Kezdőlap Hírek Egy régi új ismerős: A Mystic (Envo munkája)

Egy régi új ismerős: A Mystic (Envo munkája)

675
0
MEGOSZTÁS

A Reaper of Souls-ban egy új szövetségest kapunk magunk mellé, kinek a neve Myriam Jahzia, a Mystic.
Myriam egy bölcs asszony, aki egy nomád nép sarja, akik magukat csak Vecinnek hívják. Egy spirituális népről van szó, különlegességük, hogy mágikus látomásokra képes emberek. Ők egy olyan társadalom tagjai, akik a Mindenek Anyjában (Allmother) hisznek és a látomásaikat is ettől az istenségtől származtatják, neki köszönhető, hogy minden Vecin rendelkezik eme hatodik érzékkel, amit úgy hívnak: Sight. A Sight a női nemet jobban átjárja, de különösképpen Myriamet.


Mystic


Enchant-olás:

Előfordult már veled, hogy egy majdnem tökéletes tárgy esett, csak az egyik stat nem stimmelt? Vagy éppen egy megkedvelt tárgyad kezdett gyenge lenni? Ezeket a problémákat Myriam orvosolni tudja a számodra, mégpedig a reroll segítségével a Rare és a Legendary tárgyakon. Habár nem lehet mindegyik féle statot megváltoztatni ennek a segítségével, de amelyiket lehet, azt annyiszor „pörgetjük” újra, akárhányszor akarjuk.

Ehhez nem kell mást tenni, mint:

1.) Beszéljünk Myriammel és válasszuk az Enchant fület

 

Enchanting 1

2.) Amint behelyezzük a tárgyat a rublikába, megjelennek a tárgy tulajdonságai. Itt kell kiválasszuk azt az egyet, amit újra akarunk rollolni.

Enchanting 2

3.) Ha kiválasztottuk a statot, és a megfelelő material illetve gold mennyiség a birtokunkban van, már csak rá kell nyomni a Replace Property gombra.

Enchanting 3

4.) A felajánlott tulajdonságok közül már csak ki kell választanunk a nekünk tetszőt, de ha nem nyerte el a tetszésünket egyik sem visszaállíthatjuk az eredeti tulajdonságot is, de persze a goldot és a materialt nem kapjuk vissza. A képen láthatjuk a Possible properties listában, hogy mik közül választott a gép.

Enchanting 4

5.) Miután sikeresen végbement a reroll, lehetőségünk van csak ennek az egy tulajdonságnak az újbóli elbűvölésére megfelelő material és gold birtokában.

Enchanting 5

 

Transmogrification:

 

Myriamnak köszönhetően személyre szabhatjuk a karakterünk kinézetét is tárgyaink kinézetének megváltoztatásával. Jelenlegi tervek szerint bármelyik kinézetet ráhúzhatjuk jelenlegi tárgyainkra, beleértve a Legend és a Set tárgyak kinézetét is, ám ezeket először fel kell oldanunk. Amint feloldunk egy kinézetet, az account szinten érvényesül. A fehér, a kék, és a Rare tárgyak kinézetét a Mystic szintjének emelése, míg a Legend és Set tárgyakét pedig azok azonosítása (identify) oldja fel. De hogyan is zajlik maga a folyamat?

1.) Beszéljünk Myriammel és válasszuk az Transmogrify fület

 

Transmog 1

2.) Amint behelyezzük a tárgyat a rublikába, megjelennek a lehetőségek, amik közül választhatunk. Mindegyiket végignézhetjük a Preview ablakban, melyik áll jobban a karakterünkön.

Transmog 2

3.) Ha megtaláltunk a számunkra megfelelő kinézetet, elegendő gold birtokában máris élvezhetjük az új kinézet adta látványt, csak rá kell kattintani a Transmogrify gombra.

Transmog 3

További információk:

Normál és Hardcore módban külön-külön kell megszerezni a kinézeteket.

Azt a kinézetet lehet választani az adott tárgyhoz, aminek ugyanolyan az animációja, tehát egy egykezes kardnak adhatunk egykezes balta kinézetet például.

A Transmog egy adott tárgyra hat, nem tárgy slotra, vagyis ha új tárgyat veszünk fel magunkra, azt is külön át kell szabni.

Transmog után is lehet festeni a tárgyakat, de ha egy befestett tárgynak megváltoztatjuk a kinézetét a Mystickel, visszavált az alapértelmezett színre.

Amely tárgyak a kiegészítő (vagy a kiegészítő előtti patch) előtt esnek, nem fogják feloldani a kinézetet a Mysticnél, de ezeket a tárgyakat is át lehet majd szabni.

Ezen folyamatok után (Transmog, Enchant) account boundosak lesznek a tárgyak, tehát csak a saját karaktereid között cserélheted ezeket.

 

Forrás: