[1.nap] Blizzcon Reaper of Souls Videó Prezentációk

SPARXS . Hírek 732

Akik nem vásároltak virtual ticket-et, azoknak jó hír lehet, hogy a tegnapi 1 órás prezentációk elérhetők videó formátumban.

Comments (26)

 • avatar

  Rocador

  |

  [reply]@Old_BANANA (#24):[/reply]A jelenlegi tervek szerint, benne lesznek a konzolon megismert Nephalem Orb-ok a PC-s verzióban is.

  Reply

 • avatar

  Rocador

  |

  [reply]@TeeGeey (#23):[/reply]Egy adott item-nek, csak egyetlen statját lehet bármennyiszer újrarollolni. Így működik a dolog:
  1. Kiválasztod a nem kívánt statot
  2. A Mystic felajánl helyette 3 másik statot.
  3. Kiválasztasz ezek közül egyet.
  4. A kapott statot akárhányszor újrarollolhatod, de sosem lesz rosszabb mint az eredeti stat az itemen.

  Reply

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  Egyébként nem tudom valaki más is észrevette-e de valamelyik videóban, gamplay szekcióban PC- változatban lehet látni a Nephalem Gloryt ami még csak konuolon van:) Azt hiszem a skill videók valamelyikében van de nem vagyok benne biztos:S

  Reply

 • avatar

  TeeGeey

  |

  Talán most először fordult elő, hogy pozitívan csalódtam a D3 kapcsán!
  Ez az egy óra igazán tetszetős volt, és sok jót ígérő dolgot megtudhattunk.
  (Persze nem is én lennék ( :D ), ha nem nyögném ide, hogy a PVP, Offline mód, és lagg-problémák kérdéseket, és az azokra adott válaszokat előre megjósoltam pár napja…)
  De!
  Most komolyan fellelkesültem, és jó volt ezeket a dolgokat látni, hallani.
  Sajnos én hétvégén is dolgozom, így nem tudom real time-ban követni a dolgokat, ezért kérdeznék kettőt a nálam tájékozottabbaktól:
  A par 2.0-ról volt, vagy lesz szó bővebben?
  És ez a “roll-újraosztó-rendszer…” Lehet, hogy én figyeltem rosszul, de ezzel akár végtelen számúszor is újrarollolható egy item bármely statja? Mert ha igen, akkor teszem azt az első utamba kerülő sisakkal visszavonulhatok a bázisra, és addig oszthatom rajta újra, meg újra a statokat, míg ki nem forog a tökéletes item…

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  [reply]@WoloW (#20):[/reply]Konzolon baromi jó a loot. Ha az csak egy ízelítő a loot 2.0-ból, akkor nem lesz itt semmi gond.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@WoloW (#20):[/reply]Mivel az AH-t kilövik (végre) ezért a loot-nak is sokkal jobbnak kell lennie különben tényleg nem ér semmit az egész és ezt ők is nagyon jól tudják biztos nem minden sarkon fog esni legendary, de mindenki számíthat egy nagyon jó kis játékra. Még egyszer szerintem nem merik eljátszani az emberek bizalmát és az új vezetőnek is szimpatikusabb a hozzáállása a játékhoz, mint Jay Wilson-nak látszik rajta, hogy visszaakarják rántani az igazi darkos diablo feelinget. Én megadtam nekik a bizalmamat.

  (Egyébként eddig kb. 700 órát játszottam a játékkal,(főleg megjelenés idő tájt függtem rá azóta is játszok, de heti 1-2 óra hc aztán ennyi) de kétkezemen megtudnám számolni mennyi igazi epic cucc esett, ez mondjuk tényleg no comment kategória, de én nem is ezért játszok hanem, mert élvezem mondjuk a 700órából nem sok a sima játékidőm főleg hc a nagy része ott meg ami esik azt elis lehetett adni mindig ha nekem nem is jó más úgyis megvette…AH nélkül jobb lesz azért a HC rész is! )

  Reply

 • avatar

  WoloW

  |

  Üdv,

  én azt mondom hogyha nem lesz jó az új lootrendszer (ami egyébként sztem a játék alapját képezi) akkor hiába az új játékmódok és pályák, mert nem sok értelmét látom majd megvásárolni a kiegészítőt…

  Ezért kíváncsian várom a ma esti prezentációt és ezért tűnhetett negatívnak az 1. hozzászólás, mert a loot 2.0án múlik sztem minden, ha az nem sikerül jól, akkor szerintem a játékosok nagy hányadát el fogják majd veszíteni, a patch után elég rövid időn belül.

  Reply

 • avatar

  Anduriel

  |

  Üdv mindenki!
  Szerintem elég jó lett a prezentáció. Pár dolgot elmondanak amit fontosnak tartanak, de talán nem lövik le az összes poént előre. Aki csak méltatlankodni tud azt meg nem értem.
  Minek vetted meg a játékot? Miért játszol vele, hogyha olyan rossz?
  Nem azt mondom, hogy mindent le kell nyelni amit a blizzard vagy más cég a szánkba tesz, de abba is bele kell gondolni, mennyi munka van ebbe az egészbe. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek nem lehet és nem is kell megfelelni.
  Akinek valami hiányérzete támad, az küldje el az ötletét a fejlesztőknek. Gondolom jó páran beledobtak a kis ötletládájukba. Az egy más tészta, hogy ebből mit olvastak/fogadtak el valamilyen formában. Én várom az egészet, és bizakodó vagyok.
  Mindenkinek szép napot.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  …és akkor magáról a prezentációról (összefoglalva, azoknak is írom akik nem vágják az angolt).

  DIABLO 3 – Első panel, értékelés
  ——————————————————————-

  Tetszett, hogy így felosztották egymás között a játék újításait, és tematika szerint haladtak. Maga a helyszínek kialakításáról meglepően kevés szó esett, engem őszintén szólva az érdekelt a legjobban. A Bloodmarch (jól értettem?) nevezetű hely nagyon tetszetősnek tűnik, és a barlangok is nagyon jól ki lettek alakítva. A véletlenszerű helyszínek is sokkal nagyobb szerepet kapnak, ezzel a játék újrajátszhatósági faktora is igencsak megnő.

  Ami a kaland módot illeti, a fejezetek között ezt a teljes törlést már az alapjátékban is vártam, örülök neki, hogy teljes szabadságot ad, és végre tényleg megkapjuk amire sokan vártunk, az érzést, hogy lehet bolyongani a Sanctuary világában. Maguk a szörnyek is ötletesek, kifejezetten pozitívum, hogy az intelligenciájukra is rágyúrtak, és még olyan poénok, mint a halál ebe és amit csinál (kutyamódon viselkedik) is színesíti az egészet. A játékmódok magukat a Loot runokat szerintem jól reformálják meg, ehhez tényleg kell azonban egy jó drop rendszer, és jó tárgyak, meglátjuk ebből mit sikerül kihozni.

  Egyeseknek lehet negatívum:
  – Nem lesz offline mód
  – Ladder System témáját kerülik
  – PvP-ről nem tudni semmit, RoS nem erre koncentrál

  Pozitívumok:
  – Szabadabb világ
  – Új játék módok
  – Random helyszínek
  – Ötletes ellenfelek (megjelenés, tulajdonságok)
  – Helyszínek hangulata végre olyan, amilyet elvár az ember egy DIABLO játéktól

  Más:
  Úgy látom a cég lát potenciált a játékban, és szeretnék, ha hosszú életű lenne. Eltudom képzelni, hogy még 2-3 kiegészítő is kijön majd hozzá (lvl100-ig kitolva akár lvl a határt). Ennek alapjait pedig most fektetik le.

  Egy biztos, és ez TÉNY:
  A játék a május 15-ei megjelenése óta folyamatosan javul. Senki nem mondhatja, hogy rosszabb játék lett, mert nem lenne igaz. Látszik a munka és a fáradozás vele. Oké, a céljuk nekik is a profit, de szerintem iszonyat nagy pozitívum hogy egy ilyen RoS féle sötét kiegészítőt szeretnének elénk tenni, és nem egy csili-vili napsugárban úszót. Mindemellett pedig hozzányúlnak nem egy ponton a játék alapjaihoz, és az AH is megy a kukába. Nekem ez így nagyon tetszik, meglátjuk mi lesz belőle.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Így mozgásban elég jók az új szörnyek…a pályák amiket látni lehetett mind dark itt nem lesz már efelől kétségünk sem, hogy visszarántják az igazi Diablo feeling-et a Pandemonium-os pálya képek meg brutál! A bemutatott dolgok egytől egyig jók én várom ezt a kieget Május 15. ollé :)

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Nah, annyi gondolatom támadt, hogy hosszabb posztot is tudnék belőle írni. Először is a mindig siránkozókhoz muszáj szólnom pár szót, mert komolyan bicskanyitogató amit itt is zajlik. Egy nagyon ígéretes, újítási szándékkal felvértezett prezentációt mutattak be a srácok, tényleg látszik benne a meló, és ez még csak nem is az egész, hisz ma jön a folytatás. Erre mi itt a reakció, jön a siránkozás a Loot 2.0 megjelenése miatt (mikor arról még tegnap egy szó sem volt), és a szokásos “9 éves szintjén vagyok, most akarok mindent és verem az asztalt” – féle hozzáállás.

  A leggyönyörűbb az egészben, hogy ugyanezek az emberek panaszkodnak a Diablo 3 május 15-ei megjelenésére, hogy “talán nem kellett volna így elkapkodni”, és ők lennének azok, akik ha meglepetésre kijönne idén a Loot 2.0, de sok lenne a kiforratlansága, megint jönnének nyavalyogni.

  Jegyezze meg mindenki, van gyors munka, meg igényes munka, egyet választhatsz, és én inkább az utóbbit szeretném, mint egy elkapkodott félkész alkotást. Tudom egyesek a mobillal felvett mozifilmet is megnézik, mert az igénytelenségnek nincs határa, de picit legyen már mindenki észnél. Nekem az egyetlen zavaró momentum mindössze Josh Ladder Systemre adott kitérő poénja nem tetszett, ott az furcsa volt, sejtem idővel arra is válasz. Türelem.

  Mondjuk olyan kommentek után, hogy “ennyi hiba után a Blizzardnak ingyen kellene kiadni a kiegészítőt, az lenne fair”, meg hogy “nem veszem meg a játékot, főleg PC-re, de azért itt kommentelgetek mindennap” … nem is tudom mik az elvárásaim.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [author]pimpa25 (#11):[/author][quote]Csak nekem tűnt fel a közönség viszonylagos passzivitása?”Jó’van haver,tapsolok 1et,mer’ illik,de nem nagyon esett le az állam”És valami ilyesmit érzek én is idehaza a fotelban:szép ez,jó ez,de valamit mutathattak volna,ami leviszi az arcomat,valamit,ami nem lett teasel-ve kismilliószor.No sebaj,van még idő,lehet meglepnek még minket.
  0[/quote]
  Ami azt illeti rengeteg újdonság van ami “letéphette volna az arcod”, ha nem nézed meg előre a leakelt videót, és nem követed végig a datamined patch híreket.

  Nem tarthatnak úgy prezentációt, hogy nem foglalkoznak bizonyos dolgokkal, mert a “játékosok jó része biztos elolvasta már” egy olyan dokumentációban, ami nem hivatalos, és nem tőlük származik.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@WoloW (#1):[/reply]Azért ez elég negatív hozzáállás :). Nagyon sokat mutattak az új Act-ból (területek, szörnyek), az Adventure Mode-ból és a Bounty rendszerből, a Nephalem Rifts-ből. Azért ezt nem nevezném semminek.

  Még a végén lévő pár perces Q&A részt sem foglaltad össze ezzel, csak kiragadtál belőle pár kérdést amire nyilvánvalóan nem válaszolnak, ha kérdés nélkül nem hangzott el korábban.

  Reply

 • avatar

  pimpa25

  |

  [reply]@SPARXS (#12):[/reply]Faxa,köszi:)

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  A loot 2.0, Paragon 2.0, hoszabb gameplay, Crusader, stb stb az a mai 1 órás prezentációban lesz benne.

  Reply

 • avatar

  pimpa25

  |

  Csak nekem tűnt fel a közönség viszonylagos passzivitása?”Jó’van haver,tapsolok 1et,mer’ illik,de nem nagyon esett le az állam”És valami ilyesmit érzek én is idehaza a fotelban:szép ez,jó ez,de valamit mutathattak volna,ami leviszi az arcomat,valamit,ami nem lett teasel-ve kismilliószor.No sebaj,van még idő,lehet meglepnek még minket.

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  [reply]@Jonas (#8):[/reply]Á Jonas megnéztem!!!!!!! Nagyon király!!!!!!!!

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  A loot 2.0 kapcsán csalódott vagyok nagyon. Szépek ezek az újdonságok és ígéretek, de a D3 kiadása előtt is ígértek sok mindent és a fele nem került bele. Szóval részemről, hiszem ha látom.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Első videó, 18:46 – Egy régi kívánság vált most valóra :D

  Reply

 • avatar

  torboszlo

  |

  sziasztok nem tudna valaki egy feliratot gyartani mert sokan nem tudnak angolul

  Reply

 • avatar

  Jessa

  |

  Az odáig rendben is van hogy tavasszal megérkezik a kiegészítő. De szvsz február előttig – vagy március előttig – nem fog megérkezni a loot 2.0 – sem. Addig minden marad így? A Blizzard az utóbbi időben folyamatosan letojta a D3 játékosokat, lehet jönni hogy ennyi meg ennyi példány kelt el belőle, de annak az 50%-a biztos mondott csúnyákat a blizzardra is. Ha a blizzard meglépi hogy még fél évig semmilyen tartalmat nem ad a PC-seknek, akkor remélem hogy tengeri állatkás kellemetlenségben lesz része a vezetőségnek és hosszú és gyötrelmes napokat fognak velük megélni

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  [reply]@GyuszoHun (#3):[/reply]Ezt én is igy látom,az AH át felváltja a loot2.0. Úgyhogy tavasszal jönnie kell a kiegészítőnek is…

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Ajjaj valahogy éreztem hogy ez lesz a Loot 2.0-val és társaival! Nincs mese akkor még több mint fél évig a szánkig fog érni a sz*r és abban a kulimászban fogunk keresgélni itemeket amik talán nem is léteznek szinte! Jaj de örülök!! :S
  Egy kicsit fel ment a pumpa bennem na mind1 remélem azért pontosítanak majd a mai napon ezzel a témával kapcsolatban.

  Reply

 • avatar

  GyuszoHun

  |

  Most kövezzetek meg, de ha az AH-t leállítják addigra meg kell oldani a loot rendszert PC-n is. Nem vagyok egy AH-s ember, de azért ugye akkor sokan “kényszerűlnek” majd játszani is :).
  Nos ez 2014 márciusában fog megtörténni (18-a vagy ilyesmi), ergo addig meg kell jelenni a patchnek, de ha 14-60 nappal megjelenés előtt akkor esetleg tavaszi megjelenésben már lehet bízni :).

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  [reply]@WoloW (#1):[/reply]Ez a Blizzard, mindig is ez volt! Ezen nem kell meglepődni…… ne kapkodják el én azt mondom. Legyen frankó, legyen 100%-ban kész……. utána jöhet!

  Reply

 • avatar

  WoloW

  |

  Üdv,

  az 1. nap összefoglalója röviden:)

  “Q. Mikorra várható a RoS béta verziója?
  A: Jelenleg nem közölhetünk részleteket, ezzel kapcsolatban..

  Q. Mikor fog a RoS megjelenni?
  A: Jelenleg még nem tudunk pontos időpontot közölni.

  Q. Mikor jön a loot 2.0át tartalmazó patch?
  A: Legkorábban 2 hónappal, legrosszabb esetben pedig 2 héttel a RoS megjelenése előtt.”

  De hátha majd ma több minden lesz:)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.