Kezdőlap Hírek Konzolokra is érkezik a Season!

Konzolokra is érkezik a Season!

408
0
MEGOSZTÁS

A konzol játékosok imái meghallgatásra kerültek a Blizzardnál és március 31-én délután 5 órától náluk is kezdetét veszi egy új korszak!

A season-ök Playstation 4 és Xbox One konzolokon lesznek elérhetőek. A játékosok a karakter kreáló képernyőn választhatják a Season karakter létrehozását ugyanúgy, ahogy az eddig PC-n is történt, de már meglévő karaktereiket is átvihetik Season-be a Rebirth opcióval. Persze ekkor a szintje 1-re esik vissza, a náluk lévő a tárgyak pedig csak a Season végeztével lesznek ismét elérhetőek számukra.

Season karakter létrehozása
Season karakter létrehozása

A Season journey is elérhető lesz számukra, amit a kontroller D-pad-jának bal gombjával lehet előhozni.

Season Journey konzolon!
Season Journey konzolon!

A Season Journey során Headrig Bag-eket kapnak majd jutalmul a játékosok, amik a következő Set tárgyakat jelentik a különböző kasztok számára:

  • Barbarian – The Legacy of Raekor
  • Crusader – Armor of Akkhan
  • Demon Hunter – Embodiment of the Marauder
  • Monk – Inna’s Mantra
  • Witch Doctor – Zunimassa’s Haunt
  • Wizard – Delsere’s Magnum Opus
Season 10 Setjei
Season 10 Setjei

A Conquest-ek a legjobb játékosokat is próbára tévő kihívások, melyeknek teljesítéséért a konzolon Seasonal Challenge pontokat kapunk.

Conquestek Konzolon!
Conquestek Konzolon!

A ranglétrák is elérhetőek lesznek a játékosok számára, így könnyen nyomon tudják követni saját vagy barátaik teljesítményét.

Leaderboardok
Leaderboardok

A Season végeztével természetesen a Season-ös karakter átkerül non-Season-be, tárgyait pedig a városközpontban található levelesládából vehetjük át melyre 30 napunk van.

Levelesláda
Levelesláda