Kezdőlap Hírek Nem csak falakat építettünk csontból de létrákat is, hogy megmászhassátok azokat!

Nem csak falakat építettünk csontból de létrákat is, hogy megmászhassátok azokat!

47
0
MEGOSZTÁS

Magyarul: közeleg a ladder! Úgy tűnik egyik olvasónk (chasy) valamiféle sötét mágiát használva kitalálta korábbi hírünk alatt, hogy Josh a titokzatos tweetjében akár a ladder opcióra is gondolhatott. Nos a mostani tweetjéből már majdhogynem biztosra vehetjük, hogy a játék elődjében megvalósított rendszer itt, a Diablo 3-ban is napvilágot láthat!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Mivel kevesen ismerik a laddert, ezért egy kis ismertetőt összedobtam róla. De még előtte tisztáznunk kell, hogy a ladder az játékmódként lenne bevezetve, tehát lenne Softcore, Hardcore és Ladder karakter. Akik nem szeretnének részt venni benne, azoknak semmi hátrányuk nem származik belőle.

Az ismertetőt az elődben megismert szabályrendszer alapján írtam, ez teljesen más is lehet a D3-ban, mivel még semmilyen részletet nem tudunk a dologról.

A Ladderről:

Vanank seasonok, évadok ha úgy tetszik aminek meghatároznak egy időtartamaot, mondjuk egy év egy félév vagy másfél év ilyesmi. Amikor indul egy ladder season, akkor a játékosoknak lehetőségük van egy olyan “realmben” kreálni karaktert, ahol mindenki a nulláról indul, magyarul egy season kezdetén még senkinek nincs karija, úgy kell kreálni az adott seasonre. Mindenki egyenlő esélyekkel, hátszél nélkül indul a játékban. Van egy rangsorolás a játékosok között, ami hivatalos adatok alapján kerül összegzésre.

A Ladder módban bevett szokás, hogy vannak egyedi dolgok, amik a normál játékmódban nincsenek. Ezek lehetnek teljesen egyedi droppok, módosított itemek, más játékszabályok, olyan mobok amikkel a normál játék során nem találkozhatunk (mondjuk siegebreaker fields of misteryben fun lenne). Másképp fogalmazva: a ladder játékmenet másabb lenne, mint a normál.

Amikor egy Ladder seasonnek vége van, akkor minden karakter átkerül minden megszerzett cuccával együtt (amik normal módban igen értékesnek számítanak, hiszen lehetetlen ott megszerezni őket) a normal játékmódba és kezdődhet az új season, ahol ismét nulláról indulhat minden játékos.

Nagyjából ennyi. :D