Diablo 3 Hungary klán: játékosokat toborzunk! (UPDATE!)

Dyingsoul . Egyéb 4780

Létrehoztuk a hivatalos magyar rajongói oldalunk klánját: D3Hungary névvel és <D3HUN > taggel.

Teamspeaken saját szobákat is hoztunk létre, de ezeket bármikor tovább bővíthetjük igényeink szerint:

A klánt közösségépítő jelleggel hoztuk létre, először csak ezzel az egy klánnal indulunk, később ha nem elég a 120 fős klánhely, akkor bővülünk újabb klánokkal. :) Elsődleges célunk, hogy az embereket összehozzuk és egy aktív játékosközösség részei lehessenek. Szeretnénk olyan közösséget létrehozni, ahol egymást segítik az emberek és a kezdők és hardcore játékosok is megtalálják a kihívásokat. Várjuk jelentkezéseiteket!

Update: A klánok beteltek, egyelőre nem tervezünk újabb klánt, további updateig csatlakozzatok a közösséghez.

Hungary Veterans

 

Azoknak akik pedig a klán mellett vagy helyett még közösséget is keresnek, ajánljuk a Hungary nevű communityt aminek Barnus a leadere. (Csak simán Hungary a neve ahogyan a képen is látható):

Community

 

A Community és klán között az a különbség, hogy a community csak egy chat, semmi más.

Comments (37)

 • avatar

  mittodomain

  |

  Srácok, nem bántásból, de ez most komoly, hogy kijött a játék történetének eddigi legnagyobb módosításcsomagja, és egy szót sem írtok róla? Tele van az internet a leírásokkal és képekkel, itt meg szerda óta nincs egy friss hír sem. Azért csatlakoztam az oldalhoz, hogy naprakész legyek és olvashassak valamit magyarúl is, de itt néma csend és hullaszag. Szomorú.

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Mire gondolsz konkrétan? Hetek (hónapok) óta arról cikkezünk, hogy a ptr szerverekre milyen javítások érkeztek. Ezeket a javításokat implementálták most az élő szerverekre.

   Én egy stream adásban mindent összefoglaltam: igaz, hogy nem rövid de bemutatok benne mindent és az új patchen felül még a RoS contentet is (nyilván a RoSnak a 2.0.1 valódi részhalmaza ezért nem látom szükségét még egy bemutatót készíteni kivéve ha erre van nagyobb igény de mint írtam: feleslegesnek tartom):
   http://diablo3.hu/2014/02/14/daralo-9/

   Bár a streamben minden benne van, írtunk külön a közösségekről is:
   http://diablo3.hu/2014/02/25/reaper-of-souls-betekintes-kozossegek/

   Ezen felül a legutóbbi PTR hibajavítások és egyéb patchek is visszakereshetőek az oldalunkon, csak rendszeresen olvasni kéne vagy használni a keresőt (akár ezektől régebbi hírekre is vissza lehet menni):
   http://diablo3.hu/2014/02/07/ptr-patch-2-0-0-2/
   http://diablo3.hu/2014/01/26/uj-kek-aradat/
   http://diablo3.hu/2014/01/22/account-binding-celja/

   Ezen felül is lehet, hogy elmentünk valami mellett emberek vagyunk, így hibázhatunk mi is. Írd meg ha valamit hiányolsz és pótoljuk.

   Reply

   • avatar

    mittodomain

    |

    Szervusz, kissé politikus választ adtál, kidomborítva azt amit feltettetek és jótékonyan elhallgatva azt amit nem. Megismétlem nem bántásból írtam, tudom hogy ez nektek hobby és nem ezzel foglalkoztok egész nap.

    Például ezek elég részletes leírások, amiket nem linkeltetek, és nem fordítottatok magyarra, még részeiben sem, nem is tehettétek, hiszen mindegyik a kiadás óta jelent meg.

    http://eu.battle.net/d3/en/blog/13071930/are-you-prepared-for-201-26-02-2014
    http://wowhead.com/news=228785/diablo-iii-welcome-back-guide

    Hivatalos patchnotes, mait ígértetek de nem került fel (Ez nem ugyanaz mint PTR patch notes hiszen az javarész RoS):
    http://eu.battle.net/d3/en/blog/12671560/patch-201-now-live-25-02-2014

    Ha Blizzard ezeket fontosnak tartotta kiposztolni, akkor itt miért nem kaptak külön postot.
    Mondom mégegyszer én csak annyit látok, hogy két napja nem frissül semmi ami érthető volna ha nem történt volna semmi, de most…

    Reply

    • avatar

     Dyingsoul

     |

     Valószínűleg azért, mert 2-3an szerkesztjük az oldalt és a közösségi dolgok foglaltak le minket (klán, community) és emellett több időnk nem volt foglalkozni a többi dologgal. Feltöltöttünk 2 klánt összesen 300 fővel, ami még kevés is a további igényeket látva.

     Azt pedig már csak mellékesen jegyzem meg, hogy az ilyen visszajelzéseket e-mailben (Kapcsolat menüpont) kellene inkább eljuttatni, így a kevésbé szívélyes fogadtatás miatt nem kellene csodálkozni, hiszen keményen offtopik amiről beszélgetünk. Ennek ellenére a hsz-eket meghagyom a további reakciókat viszont törölni és szankcionálni fogom. (ha sok lesz akkor a témaindító hszeket is törlöm)

     Reply

 • avatar

  hurka11

  |

  én Szerettem volna csatlakozni a Veteránba de hát még 12 óra meló után se vett be senki… azóta meg vagy 100 embert…

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Az a gond, hogy jött kérelmeket miután elfogadjuk vissza is kell igazolniuk az embereknek. Ha nem igazolják vissza pending státuszba kerülnek. a pendingek száma korlátozott és ha eléri a maximumot hiába van még hely a klánban, nem tudunk elfogadni több jelentkezést mert egy hibaüzenet jön miszerint elértük a pending maximális számát.
   Példa:
   A létszámlimit 150, ha 20-an vagyunk a klánban és van 20 kérvény amit elfogadtunk, de a játékosok nem igazoltak vissza, hiába van 50 további jelentkezőnk nem tudjuk elfogadni a jelentkezésüket a hibaüzenet miatt. Annyit tudunk tenni, hogy a visszaigazolást nem küldő játékosokat elutasítjuk de akkor meg sértődés lesz belőle.

   Egyébként a veterans is be fog telni, még van 7 hely, de cirka 40 jelentkező van még a 7 helyre… :S

   Reply

   • avatar

    Scythehawk

    |

    Üdv Dying,

    egy kérdés csak, amennyiben megtelik a második klán is csináltok harmadikat?
    Úgy értem elég nagy a közösség, ahogy látom és nyilván vannak még egy páran (köztük én is) aki örömmel csatlakozna, de ugye a hely limitált.

    Reply

    • avatar

     Professor J

     |

     Lesz harmadik klán is.

     Reply

   • avatar

    hurka11

    |

    akkor bocsi:S majd ha lesz ujj akkor megpróbálok ismét :) és akkor figyelem:) köszi!:)

    Reply

 • avatar

  lextrion

  |

  Egy kis segitség kéne. Sehogyan sem találom a klánt és tartok tőle,valami hiba van,nem csak simán hülye vagyok. Beirom a “hungary” kifejezést a klán ill. a community keresőbe és egyik helyen sem jelentek meg. Mi lehet az oka? Gondolom az europai szerveren nyomjátok vagy tévednék?

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   A hírben le van írva minden, ettől érthetőbben nem tudom elmondani, csak ugyanazt tudnám leírni.

   Reply

   • avatar

    lextrion

    |

    Hát ezek szerint nem volt érthető amit irtam. Az adott ablakban beirom a “hungary” kifejezést és rákattintok a searchre,mikoris rohadtul nem dobja ki azokat az eredményeket,amik a fenti képen vannak. Lépésről lépésre követem,de mégsem ltája a kereső.
    Azon felül mi a jelszó tsre?

    Reply

    • avatar

     lextrion

     |

     Oké megvan.Elnézést a sületlenségemért.Nem tudtam,hogy itt a brittish english megy -.-

     Reply

 • avatar

  andreas1984

  |

  Most Community vagy Clan-ba kéne belépni?

  Reply

 • avatar

  mittodomain

  |

  Szeretném újra létrehozatni a régi szobámat, mi a teendő?

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   rsz egy emailt nekem vagy teamspeaken keresel egy admint. Ca jogot csak akkor tudunk adni ha benne is vagy a saját szobádban.

   Reply

 • avatar

  Kentril

  |

  Community-ben is lehet híreket írni a népnek, és nem kell őket széttagolni 120 fős csoportokra, valamint jelenleg a klán se sokkal több egy közös chatnél,online listánál. Loot listának meg nem sok értelme van,főleg 120 főnél.
  Communitynál is látni valami hiányos roster-t de az gondolom még bugos.

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Igen ezért ajánljuk a sima Hungary nevű communityt. De mint te is írtad az nem több egy chatnél. A klánnak is megvannak az előnyei:
   -Közös nagy chat, ha írsz valamit nagyobb eséllyel tudnak segíteni ha gondod van.
   -Könnyebb játékostársakat találni a saját szintedhez mérten vagy segítséget kérni nagyobb szintű játékosoktól.
   -Mint írtad, látod a lootlistát, ez szerintem nagyon jó mert láthatod milyen legendaryk vannak és akár még statisztikázni is lehet vele, hogy milyen gyakran esnek stb. Milyen különböző rollok vannak egy-egy legendaryhoz.
   -Könnyebb instant, magyarul beszélő partyba kerülni, mivel látod, hogy a klánban kik milyen szinten melyik játékmódot vagy actot játsszák épp. Magyarul: a klán akár helyettesítheti a public game játékmódot és megakadályozza, hogy barmokkal kerülj össze.
   -Klános partykban könnyebb ismerkedni barátokat szerezni és a cserebere is könnyebb. Pláne mivel a friend list is limitálva van szerintem ez nagyszerű lehetőség barátok-játékostársak keresésére.

   A communityben a rosterben csak egyetlen embert látsz, ez nem bug, ez így is fog maradni. Csak a community létrehozóját látod benne. ÉS az tényleg csak egy nagy közös cset ráadásul automatikusan nem lép be a chatre.

   Akit pedig a klán-szövegözön bánt, az még mindig testreszabhatja a chatet, hogy ne legyen zavaró/idegesítő.

   Reply

   • avatar

    Kentril

    |

    Klánra írtam,hogy az sem több chat szobánál.
    Community rostert nem tudom mire vélni, mert előbb megnéztem egyet és 10 embert láttam benne, mind3 ranggal,amik klánban is vannak,sőt 2en offlinenak is írt..
    Ha új hírt írnak ki communityn,akkor fehér szöveg jelzi , és community ablakban is villog ikon rajta.
    Community chat színe is állítható,de belogoláskor tényleg be kell kapcsolni a chatjét.
    Nem vagyok ellene a klán gyártásnak,csak nem teljesen értem,hogy ha friend list limitáltsága miatt is csináljátok, akkor miért klán van előtérben,ami szintén limitált.
    “Józsika” lehet nagyobb eséllyel találna party társat egy 500 fős chaten nem?
    Communityn hirdethetnétek a weboldalt, kiírhatnátok ha van új hír itt ,stb stb.

    Reply

 • avatar

  winyo1

  |

  Arra én is kíváncsi lennék hogy kilépni lehet-e vagy kérni a leadert hogy tegyen ki mert egy barátom nem fért be, de viszont szeretnénk egy klánban lenni. Valaki?

  Reply

  • avatar

   winyo1

   |

   megvan köszi

   Reply

   • avatar

    Dyingsoul

    |

    Mint írtam van mégegy klán és ott van hely mindenkinek (egyelőre). Ha gondolod gyertek át

    Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Updateltem a hírt, kész a második klán! :P

  Reply

  • avatar

   Bradzil

   |

   Nagyköszönet a gyors és hatékony intézkedésért! :D

   Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Ha belépek egy klánba onnan ki is lehet lépni bármikor nem? Bár szerintem én maradok a magányos farkas , majd csinálok egy jó nevű klánt, de senkit nem hívok meg és nem engedem, hogy csatlakozzon :D

  Reply

  • avatar

   Bali007

   |

   Már előre irigy vagyok!

   Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  Muhaha, már nem is lehet Joinolni a klánba :(

  Reply

  • avatar

   Bradzil

   |

   Én is joinolnék, de már lecsúsztam róla… :(

   Reply

 • avatar

  rotacioskapa

  |

  és mi a ts ip?

  Reply

  • avatar

   Professor J

   |

   ts.diablo3.hu

   Reply

 • avatar

  Beatdriver

  |

  Aloha. Miképp kell jelentkezni? :D

  Reply

 • avatar

  chunlee

  |

  Off: Sziasztok, ha xp növelés célból létrehoztam plusz monkokat magamnak azokat ha törlöm most, hogy nincs szükség rájuk a 60(xyz) szint nem csökken ugye? Kösziköszi On.

  Reply

  • avatar

   bendeguz

   |

   Én töröltem 3 SC karaktert csak egyet hagytam meg (mivel csak HC -zek az utóbbi fél évben nincs szükségem többre). Paragon szintem a törlés után nem változott. Ettől függetlenül csak a saját felelősségedre csináld :)

   Reply

 • avatar

  Taki81

  |

  közösség nincs csak klán?

  Reply

  • avatar

   Professor J

   |

   Közösség van Hungary néven, oda várunk minden magyar játékost.

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.