[Spoiler] Adventure Mode

SPARXS . Hírek 744

adventure

A Reaper of Souls egyik újdonsága az Adventure Mode lesz, ami a story végigjátszása után válik elérhetővé. Gyakorlatilag úgy fog működni, hogy Sanctuary térképén különféle “küldetéseket” választhatunk ki, ami lehet Bounties: fejvadászatnak felel meg, tehát egy ellenfelet kell megtalálnunk majd elpusztítanunk. Challange:  próbára tehetjük ügyességünket rafinált és nehéz ellenfelekkel szemben. Ha sikerrel járunk, akkor különféle nagy erejű tárgyakat szerezhetünk jutalomként.

gallery_47244_1609_99180

gallery_47244_1609_315642

gallery_47244_1609_346783

gallery_47244_1609_561675

forrás:Diablofans.com

Comments (33)

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@Adam (#32):[/reply]Én nem szoktam a blizzardot védeni, és lehet naiv is vagyok, de ezzel nem teljesen értek egyet.

  Starcraft 2-t, is 3 részben adják ki, ez is anno nagy felháborodást keltett. Ezt azzal indokolták, hogy nem akarják a történetet besűríteni egy játékba, mivel az úgy nem lenne számunkra elég élvezhető. Így pedig hogy 30 küldetés lesz fajonként ez sokkal jobb lesz nekünk.
  Következő védekezés pedig az volt, ha nem akartok még éveket várni, örüljetek inkább, hogy külön részenként jelenik meg. Ezt amikor 2 év várakozás után kijelentették, már senki nem vitatkozott.

  Ez persze mind süket duma.
  De valahol az igazi, hogy ha nem szeretnének kiegészítőket, és mindent egy részbe tennének bele, akkor értelemszerűen megnőne a fejlesztési idő, akár a duplájára is. De 2x annyit nem kérhetnek. Ki vette volna meg 30000FT-ért? CE pedig 50ezer? Az már a szegényebb rétegek esetében majdnem egy havi fizetés.
  Így érthető, hogy errefelé haladunk, meg aztán manapság a játékosokat is nehezebb megtartani. Hatalmasra nőtt a játékpiac az elmúlt évtizedbe, és ami kicsit is unalmassá válik, azzal minek játszanának?

  Figyelmet fenntartani pedig újabb tartalombővítéssel lehet. Én is meguntam már a diablot, néha játszogatok vele, de ha nem tudnám hogy lesz még 2 kiegészítő, és jön az act5 és act6, akkor biztos hamarosan örökre a feledés homályába veszne, és szerintem nem csak én vagyok ezzel így.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@chasy (#31):[/reply]Nem tudom én Josh-tól még semmit sem láttam..majd ha letesz valamit az asztalra és nem csak duma van,akkor hiszek neki….
  De egyébként nem olyan rossz a helyzet, van pár nagyob bkiadó és pár kisebb, akik tojnak a játékukra…de ahol normális jogász, közgazdász van és némi értelem, ott tudják, ha profitot akarnak, ahhoz bizony tenni kell..
  És ebben a Blizz vérprofi..sajnos egyre több kiadó jön rá arra, hogy ne adják ki a teljes játékot, hanem húzzák mint a rétestésztát..patch-ek,DLC-k, kiegészítők…és sajnos ebben a hozzáállásban a Blizzard az egyik legnagyobb zászkóshajó jelenleg…mesterien kommunikálják, miként húznák le még az arcodról is a bőrt..miközben Te mosolyogsz hozzá..
  Attól mert valami szar..miért ünnepelnénk azt, ami kicsit szar? Felejtsük már ezt a hozzászólást…Szép lassan már annak is örülünk,ha lesz cinematic video a játékban és nem kell érte fizetni?!!! :SSS
  Látom nem érted mire akartam kilyukadni…de én nem szeretem, ha olyan dolgot próbálnak hősiesnek, követendő példának beállítani,aminek szerintem természetesnek kéne lennie…

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Adam (#30):[/reply]Én meg azt nem értem amikor azt várják hogy tartalommla teli patch jönnön havonta a D3-hoz.Mégis mikor volt ez jellemző a Diablo-ra? Ha jól tudom a 2. részben sem volt semmi ilyesmi,akkor mit is várunk el? Ha a Blizz azt akarta volna,itt hagyja megrohadni alfa-fázisban a játékot és le se szarja a sok sírást.
  Mellesleg az sem igaz (ez nem neked szól),hogy a hivatalos oldalon csak a pozitív kommenteket hagyják bent. Aki anyázik,jóhogy letörlik,de elég sok szidást is kapnak.
  Igen ,a Witcher is egy véglet,de van olyan cég is aki kidob egy bughalmazt és úgy is hagyja.Minden csak viszonyítás kérdése.
  Ha mindenben csak a rosszat vesszük észre,akkor persze hogy rossz cég lesz a Blizzard,de így bármire rá lehetne mondani hogy rossz.Szvsz 1 igazán rossz döntésük volt:Jay Wilson.De ő eltünt, Josh pedig úgy tűnik,tényleg tudja mit csinál,és szerintem jó irányba halad a játék.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@TeeGeey (#29):[/reply]Teljesen igazad van, én sem fogalmazhattam volna meg szebben!:)
  Sosem értettem miért vannak elájulva, miért mondják el újra és újra ezt a “Bezzeg más játékban nem kapsz ennyit tartalmat ingyen patchek formájában dolgot” …
  Épp a minap olvastam, hogy a Witcher3-nál nem lesznek DLC-k, hanem mindenki ingyen kapja meg az extra tartalmakat!
  És azért valljuk be..az identify all gombért pénzt kérné..háááát…..ki is borult volna a bili… Nem volt jó a balance, még msot sem az igazi..s sokat javult..de ezért pénzt kérni ? hááááááát…
  Üverbossok..hát nem is tudom….6 monster, akik amúgy is benne vannak a játékban, egy olyan heylre téve, amik szintén benne vannak a játékban…és kapni 1 gyűrűt, amit igazából nem is nagyon használsz…hááát nem is tudom…
  Most akkor miféle valós extra tartalomról is beszélünk? Mikor még olyan alapvető dolgok sincsenek benne, amit hangosan hírdettek még a megjelenés előtt…Szerintem inkább maradjunk annyiban, hogy a javításoknak hála a játék szeép lassan eléri az 1.0 színvonalat…úgyhogy addig gondolkozzunk mielőtt a Blizzardot piedesztára emelnénk…:S Mert baromi jól kommunikálják a béta állapotú játék fejlesztését…amit a sok agymosott ember le is nyel, mint kacsa a nokedlit..szomorú, hgoy ezt megtehetik velünk..és mi meg azt hisszük, hogy ez milyen csodálatos…FOGYASZTÓI TÁRSADALOM imádlak !!!! :SSS
  Szóval a lényeg…gondolkozzunk, lássunk tisztán..és en beszéljünk össze vissza, mert egyes haszonleső cégek próbálnak összezavarni minket…
  És még egyszer TG, maximálisan egyetértek Veled:)

  Reply

 • avatar

  TeeGeey

  |

  [reply]@SPARXS (#27):[/reply]Tudod…
  Ha figyelembe vesszük, hogy a megjelenés óta hány szerverhalál, kiesett időszak, ah leállás volt, amit megkoronáztak az elmúlt pár hétben tapasztalt lag problémákkal, majd ehhez hozzátesszük a bugokat, amikből jó pár még a mai napig is megvan… akkor megtaláljuk a választ: egyszerűen van némi józan belátásuk, amivel rájöttek, hogy ha a fentiek mellé még pénzt is kérnének az update-ekért, akkor alighanem fellógatnák őket a játékosok az első lámpavasra.
  A játék jó, és élvezetes. Ez tény. Mint ahogy az is, hogy azon játékoknál, ahol pénzt kérnek az új tartalmakat hozó DLC-ért, a hibajavító foltok ugyanúgy ingyenesek, mint itt.
  Továbbá: A blizz. az újítások nélkül a felét sem kereste volna meg az AH-n, mint így.
  Jelenleg (reálisan szemlélve) itt tartunk: Bejelentették a kieget, az AH lelövését, plusz csurgatják az infókat a par 2.0-ról, amivel a lehető legegyszerűbben lehet az előre tervező játékosokat rábírni, hogy a kieg megjelenéséig is játszanak, farmoljanak XP-t!
  Hogy ez miért zseniális? Szerintem elképesztően nagy üzleti fogás, hisz így nulla melóval a gép elé szögezik a gémereket, akik ujjongva nyüstölik a játékot, és ezenközben nem kérdeznek olyan dolgokat, hogy:
  Mikor is volt az utolsó update?
  Mikor is lesz a következő?
  Miért van az, hogy egy év alatt 1.08-ig jutottunk, és fél éve ott is vagyunk?
  Nem járna némi kompenzáció a játékosoknak, akik valódi, bármikor felhasználható pénzt fizettek, és ennek ellenértéke, maga a játék csak akkor működőképes, ha a blizznek éppen van kedve és pénze a szerverek karbantartására?
  Ezek bizony csúnya, gonosz kérdések, amikre az elmúlt hetek tapasztalatai alapján a blizz nem tud, de főleg nem is akar válaszolni…
  Igazi, okos, minden hájjal megkent politikusként oldják meg az ilyen helyzeteket: ígérnek mindent, hogy húzzák az időt, és közben keresik a lehető legolcsóbb megoldást.
  Ja! És persze a keresgélés közben gondosan karbantartják a fórumokat: napi egy “bocs, de még nem működik, majd fog, türelem, köszi” tartalmú kék, és persze minden hsz törlése, ami nem “júúúúúj de faszák vagytok blizz, köszi, köszi, köszi, ha akarjátok, én megveszem még egyszer a játékot, hátha úgy majd működni fog…” tartalmú.
  A szomorú az, hogy ez a szisztéma fényesen beválik, amit a Te véleményed is igazol.
  Remélem megérted, hogy ezzel NEM akartalak sem Téged, sem a hozzád hasonlóan gondolkodókat megbántani!

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@SPARXS (#27):[/reply]Én úgy gondolom, hogy ezt a blizzard azért csinálta, mert muszáj. Nem akartak több millió embert elveszíteni, az nem lenne túl jó reklám a kiegészítőre nézve, na meg úgy egyébként se…

  Megjelenés napjától játszom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Az emberek 90% act2 legelején instat meghalt, kb a jelenlegi mp7 szintnek felelt meg az a nehézség. Esélyük se volt, majd szép lassan jöttek a nerfek, a hősöket buffolták, érkeztek az egyre erősebb tárgyak, echo, dead, lacuni, imba amuk stb. Megjelenéskor aki megközelítette a 100ezer dps-t azt tátott szájjal csodálták.
  Aztán szép lassan lenerfelték a játékot mp2 szintre, az új cuccokkal viszont egyesek már 600-800ezer dps-t is elértek. Így értelemszerűen bevezették a mp szintet, mivel így végképp nem használta volna senki az ah-t. Meg minek szerezzek jobb cuccot, ha 200 ezer dps-el is egy ütésből megtudok ölni mindent, unalmassá vált a játék

  Szerintem ez csak szükséges muszáj volt

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  Én sem értem sokszor azt a sok negatív dolgot,amit a Blizzard kap. Más kiadók 7-8 eurot elkérnek különféle extra tartalmakért (DLC). A kezdeti állapotokhoz képest nagyon sok mindent változtattak és sok új dolog is bekerült, ami nem volt megemlítve a játék megjelenése előtt pl: über bossok, identify all lehetőség, paragon level. Ezenkívül a loot 2.0-át és a paragon 2.0-át szintén megkapjuk az alap játékhoz.

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  [reply]@Bruhihi (#24):[/reply]Amúgy meg semmit sem kellene hogy kapjunk,se a paragornt se az übbert se az új Lott2.0-át.semmit…amikor megvettem a gamet meg sem fordult a fejemben hogy új játékmodokat fogok kapni,A kiegészítőben lesznek újdonságok,ez igy jó azért fizetsz azért fogom rá kiadni a pénzt,de a diablo 3 játékhoz igazából hozzá sem kellett volna nyulni a 2012 május 15-óta. Persze jobb lett a játék,de nem kötelezte őket erre senki csak a millió ember akit haza kellett volan küldeni,nem tetszik a játék amit megvettél?oszt?kit érdekel?játszál mással…

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@Bruhihi (#24):[/reply]Ha szerinted az act-ok közti szabad utazás fölösleges… nincs is miről beszélnünk.

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  Elolvastam az újabb hírmorzsát és most is azt érzem amit kb. fél éve is éreztem az újabb és újabb híreknél. Lesz loot run, elit farm, boss farm stb. Akkor miért kell ez is bele? Ez így kb olyan mint a pony lvl, pvp terület vagy az über farm, van azt ennyi….
  Igazából én továbbra se értem, illetve értem már régóta….megint az van, mint a Diablo 3 kiadása előtt, hogy ígéretek vannak és utána a felét nem is fogjuk látni.
  Miért nem a loot 2.0-n megy a nagy munka,amit már ideje lenne kiadniuk…miért egy újabb jelenleg feleslegesnek tűnő modot dolgoznak ki a jövőre kijövő kiegészítőhöz?
  Komolyan ez a diablo játék, nem halad sehova se. Az ígéretek és a titokzatos hírek jönnek, amik ritkán részletesek, de semmi újítás vagy fejlesztés. Már most azt érzem,hogy ismét az úgy mond “újdonságoknak” amiket folyton kihíreznek a felét beleteszik a kiegbe és majd utána foltozgatják.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Adam (#22):[/reply]Csakhogy a Torment nehézségi fokról sem tudunk semmit…
  Mellesleg mi pont azt vitattuk, hogy miért NEM érdemes előre dolgozni.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  Üdv,

  nem értelek benneteket..
  A torment(?) nehézségi fokozaton teljesen más lesz az xp eloszlás…új event-ek materialok miegymás…dőreség lenne a mostani rendszer alapján kombinálni valami olyasmiről,amiről nem tudunk szinte semmit(kb 20%)…
  Nem az lenne a lényeg, hogy mindenki játsszon, mert élvezi?:SS
  Miért dolgozzak előre ? Hogy aztán a kieg után majd fél évvel már siránkozzak, hogy nem ad semmi újat a játék? :/ Most mikor kedvem van, belépek, játszok picit…de nem görcsölök rá arra, hogy fuh minél magasabb szinten kezdhessem a kiegészítőt…
  Most is kijött 1 hír, ami szerintem nagyszerű 5let..hisz kis scenariókat kaphatunk..amik végre alternatív megoldást kínálhatnak…de már megy a fanyalgás, hogy nem éri meg..mert így meg úgy…
  Tudjuk milyen jutalmakat kapunk ezek végén?
  Tudjuk mennyi xp-t fog adni?
  Tudjuk, hogy amit kapunk,azt kaphatjuk máshol is a játékban?
  … és még sorolhatnám…

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@Envo (#18):[/reply]Egész egyszerűen csak azért neked címeztem a kérdésem, mert úgy láttam, hogy te ha mást nem “hivatalból” jobban beleástad magad ezekbe a dolgokba, mint egy átlagos játékos.

  De a választ amúgy köszönöm :)

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@eMak (#19):[/reply]A Ladder rendszerről még semmi érdemi információ nincs, csak datamine-olt sorokból lehet rá következtetni, hogy be akarják vezetni, de mint tudjuk a datamine csak a teszt szerverről van. Semmi sem végleges, ami oda felkerül.

  De ez tényleg egy jó kérdés. Erre még nem is gondoltam. :D
  Reméljük kapunk választ a kérdésedre hamarosan.

  Reply

 • avatar

  eMak

  |

  És mi van a Ladderel? Így van értelme felhúzni 10 karaktert paragon100ra?? Én várom hogy újra kezdhessem a játékot és ugyanannyi eséllyel induljak mind mindenki más. Persze akit nem érdekel a ladder azt nyilván nem érinti..

  Aztán kitudja… lehet nem lesz ladder.. de nem bánom.. de hogy felhúzzak most minél több karit ebben a jelenleg szörnyen unalmas játékban.. hát isten ments !

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Abiondi (#14):[/reply]Én ezt még csak meg sem említettem a kommentemben.
  De a válaszom erre, hogy “Mire fel…?”, az hogy: Semmire

  A lvl70-es szörnyekkel sokkal jobban jön a exp majd, (vagy legalábbis ugyanolyan jól, de tételezzük fel hogy jobban), csakhogy akinek a kieg élesítése után a legnagyobb lesz plvl-e annak lesz a legnagyobb e-pénisze :D
  Viccen kívül, azért akarnak sokan minél több exp-t átvinni a RoS-ba, mert a Magic Findot elveszti a karakter a pontkiosztós rendszer miatt (na meg a stat bónuszokat is). Az MF,GF-et az elkövetkező rendszerben majd kb plvl 200-210-nél tudod kimaxolni, mivel külön négyszintenként!! kell rakni majd a GF-re és a MF-re felváltva. De ha az adventure kategóriában lévő többi tulajdonságról sem akarsz menet közben lemaradni majd csak plvl400-on leszel maxos MF-en és GF-en.
  Csakhogy ez felveti a kérdést, hogy: Most minek küszködjek, ha később amúgy is jobb drop lesz alapból is? és Mi értelme ha a kiegben sokkal jobban jön majd az EXP? Ráadásul így nagyon is bele lehet unni a játékba, hogy normális loot nélkül bolyongunk a semmibem.

  Reply

 • avatar

  deathmetalos

  |

  Mi van akkor, ha van egy teljesen új kari akár van paragonja akár nincs, megvan a lvl70 végigtolva a játék, lehet nem is lesz olyan útvonal vagy hely mint mondjuk most a crypt act1en mert nem fogja megérni erre lesznek ezek az új módok. Én még azt is el tudom képzelni, hogy teljesen újra kell majd kezdeni az egészet. :|

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  Engem a jelenlegi set és legendary itemek érdekelnek. Úgy tudom nem lesz skálázódás, de nehezen tudom elképzelni hogy a mostani lvl60as setek a kiegben betörendő értéktelen itemek lesznek. Miben legen egy lvl70es barbár ha nem IK setben?:)

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Abiondi (#14):[/reply]Azért azt ne felejtsük el,hogy az új szintekhez és fegyverekhez jönnek a lvl 73-as szörnyek is.És mivel paragon xp-t csak 70-en kapsz,kb olyan lenne 60-as mobokat ölni,mintha most 50-es mobokkall akarnál plvl100-ra eljutni.Szóval a jelenlegi 60-as mobok szinte biztos hogy nem annyi xp-t fognak adni mint jelenleg.

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@Envo (#12):[/reply]Mire fel ez a hatalmas “10db plvl100-as karaktert kell mindenképpen elérnem mire kijön a kieg” láz?

  Amit nem értek:
  Tegyük fel most ezt tudja valaki hozni 500 óra játékidő alatt. Na de ez az 500 óra olyan hihetetlen monoton és unalmas tud lenni, hogy még az is meg tudja a kieg megjelenéséig utálni a D3-at aki most imádja.

  Ami itemeket láttunk eddig 3000+ DPS egykezes fegyver pl. és társai, simán elképzelhető, hogy 1M+ DPS lesz a casual playeren is (kb. nekem is meglenne annyi már ha csak az egykezes fegyverem lecserélném arra amit láttunk)… namármost akkora DPS-sel, no meg ilvl70-73-as itemekkel az mostani XP farmkört ugyanúgy meg lehet majd tenni, azzal az apró eltéréssel, hogy sokkal gyorsabban és könnyebben lehet majd haladni mint most, ergó az 500 óra simán lehet leesne akár 250 órára is, ha nem lejjebb.
  El se merem képzelni azt, hogy szegény Infernal Machine bossokat egyedül MP 10-en hány másodperc alatt fogják ölni a táposabb emberek :o

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  Á már értem Envo! Köszönöm az infót!:)

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [author]Tomy31 (#10):[/author]Látom te egy kicsit le vagy maradva.
  A paragon szintekből származó pontokat 4 kategóriába lehet elosztani. plvl1-en az első, plvl2-n a második …. plvl5-ön újra az első kategóriába kell raknod a pontot és így tovább. Vagyis paragon 400-as szinten tudod (a Core stats) kivételével mindegyik kategóriát kimaxolni. Szóval plvl4-es szinten már rakhatsz a Magic Findra egyet.
  Másrészről, a Paragon 100 nem jelent semmit, mivel a karaktereiden az összes eddig megszerzett EXP-t összesítik és account szintem kell a paragont szerezni.
  Ezáltál értelmét veszti a…
  [quote]Én az első 1-2 hónapban csak a meglévő karaktereimet nyomom majd fel minél nagyobb paragonra.
  A crusader-t max kiprobálom de ennyi…[/quote]
  …kijelentésed, mivel ha plvl 120-as vagy és felhúzol egy Crusadert, az is egyből plvl120-as lesz és mindegy melyik karakterrel játszol, ugyanúgy profitál belőle az összes többi karakter.

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  Nem tűnik rossznak ez a játékmód, az Act-ok végigverésénél pedig biztosan izgalmasabb lesz, ha megfelelő mennyiségű és szintű kihívást adnak alá (igaz, nem kizárt, hogy úgy végzi, mint a WoW-ban a “scenario”; a MoP előtt és legelején nagy ötletnek tűnt, aztán már jó ideje azt olvasom a WoW Hungary-n, hogy mennyire unalmas az egész).

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  A magic find is növelhető lesz ha szintet lépsz a paragorn 100 után.Ugyhogy megéri szintezni.
  Én az első 1-2 hónapban csak a meglévő karaktereimet nyomom majd fel minél nagyobb paragonra.
  A crusader-t max kiprobálom de ennyi…

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@sweeping (#7):[/reply]Igazad van, de nekem az MF-re öltözés D2 hangulatott teremtett:) Ezen felül egyelőre nincs különbség aközött hogy magas MP-n farmolsz és MP szintből kapod az MF-et, vagy alacsonyabbon és gearből. Annyi a különbség h alacsonyabb szinten arányosan gyorsabban lehet haladni sztem. Ha a RoS-ban tényleg ilyen fontos lesz a paragn akkor biztos vagyok benne h nem fognak behozni ilyen játékmódokat csak azért hogy aztán porosodjanak. Egyrészt a fix jutalmak lehetnek olyan értékesek hogy megérje mondjuk azelőtt játszani ezekkel mielőtt az ember komolyabban elkezdené a paragon szintezés, másrészt biztosan sokan fognak majd a monoton farm helyett néha ezzel játszani egy kis kikapcsolódás végett. Meglátjuk mi lesz, engem egyelőre jobban mozgatnak ezek a modok mint a sima farm. Bár nekem mindegy lenne csak játszhassak már a full tank Crusaderemmel:)

  Reply

 • avatar

  Predator

  |

  Te jó ég ha egyszer kijön a Reaper of Souls ez már nem is a mostani Diablo lesz hanem valami 100000000000000x jobb dolog :D

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@Majin (#6):[/reply]Mivel megvan szabva a maximális mf szint, ami paragon lvl100-al el is érhető (csicsora mf-t raksz előbb is)

  Így szerintem ez teljesen értelmetlen, inkább magasabb dps-re lenne szükséged hogy gyorsabban haladj, mf cuccok helyett, ez csak egy jó tanács.
  De kiegre ez teljesen biztos, hogy így lesz, mivel ott valószínűleg könnyebb is lesz elérni a 100as szintet, magasabb dps-s miatt.

  Kiegben meg ugye paragon szintenként már chc-t, as-t meg mindenfélét lehet már növelni, meg cooldown is befolyásolható. Teljesen más lesz a rendszer, és még inkább megéri majd szintezni.

  De ezt persze játékstílus kérdése. Nekem fontos lesz a magasabb paragon szint majd kiegre, amivel nagyobb dps-t érhetek el, és a képességeket is jobban tudom majd kombinálni

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@sweeping (#3):[/reply]Nekem pl a paragonlevel nem cél, hanem a játékkal töltött idő alatt szerzett búnusz. Én sohasem a paragon feltolása miatt játszottam. Farmolgattam a WD-vel, hogy hulljanak az itemek legyen pénz belőlük, vagy a main karinak gear. Közben meg nőtt a paragon (mondju rajtam tonnányi MF% van). Szerintem itt is ezt fogom tenni. Ha a Challenge meg a Bounty olyan bónuszokat fog adni amelyekért megéri játszani vele, akkor ezt fogom csinálni, függetlenül attól h mennyi paragon szintet lépek velük. Szerintem sokan vannak még így.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@PunkZoli (#4):[/reply]Lehet van abban valmi amit mondasz, valahogy a blizzardnak is motiválni kellene a játékosokat, hogy játszanak vele.
  Majd meglátjuk :)

  Reply

 • avatar

  PunkZoli

  |

  [reply]@sweeping (#3):[/reply]Simán lehet, hogy ez a bounty fogja dobni az enchant-hoz szükséges alapanyagot, akkor meg megéri majd.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Bounties szerintem halott ötlet. Kiegben is ugyan úgy meglesz a legjobb farmútvonal xp szerzés céljából, és ezt a fejvadászatot én valahogy úgy képzelem el, hogy azért idő lesz megtalálni az adott szörnyet, és nem fog ugyan olyan gyorsan nőni az xp csíkunk, hiszen elitekbe se fogunk olyan gyakran botlani
  Én óránként 70millió xp-t tudok jelenleg begyűjteni, szerintem ez kiegre megfog nőni az extra dps miatt. Senki nem fogja ennek kb a felét de még a harmadát se beáldozni hosszútávon. Maximum csak poénból néhanapján tolnak ilyet is

  Challange-t majd meglátjuk milyen lesz :)

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@Majin (#1):[/reply]Túl sok infó nincs róla, de ha logikusan végiggondolja az ember, akkor valószínűleg az lesz, hogy lesz egy farm útvonal szerűség, amit lövetni kell, majd a végén lesz valami boss, akit ha kinyírunk, akkor megkapjuk a jutalmat.

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  Ez így elég szegényes leírás:) Bár gondolom nem is nagyon lehet bővebb infót szerezni egyelőre a témával kapcsolatban. Kérdés, hogy lesznek e ezek annyira izgalmasak és jövedelmezőek hogy kiváltsák az mf runokat, vagy kiválthatják e őket egyáltalán. Lehet e őket ismételni a végtelenségig, ect.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.