Ruins of Sescheron

ldadam42 . Hírek, kék, Leírás, RoS, Videó 2996

A szél fújja a fagyos havat, jég dekorálja a barázdákat, vas híd vezet Sescheron törött kapujáig. Ahol egykor egy nyüzsgő, zajos, látványos várost lehetett találni, ott most már csak az őrültek távoli üvöltése hallatszik, éhes vadak pillantásai ólálkodnak a sötétben és a sűrű levegőben összetört remény tapintható. Íme, a Ruins of Sescheron:

Sescheron múlt dicsősége

Az Egyesült Barbárok törzsének egyszer Sescheron volt a szimbóluma. Sanctuary magányos útján őrizték kapuit és a legdrágább kincsét, a Worldstone-t, és Bul-Kathos gyermekeit bízták meg a védelem feladatával.  Így is lett, csalhatatlanul, számtalan generáción át. Azt hitték, hogy a város sosem fog elesni, és a Northern Steppes-i emberek mindig éberen fognak állni. A végső napokban, Sescheron-ban Chief Elder Kanai uralkodott, aki nem csak szerette az embereket, de vizsgálta is őket, hogy ki lenne méltó a Immortal Throne-hoz. Egy ilyen nagy megtiszteltetést még csak 2 ember kapott a múltban, köztük Bul-Kathos.

Egy nap minden remény szertefoszlott

A mai napig mindenki, aki bemerészel lépni a romokba, találkozni fog egy borzasztó emlékeztetővel—néhány cselekedet annyira gonosz, hogy az utána hagyott foltok sosem tűnnek el…

Amikor Baal a pusztítás ura végigvonult a Lángoló Pokol után Sescheron-ban, találkozott egy magányos követtel, aki megtagadta tőle az áthaladást. Felbőszítette Baal-t, aki kezébe vette az irányítást és megidézte a démoni erőket, hogy darabjaira szaggassák a követet. A csata első ütését csaphatta volna, de több vér folyt mielőtt befejeződhetett. Chief Elder Kanai és népe helytállt Baal tengernyi hadseregével szemben. A végén azonban a gonosz érvényesült és Sescheron harcosai elestek. Nem maradt semmi a városból, miután Baal romjaira törte, csak egy elbukott ember reménytelen őrültsége és a hideg, valamint egy egykor hatalmas civilizáció üres árnyéka.

Képkivágás

Képkivágás2

Képkivágás3

Keressétek a romokat és állítsátok helyre a kockát

A Ruins of Sescheron megtalálható lesz Act 3 Adventure módban, méghozzá a map jobb-felső sarkában elhelyezett új waypoint-nál. Ügyelj arra, hogy beszélj Zoltun Kulle-val mielőtt elkezded a Kanai’s Cube küldetést. Egy jó tanács: légy óvatos, amikor felfedezed ezeket a veszélyes romokat, bátor nephalem, az egyetlen dolog sötétebb, mint a fojtogató bánat, amely ezeket a romokat övezi a halál leplével, amely rajta lóg.

Forrás:

eu.battle.net

Comments (2)

 • avatar

  Xirnox

  |

  Nekem ez a kedvenc videóm a második részből. Sokszor megnéztem, jó volt most újra látni.
  Remek felvezetése volt act V-nek.

  Reply

 • avatar

  Mosca

  |

  Jó poszt, bennem “kellemes” emlékeket elevenített fel. :)
  (régen annyira tetszettek a dio2-es videók, hogy nem hittem jobb is lehet)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.