[SPOILER] Story és Karakter párbeszédek.

SPARXS . Hírek 898

A Következő videókban az Act V alatt hallható párbeszédekből hallhatunk részleteket karakterekre bontva. Nem időrendi sorrendben haladnak, illetve hallatszik sok helyen, hogy ez még nem a végleges változat. Helyenként hiányzik az effekt a hangokon, illetve 1-2 esetben olyan, mintha egy text-to speech program (pl: Microsoft Sam) mondaná fel a szöveget.

Az esetleges érdeklődők további videókat nézhetnek meg AdriaCraft csatornáján.

Comments (3)

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Animebj (#1):[/reply]Szerintem van értelme,ha már egy hivatalos oldal,akkor legyenek is hírek.Bármi ami Diabloval kapcsolatos,szerintem van helye itt.

  A hangfájl érdekes,úgy hangzik,meg kell vernünk Imperius-t,vagy legalábbis jobb belátásra bírni,mert később segít nekünk.Vagy valami féle event lesz vele,ahol démonokat öl velünk? Kitudja…

  “What made you hate humans so much? Sounds like you lost a fight to one.”
  Ez érdekes szöveg ,kíváncsi leszek,hogy igaz-e…

  “so easy tyreal could do it”
  Ezen felröhögtem XD

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [author]Animebj (#1):[/author][quote]Javaslom inkább a hivatalos oldalon (tehát nem adat-bányászott) lévő Westmarch-leírást leközölni.[/quote]

  Az a bizonyos cikk a napokban kerül majd az oldalra, már ~70%-a kész a fordításnak

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  Bocs, ha sértő lesz, amit írok, de tisztán angol spoiler-t felesleges cikkezni, max. felirattal. Javaslom inkább a hivatalos oldalon (tehát nem adat-bányászott) lévő Westmarch-leírást leközölni (ha ez utóbbin már dolgozol SPARXS, akkor tárgytalan a kérés).

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.