Emlékeztető: Bezár az Aukciós ház

Envo . Hírek 2760

Kevesebb, mint egy hét múlva végleg eltűnik az aukciós ház a játék felületéről,  ha valamit esetleg még bent hagyott az ember nem árt lecsekkolni, ne legyen baj belőle később. A bezárás pontos ideje: június 24.

Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)

As a reminder, the Diablo® III gold and real-money auction houses will be closing for good on Tuesday, June 24. If you still have unclaimed items or gold in the Completed tab, please retrieve them before next week—or they’ll be gone forever!

For more information, read on below or visit our Diablo III Auction House Update FAQ.

Q. I thought the gold and real-money auction houses were already shut down. What’s up?
Answer: The ability to Bid, Buyout, and list new auctions in the gold and real-money auction houses was indeed disabled on March 18, 2014. However, the auction house window remained active following the shutdown and will be available until June 24, 2014. This was to allow players adequate time to retrieve their items and gold from the Completed tab.

Q. Okay. But now that the gold and real-money auction houses are shut down, how do I access my Completed tab?
Answer: To access the Completed tab, simply click on the standard gavel icon and select which auction house (gold or real-money) you wish to access. The Completed tab will appear in its normal location on the far right of the auction house window.

Q. I think my Completed tab was full when the auction houses shut down. What happened to all those extra items?
Answer: Each Completed tab can display up to 50 items at a time. If a player has more than 50 items to claim from the gold or real-money auction house, those outstanding items (including unclaimed gold) will remain in the Completed tab “backlog.” As items are removed from the Completed tab and additional space is made available in the UI, items in the backlog will begin to appear and can be claimed as normal.

Please note that items and gold in the backlog will be removed permanently from the game after June 24, 2014.

 

Comments (7)

 • avatar

  stra

  |

  Nekem egy kicsit hiányzik az AH, nem volt az olyan rossz.Viszont ilyen nem volt, hogy aki akarta használta aki meg nem az nem. Ah nélkül még mp1re se dobott neked geart.A jelenlegi loot rendszer mellett lenne az igazi ha beüzemelnék.Főleg miután szétkúrták teljesen a barbárom buildjét, és csak bizonyos tárgyak, meg sok cdr által játszhatnék majdnem úgy mint anno.
  És bocsánat de így nekem nem nyújt szórakozást a barbárral játszani, farmolni addig amíg kidobja a megfelelő itemeket, mert egyszerűen kínlódás vele menni, lomha, totojázós játékmenet a maximum vele jelenleg. A többi kasztot meg nem csípem.

  Reply

 • avatar

  janesz091

  |

  A magam részéről én örülök, hogy pokolra került az AH. Ennek hatására vettem meg a játékot, előtte csak szemezgettem vele, illetve a startert nyomtam orrvérzésig.

  Persze, lehet mondani, hogy “fölösleges volt kivenni, hiszen aki nem akarja az nem használja” meg hasonlók, csak hát én ilyen téren könnyen az egyszerűbb utat választanám ami hosszútávon kevésbé szórakoztató és elrontanám vele a saját játékomat.

  Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor tudod, hogy mozognod kellene, ezért hazafelé inkább tolod a mocit, de egy idő után nagyon erős a csábítás hogy felpattanj rá, hiszen rövid távon sokkal kellemesebb érzés, nem fárasztó és örülsz hogy nem kell kutyagolni, de hosszútávon kicseszel magaddal, mert elvesz tőled bizonyos dolgokat (a kihívás, hogy gyalog mész haza, esély egy fittebb életvitelre, állóképesség növekedése stb).
  Lehet, hogy sántít a példa, de én kb így voltam az AH-s dologgal is. Rövidtávon jó, de hosszútávon elveszi a játékélményt, és nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, mivel az emberek többsége nagyon hajlamos arra, hogy a könnyebb utat válassza ha az tálcán kínálja magát, még ha nem is állt szándékában kezdetben.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  Senki nem fog megkövezni, a téma már lecsengett, meg amúgy a játékosbázis jelentős része elfogyott, így elég kevés kő eshetne rád. Én is csak azért nézek fel ide időszakosan, hogy nagyjából képben legyek az aktuális változtatásokkal, hátha egyszer a Blizz úgy dönt, hogy mégis csak jobb volt a régi rendszer… Március 18-óta nem néztem meg a completed listámat, pedig maradt még vagy ~~50-100€ körüli érték, amitől már nem sikerült megválni, most megy a levesbe és nem is túlságosan érdekel, hiszen rá pár nappal az értéke már 0€ volt. Na ez az igazi infláció.

  Nem mintha most nem lehetne goldot, egyéb cuccot venni játékon kívül, csupán “kicsit” felment az ára, illetve 3-4 lépésben jut hozzá az ember az eddigi 1 helyett. Persze annyi változott, hogy ezeket a boltokat már nem a kisemberek üzemeltetik, hanem azok a csalók, akik miatt amúgy a legtöbb ember feje fájt, akik a piacot uralták, inflálták, szétcseszték, stb.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  Üdv,

  sosem értettem miért zavart bárkit is, aki akarta haasználta,aki nem nem..ennyi!
  Jöhet a megkövezés, a goldfarmerek,csalók,gazdag szülők gyerekeik miatt….de ettől még a tény, az tény marad…nem volt senki sem rákényszerítve, hogy használja! Csak emgint ott tartunk, hogy mindenki a másikat figyeli, hogy miért tart előrébb….miért nyomja MPL10-en vagy Torment 6-on….

  Reply

  • avatar

   JohnyMilan

   |

   Engem nem zavart amíg volt AH, de azzal nem értek egyet, hogy nem voltam rákényszerítve. Mivel semmi használható nem esett az akkori játékban csak úgy tudtam fejlődni, hogy az AH-ban vásároltam. Ha a mostani helyzetben lenne AH, tutira nem használnám mert nélküle is van lehetőség feljebb lépni. Bár nem tudom kinek mi a célja ebben a játékban, nekem mindig az volt, hogy jót szórakozzak, kikapcsolódjak és jutalmazzon is a játék közben. Az AH idejében nem szórakoztam olyan jól, mint mostanában.

   Reply

   • avatar

    DriNk

    |

    Nekem spec hianyzik kicsit, tokjo lenne 1-2 cucc a karaktereimnek amik az istennek nem akarnak esni. Vegulis mindegy, igazabol ezek nelkul is elvagyok, szal nagy lelki torest nem okoz a dolog.

    Reply

 • avatar

  lived

  |

  Gondolom akkor a menüből is eltűnik az AH.
  Engem már zavart.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.