Változások a Diablo III fejlesztői gárdájában

Dyingsoul . Egyéb, Hírek 6660

A napokban két nagyobb változás is történt a Diablo III fejlesztői csapatában: John Yang ezentúl a World of Warcraft fejlsztői csapatát fogja erősíteni. Twitter bejegyzése szerint már hónapok óta dolgozik a Warcraft csapatban és legfőképp a Legion kiegészítő Legendary tárgyain dolgozik. Azt is megosztotta velünk, hogy a változás tartós lesz és a jövőben is a WoW csapatának oszlopos tagja lesz.

john yang

I move from the team to the team a few months ago. I’ve been focused on making Legendary Items for the Legion expansion.

Are you stationed with the WoW team for the foreseeable future?

Yep, I’m stationed on WoW for the foreseeable future.

Leonard Boyarski a Diablo III világának designere viszont nem házon belül kap másik pozíciót: tudását az Obsidian-nál fogja a továbbiakban kamatoztatni. Érdemes azt is tudni róla, hogy korábban az Interplay-nél dolgozott, a Fallout készítéséből nagy részt vett ki, a művészeti részleg igazgatója volt.

LeonardBoyarsky

forrás: diablofans.com

Comments (3)

 • avatar

  Mosca

  |

  Hmm…
  Mint ha menekülnének… :)
  Lehetséges, hogy leáldozik a Diablo csillaga? :O

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Azt azért nem hinném. Az is lehet, hogy csak kevesebb figyelmet kap a játék vagy készülőben van más nagy tartalom. Korábban ugye már arról is írtunk, hogy Diablo univerzumában készülő játékhoz (kieg, vagy 4. rész) keresnek művészeket, szóval azt nem hinném, hogy a Diablo feledésbe merülne.
   http://diablo3.hu/2016/03/01/tervezoasztalon-a-diablo-4/

   Reply

   • avatar

    Mosca

    |

    Úgy legyen :)

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.