Blizzard kék a Primal Ancient tárgyakról

Dyingsoul . Hírek, kék, PTR 743

A 2.5.0-ás javítócsomagban érkező Primal Ancient tárgyakkal kapcsolatban nagyon sok visszajelzés érkezett a játékosok részéről a hivatalos fórumokon. A legtöbben azt kifogásolták, hogy iszonyatosan ritkák az ilyen minőségű tárgyak és megszerzésük sokak számára szinte lehetetlen. Nevalistis állítása szerint a Blizzard tisztában volt a következményekkel mikor bejelentették a Primal Ancienteket, viszont felhívta arra is a figyelmünket, hogy a PTR mint mindig csak egy teszt szerver és pont arra való, hogy a játékosok visszajelzései alapján esetleges módosításokat hajtsanak végre az általuk elképzelt tartalmakon. Éppen ez fog történni a Primal Ancientekkel is, de a következő PTR javításban még nem tudjuk meg mire jutott a Blizzard és hogyan tervezi átalakítani a dropot azonban egy későbbi PTR patch-ben mindenképp módosítások fogják érni a tárgyaknak ezen minőségű változatait.

Primal Ancient

Primal Ancient

Nevalistis azt is hozzátette, hogy bár a hivatalos fórumon minden topikot nyomon követnek, számukra könnyebb egy központosodott topikot figyelni így ha valaki visszajelzést szeretne küldeni a Primal Ancientekkel kapcsolatban a Blizzardnak, az ebben a fórumtémában tegye.

Loving the amount of thoughtful and constructive discourse on this topic. We knew introducing Primal Ancients would be somewhat controversial, because they are meant to be very rare, and we appreciate the time and effort you all have taken to testing them thus far. We’re reading as many threads, watching as many videos, and listening to as many streams as possible to gather your thoughts and reflect on them.

There are definitely some good and valid concerns, and we are going to be making some significant design changes with Primal Ancients. These changes aren’t set in stone and have some technical hurdles behind them, so they won’t be making the next PTR patch, but a future one instead.

Communication is key this early on in PTR. Are you checking all the primal related threads in the PTR feedback, or just this one?

We’re definitely looking at multiple threads, it’s just much easier for us to pick a centralized location to converse.

On a related note, it’s easier on us if there’s more of a centralized discussion, so while other threads likely won’t go unnoticed, it’s much easier for us to parse one thread on a topic than fifty. (forrás)

Comments (3)

 • avatar

  Win-T

  |

  Nem tudom, én jópár fórumos hozzászólást olvastam jópár helyen a primal ancientekkel kapcsolatban, de egyik sem azért sírt, hogy nehéz lesz megszerezni őket. Sokkal inkább azért mert ezzel csak a ribanc RNG faktort próbálják még mélyebbre nyomni a torkunkon érdemleges kontent gyártás helyett. Tízből kilenc komment legalább erről szólt.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Vicc. Tesznek egy szánalmasan apró lépést abba az irányba hogy időtálló legyen a játék, legyen miért küzdeni, erre azonnal jön a flame a community oldalról hogy dehát mennyire nehéz megszerezni. Ez azt hiszem mindent el is mond a jelenlegi játékosbázisról.

  2 seasont kihagyva indítottam egy új seasonal hc kari, lvl1-től T1-en haladva. Gyakorlatilag lóf@sz idő alatt full earth set-ben szaladgálok és megvan minden item a top buildhez. Nem tudom ennek így mi értelme van de remélem valaki segít nekem és elmagyarázza.

  A Titan Quest ami 10+éves jobban le tud kötni mint a Diablo3 a kiegészítő és számtalan patch után ami azt hiszem minden elmond.

  Reply

  • avatar

   Huncrafter

   |

   Teljesen egyetértek, én is kihagytam 2 seasont .Elkezdtem játszani a D1 event miatt ami szintén vicc volt de már ennek is örültem, ahogy azt megcsináltam kb. még két napig kötött le úgy hogy minden kariból csináltam egy 70-es használható karit !! 2 NAP!! Diablo 2-ben két hónap alatt nem tudtam csinálni egy fullos karit mégis a mai napig jobban leköt a D3-at meg megint hanyagolom.

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.