Diablo III a Gamescomon

Dyingsoul . Hírek 583

gallery_47244_1609_72015

A Blizzard tiszteletét teszi az idei Gamescom rendezvényen. Elsősorban a szeptember 3-án konzolra megjelenő verzió lesz előtérbe helyezve: a játékosok kipróbálhatják a játékot kényelmes fotelekben ülve. A rendezvényen lesz élő zenei előadás a Blizzard játékok repertoárjából szelektálva, de a fejlesztők is jelen lesznek így aláírást is lehet majd tőlük kérni. Persze a Blizzard számára nem csak a Diabloról fog szólni a rendezvény: lesz Starcraft 2 és World of Warcraft nap is. utolsó előtti napon lesz jelmez verseny, utolsón pedig World of Warcraftos táncverseny is. A Gamescom augusztus 22-én kezdődik és 25-e lesz az utolsó nap. A Blizzard időbeosztását ide kattintva tekinthetitek meg.

Drop by the Blizzard booth at gamescom 2013 and you’ll have the chance to prove your worth in the Burning Hells – Diablo III is not only on PC, but also on PlayStation 3 for the first time in Europe ahead of its release on September 3!

gallery_47244_1609_51723

Reforged for the console experience, Diablo III on PlayStation 3 brings co-operative demon-slaying to a whole new level. Bring your friends and get settled on our comfy sofas – but don’t relax too much, because humanity needs you to battle the legions of evil. Curious to find out how the famous, frantic mouse-clicking experience of Diablo on PC works on console? Now’s your chance to find out!

That’s not all the Diablo-related entertainment you can expect at gamescom. We’ve got live music performances featuring songs in the theme of – and directly taken from – our games. Check our schedule to make sure you catch the shows.

The world-renowned Blizzard costume contest takes place on our stage on Saturday August 24, and last year the winning costume was a terrific female barbarian outfit. Will we see another Diablo-themed winner this year? Only time will tell – be in the crowd to find out who’s going to win a trip for two to this year’s BlizzCon in reward for their mighty efforts.

gallery_47244_1609_4866 gallery_47244_1609_16755

gallery_47244_1609_26657
And finally, if you’d like to meet some of the Diablo development team and grab their signatures for your collection, we’ve got several signing sessions scheduled throughout the event. Bring along a favorite memento to be signed, or pick up one of the free cards.

Check out the full schedule for all the timings – we hope to see you there!

forrás: eu.battle.net

 

Comments (26)

 • avatar

  invake

  |

  [reply]@Professor J (#26):[/reply]Értettem, és köszönöm a segítséget, legközelebb csevegőzök. :)

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@invake (#25):[/reply]A linket ilyen levélben sose nyiss meg,mert van amikor átcsúszik a scam a spamszűrőn, könyvjelzőből nyisd meg mindig a b.net oldalát.Ha a levélben kérnek bármilyen adatok (név e-mail jelszó, stb, fake, a Blizzard sosem kér ilyet) amúgy meg legközelebb a csevegőben kérdezz ilyet vagy e-mailben, nincs olyan hogy bocsi az offért.

  Reply

 • avatar

  invake

  |

  [reply]@PunkZoli (#24):[/reply]Na jó de akkor mit keres ez brunoortega_99@gmail.com a címzett mezőnél? Fogalmam sincs mi ez amúgy nem tudok belépni battlenet accomra (bár ez még lehet hogy a szar jelszó miatt van, majd még próbálgatom)

  és battle.net pedig és nem battle.com-ra irányít benne a link

  Reply

 • avatar

  PunkZoli

  |

  [reply]@invake (#22):[/reply]Egyszerű, ha battle.net szerepel benne, és a linkek arra mutatnak nem kamu, ha battle.com, akkor kamu.
  Egyébként meg, ha nem vagy lokkolva, vagy be tudsz lépni és minden ok, akkor szard le, kamu lesz.

  Reply

 • avatar

  invake

  |

  Bocsi az offért előre is!

  Kaptam egy emailt “elvileg” a Blizztől D3 miatt, de vannak benne furcsaságok. Aki lenne szíves eldönteni, hogy kamu-e vagy sem, kérem jelezzen. :)

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  Szerintem egy Paladin-hoz hasonló karakter fog jönni, mindenképpen str alapú kell, mivel int-ből, dex-ből kettő van, str-ből egy.

  És én inkább újabb kraftolási lehetőséget látok/várok, leginkább gyűrűre, mivel abból csak a HR-van, de az meg nagyon nehézkes.
  De a kraftban van még sok-sok lehetőség, pl set itemekben, ahol a mempo, inna gatya, ic/zuni cípő, wh, lacuni alternatívákat lehetne gyártani, vagy akár a jelenlegi set verziókat tovább fokozni, lehetne minden set-ben vállas, kezes és kesztyű is pluszban. Kesztyű ha jól látom csak IK-ban létezik pl.

  A jelenlegi gear-ok mindegyike a crit+as irányt követi, nincs alternatívája. Nem tudsz lemondani egyikről sem pl a fő stat irányába, vagy a fegyvernél a 100-110-es dexes kőről, mert a dps brutálisan csökken, azt pedig minden user megérzi. Korábban már írtam erre példát, hogy kellene több irányt csinálni a kaptafák elkerülésére.

  Ami nekem még tetszene, ha mondjuk bejelentésre is kerülne, és meg is csinálnák, hogy az aktív és a passzív statokat lehetne variálni. Pl. barbátnál alap mindenkinél a battle rage+into de fray, de van ilyen minden karakternél. Tök felesleges nyomkodni x percenként, rosszabb esetben másodpercenként, viszont lenne olyan passzív amit inkább tennék be, hogy akkor használjam amikor akarom.

  És még egy bónusz, a D2-ben a két féle fegyver amit gyorsban lehetett cserélni nagyon jó volt. Ebben az esetben lenne érteme pl a pajzsnak is egy jó egykezessel amivel a túlélés a cél, és nem az extra dps pl bossok, elitek ellen, a sima mobokat meg gyepáljuk skornnal.

  Reply

 • avatar

  SlipKnoTiaN666

  |

  [reply]@Envo (#11):[/reply]Strength-Intelligence karakternek tökéletes lenne a Druida, ha a D2-ben szerepelt formájára gondolunk:

  – Werewolf & Werebear -> Strenght
  – Elemental Mage -> Intelligence

  Bár a Werewolf formánál kellett kicsit a Dexterity is a találti pontosság növelése miatt, de nem jelentős mértékben.

  Amúgy a Nekromantára sztem azért van esély a kiegészítőben, mert sokaknak az volt a kedvence a D2-ben, és megpróbálnak majd sztem úm. biztosra menni és sok régi motorost visszacsábítani a játékba.

  Reply

 • avatar

  vampiree

  |

  [author]Dyingsoul (#15):[/author][quote]Előtte kell valami kis kék vagy ilyesmi arról, hogy “hé srácok már nagy erőkkel dolgozunk a kiegen nemsokára több pontos infót is kaptok majd” ez után pedig még 3 soon és 2 very soon szokott következni.
  0[/quote]

  A 3 soon és 2 very soon után szerintem inkább a PTR jön, majd utána jön még 2 very very fckin soon.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  Üdv,

  Necrot sajnos én sem hinném hogy jönne, és a 2 kiegben összesen lesz 1 új kaszt és 1 új act + mystic, esetleg rúnák . De valami Druidához hasonló átváltozót el tudnék képzelni

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Én nem tudom honnan veszitek ezeket az ötleteket hogy most kiegről egyáltalán lesz szó. :D Blizztől megszokhattátok volna a sok soonolást és a hír előtti nagyobb bejelentések bejelentéseinek bejelentését. Magának a D3-nak is hogy tippelgettük a megjelenését emlékeztek még? Arra mentek a tippek hogy mikor jelentik be a megjelenés dátumát :D De azt is előhírek előzték meg. Itt kiegről még csak szó sem volt (annyit tudunk, hogy lesz de ezek a témák egy éve nem hoztak kék újdonságot).

  Én úgy gondolom hogy semmi nagyobb dolgot nem jelentenek be hirtelen. Előtte kell valami kis kék vagy ilyesmi arról, hogy “hé srácok már nagy erőkkel dolgozunk a kiegen nemsokára több pontos infót is kaptok majd” ez után pedig még 3 soon és 2 very soon szokott következni.

  Reply

 • avatar

  Fedayn

  |

  [reply]@ (#12):[/reply]én azt gondolom, hogy a loot 2.0-át nem fogjuk “csak úgy” megkapni. Az elvinné az első kieget a hátán, esetleg 1 új rövid act…

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Alapvetően remélem, h nem lesz igazatok és kiegenként 2 új karakter lesz (remélem, h lesz egyáltalán 2. kieg…), mint az eddigi diablokban…. amúgy igen, azt se felejtsétek el, hogy a diablo 3 bejelentés meg az első videó a játékról az nem a blizzconon, hanem ha jól emlékszem egy blizzardos sajtótájékoztatón került bemutatásra, szóval ebből kiindulva most is mutathatnak bármit.

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@Fedayn (#10):[/reply]Eleg bator huzas lenne toluk egy ilyen lapos elso kieg kiadasa nem gondolod? Karpotolni akarjak a nepet meg visszahuzni. Egy 9000es patchrol beszelsz uj act nelkul wtf? Milyen info volt amirol lemaradtam, hogy nekro johet a kiegbe? Kiegrol valami videonak amugy nagyon orulnek.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@SPARXS (#8):[/reply]A karakter elméleteddel csak egy baj van.
  Ha megnézed a mostani karaktereket, észre lehet venni, hogy mixelik a karaktereket:
  – DH-> Amazon és Assassin
  – Monk-> Paladin és “harcművész”
  – WD-> Nekromance és a D2-es Act III-as side boss

  Nem hiszem hogy hajszál pontosan megkapjuk a nekrot ha a mixelésből indulunk ki, mert a WD-ben már felhasználták.
  Valószínű hogy 1 str és 1 int karakter lesz betéve pluszban (1-1 mindkét kiegészítőben), hogy egyenlő eloszlás legyen.

  Reply

 • avatar

  Fedayn

  |

  szerintem csak 1 új karakter lesz a kiegben. Ha csak 1 kieg lesz, akkor talán kettő, de eredetileg 2 kieget ígértek. Na mind1.

  Ha két kieget kapunk, akkor az első kieg szerintem kisebb lesz, abban kapunk 1 karaktert, ami szinte tuti, hogy str-t használó lesz. Szerintem olyan karit kellene választani, aki kard+pajzs kombót használ, aminél a pajzsra nagyon durva buffokat kap. Persze itt jön még a loot 2.0.

  A második kieg nagyobb lesz, ott több mindent kapunk, followert, új karit, új területet, stb. Ha mázlink van, a második kiegben akár két karakter is jöhet :-) Emellé kapjuk szerintem majd az endgame féleséget, így lesz kerek a sztori :-)

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [reply]@Dyingsoul (#7):[/reply]Ha most már kész egy videó, remélem nem várnak októberig.
  Addig csináljanak másikat, ezt pedig mutassák be most :)
  Feladatütemezésben nem így szokott menni. Ha már valami készen van, akkor annak most volt a határideje.

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@Dyingsoul (#7):[/reply]Ha mindent bemutatnának egyszerre a Blizzcon-on akkor a sok hype kioltaná egymást.Én ezeket tippelem.
  Blizzcon 2013
  -Blizzard Allstars
  -Starcraft 2 Legacy Of The Void
  – Wow kieg

  Anno a Diablo3-at sem a Blizzonon jelentették be, ha jól emlékszem.A cinematic-os csapat simán kész lehet már a kieg intrójával, így azt mindenképpen be tudnák mutatni. Valószínűleg visszarakják a nekromantát, mivel erre egy csomó jel árulkodik+ ebben az esetben csak a skillek kinézetét kellene átalakítaniuk és újramodellezni néhány cuccot, mert ugye a diablo2-ből már adott a dolog.

  Nekem az a tippem, hogy beteszik a nekromantát játszható karakternek. Kapunk egy új followert, ami lehet hogy az Amazon lesz, illetve lesz még egy strength es karakter, ami a fejlesztőcsapat Gyűrűk Ura rajongását figyelembe véve (Act 3) lehet a törp is, vagy ha az utóbbi idők népszerű sorozatait nézzük, akkor a Gladiátor is egy érdekes kaszt lehetne.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Xeper (#6):[/reply]Cinematicokat pláne Blizzconra tartogatnak. Vagy ha kicsit megtekerem a kérdést: mit mutatnak be Blizzconon, ha nem a loot2.0-át, kiegészítőt stb. Bár szerintem kiegről és új kasztról ábrándoznunk sem szabad, amíg a Loot 2.0-ról LEGALÁBB pontos hír nem érkezik. De igazából a loot2.0 megjelenése után számíthatunk csak kieg hírekre szerintem.

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  Egyik cinematicos arc Tweetelte, hogy kész van egy új munkájuk, úgyhogy kicsit több kell legyen a soon-nál :)

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@Dyingsoul (#4):[/reply]Így van. Tartok tőle, hogy ez egy érdemi soon party lesz :)

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@PunkZoli (#2):[/reply]Kizárt, hogy új karaktert a gamescomon jelentsenek be. Erre való a Blizzcon.

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  Szerintem kiegről semmilyen hír nem lesz. Loot 2.0-ról fognak valamit elárulni, hogy csillapodjanak a népek. Ha mégis kiderül valami a kiegről akkor az az lesz, hogy igen lesz és készül. Semmi más konkrétum de ne legyen igazam :)

  Reply

 • avatar

  PunkZoli

  |

  Az az ingame kép érdekes a lelkes konzolistákkal. Mintha nem lenne benne a játékban, és a korai pc-s verzióból lenne egy az egyben, photoshop huddal… azt már nem is merem mondani, hogy a konzolos verzió létezett már abban az időben :D

  http://youtu.be/NQMBIRipp5A

  Kiegről lesz szó szerintem is a conon, 1 új karakter(szerintem angyal, vagy valami strenghtes szamuráj pl) endless dungeon ígérettel. Vagy valami ingyenes tartalom frissítés, ami megfejeli a konzolos eladásokat, hátha hallottak a pc-s elégedettségről.

  Reply

 • avatar

  MCfosat

  |

  Remélem valamit elszórnak majd a kiegészítőről is…

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.