Elkezdődött a season tesztelése a PTR szerveren!

Dyingsoul . Hírek, kék, Patch, RoS 3229

Lylirra felhívta a figyelmünket arra, hogy elkezdődött a season tesztelése a PTR szerveren. Ezt a játékmódot a karakterünk létrehozásakor tudjuk kiválasztani a Hardcore módhoz hasonlóan.

Screenshot363Lylirra azt is megosztotta velünk, hogy a PTR tesztelés során többször is fogják törölni a season karaktereket, hogy megfelelően tesztelhessék az éles szerverre tervezett későbbi season reseteket is.

Screenshot361

Sajnos a PTR szervereken még nem találhatóak meg az új, season only legendary itemek annak ellenére, hogy a season már elindult. A jó hír viszont az, hogy a következő PTR javítócsomagban már megtalálhatóak lesznek ezek az újítások is!

Screenshot362

 

Our first Seasons test begins today! To create a Seasonal hero, simply check the “Seasonal Hero” box located below the class selection list.

Please note that over the course of the patch 2.1.0 PTR, we may periodically “end” a Season to test the rollover process and ensure that Seasonal character data migrates correctly. To get the most out of this PTR, we will likely start and end a Season several times before our public test phase concludes.

For more information about Seasons, click here.

If you have any feedback to share regarding Seasons (including, but not limited to Conquests, Leaderboards, character creation, and data roll over), be sure to post in this forum. Any and all feedback is welcome. :)

Thanks for your support and participation, and good luck with those Conquests!
——————————————————————
As a follow-up, Seasonal Legendary items are not yet enabled and therefore will not drop in the current build of the patch 2.1.0 PTR. We’re currently working to enable Seasonal Legendaries with the next PTR build and will provide an update in this thread once they’re live. (forrás)

 

Comments (6)

 • avatar

  Optimusprime

  |

  Aki nem akar season karaktert indítani az milyen újdonságokból fog kimaradni?
  Mert őszintén nem nagyon hat meg ez az season dolog. Nem játszok annyit, hogy foglalkoznom kéne vele..

  Reply

 • avatar

  ProdMiror

  |

  Mi az a Season karakter?

  Reply

 • avatar

  nemtoknevet

  |

  Sziasztok!

  Bocsi, hogy itt teszem fel a kérdést, de nincs kedvem visszakeresni azt a posztot, ahol arról volt szó, hogy milyen módon változik a paragon szintezés lvl 250-től.
  Valaki leírná nekem kérem, hogy utána miért és milyen szinten változik a szintezés “folyamata”, “nehézsége”?
  Köszönöm :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.