Kezdőlap Hírek PTR: Unhallowed Essence Set

PTR: Unhallowed Essence Set

124
0
MEGOSZTÁS

A kérdés az Unhallowed Essences settel kapcsolatban, hogy hatalmas buffot kap a Generator és Multishot képességünk és… hacsak nincs egy Kridershotunk vagy egy Spines of Seething Hatredünk, mivel ezek az itemek megváltoztatják az Elemental Arrow és Chakram képességünket, mint generátor skilleket és így jogosulttá teszi őket a hatalmas pusztításra az Unhallowed Essences 6 bónuszából kifolyólag. (Ez teszi a Kridershotot is ilyen erőssé, hisz minden Lightning Ball, vagy Frost Arrow élvezi a +500%-os damaget, vagy még többet a 6 db-os setnek köszönhetően, miközben a növekvő Discipline és a maximális Hatred, amit közben elhasználsz, még jobban erősíti.)

Képkivágás

 

Egy hónappal ezelőtt, amikor elkezdték az Unhallowed Essence setet fejleszteni, a Demon Hunter build arra készült, hogy a Multishot-ot erősítse (mint egy közvetlen támadás, nem olyasvalami, mint a Sentryk tüzelése) Nagyon szükséges volt, hiszen ez volt az első Marauder’s Set változata, mivel a Sentryk okozták az összes sebzést és a Demon Hunter csak állt a sarkon, nem csinálva semmit, ezáltal elkerülte a Mortar és Arcane nyalábokat és át tudta rendezni a Sentryket minden 8. másodperc után.

Ez már nem áll fent a Patch 2.1.0 óta, hisz újratervezték a Marauder setet és így már sokkal aktívabb, izgalmasabb. A legerősebb build használja a Cluster Arrowot, jeget vagy tüzet (elem), de a Multishot tűzzel a legjobb amennyire csak lehet. Ennek ellenére az Unhallowed Essence set nem igazán nyújt újat a játékban. Teszteltem a setet több skillel és builddel a PTR-ben, és a Marauder sethez képest az Unhallowed Essence set nagyon hasonló. Az egyetlen igazi változás, hogy a DH damage megnő minden aktív Sentry után, amíg a többi skill a magas Discipline után kap buffot. (DPS növekedést)

Valójában, az Unhallowed Essence set nem tud nagyobb damage leosztást véghezvinni a Marauder sethez képest, sőt azonos builddel a Marauder settel több damaget lehet kihozni, mint az Unhallowed Essence settel.
Tény, hogy a PTR-ben az Unhallowed Essence set igazán jó felhasználása egy gyors és szórakoztató T6 farm buildhez. Még mindig jobb ez a set a Marauder sethez képest, annak ellenére, hogy nem tudunk vele több damaget kihozni egy adott buildből, de, mivel végtelen Discipline lesz a birtokunkban így szinte végtelen mennyiségben tudjuk használni a Vault képességünket Danetta’s Xbow nélkül.

Azt hiszem az Unhallowed egyfajta elpazarolt set jelenleg, minden hangsúlyt a Multishot skillre helyeztek, ami így már nem használhatatlan és minimum a Rapid Fire és a Strafe is valamelyest használható.
Hozzá kell tenni, hogy a skillek részesülnek ebben a plusz damagben, amit a 6. set bónuszunk ad. (+10% damage minden Discipline pont után)
Mind ezek ellenére sem jobb a Marauder settől, mivel a Marauder set legalább nyitott más buildekhez, ha figyelmen kívül hagyjuk ezeket a készségeket, akkor többre is képes a set egy egyszerű T6-os farm buildhez képest.

Elfogadhatjuk ezt a felállást, de remélem, hogy amíg tart a PTR változtatnak rajta, mert így nem sok mindenre képes a set jelenlegi állapotában.

Forrás:

diablo.incgamers.com