Lehetséges RoS és Loot 2.0 PTR

Dyingsoul . Béta, Hírek 1040

A játékosok kérdésére Lylirra reagált, miszerint valószínűleg lesz RoS PTR a jövőben, mivel kíváncsiak a játékosok visszajelzéseire, azonban nem tudni, hogy erre mikor lehet számítani. Loot 2.0 PTR is lesz a RoS béta előtt, de nagy a ködösítés ennek várható idejére nézve: nagyon sok függ attól, hogy milyen ütemben fog haladni a belső tesztelés, de szeretnének még idén Loot 2.0 PTR-t (az viszont már biztos, hogy Blizzcon előtt erre nem számíthatunk).

No ETA yet! While we certainly want to give players the opportunity to test out expansion changes before they go live and provide feedback, we don’t have any details to share right now regarding a PTR or Reaper of Souls beta.

how about PTR on loot 2.0 endgame modes?
Yes, we want players to be able to provide feedback on those gameplay features those too. :)

But again, no dates or details yet (though Josh said we would love to do something this year, if possible). We still have a lot of internal testing and development to do before opening everything up to a wider audience.

Edit: STUFF

it would make forum life easier if you just said that ptr would not begin until next year
We’d like to make public testing available this year, if at all possible (this will ultimately depend on how internal testing goes and whether or not we’re able to get everything into a playable state). That said, I wouldn’t anticipate anything before BlizzCon. If that timeline changes and we’re able to deliver something sooner, darn tootin’ we’ll let the community know.

Yeah. I just said darn tootin’. /dealwithitglasses

how about november 10th? ;)
I’ll pass on your suggestion. :P (forrás)

Comments (4)

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Nem tudom nekem is egyre az az érzésem hogy itt a PTR is épp hogy bele fog esni a 2013-as évbe így a live patch már csak 2014 elején lesz.
  Fege-nek nagyon igaza van! Nagyon nagy a ködösítés még az elméletileg “első” patchnek is a loot 2.0nak a részleteinél is. De bánja a franc ha később is jön(nek)ki, de akkor egy nagyon frankó kis patcheket adjanak ki a kezük közül a Blizz-esek.
  Szóval mindenkinek mondom és magamnak is hogy: Türelem Türelem Türelem Türelem :)

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@ (#2):[/reply]Hidd el, hogy elhúzzák. Nagyon megy a ködösítés. De amúgy piaci szempontból nem baj, ha kinyomják még az AH bezárás előtt, lenne némi pörgés a végére is.. Lehet még a végén igazad lesz.. :D

  Reply

 • avatar

  TCs

  |

  Ajaj Fege én már látom a sört a hűtőmben…:D PTR után nem hiszem, hogy három hónapig húznák a loot 2.0 releaset.

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  Lényeg, hogy teszteljék nyugodtan a Loot 2.0-át és majd a RoS-t is, nem szabad, hogy engedjenek a nyomásunknak mint az alapjátéknál, hogy idő előtt kiadják. És akkor nem lesz gond több mnit valószínű. Mindenféle PTR-t és a RoS bétát is akkor adják a kezünkbe tesztelni ha elérkezett az ideje, és ne előbb. Érdekes lesz a Márciuas 18.-a az tuti, mármint, hogy utána nem sokkal jön-e a Kiegészítő akár v mit hoznak ki. Nem lepődnék meg, ha a Diablo 3nak a 2. éves évfordulójára jönn i ki a kieg amúgy. A RoS béta meg majd szerintem biztos nem fog túl sokáig tartani, az újítások ellenére sem, mégicsak kiegészítő és nem akkora terjedelmű mint az alapjáték. Meglátjuk majd, teszteljenek csak frankón mindent. :) És megkapjuk a játékot amire vártunk. Minden jót!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.