Diablo 3 negyedik adás Crusader

Makk . Hírek, Leírás, RoS, Videó 2593

Sikerült elkészülnöm a Crusaderrel is, az összes tárgy nem lett felsorolva tudom, igyekeztem a kevésbé említésre méltó tárgyakat kihagyni, mivel így is igen hosszú lett.

 • Aktív Skillek
 • Passzív Skillek
 • Tárgyak

Jövő héten a barbár kerül terítékre!

Comments (22)

 • avatar

  pengeblade

  |

  Szia! A Cruzinak a swiftmount legendary flail receptre hol leltél rá?

  Reply

  • avatar

   Xeper

   |

   Az nem receptből van, sima loot.

   Reply

 • avatar

  andreas1984

  |

  Gratulálok a videókhoz!! Alig várom a Witch Doctort, (amit nem sokan tolnak a magyar klánban)
  Jelenleg Greater Rift 30-on vagyok, nem tudom hogy lesz ebből 42….remélem van tipped!

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  Hi,
  igen vannak hibák, vannak zavaró dolgok a videókban. Seni sem született videós, majd belejön, és kialakul a saját stílusa, ami vagy tetszik majd vagy nem.

  Viszon elismerésem, hogy teszed fel a cuccokat, mert érdemi posztot a tieiden kívül nem látni errefelé. Köszönet érte.

  Reply

 • avatar

  Makk

  |

  Na erre azért reagálok, megmondom neked őszintén, hogy magasról teszek arra aki kritizál, akit érdekel megnézi akit nem az nem nézi meg, teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a 21. század nagy betegsége ez, hogy senkinek semmi sem jó, bárki bármilyen blogot olvas tudja, hogy ez van, úgyhogy egy picit sem hatódom meg tőle. Mindenki azt gondol azt ír amit akar szíve joga. Néha jön egy 1-2 komment, amit elolvasok és elgondolkodok azon, hogy egyes emberek biztos azt néztek e meg :) No, de lényeg a lényeg mindenki gondol amit gondol ír amit akar én meg folytatom a munkám, ez ennyi ;)

  Reply

 • avatar

  nemtoknevet

  |

  Felőlem ki lehet törölni ezt a kommentemet, úgysem fogok beszállni egy ilyen idióta internetes veszekedésbe ilyen emberekkel, de le kell írnom, ami egy ideje, mióta nagy ritkán felnézek még ide felbosszant minden egyes alkalommal.
  Először is azoknak az idióta visszamaradott embereknek, akik nem tudnak semmit csinálni csak ugatni..
  MINEK VAGYTOK ITT? MINEK? MINEK KELL RONTANI AZ OLDAL SZÍNVONALÁT? Az utolsó mondjuk nem helytálló kérdés, mert ennek az oldalnak olyanja régóta nincsen, pont az ilyenek miatt, MINT TI (akinek nem inge ne vegye magára.. kivétel nelkül mindenki mehet öltözködni…).. Szegény Makk próbálkozik még itt, és igazából Ő a központja annak, amit mondani akarok..
  Valamelyik tiszteletre méltó, hibátlan és tökéletes személy szólaljon már meg a saját és a hozzá hasonló kommentelők nevében, hogy MI A FASZÉRT KELL folyton ócsárolni és szétoltani Makk munkáját?!
  Ha ti mindent ennyire tudtok akkor minek nézitek meg a videóit? MINEK? Nem kritizálni kell, mutassátok meg ti mit tudtok! Szerencsétlem bagázs.. annyira.. de annyira gusztustalan ami itt van.. Felvették szerkesztőnek szegényt, mert Ő még hajlandó valamit csinálni, nem úgy, mint a többi szerkesztő.. bár őket is teljes mértékben megértem, értetek még pénzért sem mozgatnám meg a kisujjamat sem, mert annyira nem vagytok rá méltóak. Csak fikázni tudok, semmi mást. Ez görénység, bunkóság, parasztság (ezzel a paraszt embereket sértem meg, ezért csak képletesen használtam,ők igenis sokat számitanak társdalamunkban)..
  És ne jöjjön senki azzal, hogy sok kritizáló komment segítség gyanánt van leírva. Mert nem! Minden csak fennhangon leírt kőkeményen kritizáló lehúzás. Csodálom, hogy nem ment még el a kedve attól, hogy posztoljon.
  Jézusom, nézzetek már tükörbe, remélem ti pontosan ugyan ezt kapjátok.. ami egész biztos, mert ha nem folyton ezt kapnátok ti is másoktól, akkor nem lennétek ilyenek.. Szánalomra méltó.. de komolyan. Sajnállak titeket. Fúj..

  Reply

  • avatar

   nemtoknevet

   |

   Ahogy írtam is, nem fogon beszállni semmilyen veszekedésbe, oltogatásba, csak nyugodtan. Magatokat fogjátok vele leírni, és ez részemről, hogy nem éppen pozitív jelzőkkel is illettem magamat senki ne értse félre, azzal én nem magamat írtam le, csak a tényeket írtam le a közösség szinte 100%-ról. De ha a fájdalmas igazság még is oltásra késztetne, segítek, nem fog menni.. bár a helyesírásomban lehet lesz hiba, azt nézzétek meg nyugodtan és jöhet minden finomság.. hajrá :)

   Reply

  • avatar

   nemtoknevet

   |

   Ui.: Még ezt az időt és energiát is sajnálom, hogy rátok fordítottam..
   Makk, neked meg annyit.. szerintem hagyd ezt az egészet, itt pozitívat úgyse fogsz kapni, inkább próbálkozz máshol, ahol még értelmes közösség is van.. :) további sok sikert neked! :)

   Reply

 • avatar

  nemtoknevet

  |

  A

  Reply

 • avatar

  pecsenye

  |

  Én várom a további részeket, különösen a Barbárt. Sok a hasznos infó nekem legalábbis.

  Kicsit OFF: ha már a felszereléseket is nézzük a karaktereknél, több karakterhez is látom, hogy kellhet azonos cucc. De hogy a fenébe van, hogy már vagy 3-4 hónapja nem esik egy szerencsétlen The Furnace, The Witching Hour vagy épp Maximus?

  Amióta az kéne, azóta nem esik. Van valami praktika esetleg?

  Reply

  • avatar

   Adam

   |

   Üdv, ezért

   “Update: By request, here are the ultra-rare items, most of them set to drop at 1/10th the standard rate:

   Armor:

   Rings: Focus, Restraint
   Amulets: Mara’s Kaleidoscope, Xephirian Amulet, Ancestor’s Grace, The Star of Azkaranth (Rarest item in the game.)
   Pants: Hexing Pants of Mr. Yan, Pox Faulds
   Bracers: Lacuni Prowlers
   Gloves: Frostburn, Tasker and Theo
   Boots: Ice Climbers
   Belts: The Witching Hour
   Wizard Hats: Velvet CamaralWeapons:
   Swords: Rimeheart, Shard of Hate
   Hand Crossbows: Calamity
   Bows: Kridershot
   Crossbows: Chanon Bolter
   Wands: Wand of Woh
   Orbs: Winter Flurry
   Ceremonial Knives: Starmetal Kukri
   Mojos: Shukrani’s Triumph
   Crusader Shields: Akarat’s Awakening
   2H swords: Cam’s Rebuttal
   2H Maces: The Furnace

   A leg-ek között is vannak különösen ritkák:)
   Én p486-os vagyok és 1 db WH öv sett, furnace még 1 se!:)) Szóval kitartás:)

   Reply

   • avatar

    Adam

    |

    Maximus nekem már többször esett, Pox Fulds is, Lacuniból 1, ice clumbersből 1Shard of Hate-ből kb 3 a többiből 1 sem:/ Igaz én csak crusaderrel játszom most már, így a mást kasztspficikus itemek nem is igen eshetnek vagy mégkisebb valószínűséggel, mint az adott kasztnak!:)

    Reply

 • avatar

  karanten

  |

  A videó tömören: és akkor van ez a skill ennek vannak ezek a runái(egér gyorsan végighúz a rúnákon, persze az egészből semmit nem lehet látni)
  Ne haragudj de ez nézhetetlen.

  Reply

  • avatar

   Xeper

   |

   Esélyes, hogy olyanok nézik, akiknek rendelkezésükre áll a játék, és élőben is követni tudják a játékból, meg tudják nézni a rúnákat. Az összes használhatóbb rúnát elmondogatja. Csak rendszert nem visz bele, illetve szerintem rossz dolgokat is mond (vagy leginkább a rendszer hiánya miatt válnak rosszá a kijelentések). Arról nem is beszélve, hogy az “egészen jó”, “elég jó” kifejezéseket illett volna pontosítani (pl egészen jó, de csak T3-ig használható.hatékonyan…), hiszen minden jó valamilyen körülmények között. Normalon még egy Swiftmount+Lord commander+Nightmare is tarol, gyorsabb pusztítás talán nincs is :)

   Miért nem lehet irányt adni? Ebben a formában semmi más nincs a videóban, mint az összes nem teljesen useless rúna és fegyver leírásának fordítása. Szerepelhetnének a főbb buildek, hogy valami ötletet meríthessenek az újak a fejlődés irányáról. Pl Akkhan buildhez CDR, és a wrath spenderek viszonya, hogy már az elejétől tudja építgetni a mozaik darabkáit. De egy általános build felépítésének okosságai is szerepelhetnének, folyton felmerülő kérdés, hogy melyik skilleket mikor érdemes használni -az “elég jó” skillekből is össze lehet rakni nagy marhaságokat. (pl ne tegyél 6 wrath spendert, hanem csak egyet, amit igazán használni fogsz… vagy skill szinergia a fő buildekkel: ha már úgyis CDR lesz, akkor azok a skillek is igencsak jók lesznek, amiknek nagy a CD-ja).

   Reply

   • avatar

    Makk

    |

    Mint az már sokszor említve lett, először általánosan meg lesznek említve dolgok, amikre érdemes figyelni stb stb… Utána részletesen bele fogok menni buildekbe, hogy xy buildre ez miért így jó, vagy arra a buildre akár ez is lehet jó meg az is. De azt hiszem a következő adásban egyből el fogom ezt mondani és akkor talán nem tér ez a többször lerágott és elmondott téma :)
    No offense ;)

    Reply

    • avatar

     Adam

     |

     Nekem is nagyon kaotikusnak tűnik semmi logika nincs benne, felsorolás jelleggel működik az egész!
     Én is jobbnak láttam volna, mondjuk ha úgy van szétbontva, hogy nah
     normalon ezek a buildek használhatóak általában és xy speed farmra
     T1-T2-n meg ezek
     T3-T4-en ezek és így tovább!
     Minden buildhez elmondani miért j, mi kell hozzá..z így kb nesze semmi fogd meg jól ! Én nem vagyok1 veterán crusader, de semmi olyan nemv otl benne, amit kb a skillek átolvasása után ne tudtam volna minimális logikváal összerakni! Az igazi finomságokról félmondatok voltak csak! És sok az egymásnak ellentmondó állítás, lásd elöttem hozzászóló !
     pl egyik skillre mondod hogy nem jó, majd fél perc múlva már egész jó, majd a végén az jön ki belőle hogy hazsnálható, bizonyos megkötésekkel!
     Egy jó tanács…mielőtt ilyet csinálsz, gondold végig mi a célja, mit akarsz ebmutatni, írj vázlatot és utána készíts videót!..Ettől függetlenül köszi a videót és biztosan egyre jobb lesz majd !:)

     Reply

 • avatar

  balu840202

  |

  Szia! bocs de nem ertettem pontosan hogy hogyan működik a shield bash-nál a + damage.
  egy konkrét pédával tudnál segiteni?
  Ha mondjuk 1000 az alap sebzésem akkor 7000-et ütök + a blokk esély 300%át.
  ha mondjuk 75% eély van a blokkra akkor az +225% azaz 2250 sebtést jelent? igy összesen 9250 lenne a sebzésem?

  Reply

  • avatar

   balu840202

   |

   Még egy kis matek :)
   pound runaval 1000 sebzésnél 75% blokkal ez 13500+3750=17250 lenne elvileg…
   ha ehhez hozzá vesszük a 100% set bonuszt akkor az 34500 sebzés lenne… ha jol értem….
   ezt ha visszaosztom, akkor 3450% ot sebző skill, igaz csak egy (vagy kevés ellenfélre) GYRFALCON’S FOOTE buzogánnyal ez majdnem 3x (2.80-teljes settel) masodpercenként….

   Reply

   • avatar

    Xeper

    |

    A Gyrfalcon nem a shield basht, hanem a blessed shieldet teszi ingyenessé.
    Pound rúna 1320%, és a PAJZSOD blokk esélyét triplázza, tehát a max 30%-ot, azzal 1320+30*3=1410. ezt duplázza a Roland, 2820%-ra. A példátokban ez 1000 sebzésből 28200-at csinál.

    Reply

    • avatar

     Xeper

     |

     Nem triplázza persze, hanem 5*, tehát 1470%, és 2940%-ok lesznek helyesen.

     Reply

 • avatar

  Starlights

  |

  Köszi jó lett. Viszont valahol ott lett vége ahol el kellett volna kezdődjön. Én azt hittem megállt a video vagy megszakadt a net – komolyan….
  Én örülnék ha egy ~10perces bemutató video kikerülne még belőle pl.

  Reply

  • avatar

   Makk

   |

   Konkrétan mire gondolsz?

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.