Reaper of Souls Gameplay videó

Professor J . Hírek, Videó 1243

Következzék egy 10 perces gameplay videó főszerepben a Crusaderrel:

 

 

Forrás:

Comments (91)

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Fege (#43):[/reply]Számomra nem létezik D2-ben olyan, hogy olcsó karakter meg drága.
  Szerintem a loot-rendszer megszégyenítése ha kereskedik valaki a D2-ben, mivel annak tényleg ki van dolgozva normálisan a drop rate-je. Ezért is játszottam mindig Single player-ben és csakis így fogok. Egy moddal engedélyeztem a ladder itemeket oszt jó napot. :D

  A zeal paladinommal végigvittem Nightmare-t /players 8-on egyedül úgy, hogy csak Normálon talált tárgyakat használtam, illetve azokat a rúnaszavas tárgyakat amiket Normálon készítettem el.

  Nem volt könnyű, de legalább igazi játékélmény volt.

  Reply

 • avatar

  kenny

  |

  Hello!
  Kicsit korai még, de lehet tudni milyen gépigénye lesz a kiegnek?

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  Hodor! :-)

  Az egész úgy alakul ahogy én elvárom, nekem tetszik az irány.
  A kieg szerintem azért is jön később, mert ha lesz 70-es szint, márpedig lesz, akkor minden top gear itemből, fegyverből kell 70-73-as szintű, a 63-as itemek igen karcsúak lesznek.
  Ergo EF, Skorn, Mempo stb elavult cuccok lesznek, lesz helyettük új, szép, jó. De mi lesz a set itemekkel? Lesznek új set cuccok is? Logika szerint kell, hogy legyenek, de akkor a köveket is fel kell turbózni ismét, mert egy 2000+ dps-es fegyóba nem fog számítani a +160-as sebzés, a crit dmg-t feljebb nem fogják tolni szerintem, de a többit muszáj lesz. Mert ha egy chest 250-300 alap str/int/dex alapú lesz, akkor a +62 érték egy-egy kőből nem fog sokat számítani, és akkor a vit-ről még nem is beszéltünk.
  Ez egy óriási csomag lesz, teljesen újra kell gondolni a játékot, mivel nagyon nagy változásokat fog hozni.

  A legendary affix újrarollolása király 5let, ettől lesz szerintem AB-s a cucc, és így lehet az AH-t majd “kordában” tartani. Veszel egy király fegyót 1milliárd goldért, amin van 1 olyan affix ami neked nem kell, újraroll, és nem az jött ki amit akartál, de már nem tudod eladni :-) Süti! sőt! Megasüti! :-)

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Fege (#43):[/reply]Hammerpala volt a legjobb karakterem, de ugyanakkor a legsablonosabb is. Az volt a Diablo 2-nek a barbárja, aki whirlwindezik.. :D Kb ugyanabban a mennyiségben nyomták egyesek. Viszont kiáltásokkal na meg az enigmával… fúúú.. Amúgy ott kijött a botok jótékony hatása, hogy a reklám szövegért cserébe segítettek Baalrunokat nyomni. :D Emlékszem még olyanokat is beállítottak, hogy “vigyázz, hot tp”. Szóval ez a goodguy bot :D

  Az utolsó amit próbáltam amúgy a veszettséget terjesztő druida volt, elég effektív, csak a picit unalmas egy idő után.. meg tesztelgettem karakterszerkesztővel, és annyira nem ütős, mint pl a Hammerdin.

  Reply

 • avatar

  ozant

  |

  [reply]@Puszta (#45):[/reply]”De persze a lényeg az lenne, hogy ezekért a dungeonökért kéne valamit tenni, hogy kinyíljanak, és ne tudják az emberek orrvérzésig csak ezt nyomni”

  1 Euro :-D

  Reply

 • avatar

  Puszta

  |

  Tetszenek nagyon a változtatások, sajnos hónapok óta nem tudok játszani vele, de már nagyon kattogok, így meg aztán pláne :) Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a loot runokat hogy oldják meg? Egyszerűen csak csinálnak vmi teleportot a városban és bemész egy randomizált világba, vagy kell hozzá tenni is vmit hogy megnyíljon a kapu?

  Ha nem kell hozzá semmi akkor a rendes játéktérben szinte nem is játszana senki, így vmi olyasmi lenne jó, hogy egy csomó dolgot kell összemixelni (ilyen-olyan alapanyagok amik esnek, tárgyak betöréséből jönnek, de lehet akármi), és azokból számolja ki a nyíló dungeon tulajdonságait (szörnyek, környezet, méret, mf, gf, boss stb…) egy jó nagy és bonyolult képlet alapján amit lehetetlen lenne megfejteni. Így lehetne kísérletezni, meg babonából mixelni dolgokat, amik már egyszer bejöttek.

  De persze a lényeg az lenne, hogy ezekért a dungeonökért kéne valamit tenni, hogy kinyíljanak, és ne tudják az emberek orrvérzésig csak ezt nyomni.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@Fege (#43):[/reply]Nekem az elemental druida adta nagyon Tornádó+ Hurrikán az is vitt mindent lehetett az bármilyen ellenállással rendelkező :D mindenki feküdt pillanataok alatt :) Jöhetne nagyon a druida 2. karinak remélem még lesz egy bejelentés ezzel kapcsolatban!

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@Envo (#35):[/reply]Hammerpala “top” karakter volt. Legalább is viszonylag olcsón ki lehetett hozni 10k+ damaget belőle. Nekem talán 16-18 körül sikerült max, de volt aki 20-at is képes volt. Régóta (2006) nem játszottam Diablo2-vel, de az egyik leghatékonyabb kari volt az árához képest.

  Mellékesen nem tudom hogy sikerült nem eltalálnod vele semmit, egy farmbotnak is simán ment. Imádták a hammerpalát ilyen céllal (is), természetesen Enigma+HOTO+CTA párosítással.

  Talán egyetlenegy dolgot nem tudott sebezni hála az immunoknak, Act3 Kurast közepén volt valami “Magic” ellenállású lény. Lehet pont azt próbáltad csapkodni vele? :)
  Zeal palától én speciel behánytam, Hellen sose láttam olyat, ami sebezni is tudott volna, csak bohócnak volt jó. Smite pala meg ment überre, másra nem nagyon volt alkalmas.

  Üdv.

  Lord Azmodan: Elemental druidot én is szerettem, egyik kedvenc karim volt, illetve volt egy javazonom is raktáron, persze vagy 10x kezdtem újra, mert valamit mindig elcsesztem a stat pontokkal, amiket persze nem lehetett újrakiosztani …
  Ezeket a karaktereket is viszonylag egyszerűen, gyorsan ki lehetett hozni.

  Ami még vicces volt, az a corpse explosion nekromanta, ez a karakter egy bizonyos rúnaszavas item mellett -ami a segítő kezébe ment- hatalmas élmény volt, simán kitartott Hellen is. Az egyetlen szépséghibája hogy minden játékos gyűlölte mert a rengeteg feltámasztott zombi és egyéb szörny miatt baromi nagy laggot gerjesztett a játékban, viszont ha odateleportált a 40-50 szörnycsapattal, akkor bármilyen mobot képes volt 1 hitelni, sokszor a bosst is. :D

  Reply

 • avatar

  vampiree

  |

  Ha már 90%ig készen van a kiegészítő, akkor a legnagyobb profitot akkor csinálnák maguknak, ha karácsonykor adnák ki, és kiadnának kedvezményes áron egy diablo 3 + exp pakkot is, mondjuk 18-20k körül.
  Én csak merem remélni, hogy a fa alatt lesz a játék… Szerintem többen rákapnának karácsonykor, mint, mondjuk májusban.

  Reply

 • avatar

  Shazeen

  |

  [reply]@remedy (#40):[/reply]Anno a Diablo2 cikkben még egy régi gamestarban volt ehez hasonló szöveg a paplovag és a néger összeférhetetlensége között XD

  Reply

 • avatar

  remedy

  |

  [reply]@Envo (#37):[/reply]Minden férfi ember ábrándozott gyermekkorában arról, hogy milyen is lehet vajh’ hős lovagnak lenni, neadjisten el is játszotta ilyen-olyan formában. Freud ezt a gyermeki időszakot valószínűleg paladin-libidónak nevezné, ha még köztünk lenne és nem utolsó sorban Dio fan lenne. Nos ez a szakasza a személyiségfejlődésnek sok ember életében valamilyen traumával szövődhetett (child abuse stb), melynek következtében megrekedtek ezen a szinten. Ez az oka annak, hogy sokan bele vannak buzulva ebbe a karaktertípusba. Erre még rájön a korábban említett evidencia: a paladin emberileg és erkölcsileg a többi karakter felett áll. Nekem csak egy bajom volt vele igazából: a négersége. Valahogy a konzervatív elmém nem bírta befogadni ezt az axiómát. Hogy kaphat lovagi rangot egy feudális világban egy néger? A crusadernél még megbarátkoznék a szaracén beütéssel, oké, de egy középkori paplovag (vagymi?!) ne legyen mán’ fekete. Még a Diablo-univerzumban sem. Ahogy elnéztem a gameplay videókat, Westmarchban sem éppen az a mediterrán éghajlat az uralkodó, ahonnan ezek a démonírtó mesteremberek származnak tudomásom szerint. Na ez már így eléggé off topicra sikeredett, kiégtem, sry. Megyek inkább aludni. Over and out.

  Reply

 • avatar

  ady04

  |

  [reply]@ektoman (#38):[/reply]ez kiegészítő a d3 hoz, úgy mint a d2 höz a LOD
  és ha tetszik neked akkor majd megveszed, ha kiadják, ha nem tetszik akkor meg nem veszed.

  Reply

 • avatar

  ektoman

  |

  ez egy külön játék lesz ? Meg kell venni mint a sima dio 3 at vagy, lefrissíti vagy most ez micsoda ? Lehet hülye kérdés de nem hagy nyugodni .

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@remedy (#36):[/reply]És ez hogy függ össze azzal, hogy élvezet vele játszani, vagy hogy mindenki kedvence? :D
  Mert jó a sztorija?

  Reply

 • avatar

  remedy

  |

  [reply]@Envo (#35):[/reply]A paladin emberileg és erkölcsileg mindenek felett álló karakter.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  Off:

  Egyébként a D2-ben nem értem mi volt annyira jó a Paladinban, nekem csak annyiból állt hogy zeal+aura, befutottam középre és nyomtam a Shift-et, hűha, nagyon élvezetes volt a számomra :D

  Egyszer kipróbáltam a Hammert is de valahogy bugolt, mert nem talált el semmit. Hiába ment át a kalapács a zombin, nem sebzett semmit. Utána moddal átvittem a skill pontokat a hammerre, de így is annyira karcsú volt a sebzés, hogy hihetetlen. Biztos velem, vagy a játékkal volt a baj, de a Paladinnal semmit sem élveztem a játékban.

  Főleg, hogy elsőnek Vengeance-es buildet csináltam, de az a támadás ugyebár “interuptable”, szóval ha 3 szörnynél több fogott közre esélyem sem volt, egy paladinnal pedig nem futkosok körbe-körbe hogy néha elejtsek egy kósza támadást a szörnyarzenál felé :D

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  A lényeg,hogy a jó öreg hammer ismét megjelenik… :) :) :)

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@zotyy (#31):[/reply]Vannak ilyenek, gemeknek hívják őket :D

  Ha ilyen affixokra gondolsz, (amiket írtál, ráadásul némelyik létezik a mostani D3-ban is) akkor csak simán bővíteni kéne a gemek számát.
  Ha már a rendszerben adva vannak a gemek amik ezt csinálják amit te meg akarsz valósítani, felesleges még egy ugyanolyan rendszert beiktatni a játékba.

  Csinálni kell kaka-barna, Balaton-korlát-kék, takony-sárgás-zöld gemet és meg van oldva a probléma :D

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  A Loot 2.0-ás videóban megfigyeltétek, hogy a barnák skálázva vannak erősségre?! 2 csillag, 3 csillag… Valszeg a legjobb itemek 5 csillagosak lesznek, szerintem.

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  [reply]@Envo (#29):[/reply]mondjuk gondoltam ilyesmire :

  lenne rúna ami:
  – chc-t ad

  – chd-t ad

  – allresit ad

  – loh ot stb…

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@zotyy (#27):[/reply]A D2-ben is voltak a rúnáknak különleges képességei. :D Nem csak a annyi volt ráírva hogy Lum, vagy Shael.
  A rúnaszavas tárgyakon azok a affixok jelentek meg amilyen a rúna affixja volt, ezek a affixok (néha) fel vannak erősítve + még hozzájön a rúnaszó által garantált bónusz affixok.

  Amit te mondasz az benne volt a D2-ben, de pont az a poén ha megfelelő sorrendben rakod be akkor kapsz bónuszt, és a D3-beli rúnákkal ezt pont nem lehetne megvalósítani.
  Csak azt kapnád meg ami a rúna affixja, ergó semmi értelme a rúnákat betenni a játékba, mert a rúnaszó lenne a lényeg amit nem lehet megvalósítani

  Egy kicsit túl is magyaráztam, bocsi :D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Envo (#26):[/reply]Szerintem mentsd el a kommented, még szükséged lehet rá párszor a továbbiakban :)

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  [reply]@Envo (#26):[/reply]A rúnákban teljesen igazad van,lehet hogy a rúnaszó esélytelen,de pl lehetnének olyan ritka rúnák melyek más más tulajdonságokat adnának!

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Adam (#22):[/reply]Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
  http://diablo3.hu/2013/08/21/diablo-3-reaper-of-souls-kiegeszito-bejelentes/
  és a #6-os kommentet. Értően olvasd végig kétszer, utána a kommentedet, láss csodát meg vannak válaszolva a kérdéseid

  De ha nem menne leírom:

  “a rúnákról eddig szó sem volt”

  Bővítve lesznek a skillek és a rúnák
  A D2-es rúnákat el kéne felejteni, mert a D3-ban már más értelme van a rúnáknak
  Másrészről a legtöbb tárgy 1 azaz EGY!!! socketes, ritka a kettő. Kíváncsi vagyok milyen ötleteid vannak a rúnaszavakkal kapcsolatban. a D2-ben 4, 5 vagy 6 rúnából álló szavakat kellett kirakni egy end-game fegyverhez
  Másrészről ha lenne egy 3 socketes sisakom D3-ban tuti nem rúnákkal szaroznék, hanem raknék bele 3 Ruby gemet oszt +1000% XP-vel rohangálnék

  “az attribútum pontok detto (mentek a levesbe)”

  http://images.scribblelive.com/2013/8/21/7ddbf428-4dfd-4c06-a2be-34a561879134_800.jpg
  Voálá, el lehet osztani a Paragonból szerzett statokat

  “elejét akarják venni annak, hogy minden menő karakter ugyan abban a gearban mászkáljon, mi hát a megoldás, engedjük hogy átszinezzék,alakítsák picit a megjelenését..facepalm..:SS”

  hát valóban facepalm, mivel:
  “Lesz “enchanting”, újra lehet rollolni egy affixot a ritka és a legendás tárgyakon.”
  “Új artisan lesz a Reaper of Souls- ban ami a tárgyak kinézetét fogja módosítani igényeink szerint.”
  “Új legendary affixok, pl Wizardnak legendás wand ami Hidrát summon-öl
  + új legendás build-megváltó tárgyak, hogy ne mindenki ugyanabban a tárgyban rohangáljon”

  “kénytelen vagyok ideírni, mert egyesek nem képesek értelmezni..”

  mi téged nem tudunk értelmezni, te pedig a híreket, tényeket :D :P

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@Drazse (#21):[/reply]Nem mi az a Lod? :D hehe ott lelötték Baal-t, de itt lehet csavar is (vagy csak én akarom túl kombinálni? :D) ezért is írtam szerintem benne van a pakliban simán

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@Varian (#20):[/reply]Ezek nagyon pozitív dolgok. 1 dolgot hiányolok még ha már endgame-ről is esett szól: Nehézség.

  3000k damage-es gamechanger gear, unlimited paragon stb… Mit fog csinálni egy kimondottan jól (de azért nem fullosan) felgearelt paragon 200-as kari?

  Mindenképpen újra kéne gondolni az inferno nehézséget és visszaállítani valahova az eredeti és a jelenlegi állapot közé (nyilván az eredeti felé eltolva), és ARRA pluszban kéne hogy rájöjjön a monster power level. Igenis vért akarok izzadni inferno szinten! (tudjátok, olyan inferno ami “not for everyone”)

  Persze hol van még a kieg, remélem ezen is dolgoznak és előbb utóbb majd hírezik is. Drukk-drukk, tessék örülni a pozitív híreknek és nem csak mindig a rosszat nézni.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Adam (#22):[/reply]Ez a sok 2.0 csak azt jelzi, hogy sok minden elvolt szarva eddig, de lehet örülni, észbe kaptak és igyekeznek kijavítani. Felejtsétek már el ezt az ingyenes kontent csomagokat. Egyesek hallottam patchben szeretnének acteket meg kitudja még mit. Ébresztő… nem hibátlan a játék, de azért most már egész pofás, és egy 8900 forintos áron ez igen is jól néz ki és biztató.

  Amúgy meg úgy is rá lehet nézni, hogy végre megfogadták amit rajongók kértek. Úgy érzem meglepő ez a sötét folytatás. Egyelőre sokkal hangulatosabbnak néz ki az egész mint Diablo mint boss és a végjáték..

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@Varian (#20):[/reply]hihetetlen:))
  Loot 2.0
  Paragon 2.0 :S
  Diablo 3 2.0
  Jay Wilson 2.0 aka Josh Mosqueira

  most ebből nekem is az jön le, hogy a loot 2.0 a kiegben jön…:SSS
  nem tudom..nekem hiányzik az eredetiség….gyk. az eddigi infók alapján…az új classt és actot leszámítva semmi olyan nincs benne, amit már ne mondtak volna a felhasználók hónapokkal ezelőtt és ne lehetne beletenni egy INGYENES patch-be….nekem fájó pont hogy a rúnákról eddig szó sem volt..a skillpont osztozkodás is ment a levesbe…az attribútum pontok detto…elejét akarják venni annak, hogy minden menő karakter ugyan abban a gearban mászkáljon, mi hát a megoldás, engedjük hogy átszinezzék,alakítsák picit a megjelenését..facepalm..:SS
  Azért kiváncsi leszek hány új cucc lesz majd benne, ami használható….hány olyan cucc lesz,ami kaszt specifikus és használható…
  A sötét hangulat nekem is tetszik,de egyszerűen az itemek botrányosak…
  van egy olyan érzésem..lesz még itt loot 3.0..meg character leveling 2.0 és hasonló….ezek a számozások, ha nem is nyílvánvalóan kimondva, de saját buktájuk beismerése…:SSS Node optimizmus, vároma továbbiakat…
  kénytelen vagyok ideírni, mert egyesek nem képesek értelmezni..
  MINDEN LEÍRT DOLOG A SAJÁT VÉLEMÉNYEM,ELKÉPZELÉSEM AZ EDDIG KISZIVÁROGTATOTTAK ALAPJÁN…
  kiváncsian várom a további infókat, köszi srácok a híreket

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  [author]Lord Azmodan (#17):[/author][quote]A történetben tuti lesz valami csavar hisz így kapásból lebuktatni Mathaelt, hogy ő lesz a fő gonosz? lehet csak valakinek lopja a követ megbizatásból és a fő boss elött, majd vele küzdünk meg és az igazi boss kiléte még titok én ezt is eltudom képzelni…[/quote]
  LoD intro megvolt?

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  Loot 2.0, Mystic, end game content gamescom video. Ami esetleg ujdonság lehet valakinek az eddig megtudott dolgok után, összes legendary eshet majd barmelyik szinten, új kraft alapanyag ami a fehér tárgyakból jön majd, a már emlitett random end game dungeonok tényleg teljesen randomok lesznek még a szörnyek is bennük a végén random bossal.

  http://www.youtube.com/watch?v=rYbt27bRMqs

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Rayzen (#18):[/reply]Végre valaki.

  Reply

 • avatar

  Rayzen

  |

  Starcraft 2 HotS se volt 10 fölött nyugodjatok már le….

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@Adam (#11):[/reply]Abban biztos vagyok, hogy 10 ezer tuti lesz a kieg hisz a 2-nek sem volt sokkal olcsóbb mint az alap (8990 ft volt ha jól emlékszem sorry nem ma volt már :D)

  Amit írtál, az nemrossz , hogy együtt megy 60 után a paragon és a sima lvl is én ezt teljesen reálisnak tartom hisz valószínű nem fogják felfüggeszteni addig a paragon lvl-t…

  A kieggel tuti, hogy egy várost kapunk estleg ilyen Wortham szintű kisebb falvakba átugorhatunk, majd de ez sem újdonság hisz a Lord of Destruction is csak Harrogath-ban játszódott, ha szintet nézzük szerintem a 10lvl eléréséhez kell majd egy 4-5 óra ha mindent bejársz kb. ennyire saccolom a kieg hosszát. Ami ha azt nézzük nem sok, de szerintem elég dark lesz és hozni fogja amit kell.

  A történetben tuti lesz valami csavar hisz így kapásból lebuktatni Mathaelt, hogy ő lesz a fő gonosz? lehet csak valakinek lopja a követ megbizatásból és a fő boss elött, majd vele küzdünk meg és az igazi boss kiléte még titok én ezt is eltudom képzelni…

  Egyébként én már csináltam egy kis boritékot amire ráírtam Diablo 3 Reaper of Souls ebbe minden fizukor belecsapok egy 1000-est és megjelenéskor már ott is lesz az összeg rá :) ami tuti 2014.május 15 én nemtudok mást elképzelni :D

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@Adam (#11):[/reply]Igen egyetértek veled bennem is ezek a kérdések vetődtek fel. Főleg arra leszek kíváncsi hogy csinálják meg az általad említett lv60-lv70 való ugrást a már meglévő karikkal… A másik engem szerencsére nem érint az item dolog inkább csak örülök (de sajnos tényleg lesznek olyan emberek akit fog), mivel én szeretem magam építeni a karikat talált cuccokból (ez nem jelenti azt hogy soha nem vettem cuccokat ha tippelnem kéne olyan 6-7 itemet vettem de ezek se über trillió milliós cuccok).

  A loot2.0 ez egy jó kérdés mert nekem úgy jött le most ebből a tájékoztatóból, mintha majd ott debütálna a dolog. pedig november- december környékére saccolták a patch kidobását.
  Az árában valószínű nem 6000Ft-ért fogják árulni de ha tippelnem kéne és mivel patchről van szó én 12 000Ft körüli árra tippelnék (+/- 1000Ft).

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@Envo (#14):[/reply]én kezdem azt hinni, hogy Te már az első posztom után elvesztetted a fonalat…:S
  de sebaj, itt nem várok sokat..van pár ember, aki képes felfogni mi van a szavak mögött és vannak sokan akik nem, ez ennyire egyszerű
  node részemről ezt a vitát és a Hozzáállásod lezártam…

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Adam (#13):[/reply]Csak random szám volt, mert én se tudom mennyi lesz, ahogy senki sem, de látom nem értetted meg amit mondani akartam. :(

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@Envo (#12):[/reply]ha 15000 ft lesz a kieg akkor kérünk szépen még 4 actot és még 5 class-t utána beszélhetünk a korrektségről…

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Adam (#11):[/reply]Őőőő, igen, valószínű hogy a 15000 Ft-os kieg minden mozzanatát, rejtekét, lehetőségeit feltárták a készítők a mai 15 perces tájékoztatón….

  :D :D

  (sarcasm)
  Valószínű hogy csak a 15 perces dungeon-ön lesznek az end game kontentben, igen
  (/sarcasm)

  A szintezést se nagy dolog megcsinálni, elmész a normál szinten lvl70-ig, utána meg a paragont fogja számolni megint

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  Üdv,

  pár dolog, nem nagyon értem miért esett mindenki hanyatt a cinematic video-tól? rengeteg hasonlót látni ma már, mondhatni kb ennyi az alap…De a hangulata valahogy….hát nem is tudom…szép szép,de semmi különös…A crusader nem rossz kaszt, bár túl eredetinek sem érzem, de tán ez nem is baj, kérdés mennyire lesznek erősek a skilljei, s állja meg a helyét a többi között…Kiváncsi leszek az act hosszára is..valahogy rossz érzésem van, hogy kb 1 városban fogunk bolyongani..szóval túl hosszú extra játékidőre én nem számítanék…
  A +10 szint értékelendő,s kiváncsi leszek, miként akarják megoldani majd…hogy akkor most ha én 60. szintű vagyok és paragon 70-es, akkor honnan fogom én folytatni tovább? és hogyan fog fejlődni a paragon? elmegyek 70. szintig és utána? vagy az párhuzamosan mellette is? Mi lesz az MF/GF értékekkel és a kiosztott statokkal?
  Ami viszont kicsit elszomorító, hogy sokan rengeteg pénzt öltek bele a cuccaikba és most a kieggel szinte kivétel nélkül mind mind értéktelen lesz..jó..az ő bajuk tudom..de akkor is ez olyan, mintha arconköpnéd azt, akiből élsz…:SS
  Továbbá nagyon hangoztatják ezt a loot2.0-t remélem nem a kieggel debütél majd, vagy ha igen,akkor csak azt tartom elfogadhatónak,ha jön a kieg novemberben:)))
  A mini random dungeonok lesznek az end game tartalom?
  Rengeteg kérdés merül fel…de azért bizakodom…kiváncsi elszek a kieg árára is:)) Van egy olyan érzésem, hogy nem 5-6 000 ft lesz:SS
  Nekem a történet is sántít,de majd meglátjuk mi kerekedik ki belőle

  Reply

 • avatar

  Emrys

  |

  Biztos vétel nekem. Tetszik a crusader meg az új boss is. Az új szakma is felkeltette az érdeklődésemet. Ez a loot rendszer is jó újítás. A paragon változás nem vágom mit akart jelenteni.
  A cinematic-on már meg sem lepődök, hogy az államat kell keresni utánna. :D. Vajon hány crusader fog születni?! :D Végre értelmet adnak a pajzsnak is.

  Reply

 • avatar

  MarcusHUN

  |

  Nah, mint megrögzött HC-snak meg is van a fő karim! :) Tiszta paladin, már csak egy Summon necro replika kell , na meg egy trapassin és kész is a játék :) SC-ben viszont idővel a PvP, vagy is a duel alap, valamint persze a legfontosabb, remélem azt is összehozzák majd…

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  Most ahogy másodjára is nézem a vidit, normál szinten megy ugye viszont az első elit pakk után valor buff megjelenik :) Ejj de jólenne ha igy lenne és nemcsak a demó miatt van. =) A végén amikor hasonlítja a pajzsot és a fegyvert, látszik egy új tulajdonság a toughness.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@Varian (#6):[/reply]Reméljük hogy ehhez mérten betesznek majd vagy 3x ennyi legendary-t is. Összességében ígéretes a kieg tartalma, remélem még megérem a megjelenését :D

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  Végre pajzsos harcmodor! Ha csak a crusader lenne ujdonság a kiegben akkor is megvenném. :) Azt hiszem megvan milesz a fő karim ha kijön a kieg. :) Azt nemtudom figyeltétek e mit mondanak a végén, ha elöször ölünk ilyesmi act bossokat meg gondolom a főbosst is akkor fixen esni fog egy legend cucc. .)

  Reply

 • avatar

  Taki81

  |

  [reply]@Envo (#4):[/reply]köszike :)

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Taki81 (#3):[/reply]http://img821.imageshack.us/img821/6702/um2p.jpg

  Tessék parancsolni, feltöltöttem :D

  Reply

 • avatar

  Taki81

  |

  k..va jól néz ki a dobozkép… ez a darkos bejövőős. ha valakinek megvan az új logo (nagyban) jól jönne háttérnek ;-)

  Reply

 • avatar

  Predator

  |

  [reply]@Vicious (#1):[/reply]Ha egy picit lentebb görgeted az oldalt talán megtaláltad volna :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.