Kezdőlap Hírek Reaper of Souls képáradat

[SPOILER] Reaper of Souls képáradat

192
0
MEGOSZTÁS

A zenei aláfestés mellett sikerült néhány nagyon szép képet is előhozni. Ez a rész egy kicsit SPOILERES lett,szóval aki nem szeretne semmilyen poént lelőni, az ne olvassa,illetve  ne nézze meg a képeket. Akiket viszont érdekel, hogy a Reaper of  Souls vizuálisan  milyen irányba halad, azoknak ezúttal szolgálhatunk pár nagyon szép képpel.

banner

Az első képen a kiegészítőben található NPC-k képeit láthatjuk és nagy valószínűséggel velük beszédbe is elegyedhetünk a játék folyamán. A sok ismeretlen arc között a szemfülesek felfedezhetik Malthael, Baal, Lilith, Mephisto és Inarius portréját.Ez nem a teljes arcképcsarnok, hiszen nagyon sok olyan szereplő van még, aki nem szerepel a képen,  mégis része lesz a kiegészítőnek.
pl: Adria

1

A következő képen az  egykezes  buzogányok láthatók a Crusader számára.Mindegyik elég ütősen néz ki, még így is, hogy a játékban valószínűleg kapni fognak valami különleges effektet.

2

Az alábbi képen az aktív és passzív ikonokat láthatjátok.  Nagy öröm, hogy a Crusader teljesen új egyedi ikonokat kapott a passzív képességeihez.
Ezenfelül a meglévő karakter osztályok 1-1 új képességének az ikonjait is láthatjuk pl a witch doctor új Piranha képességét.
Mielőtt valaki pánikba esik, több passzív és aktív képességgel fog bővülni a már meglévő 5  karakter class.

3.

A 4. képen a kicsit átalakított és deszaturált UI-t láthatjátok.A kis menügombok, amik a teleport ikon mellett(ezek nincsenek a képen) vannak, maradtak ugyanolyan piros színűek.
Szerintem azokat is érdemes volna kicsit ebbe a szürkés kékes képi világba átvinni.

4.

Az 5. képen egy hatalmas tárgy cunami látható.Minden kaszt kapni fog egy halom remekül kinéző legendary tárgyat. Ezek mellett  még lesznek új rare(sárga) tárgyak is.
Az artwork-ök alapján nagyon stílusosak és látványosak lesznek ezek a tárgyak és érdemes lesz rájuk vadászni a játékban, mivel a loot 2.0-nak hála elég brutális paraméterekkel is rendelkezhetnek. Ezenkívül még lesznek, gyűrűk, amulettek, és egyéb érdekességek is.

5

A kiegészítőben 4 passzív képességet használhatunk egyszerre.Ez elég érdekesen hangzik, hiszen így elég sok minden változhat a játékmeneten,mivel használhatunk olyan új vagy régi képességeket, amiket eddig a 3 db-os passzív képesség limit miatt nem volt lehetőség kipróbálni.

6

A 7.képen a sokatok által nagyon várt PVP módról kapunk egy kis pozitív életjelet, ugyanis a PVP-s achievement-ek kis képeit is sikerült lelkes rajongóknak előbányászniuk.

7

Végül de nem utolsó sorban egy kép, ami szintén nagyon érdekesen néz ki. Ha tippelni kellene,akkor azt mondanám, hogy talán visszajönnek a Diablo II-ből ismert charm-ok.Azt mindenesetre elmondhatjuk, hogy elég tartalmas kiegészítőnek nézünk elébe és megvan rá az esély, hogy a Reaper of Souls-szal a Diablo III egy remek játékká válik, ami hosszú időre leköt majd minden rajongót.

Charms

Forrás: Diablofans  Horadric.ru