Új Reaper Of Souls Trailer

SPARXS . Hírek 792

A mai napon egy új videó látott napvilágot, amiben a Reaper of Souls  új játékmódjait és egyéb játékbeli változásait tekinthetjük meg. Köszönjük olymind1-nek az információt!

 

Comments (24)

 • avatar

  pimpa25

  |

  [reply]@Fege (#21):[/reply]Részben egyetértek veled,és valószínűleg a te számításod lesz a helyes,miszerint nem mennek bele részletekbe a ladder rendszer felépítésével kapcsolatban.Viszont ennek is van egy másik oldala:képzeld el a fanatikus vadállat csalódottságát,aki felhúz x az n-ediken karaktert 100ra,és kieg előtt 1 hónappal bejelentik,h értelme nem volt.Persze megveszi ettől függetlenül,de azért én is kiharapnám a monitor közepét lendületből a bejelentés láttán.Gazdaságilag tehát jó lépés,viszont emberileg,hát a fasse tudja…Relatíve sötétségben tartani az embereket pl az AH szempontjából is megéri a blizznek-és az AH guruknak is-,hiszen addig is “pörög” az eladás,míg ha részletekbe menően tudnánk,h mire számítsunk,akkor elképzelhető,h már most lehúzhatná a rolót március helyett.
  Lényeg a lényeg,a pecsa tudja mi lenne a jó megoldás a tömegeknek,de mivel az anyagi oldala engem mostanra hidegen hagy a játéknak,ezért én abba a táborba tartozom,aki szeretné tudni(persze nem mindent,meg lehet lepni,azt szeretem,de ami befolyásolja a következő 6 hónapban az esetleg “feleslegesen” elbaxkodott időmet,arra kíváncsi vagyok no),mire számítson.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Annyiban jó a dolog, hogy elég nagy így a szórás, plusz ez kiegészítve a szörnyek sokkal komolyabb szintezésével (alaptól infernoig + mp level) úgy 0-500k-ig teljesen jó a dolog. A baj itt már szerintem a milliós sebzésekkel van, azért ez már picit erős, valahogy picit vissza kellene szállni a földre mert ordító különbségek várhatóak így az egyes karakterek között (ami nem feltétlen baj, de jó lenne, ha ez inkább játékstílusban mutatkozna meg). Arra gondolok, hogy lehet minél több hasonló játékerőt képviselő játékos, de teljesen eltérő módszerekkel érjék el a sikert.

  A videó meg baromi jó, és remélem a hivatalos bemutatás után is sok pozitívumot kap a Blizzard, mert úgy érzem megérdemlik.

  Reply

 • avatar

  Puszta

  |

  Ez a klán rendszer végre életet lehelhet a multiplayerbe, 0:49-nél a klántársaid látod, és nézzenek oda, pont úgy, mint a Diablo 2 idején a Battle.neten, alul mindenki karaktere látszik (gondolom akik onlineok) Remélem ezzel ilyen battle.net a battle.neten belült lehet csinálni, kvázi kis létszámú szervereket (aki anno jétszott kanin, az tudja, mennyivel jobb volt az a párszáz fős közösség, mint a battle.net ami tele volt botokkal és csalókkal) Az új ficsőrök, meg hát…idevele! Az actok közötti utazás lehetőségét véééégre megoldják, bár azt remélem, hogy az ilyen mindenféle loot run, meg bounty meg adventurehöz valamit gyűjtögetni kell az alapvilágban, mert különben állandóan csak azt nyomná az ember. És még csak most kezdődik a BlizzCon, de azért remélem ezzel nem lőttek le mindent :)

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@pimpa25 (#20):[/reply]Részemről pont nem szeretném, ha a ladder rendszerről bármilyen infót is csöpögtetnének, pláne ha kiderülne, hogy a ladder karakterek teljesen elszeparáltak lennének mindentől. Még minimum fél év, mire kijön a kiegészítő, addig az emberek mit kezdenének az alapjátékkal? Ha mindenki elveszíti minden motivációját, az azért kihathat a kiegészítőre is, újítások ide, vagy oda. Remélem a Blizzardban nem a szokásos idióták ülnek, akik minden bejelentésükkel maguk alatt vágják a fát.

  Ahogy a kiegészítőt elnézem, ezen a téren szerencsére sikerült lecserélniük az összes idiótát, tartalmasnak tűnik az előzetes, kíváncsi vagyok tartják -e magukat az ütemtervhez, illetve a mostani állapoton mennyit változtatnak még a megjelenésig.

  Valamint arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy valóban összehoznak -e valamilyen felületet a kereskedésre az AH helyett, mert a játékon belüli trade eléggé hullaszagúvá teszi számomra az egészet. Azt már látom, hogy a jelenlegi AH felületét ügyesen felhasználták a klán rendszerre, szóval az újrahasznosításhoz remekül értenek a fiúk! :D

  Reply

 • avatar

  pimpa25

  |

  Hát engem megvettek kilóra:)Tetszenek az újítások,bounty különösen,faxa alternatíva lehet akár a szintezésre is,a riftek megítélésével viszont várok,amíg akcióban látom.A crusader fekete rárói meg mi tetszetősek már.:)Azt azért remélem,h a sok gameplay -beli újítás mellett lesz idejük rámenni az item-skill diverzitásra/balanszra is,mert jelenleg is az az egyik legnagyobb rákfenéje a játéknak.Na,lényeg,h én nagyon bizakodó vagyok,sikerült belőni a helyes irányt(bár a misztik nekem kicsit OP-nek tűnik),egy igen istenes D3 lehet azok jutalma,akik kitartanak.
  Viszont annak nagyon örülnék,ha a ladder rendszerről csöpögtetnének majd vmi infót blizzconon,mert ha osztott paragon alapú lesz a lista,akkor tutkó 0ról kell kezdeni a season-ben,és akkor nem húzgálok én karaktereket 100ra:)

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  [author]SaltyDaveIV (#17):[/author][quote]Érdekes egyébként az utolsó pár pillanat. Úgy volt hogy nem nyúlnak a régi act-okhoz, a Siegebreaker mellett még is két élő ostromtorony kukac lógott a platform oldalán, ami eddig nem volt![/quote]
  Sok ilyen apró változtatás van, egy részük (vagy az összes, ki tudja) már szerepel a konzolos verzióban, többek között ez is.

  Ami nekem megragadta a figyelmem, hogy a waypoint-térkép bal felső sarkában actet is választhatunk… Sokak álma teljesül ezzel.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  916 vites kard, hmm érdekes.

  http://eu.battle.net/d3/en/profile/dominion-2653/hero/1946023

  Szerintem ez jelenleg is egy nagyon táp kari, 184k life, 262k dps hmm…
  Kiegészítőben akkor már a félmilliót is átléphetjük?
  Bocsi hogy itt ragadtam le, a videó iszonyatosan jó, a kiegészítőt rettenetesen várom. De nem értem, hogy miért haladunk a több milllió dps és több százezer hp irányába. De ha úgy érzik, hogy ez kell a jó népnek, én elfogadom.

  Az biztos, hogy most már egy goldot se költök a karakateremre, nem pazarlom az aranyamat, kiegészítőben úgy is megy a kukába minden egyes cucca.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Érdekes egyébként az utolsó pár pillanat. Úgy volt hogy nem nyúlnak a régi act-okhoz, a Siegebreaker mellett még is két élő ostromtorony kukac lógott a platform oldalán, ami eddig nem volt!

  Remélem sok helyen belenyúltak, rengeteg olyan csak néha generálódó premade egyedi terület van szinte minden act-ban elszórva, amin látszik hogy oda akartak valamilyen random eventet, csak aztán a vanilla D3 relase előtti kapkodásban kénytelenek voltak kivágni ami félkész.

  És ami nagyon apróság de nagyon örülök neki: teljesen el lehet tüntetni végre a chat-et. Nem is értem minek van ott a képernyő bal szélén most a csúszka gombok sora, ha mindent kikapcsolsz és csak játszani akarsz egyedül. Ezzel valószínűleg egyedül vagyok, de én egyedül szerettem játszani a második résszel (parásabb volt egy picit ^^), és a harmadikba egy hangyányit vissza lehet csempészni ezt az érzést egy letisztult felülettel ahol elvágod magad az online feature-öktől. Egy a sok apróság közül ami nekem fontos :).

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Azt hiszem Josh kitett magáért… :) Azon játékosok akik elhagyták a D3-at most ismét csillogó szemekkel ülhetnek le a monitor elé, mert ezek az ötletek szerintem mindenkinek bejönnek akik szerették a D2-t és azoknak is akik már csak a 3-al játszottak.

  Reply

 • avatar

  dirtyharry

  |

  Nagyon jó lenne, ha egy kasztnak nem csak 1-2 értelmes használható top legendary iteme lenne és nem csak 1-2 életképes buildje. Remélem elérik, hogy totál más fegyverekkel/skillekkel lehessen hasonló DPS-t hozni és hasonló haladást egy kasztnál, csak más stílusban, mindenki a saját szája íze szerint. A változatosságot hiányolom most is. Csak az XP farm megy jelenleg és csókolom. Azt is csak a jövőre nézve nyomjuk. Ami a leglényegesebb, hogy emberi léptékkel és emberi játékidővel lehessen új /nem top,csak normális/ karaktert felgearelni a droppokból.

  Reply

 • avatar

  deathmetalos

  |

  Ez valami brutális…….nagyszerű ötletek, főleg hogy így lehet majd nagyobb pénzre szert tenni. De mi ez a Normal (70) ? Ezzel le vagyok maradva. A paragon nem változott úgy látszik mert 70/100-as volt a kari.

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [author]Predator (#11):[/author][quote]0:28-nál szerintem az egy legendary heal poti ..
  0[/quote]
  Jah az vmi olyasmi lehet vagy a kieges új poti( egy szintel magasabb a mostani legnagyobbinál)

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  Nagyon várós! Ez így már valami! :)

  Reply

 • avatar

  Predator

  |

  0:28-nál szerintem az egy legendary heal poti .. :)

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  Már nagyon várom, remélem csinálnak itt egy diablo.hu clant amibe bele lehet majd lépni:D

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  A clan-os dolgot kivéve nagyon tetszik a dolog. Vevős lesz a kieg úgy látom bár én nem bántam meg az alapot se.
  Nem volt semmi 916 Vitality volt a kardon az most egy mod-os fegyver volt vagy tényleg lesznek majd ilyenek?
  Apropó a végén 1:24-nél a Siegebreaker-nél még voltak szörnyek pluszba azok a szörny okádósak most azt a részét módosították vagy egy event része az is? Minden esetre érdekes… Izgatottan várom a BlizzCon-ról a fejleményeket :D

  Reply

 • avatar

  cdledx

  |

  Hát..ööö…a.z.t.a.k.u.r.^.a….azt hiszem újabb többszáz órányi fotelban ülésre lehet majd készülni!

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  Meggyőző videó.

  OFF: Amúgy nem éreztétek ti is egy kicsit “érdekesnek” a 1:17-:20-as mp-eket? Nekem ugyanis azonnal a pónis pálya ugrott be :P

  Reply

 • avatar

  ozant

  |

  [reply]@dirtyharry (#5):[/reply]Engem is,és ugye hogy mennyire másabb mint amikor még csak olvastad “datamine” -ba hogy bounty,clan,stb lesz benne

  egész pofás,clan rendszer,végre úgy tűnik hogy lesz élet benne :-)

  Reply

 • avatar

  Mandy

  |

  En meg lattam,bibibí :)
  Koszonet erte.

  Reply

 • avatar

  Rocador

  |

  Már le is tiltotta a Blizzard. :)

  Reply

 • avatar

  olymind1

  |

  [reply]@Rocador (#1):[/reply]Állítólag ők voltak a figyelmetlenek, feltöltötték youtube-ra, de nem állították be, hogy kik tekinthetik meg, diablofans-ról valaki gyors lekapta, feltöltötte és megosztotta :D

  De holnap biztos több mindent tudunk meg a kiegészítőről, mint amit a videóba kedvcsinálónak betettek.

  Reply

 • avatar

  Rocador

  |

  Azért ilyenkor sajnálni tudom a Blizzardot, hogy egy nappal a BlizzCon előtt kiszivárognak ilyen videók. :(

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.