Kezdőlap OFF Ajánló: The Incredible Adventures of Van Helsing + nyereményjáték

Ajánló: The Incredible Adventures of Van Helsing + nyereményjáték

123
0
MEGOSZTÁS

Az Incredible Adventures of Van Helsing egy klasszikus stílusú akció-rpg a budapesti NeocoreGames-től, főszerepben a legendás szörnyvadász fiával, aki a sors furcsa fintoraként pontosan azoknak a rémeknek a megsegítésére indul, akiket az apja egyszer már legyőzött a messzi Borgovia földjén. A játékban a Diablo-sorozat hagyományait követve kalandozhatunk egy alternatív Európa keleti zugában, ahol a tébolyult tudósok mesterkedése miatt felborulni látszik a rémek és a halandók közötti ingatag béke. Van Helsing feladata természetesen visszaállítani a rendet, és ebben nagy segítségére lesz Lady Katarina, a bájos és meglehetősen életveszélyes kísértet.

1039919_517721381611017_2091758202_o VanHelsing_ScenarioDLC_03 van-helsing

Az Incredible Adventures of Van Helsing egy fantasztikus szörnyekkel, mágiával és hihetetlen találmányokkal teli gótikus-noir világot mutat be, a sztorija izgalmas és egyedi hangulatú, fanyar humorral és pörgő párbeszédekkel. A stílus hagyományai szerint rengeteg az akció, a főhősnek pedig számtalan különleges képessége van, ráadásul Katarina tulajdonságai is szabadon alakíthatóak. Az aprólékos fejlődési rendszer mindenkinek lehetőséget nyújt a stílusának megfelelő ideális szörnyvadász megalkotására. A speciális képességeket aktiváló egyedi rendszernek köszönhetően akár a csata hevében is át lehet szabni a jellemzőket, ha a helyzet úgy kívánja. Plusz elem még a titkos rejtekhely kiépítése, amit halálos csapdákkal kell megvédeni a betolakodó rémségektől. A több résztvevős, kooperatív játékmód maximum négy főnek ad lehetőséget a közös vadászatra.

Most pedig következzenek a nyereményjáték részletei:

Három darab teljes The Incredible Adventures of Van Helsing játékot (Steam rendszerben beaktiválható CD-kulcsot) sorsolunk ki a NeocoreGames felajánlásából azok között, akik ehhez a hírhez hozzászólnak. Kérünk titeket, nézzétek meg a képeket és a videót, esetleg nézegessetek a játék után még a neten és hozzászólásban írjátok meg a véleményeteket (lehet az jó, akár rossz is, csak módjával).

A sorsolást 2013. július 14-én vasárnap 23:59-kor kezdjük el, eredményeket pedig másnap közlünk, a Steam kulcsokat pedig e-mailben fogjuk elküldeni. Megjegyzés: Aki többször szól hozzá annak nem lesz több esélye 😛

A játék egyébként Steamen keresztül 11 euróért (~3200 Ft) megvásárolható, itt találjátok.

MEGOSZTÁS
Előző cikkDaráló 1
Következő cikkDaráló 2