Paragon EXP: Hanyas szintű leszek a Kiegészítőben?

SPARXS . Hírek 1549

A Diablofans-es kreatív emberkéknek köszönhetően elkészült egy kis adatbázis, ami megmutatja, hogy mennyi tapasztalati pontot is kell összegyűjtenünk a következő paragon szint eléréséhez. Ez alapján bárki ki tudja számolni, hogy mekkora szintű is lesz a paragon 2.0 rendszerben. (Ha a képre kattintotok, akkor meg tudjátok nyitni a google docs-os adatbázist!)

Online Paragon Level Calculator  – köszönjük a linket PunkZoli-nak! : )

635205744443962586

Comments (27)

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@TheRealTocc (#26):[/reply]Régebbi információk szerint számolnak a paragon átváltó oldalak, a patchben lentebb vitték a szinthatárokat, szimplán ennyi :)

  Reply

 • avatar

  TheRealTocc

  |

  Sziasztok! Tegnap telepítettem és léptem be először ptr-re, és azt figyeltem meg, hogy ott a paragon 2.0 szerint 65ös szinten állok. Viszont bármelyik lentebb linkelt kalkulátort használva azt adja ki, hogy csak 47es. Miért van ez? talán még változó, hogy hogy lesz átszámítva? vagy most akkor a kalkulátorok rosszak, vagy ez egy bug a ptr-ben?
  Előre is köszi a segítséget!

  Reply

 • avatar

  TCs

  |

  [reply]@Majin (#22):[/reply]Nem láttam Kripet mostanában, csak amikor elkezdte a karit, de gondolom T6-t ilyen kicsi DPS-el csak CB builddel tudja tolni. Az meg nem fog ilyen maradni a releasben szerintem pont emiatt, hogy egy rakat toughnessel IAS-el meg CB-vel tokmindegy mennyi a DPS-ed.

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  [reply]@sweeping (#23):[/reply]Igen ez már nekem is feltűnt. Amúgy most a monk a leggyorsabb, és bár nerfelik neki a dashinget az epivel még mindig nagyon gyors lesz… Ami instant a lovaglás meg cd-s szóval nálam egyenlőre még a monk gyorsabb. Változni fog itt még minden ettől nem kell félni.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@Majin (#22):[/reply]Én egyébként nerfre számítok, nem tudom a képesség nevét, de amikor Crusaderrel átalakul lovassá, iszonyatosan felpörög a movement speedje, pláne ha még egy ezt tower megerősíti… Kb mintha 2x sebességgel pörgetve néznék egy videófelvételt…
  Sokkal gyorsabb mint bármelyik másik kaszt

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@sweeping (#20):[/reply]KingKongor streamjét is elég sokat nézem, ő plvl260-as, és ameddig néztem az is maradt. Tegnap már nem kellett neki sok a szintlépéshez. Pedig ő is játszik, mint a mérgezett egér, bár T2-n tolta (amit nemigen értek, mert 1.3M DPS-sel rohangált ott, Kripp meg 900k DPS-sel pucolja T6-ot csukott szemmel). Szóval biztosan nagyon sokáig fog tartani a szintezés, nem hiszem, hogy ebből gond lehetne.

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@sweeping (#20):[/reply]Ez a béta verzió,így értelem szerűen jobb a drop meg gyorsabban léped a szinteket. Ha azt csinálnák, hogy hónapokba telne, amíg kiesik egy jó cucc, akkor kb nem lehetne folyamatosan frissíteni és a hibákat, bugokat javítgatni. Ennek a bétának épp az lenne a lényege, hogy csináld a bugreportokat, mint az állat. így gyorsan kiderül, hogy melyik item op vagy melyik használhatatlanul szar. Melyik skill nagyon erős és melyik az, amit át kell alakítani.

  Az olyan retardáltak, mint ez a Kingkongor ezt nem fogják fel és sokan amikor belenéznek egy BÉTA stream-be azt láthatják, hogy szar az egész meg 1-2 nap alatt már mindenki a legmagasabb szinten rohangál.

  A legmagasabb szint egyébként az Apocalypse volt—> http://www.diabloz.net/2013/10/diablo-3-reaper-of-souls-game.html

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Az xp folyásáról itt miért nem beszél senki, ti ezt nem figyelitek streamen?
  Csak engem sokkold a dolog? Már játszani sincs kedvem, semmi értelme jelenleg paragonozni…

  Most néztem kripp streamjét, 10 perc alatt összegyűjtött 85-90 millió xp-t!
  10 perc alatt, feltudjátok ezt fogni?
  Onnan tudom ez ilyen pontosan, mivel lvl53-as szintet akkor kezdte el amikor elkezdtem nézni a streamen és 10 perc múlva már paragon lvl54-n volt… Ahhoz pedig 82millió xp kell :)

  Crusaderel érte el ezt a hihetetlen eredményt legnehezebb fokozaton, de akkor is… és szerintem ennél el lehet érni többet is, mert talán lesz opcionálisabb útvonal amire majd rájönnek, meg a dps-t is biztos feljebb lehet még ennél is tornázni.

  Szóval a 100 millió xp 10 perc alatt nem tűnik elérhetetlennek, 600 millió/óra. Pff… Szóval paragon lvl 420. szintről is feljuthatsz 421.-re egy óra alatt… De valahol erre szükség is van, ha hetekbe telne egy szintet lépni, az idővel demotiválna.

  Reply

 • avatar

  tike22

  |

  [reply]@Criminalheadz (#15):[/reply]Sziasztok!

  A gold vásárlást szerintem úgy lehetne kiküszöbölni ha a craft nem a gold mennyiségtől hanem az új materialoktól függne inkább. Az lenne a jó, hogy mire beszerzed az elkészítéshez szükséges alapanyagot addigra esne megfelelő mennyiségű arany. Mint amikor demonic esencet farmolt mindenki függetlenül attól mennyi goldja volt.
  A HC. ról pedig azt olvastam, hogy a halott karakterek xp-je is beszámítódik a 2.0 paragonba de az archivált karaktereké nem.
  Sajnos ehhez hivatalos forrást nem tudok linkelni úgyhogy ne vegye senki készpénznek.

  Jó játékot mindenkinek!

  http://eu.battle.net/d3/en/profile/TikeHun-2179/

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  [reply]@Criminalheadz (#15):[/reply]aham, csak éppenséggel a motiváció sem tart örökké :)

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@Envo (#9):[/reply]Köszöntem, tényleg elég logikusnak hangzik, hogy RoS után már mindegy melyik kari hol és merre tengődik a virtuális világban. /cheers

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@Criminalheadz (#15):[/reply]Tudom, hogy csak mellékszál, de te hogyan vennéd ki a játékból a gold vásárlás lehetőségét (ez alatt a trükkös módszereket is értem). Kivennéd a trade funkciót, és coop-ban pedig az eldobott dolgok eltűnnének? Más megoldás nincs. Szerintem.

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  113 vagyok csak! Nagyon fattyú :D Mondjuk nem is játszottam túl sokat… A jelenlegi helyzet elég karcsú… Én meg nem fogok goldot venni többet az tuti biztos,de Kongor-t elnézve kell majd a lóvé dögivel… Vagy kezded a szarból vagy veszel legalább 500m-1b közt. Másik alternatíva kurva sok farm és majd össze jön az… : ) Ilyen szempontból a ladder bevezetése sokkal jobb lenne már kezdésre… Mert teljesen kiszűrnék azt, hogy majd én bevásárlok milliárdokat azt tökös leszek, mert volt craftolni miből… Nem vagy köteles venni goldot tény és való, de ha már a lehetőség adott az ember úgyis kihasználja. Blizzard részéről az a hiba, hogy legálisan engedte mindezt. Amúgy ha kicsit logikusan akarunk gondolkodni, ha ez beválik jönni fog még egy kieg és a drop rendszert kb ahhoz a fejlesztési idejéhez fogják belőni, szal 2-3 évig jó lenne, ha a dropot eltudnák húzni. Nekem biztos nem lesz olyan fullos karim, mint egyes agyonhypeolt streamereknek, de nem is baj legalább jobban esik majd, mert lesz motiváció!! :D

  Reply

 • avatar

  Sadalsuud

  |

  [reply]@Envo (#13):[/reply]De átgondoltam. Szóval akkor csak és kizárólag a paragon szintekért kapott xp megy át, függetlenül attól, hogy az paragon 1 vagy 100. Helyes?

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Sadalsuud (#10):[/reply]Bocsi, de szerintem nem gondoltad át a kérdésed…
  A plvl 100 semmit sem jelent és a játékosok 95%-ának nincs 100-asa, azokkal mi lenne?

  Amelyik karakternek van Paragon szintje (a kék), mindegyik beszámítódik.

  Reply

 • avatar

  Songi

  |

  [reply]@Envo (#9):[/reply]A 890/1000-el csak azt akarta szemleltetni amire valaszoltal is, hogy az X karakterrel meg szerzett 890 XP-t az 1000-bol ami a kovetkezo szint lenne, es atlogol Y karakterre akkor az is ugyan onnan folytatja-e. A valasz igen.

  Reply

 • avatar

  Sadalsuud

  |

  Sziasztok!
  Csak a paragon 100-as karakterek xp-je megy át az új acc. paragonra vagy az összes karakter akár 60/100-as (alap szint/paragon szint), akár 23-as szintű, akár 60/10-es stb. ergo az összes karakter összes xp-je?

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Majin (#7):[/reply]Szögezzük le, hogy a “karakter paragont” el kell felejteni, vagyis a plvl-t semmiben sem fogja befolyásolni semelyik karakter. Nem véletlenül mondják, hogy account paragon, mert úgy kell elképzelni, mintha az BattleTag-edre gyűjtenéd az EXP-t.

  1.: Ha most törlöd ki a karaktert, nem fog beleszámítani, mivel az élesítés pillanatában jelen lévő karakterek EXP-jét számítja be az account-paragon-szintbe. Ha élesítés után törlöd ki semmi vizet nem fog zavarni, mivel a semelyik karakterhez nem kötődik semmilyen paragon szint. Az account plvl lesz minden karakter szintje mellett.

  2: A játékidő megmarad, mivel ha kitörölsz egy karaktert attól még játszottál vele annyit amennyit (logikus ugye? :D), a meghalt hc karakterek beszámításáról még nincs információ.

  3.: Mint mondtam, a karaktereknek nincsenek szintjei, ha plvl196-on vagy, a másiknak is annyi lesz. ha épp plvl192,5 szintű (félig betelt már a csík a köv szinthez) a másiknál is azt fogod látni.

  Ui.: mit jelent a 890/1000? nem tudok rájönni :D

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@Majin (#7):[/reply]Az első 2 pontra azt mondanám, hogy kérdéses, józan paraszti eszemmel úgy gondolom, ha egy karakter törlődik,akkor a vele megszerzett XP is elvész, hiszen jelenleg nem accountra gyűjtöd a paragon szintet, hanem karakterre.

  A harmadik pontod szerintem stimmel, hiszen ebben az esetben már nyugodtan tudod majd törölgetni a karaktereket anélkül, hogy XP-t veszítenél, hiszen a paragon szint nem karakterhez, hanem accounthoz lesz kötve, megjegyzem ez a megoldás sokkal ésszerűbb, mint a mostani.

  Szóval a 3. pontban leírtak lesznek az érvényesek – hozzáteszem – a dolgok jelen állása szerint.

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  Van pár kérdésem, amire talán tudtok, talán nem tudtok válaszolni, de felteszem őket, mert hátha…

  1. Ha törlök egy karaktert akkor megmarad a paragon szintje? Beleszámít az account paragon szintjébe? (illetve törlőik a játékidő is az összesítésnél vagy nem?)

  2. Ha archivált karaktert törlök, azoknak beleszámít a paragon szintje az account paragon szintjébe? (és itt is törlődik vagy megmarad a játékidő a statisztikákban?)

  3. Csak, hogy tisztázzuk. Az fog történni, hogy a rendszer fogja a karaktereiddel szerzett paragon XP mennyiséget, azt összeadja és megfelelteti egy account paragon szintnek, majd onnantól kezdve minden 70es karakter ezt a szintet fogja tolni ugye? Szóval ha X karakterrel abbahagyom a játékot 890/1000 paragon XP-n, és átlogolok Y karakterre, ami szintén 70-es, akkor Y karakterrel szintén 890/1000-ről fogom folytatni?

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#5):[/reply]Gondolom nincs elég nagy betűkkel írva az, hogy:

  Instructions
  Go File -> Make A Copy
  Enter character names & levels in green cells

  ;P

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@rotacioskapa (#3):[/reply]Én ebbe nem tudok beleszerkeszteni, semmit. :(.

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Én már tegnap kiszámoltam az enyémet Plvl 91 lennék most, de szerintem míg kijön elérem a 100-at! :)

  Reply

 • avatar

  kicsifoxi

  |

  [reply]@Fedayn (#1):[/reply]Hát ki tudja, valószínű lesz változás, de a lényeg az az, hogy nagyjából megtudod nézni jelenleg hogyan állsz. :)
  Hát lusta voltam rendesen kiszámolni, de itt is meg lesz a 130 környéke

  Reply

 • avatar

  Fedayn

  |

  ez már tuti 100%? én kiszámoltam, nagyjából, olyan 130-as para szint körül leszek a jelenlegi állás szerint :-) gondolom nem kell túlbonyolítani a számítást, egyszerűen csak össze kell adni a mostani para lvl szerinti xp mennyiségeket és meg kell keresni a táblában, hogy a szumma itt melyik szintig ér el…

  mondjuk ha valakinek van 10 db para 100-as karija, akkor az majdnem eléri a 400-as szintet most :-) csak 10-15 mrd xp hiányzik majd hozzá…

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.