Újabb pozíciót hirdetett a Blizzard a titokzatos Diablo játékra!

Dyingsoul . Egyéb, Hírek, kék 1666

Ezt már nem lehet véka alá rejteni: egészen biztos, hogy valami fortyog a Blizzard üstjében és az is biztos, hogy Diablo ízű lesz a kotyvalék! Újabb állásajánlatot tett közzé ugyanis a Blizzard, melynek keretében a Diablo világát megvilágító művészt keresnek. Ennek a személynek a feladata, hogy megalapozza a sötét hangulatát az új karaktereknek és eddig soha nem látott tájaknak, helyszíneknek. Ezt az új, titokzatos projektet “next hit game“-ként emlegetik, azaz a következő nagy dobású játékuknak szánják. Ebből az szűrhető le, hogy szinte biztos, hogy egy új kiegészítő vagy akár 4. rész is lehet készülőben! A híreket folyamatosan követjük, amint újabb hírmorzsához jutunk, tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

Lighting Artist – Unannounced Project – Diablo

Job Description

Blizzard Entertainment is seeking an exceptionally skilled and passionate lighting artist to craft the mood and drama surrounding new characters and never-before-seen worlds in our next hit game!

We’re looking for artists who demonstrate a strong understanding of how light, shadow, and color set the tone of an environment as well as guide the player. This position requires a creative and technically proficient approach to lighting based on gameplay, vision and conceptual illustrations. The ideal candidate shares our sensibilities and looks forward to the challenge of illuminating the dark medieval worlds of Diablo!

RESPONSIBILITIES

 • Work with art director, artists, and designers to create compelling lighting for a variety of environments. while maintaining a consistent style throughout the game.
 • Collaborate with art director to develop specific color grading looks.
 • Create real-time and baked lighting using commercial and proprietary tools.
 • Establish and maintain balance between visual quality and lighting performance.
 • Create, maintain, and communicate documentation for lighting guidelines and implementation techniques. (forrás)

Comments (2)

 • avatar

  Jonas

  |

  Ahogy mondod…. Amikor elindul az season megint kezdek egy HC karit amit felhúzok az elejétől T1-en, így még van valami kihívás legalább addig amíg szaladgál vigyorogva T10-en. Utána meg…. lehet várni a kövi seasont….

  Reply

 • avatar

  Makk

  |

  Hát jöhetne egy 4. rész vagy olyan kieg ami kidobja az egész jelenlegi helyzetet a kukába és jön valami új. Kísértetiesen az van mint az alapjátéknál. Kiadtak egy jó dolgot, amivel voltak problémák aztán pár patch és kijavult, de nem volt túl könnyű a játék. Aztán toljuk a sebzést az egekig eszetlenül és megyünk mint a barom előre a loot hullik iszonyat módon, de minek…

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.