Kezdőlap Egyéb Játékoslét kérdőív 2016

Játékoslét kérdőív 2016

53
0
MEGOSZTÁS

Biztos sokan vannak, akik tavaly is segítettek a kutatásban, ezúttal is kérek mindenkit, aki teheti, segítse Richárdot többéves kutatómunkájában. AZ IDEI KÉRDŐÍVET ITT TALÁLJÁTOK. A rövid bevezető után, át is adom neki a szót:
 
“Kedves Játékos!
 
Te most a VIDEOJÁTÉKOSOK világát 2011 óta vizsgáló JÁTÉKOSLÉT Kutatóközpont – GameStar magazinnal közös – 2016. évi kérdőíve “előtt állsz”.
 
Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (az 5 év során több mint 30.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon! Fontos tudni, hogy bár a Kutatás célcsoportja a magyar videojátékosok teljes köre, de a fő fókusz elsősorban a multiplayer, többszereplős játékokkal játszó gamereken van, ezért a kérdőív összeállítása és kérdései is ennek megfelelően kerültek súlyozásra.

 

A már 6. éve tartó JátékosLét Kutatásról szóló egyik összefoglaló előadás itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=kN8s12uGcL8

 

A 2015. évi eredményeket itt nézheted meg: http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.4

 

Ezen kérdőívet érvényesen kitöltők között 100.000 Forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le.

 

A tavalyi, 2015. évi felmérés nyerteséről pedig itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.61

 

További jó játékot kívánva:

 

Fromann Richárd (JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője)

 


Játékoslét
 

 

Forrás: