Necromancer

ldadam42 . Egyéb, Fanart, Fun, Hírek 2150

Sokan remélik, hogy a következő Diablo kiegészítőben (már ha lesz) egy-két újabb vagy inkább régebbi class is felüti majd a fejét. Nightcrest87 készített egy Necromancert a vele járó skillekkel és néhány tárggyal együtt. Lássuk miből is áll az általa kreált Necromance. (A képek új lapon történő megnyitása esetén nagyíthatóak!)

Primary skillek:

01_necro_primaries

 

Secondary skillek: 

02_necro_secondaries

Defensive skillek:

03_necro_defensive

Idéző skillek:

04_necro_animation

Csapdák és átkok:

05_necro_osteomancy

06_necro_maladies

Passive skillek:

07_necro_passives

Itemek:

08_necro_items

Nektek mi a véleményetek a Necromanceról? Szerintetek lesz újabb kiegészítő? Milyen más classokat tudnátok még elképzelni a játékban? Mit szeretnétek ismét a játékban látni? Pl: rúnaszavak?

Forrás: diablofans.com

Comments (5)

 • avatar

  Tomy31

  |

  Én egy alakváltó-földidéző karakternek örülnék.Vulkánokat idéz elő,földrengést,jégfalat megy ilyesmit és közben tudna állatbőrbe is bújni.

  Reply

 • avatar

  TrollBalint

  |

  Nekem is tetszene egy Nekromanta, de abból kiindulva, hogy a régi D2-es karaktereket kicsit átdolgozta / összemosta a Blizz (lásd, a WD egy félig nekromanta félig nem is tudom mi lett, a DH amolyan assassin / amazon keverék, ) Én egy nekro / druida keveréket tudnék elképzelni. Vagy egy alakváltót, aki akár valami szuper csontvázzá is át tudna változni, hogy utaljunk a Nekrora. Mondjuk frappánsan leoric királlyá :)

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Nokromata számomra mindig egy csonti sereggel volt egyenértékű, még ha anélkül is lehetett érvényesülni.
  Bár végül is a Demon Hunter talán a legnépszerűbb akkor volt, amikor pakolgatta a sentryket és csak mozizni kellett. Irdatlan erős volt azokban az időkben, a legerősebb nagyon sokáig ez a karakter volt, de elég unalmas is, bár fura így is élveztem a játékot
  Egy necrot is hasonló képpen képzelek el, csontik golemek teszik a dolgokat, leraksz 1-2 csonfalat eltoltsz pár spellet. Nem a legizgalmasabb, és talán kicsit átláthatatlanná is válna tübb személyesben, meglátjuk :)

  Reply

 • avatar

  jani091

  |

  A játékban is többször előfordult már, olyan event, hogy egy nekromantának kellet segíteni. Lehet, hogy ezek amolyan felvezetések voltak egy esetleges játszható nekro klasszhoz. Ki tudja?
  Viszont én valahogy jobban eltudnék képzelni egy amazon szerű klasszt.

  Hogy mit szeretnék látni egy kiegészítőben? Őszintén megmondom, fogalmam sincs, hogy milyen egyéb játékmódot tudnának még kitalálni. Max a PVP-re tudok gondolni, mint esetleges újítás.

  Reply

 • avatar

  Ocky

  |

  Nekromata és Druida. Ezt a 2-őt hiányolom. Diablo 2-ben nagyon jó volt velük játszani!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.