A mentett karakterek kezelése a különböző konzolokon+hogyan működik a dodge

Professor J . Hírek 1110

A mentett karakterek kezeléséről a különböző konzolokon írtak a napokban egy rövidebb kékposztot, ill. hogyan működik a dodge. Gondolom nem árulok el sok újat, hogy a karakterek memóriakártyán és USB adathordozón költöztethetők egyik konzolról a másikra, ami mellé új felhasználót is kell regisztrálni PS3 esetében. Xbox 360 verziónál viszont vendég profilból nem lehet betölteni karaktert, hiába viszi át az ember, vendég profil esetében ha a játékos kilép, akkor a karakter nem kerül mentésre. A karakterek mentései továbbá letöthetőek lesznek a konozolok netes szolgáltatásairól (Xbox Live Silver és Gold előfizetések és Sony Entertainment account PS plus). Neten csak Xbox live Gold előfizetéssel rendelkezők játszhatnak majd. Ezen kívül érkezett még egy rövidebb kék, melyben a kikerülési mechanizmust (evade, dodge) ecsetelik, használata egyszerű, csak az analóg pöcök kell hozzá.

How guests can play with you on same screen co-op varies between the console systems.

On the PlayStation 3, additional players will have access to any saves that any User on the system has; however, only the primary User can unlock trophies during single-system co-op.

On the Xbox 360, if additional players logs in on other profiles, they are able to load their own heroes from their own save files. They can also bring their profile and Diablo III save on a memory unit or memory stick and load it at their friend’s house, or alternatively, they can bring their save file and recover their profile from Xbox LIVE (both Silver and Gold tier accounts can do this). If the player is an Xbox LIVE Gold Tier member and they choose to use Cloud Saving from Microsoft, they can also recover both their profile and their save at their friend’s house. It’s important to note that only Gold Tier members can play online with other players over Xbox LIVE, however, Silver and Gold Tier members can play locally and recover profiles.

If additional Xbox 360 players log in on a guest profiles, they cannot load their own heroes from save files. If they log in on a guest profile, they will need to create a new hero and when they quit out of the game, their hero will not be saved.

On the Xbox 360 version, each profile that is playing together can unlock achievements.

As an additional point of clarification, PS3 players that visit a friend’s house for some local co-op action will be able to access their own characters from either a save on a USB stick, or by accessing their characters from cloud saves (if they have PlayStation Plus).

How this works is that at their friend’s house, the visiting player would need to create a new local User on the console, then sign into their Sony Entertainment Network (SEN) account with PS+ and pull down their save from cloud storage. They could alternatively bring over their save on a USB stick, but they will still need to create a new local User on the console in order to partake in local co-op with their character(s) from home.

 

It’s the evasion mechanic introduced in the console version.
Yep, it is – and by the way, it will be available to all classes in the console version. The mechanic allows you to dodge incoming attacks with a flick of your thumb. The console game plays quite differently since you control your character directly, and being able to get out of the way quickly helps to balance against what players on the PC can do with mouse and keyboard in terms of tactical movement.

Forrás:

Comments (10)

 • avatar

  morzdomigron

  |

  [reply]@Professor J (#7):[/reply]Teljesen igazad van abba amit mondassz, de nem véletlen hogy amióta ezek a hírek jönnek csak azóta meghalt itt a fórum élete? Ezekhez senki nem tud és nem is akar semmit hozzászólni, mert egy dologban ez a közösség egyet ért még akkor is ha néha egymás torkának esik és az az hogy MI PC-n játszunk és a Diablo az PC-s játék… Reméljük lesz valami hír ami nekünk szól.

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  [reply]@Professor J (#7):[/reply]ok ezt megértem, csak dühít hogy mi pc-sek várjuk hogy csinálják a játékot, de csak a konzolról van szó részükről….

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  Hááá most jöttem rá mekkora fogyatékkal élő vagyok, ugyanis eddig nem jöttem rá miért lesz offline is konzolon….gold mi?pfff

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@radir (#6):[/reply]Mivel jelenleg a konzolos kékeket tolják orrba szájba, így ezzel kell beérned, a konzolos Diablo 3 is Diablo 3, szóval nekünk akkor is kutyakötelességünk tájékoztatni a népet.

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  Most őszintén, van akit érdekel a konzolos diablo? Talán a látogatók 5%-át szerintem, mert mi PC-n akarjuk tolni (vajon miért) és ahhoz tartozó upgarde/patch ami lényeg.
  Most hogy a blizz hype-olja a konzolos diablot miért kell a fél hírnek arról szólnia milyen lesz majd… Kit érdekel? Én szeretném ha rendesen össze raknák pc-re (rendes pvp pld.)

  Reply

 • avatar

  Mephizto

  |

  Xbox-on nem a “multiért” kell fizetni, gondolom a local coop az teljesen ingyenes. X360-on gyakorlatilag az összes játék csak akkor játszható multiban (neten), hogyha van xbox live gold előfizetésed, ez kb. havi 1500 forint (csak tipp, mert nekem csak 1 hónapig volt, az is ingyenes promo volt a gép mellé bő 2 éve :)) Elég kretén megoldás, még ha nem is nagy az összeg, na de a PS3-nál érdekes módon meg tudták ezt oldani ingyen is… Annyi biztos, hogy nem veszem meg konzolra :)

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@Dyingsoul (#3):[/reply]Szerintem a sima coophoz nem kell előfizetés, erre nem találtam utalást a kékben. Ha USB-n átviszitek a karaktereket, ha akkor net nélkül is nyomhatjátok, de nem értek az Xboxhoz, szóval lehet butaságot írtam.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@CalebForeva (#2):[/reply]Én is úgy tudom, hogy havi díjas de hátha jön valami konzolguru aki kiokít minket. :)

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#1):[/reply]Tudtommal mivel az xbox live alapvetően fizetős és csak azzal multizhatsz, minden xbox multizás fizetős, nem?

  Reply

 • avatar

  Rokalesocipo

  |

  Vagyis fizetős lesz a multi boxon??? Vicc! :) Mekkorát fognak ezek a verziók hasalni!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.