Kezdőlap Hírek Tervezőasztalon a Diablo 4?

Tervezőasztalon a Diablo 4?

187
0
MEGOSZTÁS

Blizzard Entertainment jelenleg felvételt hirdet a következő pozíciókba: Senior Concept Artist,  Senior Character Artist, és Lighting Artist. Ezen pozíciók leginkább a képi megjelenés megtervezéséért, az új játék alaphangulatának megalapozásáért felelős állások (tehát a projekt még a tervezőasztalon van, mondhatni ez a kezdetek kezdete), amiket egy eddig be nem jelentett projektre hirdettek meg, és ami a Diablo univerzumában játszódik. Tehát jogos a felvetés, hogy akár egy új Diablo játékot is kaphatunk és ez a meghirdetett pozíciók alapján sokkal valószínűbb egy új kiegészítőnél.

A világításért felelős művész pozíciójának leírásában külön érdekesség, hogy olyan embert keresnek, aki képes az árnyékokkal és a sötétséggel úgy játszani, hogy az nagy hatást gyakoroljon a gameplayre is. A Diablo III-at ért kritikák úgy néz ki nem találtak süket fülekre és ha a be nem jelentett projekt a tervezőasztalon is sikeres lesz, akkor a következő rész remélhetőleg sokkal jobban visszaadja majd az előző részekben található sötét hangulatot, amit nagyon sokan hiányoltunk ebben a 3. részben.

A nagy bizakodás közepette azonban ne feledjük, hogy a Diablo III-nak is eléggé hánytatott sorsa volt már megjelenése előtt is, hiszen 2005-ben még a Blizzard North által fejlesztett Diablo III-at is lefújták, amit már akkor is rengetegen vártunk.

diablo 33

A cikkben közölt képek nem a Diablo 4-ből, hanem a fent említett, 2005-ben fejlesztett, majd lemondott Diablo III-ból származó kiszivárgott anyag.

Forrás: eu.blizzard.com