50m budget: Witch Doctor és Demon Hunter

Dyingsoul . Hírek 702

Korábbi cikkünkben már hírt adtunk Archon útmutatásairól amivel megmutatta nekünk hogyan szereljük fel a barbár karakterünket 50 milliós keretből. Ezúttal is segít nekünk, ám most két másik karaktertípus került terítékre: Demon Hunter és Witch Doctor.

 

 

Comments (3)

 • avatar

  mnorbi989

  |

  A WD-nél mutathatná a mostani cuccait is, mert nekem most 110k a damag, jó lenne látni, mit mire tudnék lecserélni :)

  Sajnos nekem annyira nem megy ez az AH dolog :)

  Reply

 • avatar

  morzdomigron

  |

  HC buildekre nem lesz ilyen segítség? Mondjuk 30 millából mp3-4 farm? Kaszt ajánlással? Sokan szeretik a hardcoret sajnos nagyon mellőzve van, én pl csak azt játszom és érdekelne bármilyen segítség hátha full szarul csinálom az egészet :).

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  Más builddel sokkal erősebb lenne minden téren ugyanezzel a gear-rel.(sebzésben és védelemben is)

  1,2 as-t(így magasabb a dps is adott árak mellett,gyűrűn v kesztyűn lehet as így-tapasztalat) még elbír a wd mannás passzívok nélkül plague bats-al(ha van soj méginkább), mannás spirit walk-al és locust-al. Nála 2 helyet foglalnak feleslegesen a mannás passzívok, emellett zombie bears-el kevesebbet is sebez. +as nélkül sokkal drágább dps-t növelni azonos mértékben, 1.2 az pedig pont optimális. Gruesome-ot be kell tenni, így sokkal magasabb lesz a buffed dps meg allrest is ad a sok intből(gruesome mellé már 1-2 pickup-os cucc is elég).
  A 20 perces videóm alatt sem volt mannával gondom, pedig egy mannás passzív sincs belőve és az as-em most 1,22. Sokkal fontosabb betenni a passzívok közé a bad medicine-t, mint azt nézni h most 600 vagy 800 allres van-e, mert szinte teljesen mind1. Ez a passzív plague bats+locust buildnél gyakorlatilag állandó 20% damredet ad a poison sebzések miatt. A mannás locust-ot már kisebb tömegben is gyakorlatilag ingyen el lehet lőni. Ez a 20%-os bónusz rengeteg +allresnek és armornak felel meg. Így a magasabb védelem és sok ls miatt már nem nagyon kell kitelni, így nincs szükség a zombie bears-re.

  Így stream-esek közül talán Anthony Evans ért a legjobban a wd-hez(azzal tolja sokat), vannak jó videói, amik nekem tetszenek. Itt egy, mp10 über solo, a lehető legjobb builddel megy überezni, persze farmoláshoz nem ezzel kell menni:

  http://www.youtube.com/watch?v=ZashxAIyQeo

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.