Kezdőlap Hírek Blizzard kék a Primal Ancient tárgyakról

Blizzard kék a Primal Ancient tárgyakról

399
0
MEGOSZTÁS

A 2.5.0-ás javítócsomagban érkező Primal Ancient tárgyakkal kapcsolatban nagyon sok visszajelzés érkezett a játékosok részéről a hivatalos fórumokon. A legtöbben azt kifogásolták, hogy iszonyatosan ritkák az ilyen minőségű tárgyak és megszerzésük sokak számára szinte lehetetlen. Nevalistis állítása szerint a Blizzard tisztában volt a következményekkel mikor bejelentették a Primal Ancienteket, viszont felhívta arra is a figyelmünket, hogy a PTR mint mindig csak egy teszt szerver és pont arra való, hogy a játékosok visszajelzései alapján esetleges módosításokat hajtsanak végre az általuk elképzelt tartalmakon. Éppen ez fog történni a Primal Ancientekkel is, de a következő PTR javításban még nem tudjuk meg mire jutott a Blizzard és hogyan tervezi átalakítani a dropot azonban egy későbbi PTR patch-ben mindenképp módosítások fogják érni a tárgyaknak ezen minőségű változatait.

Primal Ancient
Primal Ancient

Nevalistis azt is hozzátette, hogy bár a hivatalos fórumon minden topikot nyomon követnek, számukra könnyebb egy központosodott topikot figyelni így ha valaki visszajelzést szeretne küldeni a Primal Ancientekkel kapcsolatban a Blizzardnak, az ebben a fórumtémában tegye.

Loving the amount of thoughtful and constructive discourse on this topic. We knew introducing Primal Ancients would be somewhat controversial, because they are meant to be very rare, and we appreciate the time and effort you all have taken to testing them thus far. We’re reading as many threads, watching as many videos, and listening to as many streams as possible to gather your thoughts and reflect on them.

There are definitely some good and valid concerns, and we are going to be making some significant design changes with Primal Ancients. These changes aren’t set in stone and have some technical hurdles behind them, so they won’t be making the next PTR patch, but a future one instead.

Communication is key this early on in PTR. Are you checking all the primal related threads in the PTR feedback, or just this one?

We’re definitely looking at multiple threads, it’s just much easier for us to pick a centralized location to converse.

On a related note, it’s easier on us if there’s more of a centralized discussion, so while other threads likely won’t go unnoticed, it’s much easier for us to parse one thread on a topic than fifty. (forrás)