Új Diablo3Hungary tag!

Makk . Hírek 1829

Üdvözlök mindenkit Makk vagyok!

Kissé megkésve ugyan, de felvettek (mint egyetlen jelentkező így nem volt nehéz) az oldal szerkesztőségébe. A játékkel azóta játszok mióta kijött van egy klánom és 25 éves vagyok, szerintem bemutatkozónak ennyi bőven elég lesz. Fogok indítani egy videó sorozatot, ami be fog mutatni a játékon belül sok mindent, eleinte általános dolgokról lesz szó, hogy mire érdemes figyelni, majd a kasztok felvázolása, valamint részletesen buildek bemutatása, hogy mi miért jó és miért úgy jó, valamint a gyakorlatban, hogy működik, amihez majd pár klántársamat is fogom kérni, hogy segítsen bemutatni, mivel nyilván nincs minden karakterhez minden buildhez a teljes gearem. Valamint lesznek buildek amik csak elméleti szinten lesznek felvázolva, úgyhogy amennyiben valaki van hozzá geare örömmel a segítségét venném, ha segítene majd gyakorlatban is bemutatni az adott buildet. Szép napot mindenkinek!
BattleTag: Nagykiraly#2425

Comments (12)

 • avatar

  3nigm4

  |

  Nekem nagyon hasznos volt a videó és várom a következőt. Sok sikert!

  Reply

 • avatar

  rootshaper

  |

  Elég lehangoló és siralmas, hogy a Diablo III hivatalos magyar rajongói oldalán megengedhető az, hogy egy 25 éves csöcsfej, aki még írni is képtelen helyesen, elfoglaljon bármilyen pozíciót. Itt a 25 évest azért emeltem ki, mert már vastagon kijárta az általánost (vagy nem) és ennek ellenére egyetlen olyan mondatot sem volt képes prezentálni, amiben ne lett volna valami szörnyűséges gyermeteg hiba. Meglehetősen kíváncsi vagyok arra, hogy mégis milyen videókat fogunk majd látni kedves új kollégátoktól, de meg merem előlegezni, hogy a marhanagy lelkesedésnek az lesz a vége, hogy egy maga elé mormogó, gyermeklelkű srác fog förtelmesen érdektelen bemutatót tartani a Diablo III legalapabb lehetőségeiről, majd az egész az érdeklőséd és a sikerélmény teljes hiányában abba is marad. Meddő próbálkozás, akkor már inkább tanuljatok meg angolul (bár ha magyarul sem megy… jesszus), és keressetek fel olyan youtube csatornákat, ahol mindez már hetven példányban fellelhető. Rohadtul le van maradva a magyar gaming és képtelen valami érdekeset, valami újat felböfögni magából, ami rányomja bélyegét arra is, ahogy például engem ítélnek meg a munkahelyemen, ha véletlen szóba kerül az, hogy videojáték-függő vagyok.

  Én inkább ahhoz kívánnék sok sikert, hogy kedves Makk kollégátok találjon valami neki megfelelő állást, ahol nem kell használnia a magyar nyelvet. Meg ahol nem kell unalmas és érdektelen bemutatókat készítenie erőlködésből.

  Jól beválasztottatok, gg :)

  Reply

  • avatar

   zotyy

   |

   Esetleg miért nem jelentkeztél te a szerkesztői feladatra?
   Nem az a szomorú,hogy le van maradva a magyar game,vagy esetleg az oldal,hanem,hogy az első “hozzászólás” egyből egy rosszhanvételű “rinya” az,hogy valaki 25 éves nem jelent semmit!
   Szerintem,magadat vázoltad fel az imént,és “el is árultad magad” mivel a munkahelyeden le vagy nézve,mert játszol,lehet talán a csodálatos természeted miatt

   Reply

   • avatar

    janesz091

    |

    Igen is, illene ügyelnie a helyesírásra! Főleg, hogy egy hivatalos diablo3 rajongói oldal egyik szerkesztője lett. Ez nem a facebook!!

    Reply

  • avatar

   DriNk

   |

   Mindezt le lehetett volna irni kevesbe irritalo modon is.

   Reply

  • avatar

   Raynor

   |

   Gratulálok a bunkó hozzászólásodhoz rootshaper, inkább ejtsen valaki pár helyesírási hibát, mint legyen ilyen tahó stílusa, amivel te itt előhozakodtál. Ha az alapok érthetően vannak elmagyarázva, szerintem 100x több embernek lesz kedve megvenni/újra elővenni a játékot, mintha 10ezer km-re lévő nolife-player streameken próbálnak eligazodni/gearelődni. A magyar gaming lemaradottsága többek között a hozzád hasonló kulturált embereknek is köszönhető. Ja és gondolom solozod a 40es Grifteket, top 10 vagy minden kaszttal, és két 10 milliós nézettségű streamed között benéztél ide hozzánk, halandókhoz.

   Reply

   • avatar

    Professor GaY

    |

    Attól még igaza van :D :D át lehetne olvasni azt a pár sort. A játékot pedig nem elmagyarázni kell hanem játszani és rájönni dolgokra, az emberek hozzászoktak hogy mindent a kezükbe adnak, és semmit még egy kibaszott játékot sem akarnak maguktól megérteni, csakis ha elmagyarázzák neki.

    Reply

    • avatar

     pecsenye

     |

     Lehet igaza van, lehet nincs, én minden esetre örülök neki, hogy valaki összeszedi a főbb alapokat és elmagyarázza. Megvan a választás joga, hogy ne nézzem meg, ha nem akarom. De ÉN AKAROM! Miért baj ez? Persze meg kell tanulni magadtól igen, jogos. De MAGYAR nyelven olyan elemi kérdésekre nem találok például választ, ami nagymértékben befolyásolja az egész karaktert, felépítését, skilleket, mindent. (Megjegyzem eddig direkt nem néztem utána semminek, de mivel egy ideje úgymond megálltam a fejlődésben, ezért elkezdtem kutakodni, hogy pontosan mi micsoda.)
     Én például nem azt akarnám, hogy mondják meg, hogy pontosan mit vegyek fel és hogyan menjek, kivel, mikor stb, csupán az alap fogalmak legyenek összegyűjtve, legyen tiszta, hiszen anélkül építkezni is elég nehézkes.
     Bocsánat, egy vélemény, nem pártfogása egyik félnek sem.

     Reply

  • avatar

   sweeping

   |

   Lehet jelentkezni helyesírás ellenőrzőnek és fogalmazás javítónak, ennyire egyszerű… :D
   Starcraft2.hu-nak tényleg volt egy ilyen próbálkozása, szerintem itt is örömmel vennék, ha elégedetlenkedsz parancsolj, ahelyett hogy nyavalyogsz inkább segíts!

   Hírben: “amennyiben valaki van hozzá geare”
   valakinek! ez tényleg szemszúró mondjuk :)

   Reply

 • avatar

  Peppino

  |

  Üdv! Remélem ez nem olyan lesz mit sok más igéret amiböl nem lett semmi.
  Hajár!

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Üdv!
  Nekem tetszik ez a videó sorozat, mivel casual player vagyok szívesen fogadom a jó ötleteket/tanácsokat. :) Mindent bele sok sikert és kitartást.

  Reply

 • avatar

  DriNk

  |

  Sok sikert es kitartast :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.