Kezdőlap Hírek Nerfelik a Legacy of Nightmares-t

Nerfelik a Legacy of Nightmares-t

73
0
MEGOSZTÁS

Nevalistis elmondta, hogy a következő PTR patchben meg fogják változtatni a Legacy of Nightmares bónusz sebzését 800%-ról 100%-ra.

 

Hozzátette, hogy a PTR-t egyfajta ötlet megvalósításra, bizonyos dolgok kipróbálására használják. Néha örült magas értékeket adnak egy-egy itemnek, de erre azért van szükség, hogy a tesztek során a játékosok által kiderüljön, hogy az adott értéket mennyire kell csökkenteni vagy növelni, hogy az a legjobb legyen.

 

Szóval, miért is 100%? Elsősorban a Greater Riftek miatt. Minden GRiftben az előző szinthez képest 17%-al növekszik a szörnyek életereje. Ha mondjuk csak 700%-ra csökkentenénk a bónusz sebzést, akkor a nagyobb riftek is egy egyszerű riftnek tűnnének. (videó) PTR alatt jól látszott, hogy ezt a 800%-as értéket 400%-ra kell csökkenteni. Ekkor máris 4-5 Greater Rift különbséget érünk el. 100%-nál viszont már 13 szintkülönbség van csak a tiszta sebzést tekintve.

 

Nem szeretnénk, ha a Legacy of Nightmares a top-buildek kötelező darabjává válna. Inkább egy “életképes” lehetőséget szeretnénk csinálni belőle, mint más itemekből is.

Forrás: us.battle.net