Lightning wizard build

Dyingsoul . Hírek, Videó 3120

Érdekes wizard lightning build látott napvilágot bár akik arra számítanak, hogy fire vagy arcane elementális buildjük veszélybe került, azoknak üzenem, hogy nincs mitől tartaniuk. Ez a build ugyanis olyan embereknek szól, akik kezdők wizarddal vagy eddig talán nem is volt wizard karakterük de mostanában elgondolkodtak a kipróbálásán. Az a legjobb az egészben, hogy a kezdeti buildhez a gearünk nagy részét a kovácsnál craftolhatjuk le, egész pontosan 9 itemet amihez már csak pár (esetleg blood shardból vásárolt) legendary szükséges. A videóban Torment I-es fokozaton mutatja be, de a feltöltő szerint T3-on is tökéletesen életképes akár soloban is ez a build.

 

Comments (4)

 • avatar

  Tuki

  |

  Ilyet csinálhatnának és tölthetnének fel magyar profi játékosok is!Hogy én is megértsem. :P

  Reply

  • avatar

   Xeper

   |

   Gyakorlatilag csak felolvassa a tárgyakat és skilleket, amiket láthatsz (és remélhetőleg már ismersz) is, semmi mást nem tesz hozzá.
   Rövid támasz a videóhoz:
   Tárgyak közül a setekkel kezd (Born, Aughild, Cain, Captain Crimson), fejlécben látható a set bónusz, alatta pedig a szükséges elemek, illetve elemenként a várt paraméterek a rollolható minimumokkal. Other alatt a nem feltétlenül perfect, de még értékelhető paramétereket listázza.
   Utolsó craftolandó az offhand, majd a tetszőleges gyűrű/amulet ugyanezekkel a leírásokkal.
   Skilleket is csak felolvassa melyiket használja milyen rúnával.
   Paragonból a Core kategóriában a movement speed annyi legyen, amennyi a tárgakat kiegészíti 25%-ra, minden más INT. Offense kategóriában a CDR az első, aztán a crit damage, majd az attack speed és a crit chance (ha van annyid :) ). Defense-ben a sorrend: life, life regen, armor, all resist. Utility-ben: life on hit, area damage, másik kettő egyéni preferencia kérdése.
   6. perctől akcióban látható az egész. Sapkába a lehető legnagyobb gyémánt kell, vértezet többi részébe topaz, a fegyverbe pedig emerald.
   A build lényege a kb 60% CDR, hogy minél többet legyen archonban (18mp-et kell várnia mikor lejárt). Mikor nem archonozik, akkor az electrocute-ot használja. Passzívok miatt egészen jó crowd controlja van (villám stunol).
   Használat: feltenni a 3 buffot (familiar, magic weapon, storm armor), black hole és electrocute a kicsikre, elitnél archon, jobb klikk, és/vagy robbangatás.
   T3 fölé a glass cannon helyett blur, vagy dominance passzívot javasol.

   Reply

  • avatar

   Bali007

   |

   “profi” játékosok

   Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  Kezdéshez teljesen jó, cuccok is elérhetőek hozzá, de kiváncsi lennék magas Tormenten és T6on, lightning wizard, h szerepelne. Nyilván megoldható über cuccokkal, de mégis. :P
  Az tetszett, hogy erősen gyúr CDR-re és így minimális. idő telik el újbóli Archon forma használatához.
  Én azért kiváncsi leszek élesben 2.1-re mert a Wizard sztem kicsit gyér per pill, több ismerősöm is parkoltatja, nem véletlen, és fórumokon is ezt hallani, h gyenge a class jelenleg. :((
  Én mindig is harcos párti voltam és leszek, de az összes kari bejön azért, és tolom mindegyikkel, WD-t húztam napokban gear ügyileg, petes és bejön eléggé, most per pill DH-zom. :)) Utána Monk és Wiz sztem megint.:P Jönnek fel a Barbáromhoz és a lovagomhoz a többiek szépen lassan, Wizardom mondjuk tüzes build,dmg van, de valahogy nem az igazi, “fura” a mágus na, bár cuccaim nem is a legjobbak még ez is igaz.
  A videó viszont informatív volt, és egyszerűen elmnodja a lényeget a srác. :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.