Kezdőlap Hírek Betekintő: Patch 2.4.3

Betekintő: Patch 2.4.3

176
0
MEGOSZTÁS

A héten érkezik (valószínűleg a season 9 indulásakor) a 2.4.3-as javítócsomag. A Blizzard egy blogbejegyzésben összegezte a legfőbb változtatásokat, lássuk mit is hoz nekünk a legfrissebb javítás!

elválasztó szeparátor
[youtube nQ4UkV4z7tI 700 400]

Megnyílik az Anniversary Dungeon ahol a Diablo első részét játszhatjuk újra a Diablo III motorjával, amit a retro hangulathoz át is alakítottak kicsit. A Kazamata bejárata egy portál ami Acti I Old Ruins-ból érhető el.

retro-diablo
Hmmhmm, FRESH MEAT!

 

Az Anniversary Dungeon januárban elérhető lesz, azonban a következő hónapban bezárul a portál és 2018 januárjáig nem nyílik ki újra. Addig is az előző részekből ismert kegytárgyakra szert tehetünk a katakombákban, azok nem fognak eltűnni a dungeon bezártakor.

Frissített Legendary tárgyak

Mint a korábbi javításokban, ezúttal is lesz néhány olyan Legendary tárgy ami új képességeket kap. Emellett érdemes lesz elolvasni a későbbi patch note-ot is, mivel néhány class setet is érintett változás. Az alábbi képekre kattintva láthatjátok a tárgyak újabb képességeit:

saffron-wrap

faithful-memory

hellcat-waistguard

rabid-strike

the-barber

manald-heal

Greater Rift átalakítás

A Greater Rift a játék sava-borsa, jelentős részét teszi ki az endgame tartalomnak. Éppen ezért a fejlesztők itt is eszközöltek néhány változtatást.

Greater Rift hentelés
Greater Rift hentelés

A szörnyek sokkal jobban el lesznek osztva a szinteken melyek nagysága is konzisztensebb lesz: átlagosan 2-4 szintje lesz egy Greater Riftnek. A szintek típusai is sokkal változatosabbak lesznek, kicsi a valószínűsége annak, hogy egymás után kétszer ugyanarra a típusú tájra tévedjünk. Végezetül pedig azok a hősök, akik elhalálozás nélkül teljesítik időben a Greater Riftet, egy bónusz Legendary Gem upgrade esélyt kapnak!

QoL változtatások

A hibajavítások mellett játékmechanikai változtatások is érkeznek: az olyan ugró ellenfelek, mint például a Winged Assassin, Punisher, Lacuni Huntress, vagy a Burrowing Leaper most már ugrás közben azaz a levegőben is kinyírhatóak lesznek! – na végre! – Mindemellett résen kell lennünk, emrt az olyan szörnyek, mint a Sandshark, Snakemen, és Rockworm kevesebb időt fognak tölteni bujkálással és többet azzal, hogy belénk vájják agyaraikat.

Erre kellett várnunk majd 5 évet...
Erre kellett várnunk majd’ 5 évet…

Az elit pakkok következő affixeit is érték változtatások: Shielding, Reflects Damage, és Electrified. Mindemellett megjelenik egy új affix is, a Juggernaut. Az ilyen affix-szel ellátott ellenfelek immúnisak a crowd control hatásokra, cserébe lassabban mozognak és sérülékenyebbek is.

Végezetül pedig a ruhafestékek eltűntek az árusoktól és új helyre költöztek. Mostantól Myriam, a Mystic fogja árusítani, azonban nem darabszámra kell őket venni, hanem az Enchantoláshoz hasonló módon tudjuk majd festeni ruházatunkat.

Myriam nem mond véleményt a választott színekről... csak fest.
Myriam nem mond véleményt a választott színekről… csak fest.

elválasztó szeparátor

Nektek melyik változtatás tetszik a legjobban?

forrás: eu.battle.net