Kezdőlap Hírek Kék és pink köd effektek csökkentése várható

Kék és pink köd effektek csökkentése várható

780
1
MEGOSZTÁS

Redditen szóba került, hogy a Diablo III-ban eléggé agresszív a kék és pink színű effekt. Főleg az utóbbi, mivel a Necromancer által bekerült újabb területek még bőven hagyhatnak kívánni valót maguk után.

Így készítette el először _megazz ReShade nevű program segítségével a saját filterét, amivel a kék színű köd árnyalatait sikerült elfogadhatóbb keretek közé szorítani. A program telepítéséhez és az ő beállításainak alkalmazásához is készített egy útmutatót. Akinek van bátorsága az kipróbálhatja, de ne felejtsétek el a Blizzard EULA-t ami szerint a játékot ért módosítások miatt akár felhasználói fiókunk felfüggesztése is lehet a jutalom (természetesen nincs arról információnk, hogy ReShade használatáért bárkit kitoltottak volna, de a telepített alkalmazásokért mindenki saját magáért felelős így a szerkesztőség sem vállal semmilyen felelősséget ez ügyben).

Kattints a képre és az új lapon mozgasd a függőleges vonalat.

Az eredményeket elnézve _Krypt_ nevű reddit felhasználó a pink effektekre készítette el saját filterjét. Ezekre a postokra Nevalistis is felfigyelt és hozzátett a témához: egy későbbi javításban elképzelhető, hogy redukálják ezeknek a színes felhőknek az intenzitását.

Kattints a képre és az új lapon mozgasd a függőleges vonalat.