[SPOILER] Reaper of Souls képáradat

SPARXS . Hírek 1095

A zenei aláfestés mellett sikerült néhány nagyon szép képet is előhozni. Ez a rész egy kicsit SPOILERES lett,szóval aki nem szeretne semmilyen poént lelőni, az ne olvassa,illetve  ne nézze meg a képeket. Akiket viszont érdekel, hogy a Reaper of  Souls vizuálisan  milyen irányba halad, azoknak ezúttal szolgálhatunk pár nagyon szép képpel.

banner

Az első képen a kiegészítőben található NPC-k képeit láthatjuk és nagy valószínűséggel velük beszédbe is elegyedhetünk a játék folyamán. A sok ismeretlen arc között a szemfülesek felfedezhetik Malthael, Baal, Lilith, Mephisto és Inarius portréját.Ez nem a teljes arcképcsarnok, hiszen nagyon sok olyan szereplő van még, aki nem szerepel a képen,  mégis része lesz a kiegészítőnek.
pl: Adria

1

A következő képen az  egykezes  buzogányok láthatók a Crusader számára.Mindegyik elég ütősen néz ki, még így is, hogy a játékban valószínűleg kapni fognak valami különleges effektet.

2

Az alábbi képen az aktív és passzív ikonokat láthatjátok.  Nagy öröm, hogy a Crusader teljesen új egyedi ikonokat kapott a passzív képességeihez.
Ezenfelül a meglévő karakter osztályok 1-1 új képességének az ikonjait is láthatjuk pl a witch doctor új Piranha képességét.
Mielőtt valaki pánikba esik, több passzív és aktív képességgel fog bővülni a már meglévő 5  karakter class.

3.

A 4. képen a kicsit átalakított és deszaturált UI-t láthatjátok.A kis menügombok, amik a teleport ikon mellett(ezek nincsenek a képen) vannak, maradtak ugyanolyan piros színűek.
Szerintem azokat is érdemes volna kicsit ebbe a szürkés kékes képi világba átvinni.

4.

Az 5. képen egy hatalmas tárgy cunami látható.Minden kaszt kapni fog egy halom remekül kinéző legendary tárgyat. Ezek mellett  még lesznek új rare(sárga) tárgyak is.
Az artwork-ök alapján nagyon stílusosak és látványosak lesznek ezek a tárgyak és érdemes lesz rájuk vadászni a játékban, mivel a loot 2.0-nak hála elég brutális paraméterekkel is rendelkezhetnek. Ezenkívül még lesznek, gyűrűk, amulettek, és egyéb érdekességek is.

5

A kiegészítőben 4 passzív képességet használhatunk egyszerre.Ez elég érdekesen hangzik, hiszen így elég sok minden változhat a játékmeneten,mivel használhatunk olyan új vagy régi képességeket, amiket eddig a 3 db-os passzív képesség limit miatt nem volt lehetőség kipróbálni.

6

A 7.képen a sokatok által nagyon várt PVP módról kapunk egy kis pozitív életjelet, ugyanis a PVP-s achievement-ek kis képeit is sikerült lelkes rajongóknak előbányászniuk.

7

Végül de nem utolsó sorban egy kép, ami szintén nagyon érdekesen néz ki. Ha tippelni kellene,akkor azt mondanám, hogy talán visszajönnek a Diablo II-ből ismert charm-ok.Azt mindenesetre elmondhatjuk, hogy elég tartalmas kiegészítőnek nézünk elébe és megvan rá az esély, hogy a Reaper of Souls-szal a Diablo III egy remek játékká válik, ami hosszú időre leköt majd minden rajongót.

Charms

Forrás: Diablofans  Horadric.ru

Comments (35)

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@Animebj (#33):[/reply]Direkt kitette, hogy aki utálja a spoilert, mint pl. én is, az ne nézze. Szóval ha nincs nagyon más ez is megteszi.

  Reply

 • avatar

  kiralytigris

  |

  Jó lenne ha bekerülne Bartuc’s set

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  A tárgyak képei alapján végre visszatér az igazi sötét, komor hangulat, amit nemhogy a háromban, de a kettőben is félretettek. Remélem a zenét is sikerül a látványvilághoz igazítani, ugyanis a sorozat jelenlegi része messze alulmúlta a várakozásokat annak ellenére, hogy az SCII és a WarCraft-játékok (főleg a WoW) alatt milyen remek nótákat lehet hallgatni.

  OFF: Bár potenciális Wiki-szerkesztőként üdvözítő az adat-bányászat, de attól még nem tartom helyénvalónak azt, ha a hírblog ilyen hátterű anyaggal foglalkozik.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Tomy31 (#31):[/reply]http://diablo3.hu/wp-content/uploads2/2013/10/Enchanting-5.jpg

  Ezen a képen láthatod a Mystichek való materialokat.

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  Szerintem belekerül mind,sőt még több is lehet.Az utolsó képen azok sajnos szerintem nem charmok,hanem relikviák.Lehet material is van köztük ami majd kell a mystic-nek,de szerintem csak sima relikviák,hogy mire lesznek jók,azt nemtudom.:)

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  ezeket a képeket már hetekkel ezelőtt láttam :D kíváncsi vagyok hogy valóban mind bele kerül e :D

  Reply

 • avatar

  fiucsavar

  |

  [reply]@SPARXS (#7):[/reply]70es szinten már nem is fog működni :)

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@Envo (#27):[/reply]Üdv,

  de növelné a kombinálhatóságot:)) a játék mélységét, dinamikáját:)
  Én sem hiszem, hogy ennyire belenyúlnak..még nem…mindenesetre érdekes elképzelés:)
  Remélem azt is bevezetik, hogy 1 nyegle mágus..200-as str-rel..ne harcolhasson már egy kétkezes Skornnal:))
  Visszatérve a témához…nagyon szépek az új koncept artok..szépen mutatnak majd 3D-ben…aurákkal:)))
  A diamond gem-ről is vannak már fotók? No meg, hogy mennyi az az annyi resist? :))) (tudom..minden, amit meg nem erősítenek hivatalosan…:SS )
  A 4 passzív nekem teljesen új…de az egyik legjobb 5let, ami megvalósulhat:)
  Nehéz megtalálni az optimális egyensúlyt…az 5 már sok lenne szerintem..a 3 meg kicsit kevés…de a 4…főleg ha alakítgatnak még a már meglévőkön és jönnek még az újak is…Te jó isten mi lesz még itt :O …
  Valakitől olvastam, hogy a Daibo adhatna dodge chance-t is….maximálisan támogatom….tudná mire használni a monkom:$$
  Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a régi ismerősök a portrékon..milyen formában fognak visszatérni…Mekkora lenne…random módon 1-1 Nephalem Trial végén megküzdeni..egy régi ellenféllel..modern köntösben és egyedi tárgyat dobhatnának..mint Butcher Sarlója:)) ..aztán iszkiri Myriam-hez és…:))
  Istenem…de messze van még a jövő tavasz..vagyis a soon :SS
  :)

  ui…ha a Barbár nem fog tudni 2 kétkezes fegyvert használni…én Bobby Kotickot a nyelvénél fogva húzom végig Halls of Agony szintjein…:SS

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [author]Jonas (#26):[/author][quote]
  Amennyiben így van, ismét csak felmerül a kérdés: 2 kezes buzogánnyal, passzívot nem használva további skillek válnak majd elérhetetlenné? (Amik egyébként pajzsot igényelnének)[/quote]

  Hogy te mennyire túlkombinálod…
  Ha van a kezedben pajzs, akkor használhatod azt a skillt ami pajzsot igényel.
  Ha van a kezedben fegyver, akkor használhatod azt a skillt ami fegyvert igényel.
  Olyan skill nincs (nem tudok róla), hogy akkor használhatod ha pajzs mellett kétkezes fegyver van kezedben. Nem lenne értelme ilyen feltételt szabni, mert szélsőséges.
  pl.: Ez olyan mintha a DH-nak az Elemental Arrow-t csak kétkezes számszeríjjal lehetne használni.

  Mellesleg nem hiszem, hogy egy animációbeli különbség skillbeli különbséghez vezetne.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@eastady (#25):[/reply]Ezek szerint (és amennyiben ezt jól értelmezem) minden 2 kezes láncos buzogánynak 2 animációt csinálnak? Alapesetben 2 kézzel lóbálja de amennyiben beteszed a passzívot akkor egy kézzel fogja suhogtatni lóbálni, pajzs mellett.

  Amennyiben így van, ismét csak felmerül a kérdés: 2 kezes buzogánnyal, passzívot nem használva további skillek válnak majd elérhetetlenné? (Amik egyébként pajzsot igényelnének)

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  [reply]@Envo (#20):[/reply]Így van! Viheti majd a kétkezes fegyvert + pajzsot! De ezt egy passzív skill fogja garantálni és 10% movement speed csökkenést fog jelenteni!

  Reply

 • avatar

  ozant

  |

  A charmokat szerintem el lehet felejteni,mivel azok a cuccok a loot run és társaihoz lesznek alapanyagok+uj tome-ok+follower legend spec iteme

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [author]Envo (#20):[/author][quote]Idézet: @Jonas (#19):
  A Crusader egyik különleges képessége, hogy kétkezes fegyver (vagy csak buzogány) mellé, felvehet off-handbe egy pajzsot. Mint a DH-nál a kétkezes íj és tegez. De lehet hogy ezt egy passzív skill teszi lehetővé.
  Én emlékszek valami ilyesmire E3-ról, de lehet azóta már változott a felállás.
  0[/quote]

  Most hogy mondod valami tényleg dereng bár eléggé érdekes elgondolás, hiszen így gyakorlatilag 1 kézben fogja forgatni bárhogy is nézzük. Én jobban örülnék egy ténylegesen 2 kézzel, körbe-körbe lengetett koponyalyukasztónak de akkor ugye elég vicces lenne ha csak lógna a hátán a pajzs.

  Ettől függetlenül a korrekció alapvetően a szövegezésnek és SPARXS-nak szólt hiszen a 2. kép felett ez van “A következő képen az egykezes buzogányok láthatók a Crusader számára”

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [author]Fedayn (#21):[/author][quote]Az már tuti, hogy a kiegbe átvitt karakterek “pucéran” és nulla golddal kezdenek?
  [/quote]

  Nem értelek. Miért lennének “pucérak”? Ezt senki nem mondta hogy elvesznek mindent, nem tudom honnan olvastad.
  Azt átviszed a karit a kiegbe ugyanúgy meg lesz a goldod is meg minden tárgy, csak “Legacy”, vagyis patch előtti tárgyak lesznek.
  Meg mi értelme lenne, hogy lvl60-on semmi tárgy nem lenne rajtad? Ez a dolog az alapjában megbukott. A legelső mobot nem tudnád megölni, hogy egyáltalán legyen egy tárgyad.
  Szerintem nem gondoltad te ezt végig :D

  Ha te a Ladderre gondolsz ott tényleg elvesznek mindent, de azt nem úgy kell érteni hogy levetkőztetnek oszt menjél amerre látsz, hanem olyan mintha egy másik szerverre mentél volna fel. Még karaktered sem lesz, teljesen úgy karit kell csinálni és lvl 0-ról 0 golddal fut neki mindenki.

  Reply

 • avatar

  Fedayn

  |

  Az már tuti, hogy a kiegbe átvitt karakterek “pucéran” és nulla golddal kezdenek?
  Csak azért kérdem, mert ennek nem sok értelmét látom. A nulla gold oké, hiszen onnantól semmi jelentősége a goldnak (az esetleges új crafton, vagy a mysticen kívül), de hogy minden nélkül kezdjük az új játékot, nekem kicsit fura.

  Szóval tuti lesz ladder? vagy az csak egy opció lesz, leválasztva a normál módról?

  A másik az LS kérdése. Én nem örülök, hogy kinyírják… persze nem jó, most brutálisan gyógyít meg minden, de inkább vettek volna kicsit vissza belőle, mondjuk felezték volna, és a többi hatékonyságát hozták volna fel.

  Tomy! pont tegnap néztem a wizardodat, van rajta szépen LoH… :-) mondjuk a CM-nél jobb is mint az LS…

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [author]Jonas (#19):[/author][quote]Apró korrekció:
  A 2. képen látható láncos buzogányok egy része az 5. kép feliratai szerint kétkezes fegyver.
  Ez felvet pár kérdést, pl hogy milyen lesz a crushader pajzs nélkül vagy hogy ezzel a skillek egy része is elérhetetlenné válik e.[/quote]

  A Crusader egyik különleges képessége, hogy kétkezes fegyver (vagy csak buzogány) mellé, felvehet off-handbe egy pajzsot. Mint a DH-nál a kétkezes íj és tegez. De lehet hogy ezt egy passzív skill teszi lehetővé.
  Én emlékszek valami ilyesmire E3-ról, de lehet azóta már változott a felállás.

  Szerk:
  És ha már pajzsokról van szó, észrevette valaki, hogy az ötödik képen rajta van a Starkok pajzsa a Game of Thrones-ból?
  Ha benne lesz tényleg a játékban tuti azzal fogok rohangálni :D

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Apró korrekció:

  A 2. képen látható láncos buzogányok egy része az 5. kép feliratai szerint kétkezes fegyver.

  Ez felvet pár kérdést, pl hogy milyen lesz a crushader pajzs nélkül vagy hogy ezzel a skillek egy része is elérhetetlenné válik e.

  Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, nyálam csorog lassan, remélem hamarosan (Blizzcon?) bejelentik a dátumot is. Köszi a posztot.

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  Ez most engem is rendesen bezsongatott. Jól fog esni ujra egy kis HC játékélmény:)

  Reply

 • avatar

  cdledx

  |

  Én úgy érzem ismétt ott vagyunk ahol a D2-nél voltunk hogy a kiegészítővel lesz végre teljes a játék (hangulat,zene ,itemek,balance,játékmódok, újrajátszhatóság és egyebek) Reméllem minél hamarabb lesz beta…
  ui: Nagyon sajnáltam hogy nem volt értelmes Barbár tank karakter (nem volt értelme) végre lesz egy igazi TANK-om!
  “Shields up!”

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  Hát ezek után tényleg nagyon várós ez a kiegészítő!
  Köszönöm a cikket SPARXS.
  Az a hand crossbow PROMO felkeltette az érdeklődésemet:)meg a charmok is,biztos szorítok helyet az inventoryban…
  A Life steel mellett a life on hit-et éri meg használni szerintem a legjobban.A wizardom is abból él.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [author]Old_BANANA (#14):[/author][quote]@Envo (#13): ez így elég logikusnak tűnik, köszönöm a felvilágosítást:) Szerintem a Serpents Sparker-re gondolsz igaz?:D[/quote]

  Igen arra, csak nem emlékeztem a nevére:

  http://diablo.incgamers.com/wp-content/uploads/2013/08/dzop83qu.jpg
  Én arra lennék kíváncsi, hogy a csillagok a neve mellett mit jelentenek, vagy hogy a statok egy része miért sárga.

  Egy kicsit a Sell price is felkeltette a figyelmem, örülnék ha a D2-es vendor-logikát visszahoznák. Ne érjen egy sima kék tárgy annyit mint egy Legend, hanem egyes tárgyakért igenis kapjunk többet ha eladjuk a vendornak. Így meggondolná az ember,hogy adja el vagy darálja be, főleg ha nulla goldról indulunk.

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  [reply]@Envo (#13):[/reply]ez így elég logikusnak tűnik, köszönöm a felvilágosítást:) Szerintem a Serpents Sparker-re gondolsz igaz?:D

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [author]Old_BANANA (#5):[/author][quote]A Legy cuccok is nagyon jól néznek ki. örülnék ha A loot 2.0 megdobná a dolgokat annyira hogy essenek azért szépen cuccok. Arról van egyébként valami elképzelése valakinek hogy nagyobb szinten hogy esnek majd a jó cuccok? Tehát mennyi lesz az esély hogy egy cuccod ami régóta megvan, Pl nekem egy egész jó lifesteeles Skornom van essen majd jobb Skorn? mert ugye nem lesz AH, tehát a játéknak kell majd gondoskodnia folyamatos fejlődésemről. Kíváncsi vagyok hogy fogják megoldani.[/quote]

  A progresszivitás ott fog megnyilvánulni, hogy elvileg lesz Ladder, vagyis az új szabályok szerint mindenki újrakezdi.
  Másrészről teljes biztos, hogy fogsz jobb tárgyat találni, sőt az első lvl65-ös kék tárgy is lehet hogy betyárosabb lesz a Skornnál :D Hát még ha egy 70es Legend-et ütsz ki.
  Volt egy kép az E3-ról ahol egy gameplay videót játszottak be, esett egy Legend varázslóbot és 3000 DPS-en felül volt a statja. Nem kell félni, fog potyogni a fejlesztés jócskán, főleg hogy nem tudod egyből felhúzni magad AH-ból.

  Konkrétan nagyobb szinten úgy lesz megvalósítva a drop, hogy bármilyen Legend eshet (pl lvl70 Skorn, lvl10 Grandfather stb) és a statok erősségét a szinted dönti el. Ez megadja azt a lehetséget is hogy fejlődés közben találsz egy highend fegyót, csak gyengébb, de ugyanúgy egy kisebb szintű Legendet is találhatsz nagy statokkal, aminek elég pofás a különleges képessége.

  @12

  Ha jól emlékszek a megjelenés előtt benne voltak ehhez hasonló cuccok a játékban és volt is rá külön rész az inventoryban, csak ez valahogy eltűnt :/
  Ez az övről lógós kinézet nekem nagyon bejönne :D vagy hogy egyáltalán látszódjon a karakteren

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  [reply]@Fege (#10):[/reply]A legjobb az lenne ha a blizz azt csinálná hogy belépsz az inventoryba és ott lenne a karakter lapodon még egy téglalap ahova ezeket tudod rakni max2-őt egyszerre, és a karaktereden is látszódna hogy melyiket használod. mondjuk pl lógnának a karaktered övéről vagy valami, így vizuálisan is jó lenne plusz nem kellene az inventoryba tárolni őket.

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  Látom van pár rendhagyó tárgy is a listában. A promó az adja magát, de vajon mit takarnak a season tárgyak? Vajon az adott ladderben szerezhető, avagy valamilyen speciális időtartamban található tárgyak azok?

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@Old_BANANA (#9):[/reply]Ha beírod google keresőbe hogy “diablo 2 charms” akkor látni fogod hogy néz ki a gyakorlatban.
  Imádtam ezeket a kis charmokat, sőt voltak skillerek is, amik adtak +1 skillt bizonyos ágakra a kaszton belül.

  A probléma ott volt, hogy az inventoryban kellett lenniük ahhoz, hogy hassanak. A legtöbb ember pedig telirakta az inventoryt charmokkal. Ha a kiegészítőben tényleg visszajönnek, akkor nagyon remélem, hogy Blizzard úgy oldja meg, hogy egy teljesen elszeparált rekeszbe kerülhetnek, ahová semmi mást nem lehet berakni, csak ezeket.

  Itt egy konkrét példa: http://img144.imageshack.us/img144/3885/tempscombatskiller9oq.jpg

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  [reply]@SPARXS (#7):[/reply]ááá értem. Akkor ezek nem olyanok mint a mojok vagy a tegezek ugye? Csak az inventoryban kel lennie?

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  Öröm látni, hogy a jelenlegi tárgyak képének átrajzolása, valamint a tervezgetés remekül megy, s mondhatni minden erejüket leköti. (A charmszerű tárgyakon még meg is lepődtem…)

  Amit hiányolok: 1-2 képet az új szervergépekről, esetleg zöld csíkokat a latency környékén, mert – bár örülök hogy fejlesztik a játékot – az azért kicsit felháborít, hogy az alapjátékot konkrétan leszarják, én legalább is valahogy nem látom az igyekezetet, hogy a jelenleg – hetek, hónapok óta – fennálló igen súlyos problémákat javítsák.

  A 4 passzív skill egyébként ügyes, talán ellensúlyozni fogja, hogy a juzer nem fog tudni kapásból mindent beszerezni, ami egy életképes buildhez kell majd.

  Kíváncsian várom a folytatást.

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@Old_BANANA (#6):[/reply]Malthael-en kívül ha jól számoltam akkor még van 4 boss az Act V-ben. A charm egy olyan tárgy,amit ha magadnál tartasz,akkor ad extra tulajdonságokat pl: alap statok, all res,attack speed, stb stb.
  A lifesteal nem fog működni 60-as szint felett, vagyis működni fog, csak annyira le lesz butítva, hogy nem lesz értelme használni.
  Gondolom így a life on hit, life regen s a life after kill sokkal nagyobb szerephez jut és a játékba is kerül egy kis gondolkozás és taktikus játékstílus,

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  ja és mik ezek a charmok? Nem játszottam az előző diablókkal így halvány fogalmam sincs róla:D

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  Húú de nagyon várom már:D remélem lesznek fasza előrendelő cuccok is hozzá , mint a D3-hoz voltak. Kíváncsi vagyok hogy Malthaelen kívül ki lesz még Boss az NPC képek közül. Lehet lehet majd csapkodni lilithet meg Baalt? Örülnék neki:D A Legy cuccok is nagyon jól néznek ki. örülnék ha A loot 2.0 megdobná a dolgokat annyira hogy essenek azért szépen cuccok. Arról van egyébként valami elképzelése valakinek hogy nagyobb szinten hogy esnek majd a jó cuccok? Tehát mennyi lesz az esély hogy egy cuccod ami régóta megvan, Pl nekem egy egész jó lifesteeles Skornom van essen majd jobb Skorn? mert ugye nem lesz AH, tehát a játéknak kell majd gondoskodnia folyamatos fejlődésemről. Kíváncsi vagyok hogy fogják megoldani.

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  Nagyon várós ez a kieg!

  Reply

 • avatar

  fiucsavar

  |

  Kudos a cikkért! Nagyon jó képek,még én is találtam egy két olyat amit még nem láttam. Nagyon nagy kérés lenne hogy megoszd a forrását az első képnek?(akár egy mail-ért is rendkívül hálás lennék).
  szerkesztés: azóta megtanultam olvasni is,a cikk végén van. köszi :)

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@Wh1te_Rabbit (#1):[/reply]Sok helyen olvastam már hogy rengetegen sírnak, hogy a blizzard-nak ingyen kellene kiadnia ezt a kiegészítőt. Mások azt mondják, hogy 1 új act meg egy új karakter class nevetségesen kevés.Amire én utalni akartam a mondanivalómmal az az, hogy a csomó extra tartalom pl: új játkmódok,kicsit megtolt szinthatár,loot 2.0,paragon 2.0 hosszú időre le fogják mindenki idejét kötni attól függetlenül hogy az illető az alap játékba 5 órát vagy 5000 órát ölt bele.

  Reply

 • avatar

  Wh1te_Rabbit

  |

  “Diablo III egy remek játékká válik, ami hosszú időre leköt majd minden rajongót.”

  Bocsi, de nekem úgy rémlik, hogy itt minden téma alatt hemzsegnek a több száz játékórás emberek, vagy ez nem volt eddig elég hosszú? :P

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.