Kezdőlap Hírek Rémecskék Kicsiny Boltja Westmarch-ban

Rémecskék Kicsiny Boltja Westmarch-ban

296
0
MEGOSZTÁS

Z92URTAWSZSQ1383600006534

Milyen szép szárnya van, mégis hogy kib*szott velünk. Gondolhatják magukban ezt Westmarch még élő polgárai, akik a megváltó rendkívül profán konteksztusú emlegetése közben próbálják életüket menteni a halál angyala Malthael és hű szolgái könyörtelen mészárlása elől.

A prime Evil legyőzése után mindenki a béke és jólét korának eljövetelét várta, de ezen események egy hihetetlen erejű és még a démonoknál is veszélyesebb ellenfelet csaltak elő: Malthael-t. Miután a Black Soulstone-t megszerezte rejtekhelyéről, Westmarch ellen vonult hű szolgáival nyomukban halált és pusztulást hagyva.

Keveset tudunk a teremtményekről és mindazok, kik találkoztak velük csúfos halált szenvedtek. Szerencsére a Tyrael álltal irányított  Horadrim egy tagja Lorath Nahr saját bőrén tapasztalta és túlélte a szörnyek kegyetlen pusztítását, hogy elmesélhesse és dokumentálhassa ezeknek a lényeknek az eredetét.

Death Maiden

Malthael eltűnése után az  Angiris Council utasította leghűségesebb szolgáját Urzael-t, hogy keresse meg és hozza vissza a High Heavens-be. Urzael-t elkísérték Malthael legközelebbi követői a Maiden-ek, hogy megkeressék hiányzó mesterük, de egyikük sem tért vissza.

I018Q2IAOFSC1383365141402
 
 Executioner

Ezek a szörnyek régen Westmarch hírhedt és becsmérelt bűnözői voltak a város börtönének  legmélyebb és legsötétebb celláiból. Egyik hitványabb volt a másiknál, szívtelen gyilkosok, kik számtalan embert, nőket és gyerekeket öltek meg. Haláluk után Malthael könyörtelen és sötét lelkükhöz  hasonlító lényként alkotta meg őket….a tökéletes gyilkológépeket, akik kiérdemelték  a nevüket.

IFXF1R9WRWGU1383365141448

 War Beast

Malthael képes befolyásolni embert és vadállatot egyaránt. Még Westmarch egykor szelíd és aranyos kutyái is kegyetlen vad fenevadakká változtak. Falkákba verődve vadásznak azt utcákon  falánk éhségükkel áldozataikat darabokra tépik szét. Láttam, ahogy egy katona végtagjait darabokra tépik és amikor már nem üvöltött többé, akkor megindultak felém.

JYZ686VWJ2QX1383365141067

Summoner of the Dead

Amikor először kerültem szemtől szembe egy Summoner of the Dead-del, akkor a körülötte lévő Reaper-hez újabb és újabbakat támasztott fel. Sikerült utat vágnom közöttük, de minden egyes levágott Reaper helyén egy újabb jelent meg. A számuk határtalannak tűnt, azonban, amikor megöltem a Summoner of the Dead-et, azután a maradék Reaper hamuvá vált.

SDQFZOWNP0PN1383365140458

Exorcist

Mindenki ismeri Westmarch híres ördögűzőit, azokat a lélek harcosokat, akik a démoni megszállottság eltüntetésére specializálódtak. Szokásukhoz híven este érkeznek fekete köpenybe burkolózva, mint az éjszaka, ami szólítja őket. Titokban dolgoznak és kiűzik a démonokat, akik áldozatukat megszállták. Malthael átváltoztatta őket és most megtorzult alakjukban járják a várost és elveszik azok lelkét, akik az utukba kerülnek.

KSPGTD3J16791383365141578

Ghastly Seraph

A Seraph már elkapott, mielőtt észbe kaphattam volna. Ez a halom duzzadt húsból álló lény hangtalan, ahogy a föld felett úszik. Amikor végre észbe kaptam, már nem tudtam mozdulni. Olyan nehéz volt, mintha egy valóra vált rémálomban ragadtam volna.  Ahogy lenéztem észrevettem, hogy a lábamra egy energia inda tekeredett és rá kellett jönnöm, hogy nem a félelemtől, hanem a Seraph varázslatától nem tudok mozdulni.

2QVTHDP0YML01383365141886

Revenant Archer

Malthael átruházta őket egy képességgel, amivel az élőket érzékelhetik. Nem a látásukra támaszkodnak, hogy megtalálják célpontjukat. Nincs biztonságos búvóhely vak tekintetük elől. Nem rejthet el se kő, se fa, még maga a föld sem és ha egyszer megpillantják az áldozatuk, akkor nem hibáznak.

4B6V67URVL0I1383365139506

 

Revenant Shield Guard

A Revenant Shield Guard-ok régen Justinian IV király személyi testőrei voltak. Bátorságuk és harcban bizonyított tehetségük miatt kerülhettek ebbe a pozícióba. Csillogó díszes páncéljaikban, amik a  legügyesebb westmarchi kézművesek munkái voltak  kísérték a királyt mindenhová.  A leglátványosabb azonban a pajzsuk volt, amit tévedhetetlenül használtak a király megvédése közben.

VE4EMR1S2CTW1383365139524

Revenant Soldier

Borzalmas volt látni, ahogy az őrre lesújtott a Maiden varázslata.Szörnyű üvöltését hallottam, ahogy a hús leolvadt testéről és nem maradt más csak egy páncélba burkolt csontváz. Egy kék füst kezdett el örvényleni a csontjai körül, ami idővel hússá nőtt csontváza körül.Miután végül nagy nagy nehezen legyőztem, a plazma szerű hús felrobbant s nem maradt más csak egy halom páncél.

 

revenant

 

Shadow of Death

Az árny megérintett és sötétség terjedt szét látásomon ,amíg nem láttam már semmi mást, csak ürességet. Kialudt a halvány fény és elhagyott minden erőm. Olyan könnyűnek tűnt, mégis  felhasználva minden maradék erőm visszavágtam. Végül visszanyertem a látásom. Egy árny volt egyenesen előttem és én dárdámat keresztüldöftem rajta.

Q5BXIOTQHHL81383365140415

 

Forrás:Diablo3.com