PTR: IK Barbár vs Greater Rift 51

ldadam42 . Hírek, RoS, Videó 1467

Amorphis megosztotta velünk, ahogy kitakarította PTR-en egyedül Greater Rift 51-et egy Whilrwind központú barbárral, amin a megújult Immortal King set volt. Elég magas rangot elért ezzel a builddel, amihez gratulálunk! Úgy tűnik, hogy a Patch 2.2-ben (és Season 3-ban) így fognak kinézni a barbárok. Lássuk is a videót:

 

 
Forrás:
diablofans.com

Comments (3)

 • avatar

  Johnson

  |

  Nagyon OP volt ez a szett így, biztos voltam benne, hogy módosítani fognak rajta. Nem lesz ez rossz így sem. Viszont az tetszik, hogy a Mortick’s gatyóból karvédőt csináltak és az új Immo szett darab gatya lett. A WW szet is érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok mennyire lesz így használható.
  Éééééés Blood Shard cap emelés! Szinte hihetetlen. Jutalomként minden egyjátékos módban elért Greeter Rift szintért +10 BS. :) Szóval ha 40-es GR-t tudsz egyedül akkor 900 BS lehet nálad egyszerre.

  Reply

 • avatar

  ridik

  |

  Na erre pont most alakították át a setet, még karbantartás van nem lehet beloggolni de így nem tudtam megnézni mit lehet belőle kihozni:

  Immortal King’s Call 4 pieces: No longer makes Ancients deal 600% weapon damage in an area. Now reduces the cooldown of Wrath of the Berserker and Call of the Ancients by 3 seconds for every 10 Fury spent.
  Immortal King’s Call 6 pieces: No longer increases Wrath of the Berserker duration when Ancients deal damage. Now increases damage by 500% while both Wrath of the Berserker and Call of the Ancients are active.

  Reply

 • avatar

  ridik

  |

  Hali! Igen erős lett az új IK, tesztelgettem én is sokféle skillel, elementál sebzéssel. Egykezessel/kétkezessel, remorseless-el stb. Sajnos egykezessel még 6 barbárral sem (remorseless bónusz) üti meg sehogy sem a 2H mércéét (amit én személy szerint sajnálok mert jobban szeretem az 1H fegyókat) . Ahogy én néztem kizárólag fizikál builddel játszható magas grifteken focus/restraint ringekkel, így IK mellett búcsúzhatunk a royaltól és sojtól. De szerencsére mivel az IK is 7 darabos lesz, azért lesz lehetőség kombinálásra így is rendesen.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.