Karácsonyi történet

Dyingsoul . Egyéb, Fun, OFF 2076

Kedves olvasóink! Karácsony alkalmából egy játékra szeretnénk meghívni benneteket, melynek során egy karácsonyi történetet szövünk, ami egyenesen a Ti tollaitokból származik!

Az lenne a feladatotok, hogy hozzászólásban írjatok 1-3 mondatot (egy-egy mondat lehet bármilyen rövid vagy hosszú), ami a cikkben szereplő képhez és természetesen a Diablo világához kapcsolódik! Kövessétek az előttetek szóló sztoriját, vagy írjatok saját szösszenetet, melyet mi szerkesztők később beillesztünk az olvasóink által írt történetbe. A soroknak nem kell rímelniük, hiszen egy rövid novella megalkotása lenne a cél.

Szeretnénk, ha minél többen részt vennétek ebben a játékban és egy igazi, általatok írt rövid karácsonyi Diablo történet kerekedne ki belőle. Hozzászólásokat egyaránt várunk a Facebook-on és a weboldalunkon!

Az általatok írt művet Karácsony másnapján (12.26.) egy újabb hírben fogjuk közölni.

Comments (4)

 • avatar

  Professor J

  |

  Westmarch utcái a Sanctuary szerte híres Ünnepi Vásár és Mulatság után elcsendesedtek, mindenki serényen készülődött otthonában a Téli napforduló ünnepére, A város felett egy szán repült csendesen, benne egy szakállas, ősz öregember, megviselt csuhájában nézett le a városra – néhány pillanattal később öblös, rekedtes hangja a tiszta éjen át messze szállt:

  -Ne aggódjatok gyermekeim még visszatérek, még visszatérek!

  Ekkor Leah felriadt álmából, s elgondolkodott, hogy nem-e fogyasztott túl sok forralt bort, vagy tényleg elhunyt bácsikáját hallotta…

  Reply

 • avatar

  Coni

  |

  A fagyos, ködlepte városban nem ő volt az egyetlen, akinek hirtelen édes vágyódása támadt – a szitáló hópelyhek lassan egybeolvadtak a kalandorok szeme előtt, és pajzsok, nyílpuskák, kardok, soha nem látott kincsek egész armadája rajzolódott ki a leheletükből, majd amilyen hirtelen jött a látomás, el is tűnt. A goblin hangosan felkacagott és a hősök elé lépett. – Nos, akkor ki tart velem egy kis kalandra?

  Reply

 • avatar

  tike22

  |

  Egy kis Witch Doktor hátulról szemlélődött, miközben kutyái és fetishei izgatottan ugrándoztak körülötte. Lelki szemei előtt megjelent egy ismeretlen Mojo aminek Vile Hive volt a neve és egy gyönyörűen kidolgozott Emptiness gyűrű.

  Reply

 • avatar

  Daermon

  |

  New Tristramban havazott aznap reggel, amikor egy goblin szállt le szánjával. A kis város lakói és az ott tartózkodó hősök egyből felfigyeltek a lény jöttére. A lakosok hüledezve figyelték a lényt, míg a hősök elővették fegyverüket…

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.