Kezdőlap Egyéb Törlik a Crusader kasztot!

Törlik a Crusader kasztot!

76
0
MEGOSZTÁS

Akik játszottak már magasabb Greater Rift fokozatokon, azok tudják, hogy sok szörny összeterelésekor a szerver hajlamos lagolni  vagy akár egy percre is megállhat a kép Ezt azzal próbálják meg ellensúlyozni, hogy alacsonyabb nehézségi fokozaton kreálnak játékot, ugyanis így olyan szerverekre kerülnek amiken alacsonyabb a játékos létszám, így kevesebb a lag.

A hivatalos fórumokon ezzel kapcsolatosan arról ment a vita, hogy mi is okozhatja az efféle szerverlagot. Sokan egyes buffokra, mások a Life on Hit hatására vagy legendary gemekre tippeltek. A szópárbajba becsatlakozott egy Community Manager, nevezetesen Jester aki elszólta magát: a Crusader kaszt okozza ezt a hibát és vélhetően el fogják távolítani a játékból! Azt is megosztotta a fórumon, hogy nem egy adott képességgel, vagy tárggyal van a gond, hanem magával a kaszttal összességében. Minden alkalommal amikor egy Crusader belép a játékba, a szerverek erőforrásaiból akkora szeletet kér magának, mint mondjuk 150 Wizard vagy 143 Demon Hunter. Mivel a Crusader így is elég népszerű kaszt, ezért a Blizzard tisztában van vele, hogy a játékosokat meghökkentheti a dolog, de remélik, hogy a lagmentes játék majd kárpótol minket.

We are aware of the current situation according to these server side lags. Actually this lag is caused by a vast majority of players who are playing with the Crusader class. As soon as they create a game, they are taking much more performance from the server. Current calculations are showing that our clusters are working under 119.56% load when there are more Crusaders in game than Wizards or Demon Hunters. Converting this to the language of numbers: Just one Crusader needs more calculations on the server side than 150 Wizards or 143 Demon Hunters. Crusader class has design flaws which is irrepairable, so we are going to delete it from the game.

Good news however to those who are playing the class: We are shipping 1 box of  genuine Diablo beer to Gentlemans. The Ladies are getting Diablo themed Artificial nails and nail polishers.  (forrás)

Jester állítása szerint terveznek némi kompenzációt a törölt karaktereket illetően, de a kompenzáció nem játékon belül történik kivételesen:

A férfiak 1 tálca (24 darab) Diablo Sört kapnak.

diablo beer

A hölgyeknek pedig Diablo témájú műkörmöket és pedikűrkészletet postáznak majd.

diablo nail2

diablo nail

 UPDATE: A hír csak áprilisi tréfa volt, nem fogják törölni a Crusadert! 🙂