Murkgoblin Bug és az Invoker Set

ldadam42 . Hírek, kék, RoS, Season 1044

A BlizzCon 2015-ös kis petje a Murkgoblin úgy tűnik, hogy bugos. Méghozzá egyáltalán nem ad ki semmilyen hangot. A Blizzard értesült a hibáról és rajta vannak a probléma megoldásán.

 

Nevalistis válaszolt egy bejegyzésre a Crusadert illetően. Az Invoker Set jelen pillanatban csak és kizárólag a Crusadernek esik, valamint a következő patchben egy kis átdolgozásra kerül majd. Valamint megjegyezte, hogy ez “egy jó hét a hírekre”. Miért lenne jó? Mi lehet a Blizzard tarsolyában?

is it intended that this Blizzcon 2015 pet is silent and dont have any sound effects at all?

Just passed on a couple of bugs associated with the Murkgoblin pet this morning. We’re looking into it! Thanks for the swift reports.

 

Afaik it drops only for Crusader now.

This is correct.

Aren’t they going to give it some buffs in an upcoming patch/season?

And this is correct. The Invoker set is slated for adjustments in our next patch. And somehow… I think this’ll be a good week for news. ;)

 

Forrás: us.battle.netus.battle.net

Comments (2)

 • avatar

  Adam

  |

  Üdv,

  bár az angol tudásom nem a legjobb, de nekem a hírből nem az jön le, hogy azt javítják, hogy a crusaderen kívül másnak is fog esni, hanem csupán annyi, hogy jelenleg neki esik és át fogják dolgozni, hogy használható legyen! Hogy marad-e Crusader exkluzív vagy másnak is fog esni, az számomra nem derül ki a “hírből” !

  Reply

  • avatar

   ldadam42

   |

   Köszönöm az észrevételt, javítottam az elírást! A set nem exkluzív cruseder item, mivel előző seasonben pl: monknak is esett! A jelenlegi seasonben meg csak és kizárólag a crusedernek esik.

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.