-ot)

  Reply

 • avatar

  morzdomigron

  |

  [reply]@Criminalheadz (#4):[/reply]HCben ott az AH, de nincs real money. Ott találsz kihívást és nem fogsz szarrá gearelt karikkal rohangállni az 100%.Aki kihívást keres a játékba az mennyen hardcorozni vagy játszon super meat boy-jal (tudom csicska vagyok hogy ezt írtam és azt szeretnéd ha a softcorba lenne kihívás DE NINCS)… Ja és ezek a tárgyak level 1en is égetni való szarhuzatok hogy ne legyek teljesen off. na písz

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@sweeping (#3):[/reply]Ez az 57 valszeg elírás. Még szerintem nincs teljesen kész az item property része. Level1-től van értelme. Max 30-40ig. 57=értelme nincs. Reduce level requ miatt 57-en már csak bevásárolsz 60-as cumókat arra a fél órára…

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  AH hiánya miatt, aki már elfogja érni a 100k dps-t pl Monk-ként az már “sztár” játékos fog lenni… Vagy adományozásból lesz tökös valaki, vagy haverok által, vagy több ezer órával. Igazándiból a mostani PC játékost, akinek van konzolja elgondolkodásra fogja sarkalni megéri-e majd esetleg a váltás?! Igazándiból AH nélkül lett volna szép a gém PC-n is! Sőt a Blizzard is tovább szegezteti le a játékosokat PC-n, mert senki nem lenne ennyire előrehaladott. Mindig voltak kis kapuk az ilyen dolgokra, de fele ennyi “fekete árus” nem lenne (szerintem). Én pl. inkább lennék 40k dps-es Monk és lenne miért játszani/küzdeni, mint AH-ból szarrá gear-elt 200k+ dps-es, mivel így 0 motivációt képező szintre léptem/tünk sokan. Elkövetkezendő időben vagy lépnek egy nagyon drasztikusat, teljesen máshogy állva az egész AH és e köré épülő rendszerre és a “kapitalista” gondolkodásmódot mellőzve, mert különben ilyen iramban a játék halálra van ítélve. Ami eleinte baszottul jól indult volna… Túlságosan is a valódi pénz köré épült és ez szerintem nagyon nagy hiba volt, amióta már rájöttek, szándékos időhúzás, vagy véglegesen ilyennek szánják nem tom, de ha az utóbbi motivál náluk akkor nagy gáz van ránk nézve. Úgyhogy kérlek Blizz ne cseszd szét ezt-e remek játékot, csak mert téged a pénz hajt jobban! De ne feledd a legjobb pénzáramlás módját: ‘Ha minden játékos elégedett és kellően motivált a játékra idővel ez hozza a konyhádra a legtöbb pénzt’.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Ezek a felszerelések nagyon gagyik, én elhiszem, hogy nem adnak komoly cuccot, hogy azok ne hőböröghessenek, akik nem rendelték elő, de ezek szó szerint kukába valók, ezeket soha nem használnám.
  Én azt hittem legalább lvl1-től használhatók, közbe ott figyel a lvl 57!
  Addigra már 10x jobb sisakot találsz, amibe csak egy ruby-t kell tenni, de a vállas se ad kb semmit, csak movement speedet, ami nem rossz, de inkább pótlom azt máshonnan. A kesztyű is nevetséges, mind1 a konzol engem úgy se érint :)

  Szerk: vagy a konzolos verziót teljesen átdolgozzák, és nem lesz senkinek több százezer dps-e, hanem csak néhány ezer, és life is sokkal kisebb lesz?
  Mert akkor még talán használhatóak ezek a cuccokat, erről igazából én nem hallottam semmit

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  Elképzelhető, hogy megfordult, de szerintem még korainak tartják, majd ha lesz kidolgozott rendes companion rendszer, akkor biztos lesz.

  Reply

 • avatar

  DMSASD

  |

  A “Crimson Angelic Wings” rohadt jól néz ki. Kíváncsi lennék megfordult a fejükben h kiadják megvásárolható extrának ezeket pl a PC-seknek mint wow-hoz mountok az is + bevétel lenne.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.