Diablo III: Elite Hungarians – Season váró adás

Dyingsoul . Hírek, RoS, Stream, Videó 1348

Készítettünk egy kis videó-hanganyagot amiben a season 2-ről beszélgettünk és tervezgettük. Pénteken a season indításunkat streamelni fogjuk egész sokáig, remélhetőleg addig míg el nem érjük a Greater Rift 35-öt így akinek van kedve az majd kövesse az eseményeket a Twitch illetve youtube csatornámon. Sikeres versenyt kívánunk minden magyar játékosnak akik részt vesznek a season 2 megmérettetésein!

UI.: Sajnos a hangom sokkal halkabb volt a többiekénél, de ezt (sajnos csak az adás után) korrigáltam már, így a nyitásra rendben lesz minden remélhetőleg.

Comments (3)

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Egy nagyon rövid kis összefoglaló seasonról:

  Rövid összefoglaló:
  -A 70-et valami 4 óra alatt értük el (a többiek majd pontosítanak ha akarnak), a nagyobb streamerek (pl Moldran) a mi módszerünket kezdték el másolni szintezés közben, mi 3-4 szinttel vezettünk.
  -2 darab Gundo geart igen hamar megkaptunk
  -Hajnali 3 után már kb semmi upgrade nem akart esni, csak fos szar dolgo egészen stream végéig (cirka 10 órán keresztül talán 2 sunwukot kaptunk azt is szerencsétlen felállásban plusz még egy gundot de értelmes fegyvert pláne ancientet egy darabot sem láttunk).
  -Rotacioskapa-t Tams váltotta először, megpróbáltuk a gr35-öt de nem jött össze, 2 perc maradt a rift végére mikor leidéztük a bosst, de nem sokat tudtunk neki ártani.
  -Ez után Granex jött Tams helyére és vele sikeresen 10. helyet értünk el a greater rift 35 listán(mi voltunk a 10. csapat/felállás). Előttünk azonban 2-en, Granex és Vanezz92 vitték el az 5. helyet ugyanezen a listán.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.