Diablo II 1.14a javítás!

Dyingsoul . Egyéb, Hírek, kék, Patch 8221

Máig sokan kedveljük a Diablo III elődjét, a Diablo II-t. Bár grafikailag megkopott mára, de még mindig kellemes perceket szerezhet számunkra az örök klasszikus. A Blizzard is tisztában van vele, hogy a mai napig játszunk ezzel a gyöngyszemmel ezért majd 5 év hallgatás után újabb javítást adtak ki a játékhoz, melynek köszönhetően a mai modern rendszereken is játszhatóvá válik a játék. A játék emellett MAC OSX támogatást is kapott, így az almások is élvezhetik modern gépeiken a démonok hentelését.

 

It’s been a long time coming, but today we’re releasing 1.14a for Diablo II.

This update focuses on system glitches introduced by modern operating systems. In related news, you can finally retire those old Mac PowerPCs. Included with the update is a shiny new installer for OSX.

We’ve also begun working to improve our cheat-detection and hack-prevention capabilities. There’s still work to be done, but we’re making improvements every day.

There is still a large Diablo II community around the world, and we thank you for continuing to play and slay with us. This journey starts by making Diablo II run on modern platforms, but it does not end there. See you in Sanctuary, adventurers.

forrás: us.battle.net

Comments (3)

 • avatar

  slaanesh

  |

  Időközben megoldódott!

  Reply

 • avatar

  slaanesh

  |

  Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet patchelni. Feltettem az alapjátékot és a kieget is (Diablo2 + Lord of Destruction). De nem tudom elindítani sem :(

  Reply

 • avatar

  Mosca

  |

  Lehet, hogy elő is veszem, mert már rohadtul unom a mostani patch-et is… De most komolyan… meglett a setdungeon master is, így elmondhatom, hogy minden karakter minden setjét volt alkalmam kipróbálni, de egyszerűen nem tud odakötni a gép elé… Várom a kövi patchet, mint a messiást, addig megveszem a Divisiont is…

  Peace & Love!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.