Rémecskék Kicsiny Boltja Westmarch-ban

SPARXS . Hírek 916

Z92URTAWSZSQ1383600006534

Milyen szép szárnya van, mégis hogy kib*szott velünk. Gondolhatják magukban ezt Westmarch még élő polgárai, akik a megváltó rendkívül profán konteksztusú emlegetése közben próbálják életüket menteni a halál angyala Malthael és hű szolgái könyörtelen mészárlása elől.

A prime Evil legyőzése után mindenki a béke és jólét korának eljövetelét várta, de ezen események egy hihetetlen erejű és még a démonoknál is veszélyesebb ellenfelet csaltak elő: Malthael-t. Miután a Black Soulstone-t megszerezte rejtekhelyéről, Westmarch ellen vonult hű szolgáival nyomukban halált és pusztulást hagyva.

Keveset tudunk a teremtményekről és mindazok, kik találkoztak velük csúfos halált szenvedtek. Szerencsére a Tyrael álltal irányított  Horadrim egy tagja Lorath Nahr saját bőrén tapasztalta és túlélte a szörnyek kegyetlen pusztítását, hogy elmesélhesse és dokumentálhassa ezeknek a lényeknek az eredetét.

Death Maiden

Malthael eltűnése után az  Angiris Council utasította leghűségesebb szolgáját Urzael-t, hogy keresse meg és hozza vissza a High Heavens-be. Urzael-t elkísérték Malthael legközelebbi követői a Maiden-ek, hogy megkeressék hiányzó mesterük, de egyikük sem tért vissza.

I018Q2IAOFSC1383365141402
 
 Executioner

Ezek a szörnyek régen Westmarch hírhedt és becsmérelt bűnözői voltak a város börtönének  legmélyebb és legsötétebb celláiból. Egyik hitványabb volt a másiknál, szívtelen gyilkosok, kik számtalan embert, nőket és gyerekeket öltek meg. Haláluk után Malthael könyörtelen és sötét lelkükhöz  hasonlító lényként alkotta meg őket….a tökéletes gyilkológépeket, akik kiérdemelték  a nevüket.

IFXF1R9WRWGU1383365141448

 War Beast

Malthael képes befolyásolni embert és vadállatot egyaránt. Még Westmarch egykor szelíd és aranyos kutyái is kegyetlen vad fenevadakká változtak. Falkákba verődve vadásznak azt utcákon  falánk éhségükkel áldozataikat darabokra tépik szét. Láttam, ahogy egy katona végtagjait darabokra tépik és amikor már nem üvöltött többé, akkor megindultak felém.

JYZ686VWJ2QX1383365141067

Summoner of the Dead

Amikor először kerültem szemtől szembe egy Summoner of the Dead-del, akkor a körülötte lévő Reaper-hez újabb és újabbakat támasztott fel. Sikerült utat vágnom közöttük, de minden egyes levágott Reaper helyén egy újabb jelent meg. A számuk határtalannak tűnt, azonban, amikor megöltem a Summoner of the Dead-et, azután a maradék Reaper hamuvá vált.

SDQFZOWNP0PN1383365140458

Exorcist

Mindenki ismeri Westmarch híres ördögűzőit, azokat a lélek harcosokat, akik a démoni megszállottság eltüntetésére specializálódtak. Szokásukhoz híven este érkeznek fekete köpenybe burkolózva, mint az éjszaka, ami szólítja őket. Titokban dolgoznak és kiűzik a démonokat, akik áldozatukat megszállták. Malthael átváltoztatta őket és most megtorzult alakjukban járják a várost és elveszik azok lelkét, akik az utukba kerülnek.

KSPGTD3J16791383365141578

Ghastly Seraph

A Seraph már elkapott, mielőtt észbe kaphattam volna. Ez a halom duzzadt húsból álló lény hangtalan, ahogy a föld felett úszik. Amikor végre észbe kaptam, már nem tudtam mozdulni. Olyan nehéz volt, mintha egy valóra vált rémálomban ragadtam volna.  Ahogy lenéztem észrevettem, hogy a lábamra egy energia inda tekeredett és rá kellett jönnöm, hogy nem a félelemtől, hanem a Seraph varázslatától nem tudok mozdulni.

2QVTHDP0YML01383365141886

Revenant Archer

Malthael átruházta őket egy képességgel, amivel az élőket érzékelhetik. Nem a látásukra támaszkodnak, hogy megtalálják célpontjukat. Nincs biztonságos búvóhely vak tekintetük elől. Nem rejthet el se kő, se fa, még maga a föld sem és ha egyszer megpillantják az áldozatuk, akkor nem hibáznak.

4B6V67URVL0I1383365139506

 

Revenant Shield Guard

A Revenant Shield Guard-ok régen Justinian IV király személyi testőrei voltak. Bátorságuk és harcban bizonyított tehetségük miatt kerülhettek ebbe a pozícióba. Csillogó díszes páncéljaikban, amik a  legügyesebb westmarchi kézművesek munkái voltak  kísérték a királyt mindenhová.  A leglátványosabb azonban a pajzsuk volt, amit tévedhetetlenül használtak a király megvédése közben.

VE4EMR1S2CTW1383365139524

Revenant Soldier

Borzalmas volt látni, ahogy az őrre lesújtott a Maiden varázslata.Szörnyű üvöltését hallottam, ahogy a hús leolvadt testéről és nem maradt más csak egy páncélba burkolt csontváz. Egy kék füst kezdett el örvényleni a csontjai körül, ami idővel hússá nőtt csontváza körül.Miután végül nagy nagy nehezen legyőztem, a plazma szerű hús felrobbant s nem maradt más csak egy halom páncél.

 

revenant

 

Shadow of Death

Az árny megérintett és sötétség terjedt szét látásomon ,amíg nem láttam már semmi mást, csak ürességet. Kialudt a halvány fény és elhagyott minden erőm. Olyan könnyűnek tűnt, mégis  felhasználva minden maradék erőm visszavágtam. Végül visszanyertem a látásom. Egy árny volt egyenesen előttem és én dárdámat keresztüldöftem rajta.

Q5BXIOTQHHL81383365140415

 

Forrás:Diablo3.com

Comments (17)

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@sci21 (#16):[/reply]Jaaa hogy arra érted, hogy a model néz ki nagyon gagyin. :D

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  [reply]@SPARXS (#15):[/reply]Igen, de nem arra gondoltam, hanem a modellezésére :)

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  Azt érdemes észben tartani, hogy ez csak egy kis része az új szörnyeknek és képen nem jönnek át a különféle vizuális effektek,amiket kapnak.

  sci21
  Egy szónak lehet több jelentse is, ezért fontos nagyon a szövegkörnyezet. Jelen esetben az Exorcist 1000000%, hogy ördögűzőt jelent.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@sci21 (#13):[/reply]Nekem meg a kutya után az a kedvencem :D Mondjuk kicsiben jobban mutatnak majd ezek :)

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  Az Exorcist szó szerint borzalmas szerintem.

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  Kár, hogy a többség csak újrafelhasznált modell, amelyek nem is túl félelmetesek, bár a “Death Maiden” és a “War Beast” egész jól néz ki. Maga fordítás néhány helyesírási -és mondatszerkesztési hibától eltekintve jó lett.

  [reply]@Fege (#2):[/reply]

  A “Summoner of the Death” se lenne nagy kunszt, gondolom sok játékos számára nem jelent gondot az idézgető-feltámasztó monster-ek, a gyors idézgetés pedig már csak a gép teljesítménye folytán nem lenne bölcs dolog. A “Shadow of Death” viszont nem lenne túl fair, hiszen nem egy karakterosztálynak nem magától töltődik a resource, így egy tucatnyi ilyen szellem akár könnyen végezhetne a játékossal, ha pedig válogatna a karakterosztályok közt, akkor meg azért nem lenne igazságos.

  Reply

 • avatar

  Shazeen

  |

  Szerintem elég fantáziátlan. Anno megláttam egy balrogot és a hideg futkosott a hátamon. meg act4 ben azok a sokkarú fényló izék, amik ilyen vörös villámot szórtak. Valahogy ötlettelen az egész. Hangulat kérem hangulat!

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Jonas (#9):[/reply]Én egy portré rendszert is beletennék már ha itt tartunk.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  A hivatalos forrás alatt egyébként megindult a brainstorming (kár hogy már nem látszik) hogy milyen remek dolog lenne egy beastiary a játékba. Amilyen ocsmányságot már leöltél annak a 3D modellje megtekinthető lenne.
  Sok játékban van ilyen, és nem hiszem hogy nagy fejlesztői bravúr lenne ebben is megvalósítani.

  Reply

 • avatar

  wazzeh

  |

  [author]Matthew (#6):[/author]Ha SPARXS stílusa ilyen, akkor több cikket szeretnék tőle :) – a b@zdmegolás igenis az élet és a Diablo része :) (legalább is szerintem:) )

  Matthew barátommal pedig maximálisan egyet értek, remek cikk. Örömmel látom hogy a vérfrissítés használt az oldalnak. Minden nap van valami kis olvasni való a kávé mellé. Csak így tovább!

  [quote]Igényesen megszerkesztett, tartalmas cikk, de a bazdmegolást el kellene felejteni akkor is, ha nem öncélú
  +2[/quote]

  Reply

 • avatar

  SlipKnoTiaN666

  |

  Jajj de szépek! :D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Igényesen megszerkesztett, tartalmas cikk, de a bazdmegolást el kellene felejteni akkor is, ha nem öncélú :)

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Nem rossz a felhozatal, de nekem aztán mindegy , hogy menet közben kit hentelek csak a Boss-ok legyenek baromi jók és nehezek na meg főleg az első találkozás velük hagyjon valami nyomot, majd az emberbe..persze nem olyat, hogy jajj de gagyi Boss volt hanem, mint a 3-ban Belial mikor átalakul igazi formájává ilyen epic jeleneteket várok Boss-ok terén, mikor elöször mentem le a Tornyokban Act3 végig azt hittem a háttérben szenvedő alakot kell legyőznünk, majd az alján, de helyette csak Cydaea-t kellett akkor csalódott voltam kicsit…

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Lehet megosztó leszel de nekem tetszik a stílusod :)

  A szörnyikék nagyon ígéretesek, egyedül revenant-ok arckifejezése hagy maga után kívánnivalót, de a blizz fórumon végül megnyugtatták a nagyérdeműt hogy kicsiben/3d-ben nem mosolyagnak így.

  Sajnos ha jól látom azokat a blue kommenteket a forrásban szereplő poszt alatt azóta törölték (wtf?)

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@Fege (#2):[/reply]Szerintem jól fordítottam, bár 1-2 helyen elég agyf*sz módon volt megfogalmazva a cucc. A Shadow of Death szerintem is ilyen szívókás lesz, a Summoner of the Dead meg folyamatosan idézi meg majd az ellenfeleket, addig, amíg el nem pusztítjuk.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  Summoner of the Dead: Azért megnéznék egy ilyet harc közben. Remélem tényleg úgy fog működni, ahogy az “élménybeszámoló” írja.

  Shadow of Death: ez pedig valami élet vagy “mana”szívó lény lesz?

  Reply

 • avatar

  Predator

  |

  Jahjjj de aranyosak xD

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.